Aantal reviews 48

Hoe zijn uw ervaringen met Tix?

Geef hier een cijfer

Bellen naar Tix ?

Heeft u een vraag aan Tix en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer en kunt u deze moeilijk vinden op hun website? Wij helpen u graag verder. Hieronder  vindt u onder het kopje contactdetails meteen het juiste telefoonnummer.  Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van Tix. U hoort voorafgaand alleen een meldtekst met de volgende informatie. ” Welkom bij Tix.nl. Het is momenteel heel erg druk. Daarom kunnen we je alleen helpen als je vertrek binnen 5 dagen is. Ligt je vertrek  buiten deze 5 dagen bekijk dan onze andere contact opties op onze website. Wij danken je voor je begrip. We verbinden je nu door met eerst beschikbare travel consultans.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom Tix bellen?

 1. Voor het reserveren van een stoel
 2. Voor het kiezen van een maaltijd kiezen
 3. Voor algemene vragen over een boeking
 4. Voor het wijzigen van uw vlucht
 5. Indien uw vlucht gewijzigd is en u heeft hier een vraag over
 6. Voor vragen over over het annuleren van een vlucht.
 7. Voor vragen over een boeking
 8. Voor vragen over een hotelreservering
 9. Voor vragen over autoverhuur

Contactdetails

 1. Tix telefoonnummer

 2. www.tix.nl

Tix bellen vanuit het buitenland

Verblijft u momenteel in het buitenland dan is voor zover ons bekend is, is  Tix bereikbaar via het telefoonnummer : 0031(0)208203189. 

Is Tix nu Telefonisch minder goed bereikbaar?

Waneer het te druk is bij TiX (Travel Group) om u telefonisch te woord te staan dan wordt u verzocht naar de website te gaan en gebruik te maken van het contactformulier. U krijgt in dat geval de volgende informatie te horen:

"Welkom bij Tix.nl. Momenteel is het druk om je via de telefoon te assisteren. Om iedereen zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen, vragen je een contactformulier in te vullen op onze website. Deze formulieren worden behandeld op basis van vertrekdatum. Dit kan betekenen dat u soms langer op een antwoord moet wachten. Heb je een urgente vraag met een vertrekdatum binnen 5 dagen? Neem dan altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij. Wij kunnen anders niet garanderen dat je op tijd wordt geholpen. Onze excuses voor het ongemak.". 

Over Tix

Tix.nl is een in Nederland gevestigd online reisbureau dat vliegtickets en andere reisgerelateerde diensten aanbiedt. Op de website van Tix.nl kan men eenvoudig verschillende luchtvaartmaatschappijen, prijzen, vluchtschema's en voorwaarden vergelijken zodat klanten de beste optie voor hun reisbehoeften kunnen vinden. Naast vliegtickets kunnen klanten ook hotelreserveringen, autoverhuur en tickets voor activiteiten en attracties boeken. Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Het telefoonnummer staat hierboven vermeld onder het kopje contactdetails. 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Tix klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 48 reviews
 by Frank

Geen ster waard! Totaal onbereikbaar! Men reageert ook niet op mijn klacht via contactformulier.

€180 betaald aan Vueling voor onze retourvlucht Amsterdam -Malaga, terwijl dit in de ticketprijs was begrepen!!!

 by coby

Twee tickets gekocht. blijkt op vliegveld bij inchecken (punt van vertrek) maar 1 passagier op de lijst te staan. Nieuw ticket moeten kopen.
Verhaal halen. van het kastje naar de muur gestuurd.
advies. boek niet bij Tix

 by Marcel Wunderink

Had een retour vlucht geboekt Amsterdam-Alicante bij tix met Transavia waar je 10 kg handbagage gratis mee mag nemen van Alicante naar Amsterdam terug vlucht met Vueling tot mijn verbazing tijdens het in checken moesten wij per persoon €48,00 betalen voor deze handbagage. Ik boek nooit meer via een tussenpersoon maar direct bij de maatschappij dus conclusie gewoon een waardeloos bedrijf die Tix

 by Cor

Geboekt via Tix bij Ryanair. Vlucht wordt door Ryanair geannuleerd. Krijgen via Ryanair een gedeelte van de betaling terug, echter blijft nog een bedrag van 60 euro over. Tix totaal niet te bereiken en een mail wordt automatisch beantwoord over dat je bij Ryanair moet zijn. Makkelijk verdient zo. 1 ster is te veel, maar die moet je wel aangeven.

 by klant Tix

de booking is prima verlopen maar doordat wij ruim 5 uur vertraging hadden hebben wij dus recht op een vergoeding heb al tientallen mails verstuurd. ik moet weet ik niet hoeveel keer mijn dossier kompleet maken ben er moe van

 by iwan

klanten service totaal niet te bereiken
waardeloos

 by C

Zeer slechte ervaring: mijn achternaam ontbrak bij boeking. Ik kon dus niet boarden: snel proberen te wijzigen dmv inloggen online en via telefoon. Totaal onbereikbaar dit bedrijf. 3 keer ticket aangemaakt maar je krijgt geen ticketnummer of bevestiging dat het in behandeling wordt genomen. Ik ben € 2400 extra kwijt vanwege Amsterdam- Zuid Amerika en terug, vanwege het niet kunnen toevoegen van mijn achternaam. Keihard cancelen dit bedrijf!

 by Arie

Geen ster waard, totaal onbereikbaar via mail/tel... :-(

 by H

alle telnr niet bereikbaar en via email geen reaktie

 by Tanna

Ze zijn niet te bereiken,
Echt triest

 by HERM REKERS

ik heb geschreven naar tix maar geen reactie vlucht is ineens veranderd we hadden wat ruim voor overstap gekozen maar nu ineens maar 3/4 u ik ben slecht te been dat ga ik niet halen wat dan.??

 by C.K.

Op de website van TIX staan super goede aanbiedingen, als je verder klikt betaal je veeeeeeel meer.
Gemaild met de klantenservice, maar na 3 weken nog geen reactie.
Belachelijk. Zet dan de reële prijzen op internet.

 by Meron

Ik heb gebeld gemaild geen enkele reactie wat ik moet doen??????

 by Enrique

Geboekt en stoelen gekozen (en daar dik voor betaald) maar je krijgt gewoon compleet andere stoelen toegewezen. Klantenservice is onbereikbaar. Nooit meer

 by Pieter

Hele dag proberen te bellen maar continu dat het op dit moment te druk is.
dat is toch onmogelijk of moet ik het dure 0900 gaan bellen.
Ik heb bij mijn ticket servicepack premium gekocht en dan staat erbij voorrang bij e-mail en telefonisch support NIET DUS JE KUNT ZE NIET BEREIKEN WAARDELOOS!!!!!!

 by Sanne

HET IS GEEN WAARDERING WAARD!! IK BEN NU ONDERWEG NAAR SCHIPHOL, MOET MET SPOED NAAR MIJN ZIEKE DOCHTER OP CURAÇAO. NU KAN IK MIJN E-TICKET NIET UITPRINTEN PLUS STAAT HET ZO MAAR OP DE NAAM VAN MIJN ZOON EN DIE GAAT NIETEENS MEE?!?!!? IS GEWOON EEN KUTBEDRIJF ALS JE JE KLANTEN NIET DURFT TE SPREKEN!!

 by Martin

Waardeloos nooit meer boeken

 by Frank matray

Tix voor mij no 1

 by Siska

2 keer tickets geboekt, 2 keer wordt geannuleerd omdat de aanbieding die ik geboekt heb is niet meer bestand ! Maar stat nog steeds online en twee keer geboekt, en wij moeten spoed naar jakarta toe voor de operatie van onze oma/ mama, dus moet snel een andere tickets boeken, maar om nog een keer voor 3 tickets gaan betalen tis beetje te gek he, hoop dat snel mijn geld terug zodat wij kunnen naar jakarta toe.

 by B. Aalders

klantenservice niet te bereiken, nummers kloppen niet. Ze zijn niet ingebruik behalve een absurd duur 0900 nummer van 70ct per minuut.
Zal never en nooit meer via hun boeken

 by Marcella

Echt verschrikkelijk die TIX. Vlucht werd geannuleerd in april. Ik kies voor refund maar heb mijn geld nog steeds niet. Mail sturen: krijg een automatische reply met het verzoek niet weer te mailen. Bellen: het is te druk en dan wordt je er uit gegooid. Catch 22? Goede manier om geld te verdienen. Hoeveel mensen zullen het wel niet op geven uiteindelijk?

 by J van heugten

telefonisch word gewoon gezegd we hebben het te druk verbinding word verbroken. per mail word het beantwoord volgens vertrek datum maar wanneer dat dan is?! ik heb bijbetaald om tickets te wijzigen naar tickets met bagage maar op 'mijn tix' staat nog steeds zonder bagage. aangezien het al mega druk is op de luchthavens nu lijkt het mij prettig om dit op voorhand al duidelijk te krijgen en niet daar te moeten uitvechten. heb hierover in de loop van 3 maanden al 3x een mail over gestuurd maar 0.0 reactie op gehad.

 by Vands

Ik kan niet bij jullie mijn tickets niet koopen hoe kom dat?

 by Ramona

Had eerst 1 ster gegeven. Nu waren ze wel te bereiken en was de service goed. Waren vriendelijk en netjes.

 by Ramona

Is nog niet eens een 1 ster waard. We hadden geboekt. Wilden graag wijzigen. Op mail krijg je niks en aan de telefoon moet je 0,70 per minuut betalen. Waar je gewoon nul komma nul contact krijgt. Alleen maar betalen. Wat waardeloos!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Tix klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Tix zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Tix op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Tix klantenservice en wordt ook niet gelezen door Tix
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )