Heeft u een storing met één van de diensten van Telfort dan kunt u via de volgende manieren hulp krijgen van Telfort om het probleem dat de storing veroorzaakt te achterhalen en deze op te lossen. Let op! Telfort en KPN gaan samen verder als KPN.

Telefonische dienstverlening bij storing

Wilt u snel weten wat de oorzaak van het probleem is dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Via het telefoonnummer 0800-0402 neemt u contact op met Telfort/KPN klantenservice. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Tijdens deze openingstijden helpen de deskundige medewerkers van Telfort u graag verder. U kunt tevens van dit nummer gebruikmaken als u een storing wilt melden.

Voordat u wordt doorverbonden hoort u eerst een kort keuzemenu. Indien u belt voor mobiel toets u een 1 en indien u belt voor internet, televisie en bellen toetst u een 2. Via een spraakcomputer moet u enkele gegevens intoetsen en / of inspreken. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.

Indien er geen landelijke storing is of werkzaamheden in uw buurt gaande zijn, doorloopt u samen met de medewerker enkele stappen om de oorzaak van de storing te achterhalen. Is de oorzaak achterhaalt dan zal direct worden overgaan tot het oplossen van de storing. Mocht onverhoopt de medewerker niet in staat zijn de storing te kunnen traceren dan wel op te lossen zal er met u een monteursafspraak worden gemaakt.

Hulp bij storingen via de website
( keuzemenu.info)
Naast het bellen naar de klantenservice kunt u via de storingspagina op de website van KPN mogelijk zelf de storing oplossen. Telfort biedt namelijk handige stappenplannen om de oorzaak van de storing te achterhalen en op te lossen.

Het is belangrijk om eerst even te checken of er bij u in de buurt storingen of werkzaamheden zijn die het probleem kunnen veroorzaken. Vul in de Storingchecker uw postcode in en u weet meteen of er een storing bij u in de buurt is. Krijgt u te zien dat er geen storingen bekend zijn en er geen werkzaamheden gepland zijn, loop dan verder het stappenplan door op deze pagina.

Storing Stappenplan Telfort

Op de storingspagina biedt Telfort diverse tips bij technische problemen. Onder het kopje “Hulp bij storingen Mobiel” bijvoorbeeld kunt u kiezen uit “ Mobiel internet werkt niet” of “ Ik kan niet bellen”. Van daaruit wordt u doorverwezen naar een pagina met daarop een stappenplan om het probleem op te lossen. Onder het kopje “Hulp bij storingen: Internet, TV en bellen” wordt u eveneens doorverwezen naar een pagina met daarop een eenvoudige stappenplan om het storingsprobleem op te lossen.

Komt u na het volgen van de instructies er niet uit neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice.

Bovenstaande procedures kunnen gevolgd worden wanneer u hinder ondervindt van de volgende Telfort problemen:
– mail storing
– storing tv signaal
– storing vandaag
– mobiel storing
– storing 2020

Vergoeding Netwerkstoring

Wist u dat als u langer dan 12 uur last heeft van een storing dat u een vergoeding kunt aanvragen?

Het kan voorkomen dat u door een netwerkstoring langer dan 12 uur niet gebruik kunt maken van de Telfort diensten. Volgende de wet heeft u op dat moment recht op een vergoeding.

Wat is een netwerkstoring?

Een netwerkstoring is een storing in het netwerk waardoor diensten, zoals internet, telefonie of televisie, tijdelijk niet meer werken. Dit betekent dat storingen aan bijvoorbeeld uw modem, smartphone of de bekabeling niet vallen onder netwerkstoringen.

Hoe werkt het aanvragen van een vergoeding?

Voor het aanvragen van een vergoeding dient u telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Telfort controleert vervolgens of er sprake is geweest van een netwerkstoring langer dan 12 uur. Indien dit klopt wordt een vergoeding aan u overgemaakt.

Overstappen van Internetprovider?

Overweegt u om over te stappen van Internetprovider? Bekijk en vergelijk internetpakketten en vind snel het beste pakket op uw adres.

Waarom Telfort bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Telfort telefoonnummer

 2. www.telfort.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Telfort klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Telfort klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telfort zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telfort op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telfort klantenservice en wordt ook niet gelezen door Telfort
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )