Wat is het telefoonnummer van The Body Shop?

Heeft u een vraag aan The Body Shop en wilt u liever persoonlijk contact met de klantenservice? Dan kunt u het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van The Body Shop.

Om het bellen makkelijker te maken hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

“Welkom bij The Body Shop.”

TOETS 1 — Hebt u vragen over onze webwinkel of uw online bestelling kies 1

“Welkom bij The Body Shop. We verbinden u zo spoedig mogelijk met een van onze medewerkers. Wij streven ernaar onze service voortdurend te verbeteren. U feedback is daarbij heel belangrijk voor ons. Wilt u meedoen aan een korte tevredenheidsonderzoek, dan verzoeken wij u vriendelijk om na het gesprek met een van onze medewerkers aan de lijn te blijven.”

TOETS 2 — Voor vragen over Love Your Body Club Card kies 2

TOETS 3 — Voor al uw overige vragen kies 3


Telefonische Openingstijden

Klantenservice The Body Shop is op onderstaande tijden telefonisch geopend:

  • maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 18:00 uur

Vragen kunt u ook mailen naar klantenservice.nl@thebodyshop.com.


Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met The Body Shop?

Geef hier een cijfer
icon-tel

The Body Shop telefoonnummer

010-7145480Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met The Body Shop klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
door: ChantalKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Online een bestelling gedaan en via IDeal betaald. Vervolgens geen bevestiging ontvangen per mail. Telefonisch uren moeten wachten. Zijn niet te mailen. Via Facebook en Messenger geprobeerd. The Body Shop is gewoon niet te bereiken. Mijn geld hebben ze maar verder nooit meer iets vernomen! Ook in de winkel konden ze niets voor mij doen. Diefstal!

door: PaulineKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heb online 6januari bodybutter besteld . Nooit gekregen . Wel afgeschreven van mijn bankrekening . Twee keer klantenservice gebeld. Kan 20 dagen duren terugstorten . Belachelijk! Nog steeds niks ontvangen!!!!!!

Welke ervaringen heeft u met The Body Shop klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij The Body Shop zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met The Body Shop op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar The Body Shop klantenservice en wordt ook niet gelezen door The Body Shop
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )