Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Van Lanschot? Geef hier een cijfer

Contact  met Van Lanschot klantenservice

Op zoek naar het telefoonnummer van Van Lanschot? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails snel het juiste telefoonnummer. De klantenservice van Van Lanschot maakt geen gebruik van een keuzemenu. U hoort bij het bellen de volgende ingesproken meldtekst:  “Welkom bij Van Lanschot. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainings-en kwaliteitsdoeleinden. U wordt nu doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker.”  Van Lanschot Client Services is op onderstaande tijden bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. De telefonisten staan u graag te woord en helpen u graag verder. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 21.00 uur

Waarom Van Lanschot bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Van Lanschot telefoonnummer

 2. www.vanlanschot.nl

Overige belangrijke telefoonnummers

Verblijft u in het buitenland dan is bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk. Belt u dan: +31736871897

Is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen, geef dit dan zo snel mogelijk door via de volgende telefoonnummers:

Bent u lid van Van Lanschot Personal Service en is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen? Bel dan het alarmnummer: +31 (0)20 651 59 05. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bent u GEEN lid van Van Lanschot Personal Service en is uw creditcard of Wereldpas vermist of gestolen? Bel dan naar het algemene telefoonnummer :  0800 1737 (zie ook bovenaan deze pagina).

Vanuit het buitenland belt u  +31736871897 voor het melden van uw verloren of gestolen pas. Van Lanschot blokkeert direct uw pas en u kunt meteen een nieuwe pas aanvragen.

U kunt ook contact opnemen met de bankpassenmeldcentrale om uw pas te blokkeren:

Vermissing Van Lanschot Creditcard Gold: Geef de vermissing van uw Card, zo spoedig mogelijk na de ontdekking, door aan de politie en aan International Card Services (afdeling Verlies & Diefstal), telefoon (020) 6600611. Dit kan 24 uur per dag. Uw creditcard wordt dan direct geblokkeerd.

Vermissing American Express Creditcard: Indien het gaat om een American Express Creditcard belt u dan de Ledenservice van American Express op telefoonnummer (020) 504 80 00. De creditcard wordt meteen geblokkeerd.

Meer over deze Klantenservice

Postadres: Antwoordnummer 289 5200 VB 's-Hertogenbosch E-mail: vanlanschot@vanlanschot.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website van Van Lanschot Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Bezoek de website van Van Lanschot voor meer contactmogelijkheden.

Meer info over Van Lanschot

Van Lanschot NV is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737 en verleent diensten op het gebied van private banking, asset management en merchant banking. Sinds 2013 biedt Evi van Lanschot online diensten (beleggen en sparen) voor de jongere generatie en voor mensen die bewust kiezen voor online-dienstverlening.

Contact met een andere bank?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Van Lanschot klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Van Lanschot klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Van Lanschot zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Van Lanschot op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Van Lanschot klantenservice en wordt ook niet gelezen door Van Lanschot
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )