Aantal reviews 13

Hoe zijn uw ervaringen met Vandebron? Geef hier een cijfer

Klantenservice Vandebron Bellen

Heeft u een vraag aan energieleverancier Vandebron? Bijvoorbeeld over uw meterstanden? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het telefoonnummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Daarnaast vindt u ook de overige contactgegevens indien u op een andere manier contact wenst op te nemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  11.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  11.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  11.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  11.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  11.00 - 18.00 uur

Waarom Vandebron bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Vandebron telefoonnummer

 2. www.vandebron.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Wilt u sneller contact met de juiste medewerker? Wij hebben alle optie van het telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarover uw vraag gaat.

Meldtekst: 'Welkom bij vandebron. Leuk dat je ons belt. We willen je erop wijzen dat gesprekken voor trainingsdoeleinden worden opgenomen. Om de juiste Vandebron'er aan de lijn de lijn te krijgen, vragen we je een keuze te maken uit de volgende 4 opties.'

 • Toets 1

  Heb je een vraag over de huidige ontwikkelingen in de energiemarkt en wat dit betekent voor jouw contract en termijnbedrag? Kies 1

 • Toets 2

  Ben je al klant en wil je onze klantenservice spreken

  Veel zaken zijn sneller online te regelen op mijn.vandebron.nl. Daar kun je direct de volgende onderwerpen aan ons doorgeven zonder in de wacht staan. Kom je er online vervolgens niet uit, maak dan een keuze uit de volgende onderwerpen:

  • 1

   Termijn bedrag of persoonsgegevens wijzigen? Kies 1

  • 2

   Meterstanden doorgeven? kies 2

  • 3

   Herberekening van verbruik of termijnbedrag verlagen? Kies 3

  • 4

   Voor overige vragen kies 4

 • Toets 3

  Wil je klant worden bij vandebron?

 • Toets 4

  Wilt u onze specialisten van elektrisch rijden spreken?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 13

Hoe zijn uw ervaringen met Vandebron? Geef hier een cijfer

Meer informatie over Vandebron

Vandebron is een Nederlands groen energiebedrijf en is eigendom van Essent. Het is opgericht als bv in 2013 en begon met het leveren van gas en groene stroom aan huishoudens en zakelijke klanten in 2014. Vandebron biedt haar klanten energie dat gewonnen wordt uit tuin- en landbouwbedrijven, biogasinstallaties, windmolens en zonnepanelen. Het voordeel van Vandebron is dat de klant zelf beslist over de bron waar de energie vandaan komt. Dit betekent wel dat er prijsverschillen zijn, afhankelijk van de bron die gekozen wordt. In 2016 werd Vandebron uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland. Het gas dat wordt geleverd is wel de gangbare aardgas, maar de CO-2-uitstoot wordt gecompenseerd door verschillende compensatieprojecten. De website is overzichtelijk, geeft veel informatie over de producten die geleverd worden en ook kunt u hier uw meterstanden doorgeven. De klantenservice is telefonisch bereikbaar, maar ook via facebook en twitter.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Kijk hiervoor op onze overzichtspagina Energieleveranciers. In dit overzicht vindt u snel de contactgegeven van alle energieleveranciers  van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vandebron klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 13 reviews
 by C. Martin

Ik probeer Klantenservice te bereiken. Onmogelijk!!!!

 by jos brookhuis

zeer slechte ervaring met van de bron
wil er vanaf

 by F. de Vrught

Voor vragen kom je niet aan de beurt,ondanks dat ik verschillende keren gebeld hebt,wachttijden van wel 23 min. SLECHT. Er is ook geen herkenning bij van de Bron t.a.v. wie er gebeld heeft. Zodat je eventueel wordt teruggebeld.

 by Hänni-Verdonk

Het is bijna te schandalig voor woorden over de bereikbaarheid van van de Bron. Krijgen wel e-mails dat het jammer is dat we zijn overgestapt, maar gaan vervolgens leuk over tot het doen van een automatische incasso van 2 maal 160,00 Euro . Wil graag de laatste eindafrekening en onmiddellijke terugstorting van ten onrechte geïncasseerde bedragen.

 by Koninkx

Ik heb een probleem met de incasso van Vandebron. Ik heb misschien wel 6 x geprobeerd hun te bellen. Heb steeds minimaal 20 minuten aan de lijn gehangen. Steeds géén contact gekregen. Wie betaalt deze kosten? Ook op diverse emails géén reaktie. Wat een waardeloze Klanten"service".. Als ik dit geweten had was ik nooit over gestapt. Beste mensen, denk na voordat je overstapt naar Vandebron!!

 by Breuring

Als nieuwe klant gaat er iets fout met de incasso. Meerdere dagen gebeld, steeds langer dan 20 minuten in de wacht gestaan. ONBEREIKBAAR!!!!!, WAARDELOOS!!!!! en VandeBron maar standaard geautomatiseerd (dreig)mailtjes blijven sturen. Daarna diverse mails gestuurd Slecht op één is gereageerd met een standaard mail welke GEEN antwoord gaf op de vraag. Dit is gewoon SUPER SLECHT EN DAN NOG IN HET KWADRAAT. Was ik maar nooit overgestapt.....

 by Carla

Ben al enige jaren klant bij van de Bron maar waarschijnlijk zij ze te groot geworden want ze zijn onbereikbaar meerdere keren 20 minuten in de wacht gestaan, jammer !!

 by van den Braak

Slechte service en zeer slechte bereikbaarheid. Slechte onbereikbare website.

 by M. de la Vienne

Slecht bereikbaar en reageren niet op verzonden mails. Heel slecht!!

 by Timon Denham

Ik krijg ze gewoon niet te pakken. Hoelang ik ook aan de telefoon zit.Ontzettend vervelend. Was ik nu maar bij mijn oude leverancier gebleven.

 by Jan de Kaper

Ben al 2 uur aan het wachten !!!

 by J Brunekreeft

 by P Klein

Slechte klanten service. Word niet gereageerd op e.mail en telefonisch niet te bereiken.

na verschillende keren 20min in de wacht verbinding maar verbroken

Welke ervaringen heeft u met Vandebron klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vandebron zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vandebron op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vandebron klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vandebron
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )