UMC Klantenservice Bellen

Kunt u het telefoonnummer vanUMC niet vinden? Wij helpen u graag.  Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer inclusief het keuzemenu. U vindt hier ook overige contactinformatie van deze verzekeraar.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Om het bellen met UMC  klantenservice makkelijker te maken hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Kies de optie die het beste past bij uw vraag.

“Welkom bij UMC Zorgverzekering. Om onze dienstverlening te verbeteren wordt dit opgenomen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij je om je klantnummer. Heb je nog geen klantnummer blijf dan aan de lijn. Toets nu je klantnummer in en sluit af met een hekje .”

Na het intoetsen van uw klantnummer wordt het door u ingetoetste nummer herhaald. Vervolg meldtekst: ” Als dit het gewenste ingetoetste nummer is Toets 1, is dit niet het gewenste nummer toets 2. ”


Tijdens de overstapperiode aan het eind van het jaar wordt onderstaand keuzemenu ingezet;

TOETS 1 — Wilt u een nieuwe verzekering bij ons afsluiten, of uw verzekering beëindigen

Voor overige vragen blijft u aan de lijn


“I.v.m. privacy wetgeving is de Zorgverzekeraar verplicht om uw identiteit vast te stellen bij vragen over persoonsverbonden informatie. Daarom kan naar uw klantnummer of burgerservicenummer gevraagd worden. U vindt dit op uw identiteitsbewijs.


Telefonische Openingstijden

Heeft u een vraag aan en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? Dit kan op onderstaande tijden.

  • maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:.00 uur
  • zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Alles over deze Klantenservice

Antwoord op veel gestelde vragen vindt u op de website van UMC Zorgverzekeraar. Veel zaken kunt u zelf online regelen. Komt u er zelf onverhoopt niet uit dan zijn er diverse contactmogelijkheden te vinden op www.umczorgverzekering.nl. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje:

Telefoon:

Chat:

Chatten met een medewerker kan op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Als er een klantadviseur beschikbaar is, verschijnt de button ‘Chat met ons’ rechtsonder in beeld.

Postadres voor declaraties:
UMC Zorgverzekeraar NV
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Postadres voor machtigingen
UMC Zorgverzekeraar NV
Postbus 25150
5600 RS Eindhoven


Overige belangrijke nummers

Belt u vanuit het buitenland? Bel dan +31 24 32 97 647
PGB vragen : 088–131 16 76
UMC Kraamzorg: 0900 – 99 77 442
UMC Alarmcentrale: +31 (0)40 – 297 5690
UMC Zorgadvies en wachtlijstbemiddeling: 088 – 131 16 16 (lokaal tarief)


Telefonisch Contact met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Verzekeraars.


icon-tel

UMC Zorverzekeraar telefoonnummer

0900-8018uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met UMC Zorverzekeraar klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met UMC Zorverzekeraar klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij UMC Zorverzekeraar zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met UMC Zorverzekeraar op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar UMC Zorverzekeraar klantenservice en wordt ook niet gelezen door UMC Zorverzekeraar
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )