Aantal reviews 59

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall?

Geef hier een cijfer

Vattenfall Bellen?

Bent u klant van Vattenfall ( voorheen Nuon) en heeft u een vraag of wilt u bijvoorbeeld uw contract opzeggen? U kunt hiervoor op verschillende manieren contact opnemen. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste bellen. Telefonisch is de de energieleverancier op werkdagen tot 15.00 uur bereikbaar.  Bent u op zoek naar het klantenservice telefoonnummer en kunt u dit niet vinden op de website van de energieleverancier? Hieronder in het grijze blok vindt u het snel. Houdt u bij het bellen uw klantnummer bij de hand, de medewerker kan u dan nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 15.00 uur

Waarom Vattenfall bellen?

 1. Voor vragen over de (jaar)nota
 2. voor het doorgeven van meterstanden
 3. voor vragen over overstappen
 4. Voor het opzeggen van uw Vattenfall contract
 5. Voor Vattenfall Exclusief
 6. Voor het melden van een storing
 7. Voor het treffen van betalingsregeling
 8. Voor vragen over inloggen bij Mijn Vattenfall

Contactdetails

 1. Vattenfall telefoonnummer

 2. www.vattenfall.nl

Telefonisch contact met Vattenfall

De welkomstboodschap die u te horen krijgt:

"Welkom bij Vattenfall. Wij krijgen veel vragen over de stijgende energieprijzen. Daardoor kan de wachttijd langer zijn dan een uur. Belt u n/a/v/ de maatregelen die zijn aangekondigd op Prinsjesdag. Dat verwijzen u graag naar www.vattenfall.nl/energiemarkt. Hier vindt u alle informatie die op dit moment bekend is. Onze medewerkers kunnen u op dit moment nog geen persoonlijk advies geven over uw termijnbedrag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een persoonlijk advies van ons. Ik zoek uw klantgegevens er alvast bij, zodat mijn collega u straks meteen kan helpen met uw vraag. Wat is uw klantnummer? Voer alleen de 8 cijfers in. Nog geen klant of geen klantnummer bij de hand? Blijft u dan aan de lijn. "

Aantal reviews 59

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall?

Geef hier een cijfer

Meer contactinformatie

Vattenfall is op werkdagen telefonisch bereikbaar van Vroeger maakte de telefonische klantenservice gebruik van een telefonisch keuzemenu. Na het maken van een van de opties uit het menu werd de klant doorverbonden naar de juiste afdeling. Tegenwoordig hoeft u alleen maar uw klantnummer in te toetsen. Als u (nog) geen klant bent, wordt u automatisch doorverbonden met een medewerker. U krijgt via dit systeem hoe dan ook snel een medewerker aan de lijn. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden.  Na dit tijdstip kunt u via andere kanalen contact opnemen. Meer informatie hierover vindt u op de website van de energieleverancier.

Voor veel gestelde vragen kunt u terecht op www.vattenfall/service. Hier kunt u uw verhuizing of andere wijzigingen doorgeven.

Meer info over Vattenfall

Vattenfal is een energiebedrijf uit Zweden en levert elektriciteit, aardgas en stadswarmte. In 2009 heeft het bedrijf de Nederlandse energieleverancier NUON overgenomen. De vertaling van Vattenfal is waterval, dat goed past bij het bedrijf want dit energiebedrijf heeft duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om energie te leveren zonder het gebruik van fossiele brandstoffen. Er wordt energie opgewekt door middel van zonne-energie, windmolens en biomassa. Er wordt zelfs gebouwd aan het grootste windpark op zee ter wereld. Naast energie levert het energiebedrijf ook andere diensten zoals zonnepanelen, laadpalen voor elektrisch rijden, isolatie en greenbatteries. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Contact met een andere Energieleverancier?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vattenfall klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 59 reviews
 by Marian

Zeer slecht te bereiken!

 by Willem van Gameren

Droevig heel lang in de wacht en geen contact.

 by Jan Piet Volger

NIET zo goed geïnformeerd over meterstanden !!
of eventuele aanpassingen.

 by FG

50 minuten in de wacht en nog niemand aan delijn.

 by Loes Koks

Zeer slecht te bereiken.

 by doornebosch

geen telefoon gesprek je krijgt niemand aan de telefoon

 by nina blankenzee

is te ingewikkeld om contact te krijgen zeker voor senioren

 by Greetje weber

tel. net te bereiken. waardeloos!!!!!!!!!!!!1

 by Cee R

Wat een waardeloze club. Niet te bereiken. Ook niet via WA. Ze rekenen voor 2m3 gas €28,— ik wil weten hoe dit bedrag is opgebouwd. Ik denk dat ik maar overstap naar een andere club

 by den Haas

niet te te bereiken,op geen een telefoonnummer

 by Boerm117

Niet te geleven. Wat een k.....bedrijf. Als gewoonlijk wel betalen maar service......ho maar.Van alles geprobeerd. Appen, telefoon, schrijven, Wil je blijven? ho maart, want op deze wijze gaat iedere klant lopen. Hoe, kan ik Vattenfall bereiken. .....Niet dus. Te gek voor woorden.

 by Riny

Waardeloos. Heb urgente vraag
Meer dan 35 min in de wacht
“ mijn gegevens kloppen niet “

 by jan

goed

 by Amita

Na 15.00 uur telefonisch niet bereikbaar. Ook via WhatsApp niet bereikbaar. Eigenlijk geen ster verdient.

 by remark

waardeloos veel beloven weinig doen klantenservice 3 meer dan 60 minuten in de wacht en maar betalen?????????? conclusie 0,0

 by Roelvink

Waardeloos, whats app wordt niet op gereageerd en telefonisch is het helemaal niet te doen.

 by Wortel

Kan niet bellen naar vattenfal wat is dat

 by Jaap

Ik ga vanwege geen telefonisch contact met Vattenfall van leverancier veranderen .

 by J. Bergsma

heel erg slecht contact te krijgen

 by Peter

Getracht na te gaan , voor mijn 91 jarige moeder, of zij automatisch overgaat van energie levering Nuon naar Vattenval. Kennelijk heeft ze een uitgebreide brief ontvangen waarin eea wordt weergegeven maar wat ze leest beklijft niet goed. Ook een onjuist telefoonnummer is in de brief als haar contactnummer aangegeven. De vriendelijke en rustige werknemer van de klanten service kon mij, ondanks opgeven persoonlijke gegevens en klantnummer niet helpen met deze simpele vraag vanwege de privacywetgeving. Deed ook geen moeite om mee te denken en herhaalde kennelijk de tekst op zijn instructie briefje. Dus als je kunt andere leverancier nemen.

 by Flabba Holt

Het was met NUON Wel o.K..... Niet al te groen maar de klantenservice was o.K.(Ben ook klant sinds het de P.E.N. Toen Nuon was zon 30 jaar terug)...Nu zijn ze bij Vattenfall nog eens Slecht te bereiken ook... Een 10 minuten in de wacht en vage uitleg.

Verder is het helemaal Waardeloos met vattenfall.... Ik heb Zonnepanelen aangeschaft, gasmeter laten verwijderen vanwege het Milieu en Groningen debacle en nu verlies ik m,n blijven loont (2 Procent) korting en als ik over stap naar pure energy pleeg ik contract breuk en ben ik verplicht om 0 Euro boeten te betalen.... Ik wordt lekker gestimuleerd door Vattenfal met m,n vergroening.... Niet Dus.... Ik betaal liever de 0 Euro boete dan bij een Malafide energie leverancier te bliven dus pak ik het meteen goed aan en stap dus mooi over naar 'Pure Energie'.... Want die zijn wel groen en betalen 14 Eurocent per KWH I.P.V. Maar 7 Euro Cent.... Mij zien ze nooit meer terug... Ik voel mij geschofferd door Vattenfall....

 by Jan

Als welkomstgeschenk, Nuon heet voortaan Vattenvall. een boekje met coupons gekregen.

Helaas 2 keer voor niks naar Blokker geweest voor een lamp. De eerste keer waren de lampen op, maar geen nood, er komt binnenkort weer een nieuwe voorraad. Met goede moet en gewapend met coupon voor de 2 de keer richting Blokker. Helaas weer een teleurstelling. Alweer op. Op een mededelingen kaartje stond OP IS OP. Er komen ook geen andere meer. Leuk geschenk hoor, maar zorg dan wel dat er voldoende lampen zijn.

3 maal een mail gestuurd naar Vattenvall (je krijgt altijd antwoord) Niets terug ontvangen.

Prima service Vattenvall. Ik heb de overige coupons maar in de vuilnisbak gegooid.

 by Anna-Simone

Zeer slecht bereikbaar, daarbij met whatsappen slecht begrepen worden! Graag zou ik iemand willen spreken maar wachttijd is erg lang, wanneer gaat het mij lukken!!! Maakt niet uitbeeld tijdstip je belt, beter ander tijdstip bellen krijg je te horen! Belachelijk

 by heidi

zeer slecht bereikbaar, onprofessioneel, 45 min in de wacht gestaan

 by Alida

Ben altijd klant geweest bij Nuon en nu dus bij Vattenfall... Nog nooit heb ik een aanmaning gehad en nu een aanmaning van 22 euro omdat het nu via ongewenste mail terecht is gekomen.. Je probeert ze te bereiken voor informatie en heb al aantal keer een dik half uur aan de lijn gehangen en nog niet geholpen dus opgehangen via Facebook messenger is het ook een dikke drama... Dik 2 weken voordat je antwoord hebt en heb je antwoord krijg je een link doorgestuurd en die is dan maar een paar dagen beschikbaar en tsja dan kun je weer bellen of een berichtje sturen.. Wat een drama... Denk er sterk eraan om nu over te gaan stappen na dik 23 jaar klant geweest te zijn daar

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Vattenfall klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vattenfall zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vattenfall op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vattenfall klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vattenfall
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )