Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Simyo? Geef hier een cijfer

Contact met Simyo Klantenservice

Heeft u een Simyo abonnement en heeft u een vraag aan de klantenservice? Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer. Veel klanten waarderen direct en persoonlijk contact. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen.  Ook is het zo dat een klantvraag telefonisch vaak sneller is opgelost. Heeft u een vraag over uw factuur? Houdt uw factuurnummer dan bij de hand. De telefonist kan u dan sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom Simyo bellen?

 1. Voor vragen over de nieuwe simkaart
 2. Voor vragen over nummerbehoud
 3. Voor de status van een bestelling
 4. Voor het opzeggen van het abonnement
 5. Voor vragen over het beltegoed
 6. Voor vragen over MijnSimyo

Contactdetails

 1. Simyo telefoonnummer

 2. www.simyo.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Simyo klantenservice. We verbinden je zo snel mogelijk door met een van onze medewerkers. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden."

 • Toets 1

  Bel je met een vraag over een bestelling uit onze toestelshop?

 • Toets 2

  Voor alle overige vragen kies 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Simyo? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik de klantenservice van Simyo bereiken?

Klanten kunnen contact opnemen met Simyo voor verschillende redenen, zoals het opvragen van informatie over abonnementen, facturen, technische ondersteuning, problemen met de dienst, of om hun abonnement te wijzigen of op te zeggen. Klanten kunnen ook contact opnemen om extra diensten of opties toe te voegen aan hun abonnement, zoals internationale roaming of extra data.

Heeft u een vraag de telefoonprovider is te bereiken via verscheidene kanalen, waaronder telefoon, chat, een forum en facebook. Op de servicepagina vindt u direct antwoord op veelgestelde vragen. Zo wordt u zonder tussenkomst van een medewerker geholpen. U kunt ook uw vragen stellen aan Chatbot Sam. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u kiezen uit een van de volgende contactmogelijkheden. 

 • Via een gratis 0800-netnummer is de telefoonprovider eenvoudig en snel te bereiken. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld in het grijze blok met meer gegevens. 
 • Verblijft u momenteel in het buitenland? Bel dan +31202003007
 • Bel 1200 via uw mobiele telefoon. 
 • Vragen kunt u ook stellen via Facebook: Bezoek hiervoor deze pagina
 • Retouradres:  Postbus 58800, 1040 JA Amsterdam

Meer over Simyo

Simyo bestaat in Nederlands sinds 2011 en is een relatief jonge speler op de markt van telecomproviders. Als dochteronderneming van KPN biedt de telecomprovider mobiele telefoonabonnementen, SIM-only-deals en Prepaid- deals online. Via de website kunt u kiezen uit zeer uiteenlopende aanbiedingen. Het bedrijf heeft een jonge uitstraling en is trots op de vele prijzen die het de afgelopen jaren heeft gewonnen. Waaronder: beste mobiele provider, beste service, klantvriendelijkste telecombedrijf, beste telecomwebsite en beste prepaid provider. Dat is natuurlijk niet niks en er is een naam hoog te houden. 

 

Contact met een andere Telefoonprovider?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Telefoonproviders". Hier vindt u snel alle contactmogelijkheden op een rij.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Simyo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by peter

Geen email adres. Zit al een paar maanden in de Filipijnen en wil contact via email (bellen is veel te duur wegens lange en dure gesprekskosten)

 by E. Preisig-Kilian

Kontakt klantenservice is een lachnummer, want die is gewoon niet bereikbaar, ondanks talloze pogingen telefonisch contact to krijgen. Afzeggingen zijn niet geregistreerd, regelmatige afschrivingen van de bankrekening, ook via website of chat geen contact mogelijk van wege het geannuleerde telefoonnummer. Ongeloofelijk maar waar!

 by M. Audier

Online wijzigen van bankrekeningnummer werkt niet ondanks ideal betaling van € 0,01.

Gewoontegetrouw wordt de last voor de oplossing bij de klant gelegd en weer om een kopie identiteit en bankpas gevraagd. Handmatig door Simyo invoeren van de wel ontvangen nieuwe bankgegevens lijkt te veel gevraagd.

 by W.Smits

klantenservice niet telefonisch bereikbaar

Welke ervaringen heeft u met Simyo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Simyo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Simyo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Simyo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Simyo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )