Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met VanHaren? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van VanHaren? Hier vindt u snel en eenvoudig alle contactgegevens!

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van VanHaren? Omdat webshops soms hun telefoonnummers niet direct tonen, begrijpen we dat het soms best even zoeken is. Keuzemenu helpt u graag verder. Hieronder vindt u direct het juiste VanHaren Klantenservice Telefoonnummer.

Naast het correcte servicenummer, bieden wij nuttige informatie over de telefonische openingstijden. Vind ook andere handige contactgegevens, zodat u zelf kunt kiezen op welke manier u het liefst contact opneemt. Lees bovendien waarom andere klanten contact opnemen met de klantenservice. Ten slotte vindt u op deze pagina een korte omschrijving van VanHaren. Vind snel en eenvoudig alle contactdetails voor uw vraag aan VanHaren, inclusief het juiste telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.30 - 21.30 uur

 • Dinsdag

  09.30 - 21.30 uur

 • Woensdag

  09.30 - 21.30 uur

 • Donderdag

  09.30 - 21.30 uur

 • Vrijdag

  09.30 - 21.30 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 18.00 uur

vanHaren contactgegevens nodig?

Waarom VanHaren bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. VanHaren telefoonnummer

 2. www.vanharen.nl

Hoe kunt u contact opnemen met vanHaren Klantenservice?

Heeft u een vraag aan vanHaren dan kunt u op de website van de schoenenwinkel gemakkelijk antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Komt u er onverhoopt niet uit en wilt u contact opnemen? Wij helpen u graag. Hieronder de contactmogelijkheden op een rij;

 • Telefoonnummer: 088 - 864 23 10
 • WhatsApp: 088 - 864 23 10
 • Facebook Messenger
 • Vragen kunt u sturen via het contactformulier op de website
 • Mailen: mail uw vraag naar klantenservice@vanharen.nl

Korte omschrijving van vanHaren

In 1929 startte Ivo van Haren met schoenenproductie en opende zijn eerste winkel in Rotterdam. Nu, ruim 88 jaar later, is vanHaren marktleider in Nederland met 145 filialen en 1400+ medewerkers. In 1985 werd vanHaren overgenomen door het Duitse Deichmann Schuhe, wat leidde tot internationaal succes. In de jaren negentig stopte vanHaren met eigen productie en ging gezamenlijk inkopen met Deichmann. Nieuw Nederlands management gaf eind jaren negentig een impuls, waardoor vanHaren uitgroeide tot een gezonde onderneming. Met 145 filialen in Nederland, een online shop en 58 winkels in België gelooft vanHaren, met ruim 90 jaar geschiedenis, in een veelbelovende toekomst.

Makkelijk Contact opnemen met een andere (online) winkel?

Bekijk onze overzichtspagina voor online winkels als u contactgegevens zoekt van een andere online winkel. Hier vindt u ook snel het telefoonnummer, en (indien van toepassing) het telefonische keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met VanHaren klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met VanHaren klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij VanHaren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met VanHaren op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar VanHaren klantenservice en wordt ook niet gelezen door VanHaren
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )