BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Van Lanschot Klantenservice
0800-17370800-1737

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Van Lanschot:

     0800-1737
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.vanlanschot.nl

Wilt u direct contact met Van Lanschot? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactinformatie.

De klantenservice van Van Lanschot staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na een welkomstboodschap direct doorverbonden.

Welkomstboodschap:

Welkom bij de Van Lanschot bankiers. Dit gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. U wordt nu doorverbonden met de eerst beschikbare medewerker.(copyright keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden Klantenservice van Van Lanschot:

Van Lanschot Client Services is op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. De helpdesk medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Telefonisch contact opnemen vanuit het buitenland:

Verblijft u in het buitenland dan is bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk, bel dan het telefoonnummer +31 73 687 18 97 om in contact te komen met Van Lanschot.


Overige belangrijke telefoonnummers:
Verlies of diefstal van creditcard of Wereldpas:
Is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen, geef dit dan zo snel mogelijk door via de volgende telefoonnummers:

Bent u lid van Van Lanschot Personal Service en is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen? Bel dan het alarmnummer: +31 (0)20 651 59 05. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bent u GEEN lid van Van Lanschot Personal Service en is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen? Bel dan naar het algemene telefoonnummer :  0800 1737 (zie ook bovenaan deze pagina).  Vanuit het buitenland belt u  +31 73 687 18 97. Van Lanschot blokkeert direct uw pas en u kunt meteen een nieuwe pas aanvragen.

U kunt ook contact opnemen met de bankpassenmeldcentrale om uw pas te blokkeren:

Bezoek deze pagina voor het telefoonnummer van de bankpassenmeldcentrale

Vermissing Van Lanschot Creditcard Gold:

Geef de vermissing van uw Card, zo spoedig mogelijk na de ontdekking, door aan de politie en aan International Card Services (afdeling Verlies & Diefstal), telefoon (020) 660 06 11. Dit kan 24 uur per dag. Uw creditcard wordt dan direct geblokkeerd.

Vermissing American Express Creditcard:

Indien het gaat om een American Express Creditcard belt u dan de Ledenservice van American Express op telefoonnummer (020) 504 80 00. De creditcard wordt meteen geblokkeerd.


Postadres:
Antwoordnummer 289
5200 VB ‘s-Hertogenbosch

E-mail: vanlanschot@vanlanschot.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website van Van Lanschot

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van Van Lanschot voor meer contactmogelijkheden.


Over van Lanschot
Van Lanschot NV is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737 en verleent diensten op het gebied van private banking, asset management en merchant banking. Sinds 2013 biedt Evi van Lanschot online diensten (beleggen en sparen) voor de jongere generatie en voor mensen die bewust kiezen voor online-dienstverlening.


Makkelijk contact opnemen met een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Van Lanschot Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Van Lanschot Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Van Lanschot Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Van Lanschot Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Van Lanschot Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.