Aantal reviews 54

Hoe zijn uw ervaringen met KPN? Geef hier een cijfer

Telfort Klantenservice Telefoon?

Wilt u contact opnemen met Telfort Klantenservice en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het telefoonnummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u snel het Telfort Telefoonnummer. Om het bellen met het telecombedrijf makkelijk te maken, hebben wij alle opties van het keuzemenu uitgeschreven.

TOETS  1 — Belt u voor mobiel

“Uw mobiele telfort abonnement is overgezet naar KPN. U kunt voortaan gratis bellen naar 0800-0402. We verbinden u nu automatisch door naar KPN

 Toets 1— gaat u vraag het over het nummer waarmee u nu belt

“Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een # (hekje). Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet, toets dan *(sterretje). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”

Toets 2 — belt u voor een ander mobiel telefoonnummer

“Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”  (keuzemenu.info)

TOETS 2 — Belt u voor internet, televisie en bellen

Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom KPN bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. KPN telefoonnummer

 2. www.telfort.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt:

"Welkom bij Telfort. Voor het verbeteren van onze dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen."

Aantal reviews 54

Hoe zijn uw ervaringen met KPN? Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

Heeft u een vraag aan de Klantenservice?Telfort zet zich dagelijks in de diensten eenvoudiger te maken en is blijvend op zoek naar nog meer voordeel voor de klant. Heeft u vragen of hulp nodig? Telfort helpt de klant graag verder via de servicepagina. Op veel gestelde vragen vindt u snel het antwoord. Komt u er onverhoopt niet uit dan biedt deze provider de volgende contactmogelijkheden:

Telefoon: Via een 0900-nummers is Telfort makkelijk en snel bereikbaar. U profiteert van ruime openingstijden en dat is wel zo prettig.  Bovendien betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten voor bellen met dit servicenummer.

Voor vragen over Telfort Interactieve TV kunt u ook op zondag en op feestdagen telefonisch contact opnemen tussen 10.00 en 17.00 uur.

Correspondentieadres: Voor Internet, TV & Vast Bellen
Postbus 217, 2400 AE Alphen a/d Rijn

Correspondentieadres Zakelijk, Postbus 550, 5800 AN Venray

Bent u uw telefoon verloren of is deze gestolen?

Voor het blokkeren van uw mobiele telefoon zijn de medewerkers van Telfort 24 per dag bereikbaar op het klantenservice telefoonnummer 0900-9596.

Vanuit het buitenland kunt Telfort bereiken op telefoonnummer: +31 88 7650 200. Voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland.

Meer info over Telfort

Telecombedrijf Telfort is een provider van vaste en mobiele telefonie, internet en interactieve televisie. Telfort is in 1996 op de markt gekomen als provider van voordelige vaste telefonie. De diensten mobiele telefonie, internet en interactie tv zijn daar later bijgekomen. Het aanbieden van goede telecom staat centraal.

Alternatief telefoonnummer Telfort

Pet 1 juli 2017 zijn de klantenservice van Nederlandse bedrijven en organisaties tegen de standaardkosten bereikbaar. Voor deze datum brachten veel bedrijven via 0900-nummers extra kosten in rekening voor het bellen met de klantenservice.  Nog niet iedereen is op hoogte van deze wijziging, vandaar dat er door klanten van Telfort zoeken naar een alternatief nummer. Dit is dan ook niet meer nodig.  Het telefoonnummer van Telfort is na 1 juli 2017 niet veranderd, maar het tarief is wel gewijzigd. Voor het bellen met 0900-9596 betaalt u het normale beltarief.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 54 reviews
 by johan pelt

heb telfort mobil en telfort t.v &internet ik heb de telfort app mobil lukt maar tefort thuis bellen gaat direct naar telfort mobil resultaat kan geen enkele factuur van telfort ooit bekijken (die rekeningen van telfort verschillen steeds

en kloppen voor geen meter steeds veel te hoog zo wordt telfort dus rijk zonder er iets voor te doen ,ik vind dit diefstal en een ieder die dit ook vind raad ik aan om naar de verschillen comissie te gaan en dit win je gegarandeerd

van telfort wandt het is gewoon diefstal wat ze plegen en dat is ook meteen de reden waarom ze zo slecht bereikbaar zijn ook de internet snelheid klopt voor geen meter ze stellen 25 mb op mijn adres maar ik haal slechts gemiddeld 4 tot 5 mb zodat mijn tv niet goed werkt de monteur zegt dat het aan de kabel legt maar ze doen er alleen wat aan voor kpn klanten niet voor telfort (volgen de beschikbare info is telfort ook kpn ) al met al geen firma om mee in zee te gaan tenzij je wilt verzuipen ! !

 by ONBEKEND

ELKE dag storingen ik kan niet normaal internetten en ik ben er nu gewoon klaar mee als je dit leest NIET EEN ABONNEMENT BIJ TELFORT NEMEN!!!!

 by bart de jong

Ik zit twee jaar vast aan een provider die zijn belofte niet waar maakt.

ik heb een abonnementje van 6 euro per maand. Bel maar heeel weinig en sms maar heel weinig. Toch krijg ik in ieder land SMS als post. Maar het beantwoorden daarvan gaat maar zelden... Hopeloos. Ook de helpdesk.

wel vriendelijk maar..niets veranderd mijn wekelijkse terugkomende strukkels met SMS waar ok ook ben in de EU.

ook vallen rekenongen duurder uit dan die 6 euro fix abbonement...

en ik bel echt weinig!!!

 by J van Dongen

Mobiel contract beëindigen kan volgens website Telfort op 3 manieren:

1. per telefoon: daar kom je meestal niet door heen.

2. per e-mail: Het webformulier krijg je niet verstuurd wegens technische onvolkomenheden van de website. Gaat ook niet via : "mijn Telfort". Je kunt daarmee alles wijzigen behalve opzeggen.

3. per brief: per post verzonden brieven blijken zoek te raken. Men doet geen moeite om in de postkamer te zoeken. Je wordt weggezet als een gekke Henkie.Gevolg: veel gedoe om van een simpel mobiel abonnementje af te komen. TELFORT?: NOOIT MEER

 by ter brake

Bar slecht iedere dag storing op internet en tv

1 keer teveel betaald en je kunt niemand berijken van telfort

en dan ook nog ons als bestaande klanten laten betalen om te telefoneren

ik wil gewoon mijn teveel betaalde geld terug maar heb niets ontvangen

wat een bagger zooi daar

snel opzoek naar een andere profider

wij moeten geld toe krijgen en zij niet

 by Voorthuijzen

Ik heb een TV storing nu 4 dagen.

4 dagen met Telfort aan de telefoon gweest . Nog niet opgelost. Belde vanmorgen werd 2x afgebroken(1 euro) en mijn telefoonkosten zijn nu zeker zo'n 10 euro bovendien doet de tv het nog niet!!!

Ik vind dit niet kunnen. Denk erover weg bij telfort te gaan .

 by Hamersma

Inmiddels 6 referentienummers ontvangen met de mededeling u krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord van ONS.... Welke ons dat zal zijn blijft een groot vraagteken. Tot heden niets meer van Telfort gehoord en of gezien.

Advies: Bedrijf met een zeer slechte service, of eigenlijk totaal geen service.

 by Ronald

Ze hebben een geweldig keuzemenu maar elke keer inbellen kost minimaal 50ct + belkosten en je komt gewoon in de wacht terecht. Ben nu al 5€ kwijt met niets.

Zeer slecht geregeld.

 by b lamfers

ik ben net klant geworden en kan nu nog niet bellen,als reacties leest van de andere klanten dan heb ik spijt als haren op m,m hoofd,ik noem dit pure oplchting,en je kunt ze ook niet zelf mailen het wordt tijd om ze een aanklacht aan hun broek te geven

 by reina

ik ben sinds 4 juni klant bij telfort ik heb nog geen telefoon aansluiting en krijg ze met dit 0900 nummer niet aan de lijn. Ben vanaf 10:00 uur bezig en hoor alleen maar een muziekje. Bij ziggo had je een gratis nummer .

Dit systeem van telfort is waardeloos en als mijn volgende gesprekken zo verlopen dan is dit ook meteen het laatste jaar van klant zijn

 by anoniem

belachelijk !!!!!

0900 mummer voor bestaande klanten

TRIEST

 by Karen

Mijn ervaring met Telfort bellen tv en internet is best beroerd en de klantenservice is best lief maar uiteindelijk als je ze dan te pakken krijgt gebeurd er geen zak.

Mijn telefoon heeft het lange tijd niet gedaan, nu overigens weer wel en nu heb ik geen tv meer...... Mijn rekeningen zou ik kunnen inloggen en deze opvragen maar daar kennen ze me steeds niet?!

En als de klantenservice alleen onder kantooruren werkt is dat handig om te vermelden bij het nummer dat toch weer €0,50 kost als je op zaterdagavond voor niks belt.

 by b.benahmed

bel naar 09009596 blijkbaar verkeerd nummer bedankt telfort

 by Nannanpanday R

Heel slechte ervaring, iedere maand moet je Telfort bellen, wat zoveel kost, ik denk dat Telfort meewerkt met die

Payinfo etc. de laatste 4 maanden is mijn rek. zo hoog, en op de site zie ik dat telfort meedoet.

Nu 21-12-15 is het alweer zo. ze zeggen dat ze die rotsooi hebben geblokkeerd, maar zie er niets van.

Duurt veel te lang als je hun wil spreken, van mij hoef ik geen telfort meer, en stop er binnenkort mee.

Dat gedoe begint me al te vervelen. SLECHTE ERVARING.

 by Chris

Meestal zijn de medewerkers van Telfort vriendelijk en voorkomend. Dit keer niet, want er was op deze vrijdagavond niemand aan de lijn te krijgen en de verbinding werd automatisch verbroken, echter niet voordat gemeld was dat de kosten van dit gesprek €0,50 bedroegen.

Ik heb overigens niet zo veel aan een vriendelijke klantenservice. Ik heb meer aan een installatie die het ewoon doet, zodat ik de kwaliteit van de service niet telkens hoef uit te proberen.Ik neem een andere provider. Misschien iets duurder, alhoewel, met al die gesprekken met de klantenservice.Chris

 by Jvanderzwaag@telfort.nl d

1

 by ben

ik probeer naar telfort te bellen maar dat lukt niet zo slecht ik hoop wel dat we een compensatie krijgen maar dat zal wel niet .en dat noemen ze de klant is koning jaja en dat is dan een onder deel van kpn ja dat zegt meer dan zat die bedrijven denken maar aan een ding geld geld en nog eens geld maar aan de klant niet

 by Vijai

Klantenservice van Telfort is 0,0.

Ik krijg alleen te horen, het is druk en bel op een ander tijdstip terug, einde gesprek en de verbinding wordt verbroken....

Service van Jan lik mijn ........

 by Margot

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkosten en de verbinding wordt steeds verbroken. Steeds 50 cent voor niks dus.

SLECHT SLECHT SLECHT

Wie laat nou zn bestaande klanten betalen voor service en dan ook nog zo'n K.. Service

Ga hier zsm weg!

Niet aan te raden dus

 by Margot

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkosten en de verbinding wordt steeds verbroken. Steeds 50 cent voor niks dus.

SLECHT SLECHT SLECHT

Wie laat nou zn bestaande klanten betalen voor service en dan ook nog zo'n K.. Service

Ga hier zsm weg!

Niet aan te raden dus

 by AB

Eerste drie weken van het abbonement geen TV en geen internet, nu wacht ik al bijna twee maanden op mijn (magere) compensatie die ik met pijn en moeite toegezegd heb gekregen.Momenteel de zoveelste storing bij de telford, weer geeb tv, geen internet en de klantenservice? De klantenservice is zoals vaker onbereikbaar, het nummer wat ik probeer te bellen is buiten gebruik.. jaja, buiten gebruik.Spijt als haren op mijn hoofd dat ik nu voor een jaar bij deze beunhazen een contact heb lopen.

 by M.Wagner

Heel klant onvriendelijk maken het zich erg makkelijk als het gaat om terug boeken van het bedrag, zoals dat moet je maar zelf regelen.....

 by Anita

Slechte service dat je moet betalen voor de beloften als je Internet en bellen het niet doet .ik ga gauw over na een ander provider

 by Jj

Ik sta nu al 58 minuten in de wacht en heb nog! !!! niemand aan de lijn schandalig! !!

 by Carla

Zeer slecht nog geen ster waard het personeel bij de helpdesk zeer ondeskundig en onbeschoft je moet wel een half uur wachten voor dat je iemand aan de telefoon krijgt heb spijt dat ik ben overgegaan ik zou Telfort nooit aan iemand aanraden

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )