Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met VGZ? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van VGZ Klantenservice?

Zoekt u naar het telefoonnummer van VGZ om snel en eenvoudig contact op te nemen met hun klantenservice? Het kan zijn dat het telefoonnummer niet snel te vinden is op de website van VGZ. hieronder vindt u direct het juiste telefoonnummer van VGZ samen met de telefonische openingstijden. Bij het bellen met de klantenservice kunt u inspreken waarover u belt. Hierna wordt u snel geholpen door de juiste persoon bij VGZ met al uw (zorg)vragen. Wilt u op een andere manier contact opnemen?  Op deze pagina vindt u naast het telefoonnummer ook overige contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

Waarom VGZ bellen?

 1. klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. voor vragen over over vergoedingen
 3. voor vragen over betalen bedragen
 4. voor het aanvragen van een betalingsregeling
 5. voor het doorgeven van wijziging in uw polis, of persoonlijke gegevens
 6. Voor het opzeggen van uw verzekering
 7. voor hulp bij overstappen naar VGZ
 8. Voor het betalen in termijnen

Contactdetails

 1. VGZ telefoonnummer

 2. www.vgz.nl

Bellen met VGZ

U hoort eerst de volgende meldtekst met informatie;

"Welkom bij VGZ. Om onze dienstverlening te verbeteren wordt dit gesprek opgenomen. Als je jouw  06-nummer invult in de Mijn VGZ of in de VGZ Zorg app, dan herkennen wij je de volgende keer direct. Je hoeft dan niet meer jouw klantnummer in te toetsen zodat wij je sneller kunnen helpen.  Toets nu jouw klantnummer in en sluit af met een hekje. Heb je nog geen klantnummer? Blijf dan aan de lijn.

"Wij willen u graag verder helpen. Dat lukt het beste as u uw vraag zo kort en duidelijk mogelijk stelt. Spreek na de pieptoon kort en duidelijk uw vraag in." U wordt hierna automatisch doorverbonden.

Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met VGZ? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik VGZ Klantenservice bereiken?

Bij al uw zorgvragen helpt VGZ Klantenservice u graag. Op de service & contactpagina op de website www.vgz.nl vindt u antwoorden op veel gestelde vragen en kunt u zelf kiezen hoe u verder geholpen wilt worden; via selfservice of persoonlijk contact met een medewerker. Staat uw vraag er niet tussen of komt u er onverhoopt niet uit dan kunt VGZ op de volgende manieren bereiken.

Telefoon : De klantenservice is op werkdagen bereikbaar via het bovenstaand telefoonnummer, zie het grijze blok. Tip: Houdt u uw Burgerservicenummer bij de hand, de medewerker kan u dan nog sneller helpen.

Chat: Chatten met een medewerker is mogelijk tijdens de reguliere openingstijden. Rechtsonder in uw beeldscherm staat in dat geval de tekst "Chat met ons".  Buiten openingstijden staat de chatrobot paraat. Houd er rekening mee dat u alleen antwoorden op veel gestelde vragen kunt stellen.

Meer informatie over VGZ

VGZ staat voor Volksgezondheidszorg en het is een coöperatie. Al in het midden van de 18de eeuw ontstonden er georganiseerde “verzekeringen” van bijvoorbeeld timmerlieden die gezamenlijk
geld spaarden om elkaar te beschermen bij ziekte. Zo kon men collectief de doktersrekeningen betalen. Zo ook Broederschapsgilde De Timmermansbus. Dit is een directe voorloper geweest van
Coöperatie VGZ. Vanaf 1949 konden mensen hier terecht als ze niet in aanmerking kwamen voor het ziekenfonds. Op dit moment zorgt VGZ dus nog steeds voor een collectieve samenwerking tussen zorgverleners, artsen, de politiek, patiëntenorganisaties, werkgevers, mantelzorgers en de leden met het motto “samen staan we sterker”, zonder winstoogmerk.

Met ruim 4 miljoen verzekerden is VGZ inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het hoofdkantoor van Coöperatie VGZ is gevestigd in Arnhem.

Waarom klanten van VGZ contact opnemen met de klantenservice

VGZ-klanten benaderen de klantenservice om verschillende redenen, waaronder vragen over hun zorgverzekering en vergoeding van zorgkosten. Ze kunnen informatie opvragen over behandelingen, declaraties en eigen risico. Klanten nemen ook contact op met VGZ om persoonlijke gegevens te wijzigen, zoals verhuizingen of veranderingen in gezinssituaties. Daarnaast vragen klanten advies over gezondheid en preventie, zoals het vinden van zorgverleners.

Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven" vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers Verzekeraars van Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met VGZ klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 30 reviews
 by Brumermer

Je krijgt niemand aan de telefoon 10 keer gebeld vreselijk als je iemand nodig heb

 by van der Vleuten

Sinds weken tracht ik contact op te nemen......"al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek - wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan". En dit bericht herhaalt zich iedere 30 seconden.......na 40 minuten heb ik voor de zoveelste keer opgegeven!

 by M.de Wit

Na ruim 40 minuten gestopt. Echt slecht.
Snap het als met druk is dat e kan. Maar vanmorgen ben ik om 8. Begonnen te bellen. Ook na een kwartier gestopt. Halverwege de dag nogmaals in de wacht je moet wat, na een half uur gestopt. Diverse keren geprobeerd.

 by Ans

Waardering 0
Heb zojuist 75 minuten aan de telefoon lijn gewacht en nog was ik niet aan de buurt.
Morgenvroeg wederom een poging doen

 by J

Slechte medewerkers

 by van klaveren

zeer slechte telefonische bereikbaarheid met zeer lange wachttijden!!!

 by M.M

hele slecht klantenservice en hele slecht verzekeraar.

 by Marcel

Als je klanten service wil bellen,kan het niet met hun doorgegeven telefoon nummer,of wel slecht bereikbaar

 by D. Konings

Ik probeer nu voor de 3e maal de VGZ te bellen. Welk tijdstip je ook pakt, altijd lange wachttijd, dit is niet leuk meer!!!! Hooguit 5 minuten wachten vind ik al best lang, laat staan 20 min tot half uur. Dat is toch niet normaal meer!!!!

 by Milikan

20 minuten aan de telefoon en nog niet aan de beurt. Is dat nitmazl?

 by Adrie

Slecht bereikbaar.

 by frency

ik had een vraagje aan het VGZ duurde heel lang bereikbaar toen werd ik van kastje naar de muur gestuurd naar 3 uur bellen zeiden ze ik kan de betreffende persoon niet bereiken toen zeiden ze die persoon belt mij wel terug naar 5uur had ik nog niks gehoord.

mijn vraag was dat een kopie wilde hebben van mijn betalingen, die ik niet kreeg van hun.

 by Karin

Overal staat vermeld dat de klantenservice van VGZ op werkdagen tot 20.00 uur bereikbaar is. Niet dus. Wanneer je belt, krijg je te horen dat ze op werkdagen tot 18.00 uur bereikbaar zijn.

 by pwf janssen

vanmorgen 16 minuten wahttijd zo,n grote vgz schlecht hoor

 by koppers

slechte service wat betreft telefonisch en met inloggen via digid

denk toch maar eens om over te stappen

 by p.de groot

super slechte bereikbaarheid. continue de in gesprekstoon.onvoorstelbaar voor een grote maatschappij als VGZ.dit was jaren geleden niet zo slecht,en dan te bedenken dat we in een supersnel computertijdperk leven.maar de service gaat hard achteruit.indien geen verbetering optreedt dan ga ik de media maar inschakelen.helaas zit er dan niks anders op.

 by D. Van Weel

Helaas moet men minimaal 1 ster als waardering aanklikken. "Service" VGZ.-Telefoon is ver beneden peil. Het maakt niet uit welk keuzenr. wordt ingedrukt. "Helaas zijn AL onze medewerkers in gesprek." Wachttijd variërend van 14 tot 18 minuten. Zal mede reden voor overstap naar andere vezekeraar worden.

 by PAUL HOFMAN

Inderdaad ook een klacht over de zeer slechte bereikbaarheid, ongelooflijk, een reden om over te stappen want ook via

 by Emira

Vreselijk ,je moet alles luisteren tot je tr horen krijg dat wachttijd duurt 18 minuten ,heel slecht ,ik wil niet meer bellen .Ze hebben alles gedaan om.je klem te zetten .

 by A

Meer personeel aannemen bij de klantenservice! Heb 15 min moeten wachten!! Heel jammer!!;

 by Anne-Marie

Helaas slecht bereik; er werd aangegeven 15 minuten wachttijd. Ik vind dat veel te lang.

Graag verbeteringen aanbrengen.

 by Marleen

21 minuten gewacht (‘de wachttijd bedraagt ongeveer 10 minuten’) halverwege werd ik naar een ander raar bericht geschakeld (O.a. ‘toets 0 voor een telefonist’) en daarna weer naar de pieptoon terug geschakeld. Nu helemaal geen antwoord meer gekregen, want er werd gewoon niet meer opgenomen. Ik heb maar opgehangen, want er gebeurde niks meer. Echt waardeloos zeg! (Jammer dat je een ster móet aanklikken, want die verdienen ze niet eens)

 by suzanne hendriks

superslecht !!! 5 minuten wachtrij aan de beurt wordt er opgehangen

opnieuw gebeld 6 minuten wachtrij weer opgehangen . derde keer 6 minuten eindelijk geholpen !! Vind het heeeeel knap van mezelf dat ik netjes ben gebleven . vind 1 ster nog te veel

 by margot

super slecht bereik. de wachttijd bedraagt 11 minuten. na 12 minuten wachten werd de verbinding verbroken zonder iemand gesproken te hebben

 by Ad Versteden

Gebeld met VGZ om 8,35 uur een 20 minuten moeten wachten voor ik iemand

aan de lijn had vind ik heel slecht.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met VGZ klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij VGZ zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met VGZ op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar VGZ klantenservice en wordt ook niet gelezen door VGZ
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )