Aantal reviews 46

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall?

Geef hier een cijfer

Vattenfall Bellen?

Bent u klant van Vattenfall ( voorheen Nuon) en heeft u een vraag of wilt u bijvoorbeeld uw contract opzeggen? U kunt hiervoor op verschillende manieren contact opnemen. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Bent u op zoek naar het klantenservice telefoonnummer en kunt u dit niet vinden op de website van de energieleverancier? Hieronder vindt u het snel.

Vroeger maakte de telefonische klantenservice gebruik van een telefonisch keuzemenu. Na het maken van een van de opties uit het menu werd de klant doorverbonden naar de juiste afdeling. Tegenwoordig hoeft u alleen maar uw klantnummer in te toetsen. Als u (nog) geen klant bent, wordt u automatisch doorverbonden met een medewerker. U krijgt via dit systeem hoe dan ook snel een medewerker aan de lijn. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden. Telefonisch is de de energieleverancier op werkdagen tot 15.00 uur bereikbaar. Na dit tijdstip kunt u via andere kanalen contact opnemen. Meer informatie hierover vindt u op de website van de energieleverancier.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 15.00 uur

Waarom Vattenfall bellen

 1. Voor vragen over de (jaar)nota
 2. voor het doorgeven van meterstanden
 3. voor vragen over overstappen
 4. Voor het opzeggen van uw Vattenfall contract
 5. Voor Vattenfall Exclusief
 6. Voor het melden van een storing
 7. Voor het treffen van betalingsregeling
 8. Voor vragen over inloggen bij Mijn Vattenfall

Contactdetails

 1. Vattenfall telefoonnummer

  0900-0808 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.vattenfall.nl

Telefonisch contact met Vattenfall

De welkomstboodschap die u te horen krijgt:

"Welkom bij Vattenfall.Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op www.vattenfall/service. Hier kunt u uw verhuizing of andere wijzigingen doorgeven. U kunt uw vraag ook aan ons stellen via Whatsapp! Zeg "JA" als u hier gebruik van wilt maken.

Vervolg: " Ik zoek uw klantgegevens er alvast bij, zodat mijn collega u straks meteen kan helpen met uw vraag. Wat is uw klantnummer? Voer alleen de 8 cijfers in. Nog geen klant of geen klantnummer bij de hand? Blijft u dan aan de lijn. "

Aantal reviews 46

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall?

Geef hier een cijfer

Meer info over Vattenfall

Vattenfal is een energiebedrijf uit Zweden en levert elektriciteit, aardgas en stadswarmte. In 2009 heeft het bedrijf de Nederlandse energieleverancier NUON overgenomen. De vertaling van Vattenfal is waterval, dat goed past bij het bedrijf want dit energiebedrijf heeft duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om energie te leveren zonder het gebruik van fossiele brandstoffen. Er wordt energie opgewekt door middel van zonne-energie, windmolens en biomassa. Er wordt zelfs gebouwd aan het grootste windpark op zee ter wereld. Naast energie levert het energiebedrijf ook andere diensten zoals zonnepanelen, laadpalen voor elektrisch rijden, isolatie en greenbatteries. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Contact met een andere Energieleverancier?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 46 reviews
 by Amita

Na 15.00 uur telefonisch niet bereikbaar. Ook via WhatsApp niet bereikbaar. Eigenlijk geen ster verdient.

 by remark

waardeloos veel beloven weinig doen klantenservice 3 meer dan 60 minuten in de wacht en maar betalen?????????? conclusie 0,0

 by Roelvink

Waardeloos, whats app wordt niet op gereageerd en telefonisch is het helemaal niet te doen.

 by Wortel

Kan niet bellen naar vattenfal wat is dat

 by Jaap

Ik ga vanwege geen telefonisch contact met Vattenfall van leverancier veranderen .

 by J. Bergsma

heel erg slecht contact te krijgen

 by Peter

Getracht na te gaan , voor mijn 91 jarige moeder, of zij automatisch overgaat van energie levering Nuon naar Vattenval. Kennelijk heeft ze een uitgebreide brief ontvangen waarin eea wordt weergegeven maar wat ze leest beklijft niet goed. Ook een onjuist telefoonnummer is in de brief als haar contactnummer aangegeven. De vriendelijke en rustige werknemer van de klanten service kon mij, ondanks opgeven persoonlijke gegevens en klantnummer niet helpen met deze simpele vraag vanwege de privacywetgeving. Deed ook geen moeite om mee te denken en herhaalde kennelijk de tekst op zijn instructie briefje. Dus als je kunt andere leverancier nemen.

 by Flabba Holt

Het was met NUON Wel o.K..... Niet al te groen maar de klantenservice was o.K.(Ben ook klant sinds het de P.E.N. Toen Nuon was zon 30 jaar terug)...Nu zijn ze bij Vattenfall nog eens Slecht te bereiken ook... Een 10 minuten in de wacht en vage uitleg.

Verder is het helemaal Waardeloos met vattenfall.... Ik heb Zonnepanelen aangeschaft, gasmeter laten verwijderen vanwege het Milieu en Groningen debacle en nu verlies ik m,n blijven loont (2 Procent) korting en als ik over stap naar pure energy pleeg ik contract breuk en ben ik verplicht om 0 Euro boeten te betalen.... Ik wordt lekker gestimuleerd door Vattenfal met m,n vergroening.... Niet Dus.... Ik betaal liever de 0 Euro boete dan bij een Malafide energie leverancier te bliven dus pak ik het meteen goed aan en stap dus mooi over naar 'Pure Energie'.... Want die zijn wel groen en betalen 14 Eurocent per KWH I.P.V. Maar 7 Euro Cent.... Mij zien ze nooit meer terug... Ik voel mij geschofferd door Vattenfall....

 by Jan

Als welkomstgeschenk, Nuon heet voortaan Vattenvall. een boekje met coupons gekregen.

Helaas 2 keer voor niks naar Blokker geweest voor een lamp. De eerste keer waren de lampen op, maar geen nood, er komt binnenkort weer een nieuwe voorraad. Met goede moet en gewapend met coupon voor de 2 de keer richting Blokker. Helaas weer een teleurstelling. Alweer op. Op een mededelingen kaartje stond OP IS OP. Er komen ook geen andere meer. Leuk geschenk hoor, maar zorg dan wel dat er voldoende lampen zijn.

3 maal een mail gestuurd naar Vattenvall (je krijgt altijd antwoord) Niets terug ontvangen.

Prima service Vattenvall. Ik heb de overige coupons maar in de vuilnisbak gegooid.

 by Anna-Simone

Zeer slecht bereikbaar, daarbij met whatsappen slecht begrepen worden! Graag zou ik iemand willen spreken maar wachttijd is erg lang, wanneer gaat het mij lukken!!! Maakt niet uitbeeld tijdstip je belt, beter ander tijdstip bellen krijg je te horen! Belachelijk

 by heidi

zeer slecht bereikbaar, onprofessioneel, 45 min in de wacht gestaan

 by Alida

Ben altijd klant geweest bij Nuon en nu dus bij Vattenfall... Nog nooit heb ik een aanmaning gehad en nu een aanmaning van 22 euro omdat het nu via ongewenste mail terecht is gekomen.. Je probeert ze te bereiken voor informatie en heb al aantal keer een dik half uur aan de lijn gehangen en nog niet geholpen dus opgehangen via Facebook messenger is het ook een dikke drama... Dik 2 weken voordat je antwoord hebt en heb je antwoord krijg je een link doorgestuurd en die is dan maar een paar dagen beschikbaar en tsja dan kun je weer bellen of een berichtje sturen.. Wat een drama... Denk er sterk eraan om nu over te gaan stappen na dik 23 jaar klant geweest te zijn daar

 by Lona

Klantenservice niet bereikbaar na 15.00 uur. Uitsluitend per whatsapp!

 by Yvonne

Wat een slecht bereik moet meter door geven gaat niet eens bellen ja heel lang in de waxht dus hoe gaan we dit doen mailen gaat ook niet

 by Westra

Niet te bereiken. Dan maar switchen van leverancier. Dat werkt nl. wel.

 by petra

niet te bereiken echt verschrikkelijk wil een verhuizing doorgeven aar nu hoe verder

 by Koos Hopeloos

Ik wil mijn contract verlengen en probeer hun al de hele week te bereiken maar na een half uur lang ter vergeefs bellen hang ik maar op want ik kom er toch niet door.Ik heb tot uiterlijk volgende week de tijd om te beslissen via internet wat ik niet wil aangezien ik een paar vragen heb anders word mijn contract verlengd zonder in zeggen.Sinds de overstap is het waardeloos bij mij stond Nuon altijd hoog in het vaandel , je betaald wat meer maar je krijgt ook meer...betere service en altijd snel bereikbaar maar dat gaat nu dus niet meer op.

 by Kamphuijs

Vanaf 8 oktober jl. is de website van Vattenfall volkomen uit de lucht. Heb gebeld, ze doen hun best, maar de toestand blijft onveranderd. Ze kunnen mij wel per email bereiken met bv. driemaandelijkse verbruiksgegevens.

Maar zelf contact maken is op een of andere manier technisch onmogelijk. Volgens kenners zit de fout duidelijk bij Vattenfall. Na jaren goed contact met Nuon is dit uiterst irritant. Er schijnen veel meer mensen sinds de definitieve overgang naar de naam Vattenfall last te hebben van dit euvel.

 by J.Stern

Waardeloze dienstverlening. Telefonisch niet bereikbaar. Via de website een vraag gesteld over gasafrekening, die ik al 3 maanden niet meer afneem wegens verhuizing. Krijg nu een afmelding + boete + vervallen korting. Neem alleen elektra af en betaal al 3 maanden voor zowel oude als nieuwe adres. Dit bericht gaat naar de Consumentenbond en Kassa.

 by Rudi

De bereikbaarheit van nuon is bar en bar slecht ik ben wekwn bezig om hen te bereiken .

Het is zo slecht dat ik overleg om maar over te stappen naar een ander aanbieder

 by Scipio

Zeer slecht. Niet normaal te bereiken. Wil je een normaal gesprek met ieman, dan ben je veel geld kwijt. Waardeloos.

 by Siep

Goed geholpen door een vriendelijke en geduldige medewerker. Heb niet lang hoeven wachten hoewel men waarschuwde voor drukte en dus een langere wachttijd.

 by Borgers

Schandalig , door een fout van de NUON moest ik bellen om het te laten veranderen dat telefoontje heeft mij

61,00 euro gekost om dat ik zo lang in de wacht heb gestaan echt schandalig durf niet nmeer in ontact te komen met medewerkers . En het nooiste is nog dat de fout niet is opgelost .BEDANKT NUON ook nog eens 31 jaar trouwe klant BAH misselijk makend

 by wsv noordwijk re.scholten

In het begin moeilijk de juiste instantie te vinden .Maar toen het een keer lukte om een verkeerde meterstand door te geven prima door een vriendelijke dame geholpen . 8

 by piet

contact , wachten en nog eens wachten . ik kom niet op de Website van Nuon Ik krijg steeds de melding .Bad Request

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Vattenfall klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vattenfall zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vattenfall op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vattenfall klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vattenfall
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )