Aantal reviews 80

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall?

Geef hier een cijfer

Kan ik Vattenfall Telefonisch bereiken?

Bent u klant van Vattenfall ( voorheen Nuon) en heeft u een vraag over bijvoorbeeld uw factuur, het prijsplafond of wilt u bijvoorbeeld uw contract opzeggen? U kunt hiervoor op verschillende manieren contact opnemen. Telefonisch is de de energieleverancier op werkdagen tot 15.00 uur bereikbaar voor al uw vragen.  Bent u op zoek naar het klantenservice telefoonnummer van Vattenfall? Het kan zijn dat u dit nummer niet snel kunt vinden op de website van de energieleverancier. Steeds meer bedrijven sturen eerst aan op selfservice. Wij helpen u graag verder. Hieronder in het grijze blok vindt u het direct het juiste Vattenfall telefoonnummer. Houdt u bij het bellen uw klantnummer bij de hand, de medewerker kan u dan nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 15.00 uur

Waarom Vattenfall bellen?

 1. Voor vragen over de (jaar)nota
 2. voor het doorgeven van meterstanden
 3. voor vragen over overstappen
 4. Voor het opzeggen van uw Vattenfall contract
 5. Voor Vattenfall Exclusief
 6. Voor het melden van een storing
 7. Voor het treffen van betalingsregeling
 8. Voor vragen over (inloggen bij) Mijn Vattenfall
 9. Voor vragen over de stijgende energieprijzen

Contactdetails

 1. Vattenfall telefoonnummer

 2. www.vattenfall.nl

Hoe kan ik contact opnemen met Vattenfall?

Heeft u een vraag aan energieleverancier Vattenfall, bijvoorbeeld over uw termijnbedrag en wilt u hiervoor contact opnemen?  Hiervoor zijn verschillende manieren. Het kan zijn dat u de contactmogelijkheden op de website van de energieleverancier niet makkelijk of snel kan vinden. Daarom hebben we de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet;

 • Via de website: op de website van Vattenfall kunt u onder het kopje "Contact" een formulier invullen waarbij je je vraag of opmerking kunt achterlaten. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.
 • Via telefoon: Via telefoonnummer dat hierboven in het grijze blok staat kunt u op werkdagen bellen van 08:00 tot 15:00 uur,
 • Via e-mail: Uw vragen en/of opmerkingen kunt u ook mailen naar Vattenfall via het e-mailadres info@vattenfall.nl.
 • Via social media: Vattenfall is ook actief op sociale media, zoals Facebook en Twitter.
 • Kijk voor de meest actuele informatie over de dienstverlening en contactmogelijkheden op de website van de energieleverancier op deze pagina

Vattenfall Klantenservice Informatie

Vattenfall is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Vroeger maakte de telefonische klantenservice gebruik van een keuzemenu. Na het maken van een keuze uit het menu werd u doorverbonden naar de juiste afdeling. Tegenwoordig hoeft u alleen maar uw klantnummer in te toetsen. Als u (nog) geen klant bent, wordt u automatisch doorverbonden met een medewerker. U krijgt via dit systeem hoe dan ook snel een medewerker aan de lijn.

Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op www.vattenfall/service. Hier kunt u uw verhuizing of andere wijzigingen doorgeven.

Belt u .n.a.v. de maatregelen die zijn aangekondigd op Prinsjesdag. Dat verwijzen u graag naar www.vattenfall.nl/energiemarkt. Hier vindt u alle informatie die op dit moment bekend is.

Meer over Vattenfall

Vattenfall is een toonaangevende energieleverancier in Nederland en biedt een ruim aanbod aan duurzame energieoplossingen. Bent u op zoek naar Vattenfall contactgegevens om u aan te sluiten op het gas- of elektriciteitsnetwerk, of om een storing of vraag te melden? Dan kunt contact opnemen met Vattenfall via de klantenservice, die dagelijks bereikbaar is via telefoon, e-mail of chat. Daarnaast kunt u ook terecht op de website van Vattenfall voor meer informatie over de diensten en producten van de energieleverancier, of om online een contract af te sluiten.

Contact opnemen met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 80 reviews
 by Ingrisd

Ik ben nu al een paar uur bezig om met de watsapp vragen te stellende snappen mijn vraag niet of er wordt gewoon niet geantwoord. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee. Telefoonnummer is storingsdienst, dat vraag ik niet. Ik wil gewoon iemand aan de telefoon krijgen maar dat is nogal lastig daar bij Vattenfall. Lukt gewoon niet.

 by den Haan Fisschet

Slecht bereik on-klantvriendelijk

 by Reinier van Werven

Uitstekend te woord gestaan , duidelijke uitleg en keurig afgewikkeld .

 by Jan

Wat een ongelofelijke kutservice. ik zit er echt helemaal doorheen ze zijn geeneens 1 ster waard

 by een gefrustreerde klant

"Let op!
U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt (dan ook) niet terecht bij Vattenfall zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vattenfall op te nemen.
Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vattenfall klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vattenfall."

Telefonisch een medewerker te spreken te krijgen is niet te doen, 't is zo klantonvriendelijk en ontmoedigend geregeld als het maar kan.
In December de meterstanden netjes doorgegeven ging allemaal goed, want op 29-12-2022 wordt ik per mail bedankt voor het doorgeven van de meterstanden. Een kopie gemaakt van de mail en per post, jawel per post, naar hun adres in Amsterdam gestuurd (was ook niet 1-2-3 te achterhalen).
Op 30-01-2023 krijg ik voor de tweede keer een herinnering.
Dat het er bij Vattenfall niet helemaal goed geregeld is een ding dat zeker is.

 by R.G.den Drijver

Telefonisch een medewerker te spreken te krijgen is niet te doen en ik moet iemand persoonlijk spreken want ik schijn geloof ik twee klantnummers te hebben in plaats van één.
Op 31 December meterstanden netjes doorgegeven ging allemaal goed,zou geld terug krijgen en nieuw termijnbedrag werd verlaagd ,dus gelijk gewijzigd naar een maandelijks lager bedrag met vinkte (V),het nieuwe bedrag zou voortaan worden afgeschreven.
Vandaag 22-01-2023 weer een herinnering “tweede keer trouwens”,ze hadden de meterstanden nog niet ontvangen of ik die voor 4 februari nog even wilden doorgeven en nu komt tie; met een ander klantnummer en een ander opname nummer,”snap jij het snap ik het”
Nou dat er dat er daar bij Vattenfall iets niet helemaal goed gaat is een ding dat zeker is.
Morgen maar proberen te bellen, zal wel weer een onmogelijke opgave worden denk ik,”wens mezelf succes”??

 by Louis Bruns

Waardeloze contact mogelijkheid. En een onserieus prijspolitiek. Ik betaal 76 Cent per KW. Stroom via een Vattenfall laadpaal kost 30 Cent per KW. Bij Budget Energie kost het KW 30 Cent.
Ik word hier bedonderd.

 by Marjolein

Zie alle andere klachten. Geprobeerd via Klachtenkompas van Consumentenbond. Ook waardeloos: antwoord: geef in een persoonlijk bericht uw geb.datum en laatste 3 cijfers van bank door. Zegt ene Nancy van Webcare. Ja, hoe dan? Ga maar een mail proberen. Maar dat wordt ook niks, lees ik.
Ben inmiddels woedend.

 by Dennis

Waardeloos bedrijf contact opnemen is een mission impossible. ik heb geen whatsapp de bot begin ik niet eens aan want mijn probleem meot ik echt een mens voor spreken. dan bel je krijg je eerts een hele speech over hun website. uitiendelijk kom je er door meot je al je gegevens etc invoeren van tevoren (lekker omslachtig) dan hoor je dat de wachttijd 40 minuten is. Dan moet je je probleem inspreken maar dat registreert dat ding niet en blijft dan zeggen ik heb het neit begrepen kun je het nog eens doen. na meerdere pogingen maar kwaad opgehangen.

handig zon klantenservice die niet te breieken is.

en wat mijn probleem aangaat ze blijven me spammen dta ik de meterstanden door meot geven voor het prijs plafond ondanks dta ik dat bijna 2 weken geleden al gedaan heb.

 by Gossink

Geen contact te krijgen met Vattenfall wat is het ( e-mail adres voor particuliere ) telefonisch niet mogelijk .

 by Ricky Bluemink

Slechte service. Niet te bereiken. Vermeld emailadres werkt niet. Een of andere robot die je vragen moet beantwoorden, die hij/zij vaak niet begrijpt. De gevraagde informatie al weken geleden doorgegeven ( is ook op hun site opgeslagen) en Vattenfall vraagt nog steeds om dezelfde informatie. Wat gaat er mis met dit bedrijf?

 by A.ter Brake.

Ontzettend slecht bedrijf;werkelijk niets gaat hier goed.Onbereikbaar,
(communicatie via een robot wat niet werkt) ,veel te duur, geen informatie over het
prijsplafond en ga zo maar door. Mensen ga NIET in zee met Vattenfall.
Ik ben inmiddels over gestapt;scheelt me meer dan € 440 per maand.

 by Rene

Zeer slecht, Vattenfall is zeer slecht bereikbaar, afspraken worden niet verwerkt, kortom een zeer onbetrouwbare partij om hier zaken mee te doen. Ronduit schandalig.
dankzij beleid overheid menen dit soort bedrijven dat ze alles mogen.

 by koos botman

je kan niemand spreken, alleen een computer! die accepteerd mijn meterstanden niet en ook onze postcode niet!
waardeloos!! Met NUON ging dat veel beter!!

 by petra

niet bereikbaar waardeloos

 by r. dozeman

Wat een VRESELIJKE klantenservice. Je wilt iemand aan de telefoon en en dat lukt niet want die robot begrijpt totaal niet wat je zegt. Ik ga overstappen, wegwezen na 45 jaar

 by cor

slecht bedrijf totaal niet berijkbaar ,,van de markt af deze
wel betalen ,,,niet te berijken

 by C.A. Dailey

Een ster is nog teveel
Het is ONMOGELIJK om je contract op te zeggen. Sociale media worden niet beantwoord en de website stuurt je van het kastje naar de muur.
Ze hebben maar een enkel doel, je vasthouden. Ik verhuis naar het buitenland, succes met deze club, lukt je gewoonweg niet om op te zeggen

 by Dick

Geen telefonisch contact mogelijk, bandje meldt geen wachttijd. Staat wel op internet: heeeel lang. Geen altenratief: geen emailadres vindbaar. Ja appen zou kunne, maar ik kan dat niet. Ik zou nul sterren willen geven maar dat ondersteunt deze site dan weer niet.

 by C.

Vattenfall is zeer slecht voor zijn Klanten. Ben al zes jaar bezig om een eindnota tot stand te laten komen. Ik krijg nimmer een echte eindnota met werkelijk verbruik.Ben nu zo ver een advocaat in te schakelen. Vattenfall hoort niets als je wat zegt. Ze willen nergens aan mee werken om de echte verbruiksgegevens te verwerken. Ze zijn compleet onbereikbaar !!!......Geen email-adres. en na twee uren bellen nog niemand aan de telefoon. Ze moeten jouw prive-telefoonnummer hebben om te appen. Belachelijk gewoon dat ik mijn prive-nummer moet geven. Zij kunnen mij bellen en mailen en ik kan hun niet bereiken met de telefoon en de email. Al mijn bewijzen worden geboycot op die manier.
En mijn stem bestaat gewoon niet. Fijn bedrijf, maar niet heus. SCHANDALIG!

 by betty

zou teruggebeld worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 by Marian

Zeer slecht te bereiken!

 by Willem van Gameren

Droevig heel lang in de wacht en geen contact.

 by Jan Piet Volger

NIET zo goed geïnformeerd over meterstanden !!
of eventuele aanpassingen.

 by FG

50 minuten in de wacht en nog niemand aan delijn.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Vattenfall klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vattenfall zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vattenfall op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vattenfall klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vattenfall
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )