BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

PostNL Klantenservice

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer

0906-5020280 (90 ct/min)

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij PostNL
 • PostNL klantenservice telefoonnummer:

   088-2255555
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.postnl.nl
 • Rapportcijfer PostNL klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Geef hier een cijfer

Postnl Bellen? Voor direct contact met de klantenservice  kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van PostNL met alle opties van het keuzemenu / belmenu.

Een handige hulp bij het bellen naar de POSTNL klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker. Gebruik het keuzemenu bij het bellen met het servicenummer.  Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt.


Wij helpen u door het Keuzemenu heen

Hieronder de welkomstboodschap met keuzemenu.

‘Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?’

TOETS 1 — Kies (dan) 1 voor pakketten of aangetekende zendingen

“Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes. “

Toets 1 — Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd kies 1 (1+1)
Toets 2 — Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland kies 2 (1+2)
Toets 3 — Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd kies 3  (1+3) ( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop kies dan 2

Toets 1 — belt u over rouwbrieven kies 1 (2+1)
Toets 2 — voor overige vragen kies 2 (2+2)

TOETS 3 —Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice kies dan 3

Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.”


Telefonische Openingstijden Klantenservice PostNL :

PostNL is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? De klantenservice van Postnl helpt u graag verder.


N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu;
Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee


Postadres:
Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van PostNL voor meer contactmogelijkheden.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van PostNL.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere pakketdienst?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere pakketdienst. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met PostNL Klantenservice

bereikbaarheid van post nl per telefoon is ronduit slecht even als de track and trace website met name de efficientie is ver te zoeken ze vertellen me

Beoordeeld op:11 02, 2020 door: R. Janssen

bereikbaarheid van post nl per telefoon is ronduit slecht even als de track and trace website met name de efficientie is ver te zoeken ze vertellen me doodleuk dat het al bezorgt is en weten zelf niet wat er aan de hand is

3 minuten wacht tijd is best lang als je uit buitenland belt. probleem: Pakket was half december verstuurd naar Italië, via track & trace stond het l

Beoordeeld op:07 02, 2020 door: de Bondt

3 minuten wacht tijd is best lang als je uit buitenland belt. probleem: Pakket was half december verstuurd naar Italië, via track & trace stond het lage tijd "in transit" status. Eind januari was status eindelijk veranderd in afgeleverd en wel 25 december!! Wij hebben het pakket nooit ontvangen. Via Italiaanse courier service kwamen we geen stap verder.
Met post NL klantenservice gebeld en wat blijkt pakket was door courier terug gestuurd naar NL met melding: onjuist adres...! adres klopt als een bus. Post NL, op zijn buurt, heeft het pakket afgeleverd "bij de buren" maar geen notificatie achtergelaten bij de verzender..... Hopelijk ligt het daar.
4 sterren: voor de Klantenservice: prima afgehandeld maar post NL op zich laat veel te wensen over.

Ik kan bij de Royal Mail alles tracken totdat het in nederland komt en ineens onbekend...Vervolgens probeer je de klantenservice te bellen waarbij j

Beoordeeld op:31 01, 2020 door: cisko huitinga

Ik kan bij de Royal Mail alles tracken totdat het in nederland komt en ineens onbekend...
Vervolgens probeer je de klantenservice te bellen waarbij je eerst van alles uit moet halen om een telefoon nummer te vinden en wat je dus alleen vind via een externe site zoals deze.
Anders ben je aangewezen op een k*&%#t computer Daan die irrelevante vragen stelt of niet begrijpt wat je wil.

En dan staat er zo mooi op de site "verwerken per dag 8000000 pakketjes net alsof dat de slecht bereikbare klantensevice en diensten moet goedpraten.

Het is gewoon een probleem van te weinig personeel te veel geld naar de aandeelhouders en ondertussen het bedrijf en de werknemers uitknijpen voor dat beetje meer winst want dat is schijnbaar het enige wat tegenwoordig nog belangrijk is, en natuurlijk de monopolie positie waar postnl zich in bevind.

Het zou tijd zijn voor weer een bedrijf die service voorop stelt..........maar ik denk dat in een maatschappij van tegenwoordig dat niet meer past.

Getekend Cisko Huitinga

telefonisch redelijk bereikbaar, maar ik mis een telnr op hun website, dat vindt ik zeer klantonvriendelijk. Ze doen er alles aan om mensen te ontmoed

Beoordeeld op:31 01, 2020 door: afzender

telefonisch redelijk bereikbaar, maar ik mis een telnr op hun website, dat vindt ik zeer klantonvriendelijk. Ze doen er alles aan om mensen te ontmoedigen hun beklag te kunnen doen.
het trackentracesysteem moet véél veiliger en veel meer up to date worden gemaakt.

Om iemand persoonlijk aan de lijn te krijgen is een uitdaging. als je heet nummer opzoekt op hun site gaat er eerst een AI draaien, zogenaamd om het a

Beoordeeld op:24 01, 2020 door: Trenning

Om iemand persoonlijk aan de lijn te krijgen is een uitdaging. als je heet nummer opzoekt op hun site gaat er eerst een AI draaien, zogenaamd om het allemaal wat sneller te laten gaan. Maar, ze vragen je het hemd van je lijf. Ik ben dyslect. Typen wil wel maar duurt lang vanwege het corrigeren van woorden en zinnen. Dan maar zoeken via andere methoden. Triest noem ik dit.

Mijn moeder heeft een briefje voor een pakket/aangetekende brief gekregen. Code met postcode werkte niet op de site. Eindelijk had ik iemand aan de lijn. Ze heeft me van alle informatie voorzien die ik nodig had. Maar helaas werkten haar instructies niet. Dus Postnl heeft de mensen in de lijn niet goed geinstrueerd of de site werkt niet goed.

Verder merkte ik dat de mevrouw van de klantenservice nogal gehaast was. (niet goed luisteren en te snel conclusies trekken) Daardoor duurde het gesprek langer dan eigenlijk noodzakelijk was. Ik heb het idee dat Postnl heel streng is met de gesprekstijden. Hierdoor stress je de mensen in de lijn. En teveel stress.. tja, dan worden mensen kort af, luisteren niet goed omdat ze te vroeg conclusies trekken. Deze dame zou goed zijn in het klantencontact als Postnl wat meer tijd gunde en betere begeleiding zou geven.

Als beller dus goed letten op de feedback van de telefonist. Je moet zelf het verhaal al heel duidelijk in je hoofd hebben. Geduldig en kalm het aan hun verstand peuteren.

Nadat een aantal keer documenten niet waren aangekomen heb ik de afgelopen manden tweemaal een officiële gelegaliseerde brief aangetekend naar het bu

Beoordeeld op:21 01, 2020 door: f

Nadat een aantal keer documenten niet waren aangekomen heb ik de afgelopen manden tweemaal een officiële gelegaliseerde brief aangetekend naar het buitenland gestuurd. Tweemaal niet aangekomen. Eerste maal na een aantal dagen was status; 'aangekomen in land van bestemming'. een aantal dagen later was de status weer teruggezet in 'in transit'.Ik kreeg na ongeveer zes weken de brief halfverscheurd terug in mijn brievenbus. Belde contactcentrum, waar het meisje nog steeds zei niet te kunnen traceren waar de brief was. Tips: Maak screenshots van verzendstatus en boek zelf een reis naar het desbetreffende land en lever het persoonlijk af.

ook het geprek was was superonvriendelijk en men breekt gewoon de verbinding als ik een andere mening/ weerwoord heb over de gang van... schandalig!!

Beoordeeld op:16 01, 2020 door: maria spaans

ook het geprek was was superonvriendelijk en men breekt gewoon de verbinding als ik een andere mening/ weerwoord heb over de gang van... schandalig!!!!

super slechte service van postnl.!!! een pakket is niet bezorgd . en ze zeggen doodleuk uw pakket is niet verzekerd, we kunnen geen onderzoek starte

Beoordeeld op:16 01, 2020 door: m a spaans

super slechte service van postnl.!!!
een pakket is niet bezorgd . en ze zeggen doodleuk uw pakket is niet verzekerd, we kunnen geen onderzoek starten waar het is gebleven.
terwijl ze via de barcode zeggen dat het bezorgd is bij de buren. als men beweert dat het is bezorgd bij de buren en het is daar helemaal niet bezorgd, ik ontving ook helemaal geen bericht in mijn brievenbus dat het was bezorgd bij de buren... het lijkt me dat hier de verantwoordelijkheid v d bezorger en kom dan dan niet met t smoesje dat t pakket niet is verzekerd en leg het bij de verzender neer!!
dat is gemakkelijk!!!
hoe kan ik hier werk van maken/ ongehoord.

dit is trouwens niet de 1e keer , deze zomer moest ik een pakket ontvangen en dit kwam 2 weken gelden aan. zonder boe of ba.

betalen we hiervoor??? moet je eens een brief posten met een mg meer gewicht. krijg 300 % boete........

Geen woorden voor.

Beoordeeld op:15 01, 2020 door: leen

Geen woorden voor.

Heel slecht om persoonlijk Telefonisch contact te krijgen met een van de medewerkers van post nl.

Beoordeeld op:13 01, 2020 door: Swinkels

Heel slecht om persoonlijk Telefonisch contact te krijgen met een van de medewerkers van post nl.

krijg geen contact met de klantenservice al meer dan 80 min pff

Beoordeeld op:06 01, 2020 door: Edwin S

krijg geen contact met de klantenservice al meer dan 80 min pff

Verschrikkelijke klantenservice! Meerdere medewerkers gesproken maar ben verbaasd over de ontzettend onbehulpzame service die de "klantenservice" bied

Beoordeeld op:17 12, 2019 door: Jonh

Verschrikkelijke klantenservice! Meerdere medewerkers gesproken maar ben verbaasd over de ontzettend onbehulpzame service die de "klantenservice" biedt. Geïrriteerde onaardige niet capabele mensen die hoogstens een cursus communicatie zouden moeten volgen of beter een andere baan kunnen gaan zoeken. Wat en kut bedrijf. Echt knap dat je zo van A tot Z zo slecht kunt zijn in je expertise!

Wat een kut organisatie zeg , wacht op een medisch pakket , een kaartje in de bus maar niets ingevuld , (kunnen waarschijnlijk niet lezen en schrijven

Beoordeeld op:14 11, 2019 door: Ruud Hartman

Wat een kut organisatie zeg , wacht op een medisch pakket , een kaartje in de bus maar niets ingevuld , (kunnen waarschijnlijk niet lezen en schrijven daar ) De track and trace werkt ook niet , waarschijnlijk iets verkeerd gegaan is de melding . Gdvrddde natuurlijk gaat het daar verkeerd .

Met alle respect voor de niet leuke bezorgingen/ geen bezorgingen....ik vind mijn bezorger is een held. Altijd goede levering en respecteert de regels

Beoordeeld op:31 10, 2019 door: Janneke

Met alle respect voor de niet leuke bezorgingen/ geen bezorgingen....ik vind mijn bezorger is een held. Altijd goede levering en respecteert de regels (zoals geadresseerde moet tekenen) en niet bij buren afgeven. En zoekt altijd een buur die thuis is en het aanneemt.
Maar ik weet wel toevallig, dat deze mannen heel hard werken voor de paar rotcenten die ze ervoor krijgen. Ik heb van mijn bezorger gehoord dat ze per levering betaald krijgen. Kunnen ze niet leveren, geen betaling. En soms krijgen ze een 10-tal pakketjes mee, met maar 1 Track & Trace code. Waarom? Zodat de baas maar 1 pakketje hoeft te betalen. Fraude?! Ik weet het niet, maar dat verklaart dan wel, waarom ze je "gemist" hebben, waarom pakketjes over schuttingen worden gegooid, door brievenbussen worden gefrut, na aangebeld te hebben weer snel door te willen gaan etc etc...want er moeten nog zoveel pakketjes geleverd worden in een te korte tijd. Als ze meerdere pakketjes tegelijk bij PostNL locatie leveren, is dan wel wat sneller verdient voor ze. En vanaf nu komen ze meestal niet meer de 2e dag langs, maar gaat het naar dichtstbijzijnde PostNL locatie.
Ik heb het geluk dat ik een fijne bezorger heb, en ik hoop ook nog heel lang. Want als ik de andere verhalen hier zie, dan krijg ik de rillingen over mijn rug..."wat als mijn bezorger niet meer in mijn wijk bezorgd?".
Maar meestal laat ik het bij PostNL locatie leveren. Dat gaat echt altijd goed. Maar ja, niet iedereen heeft een PostNL locatie in de buurt zitten. Dan ben je wel afhankelijk van een goede bezorger.

food bestelling ekoplaza 2x verzet door post-nl (communicatieprobleem tussen heb en vervolgens een storing/vertraging ?) en dan doodleuk aangeven pas

Beoordeeld op:27 09, 2019 door: Stefan Mulder

food bestelling ekoplaza 2x verzet door post-nl (communicatieprobleem tussen heb en vervolgens een storing/vertraging ?) en dan doodleuk aangeven pas vanaf 21.00 bezorgen, als dat deze keer wel gebeurd. Waardeloze bedrijsvoering en klantenservice !

Ik heb 2 keer een pakket verstuurd naar Zweden eerste keer verzekerd en aangetekend . Het pakket is een paar weken onderweg geweest , het pakket was e

Beoordeeld op:23 08, 2019 door: Langstraat

Ik heb 2 keer een pakket verstuurd naar Zweden eerste keer verzekerd en aangetekend . Het pakket is een paar weken onderweg geweest , het pakket was een antieke klok, ik kreeg hem retour barcode eraf gescheurd . Klok kapot . Nu heb ik een pakketje weer weer naar Zweden is inmiddels 12 dagen onderweg en is weer niet aangekomen,ik wacht maar weer dat ik het retour gestuurd krijg . Eerste keermeer dan €28 weg nu waarschijnlijk meer dan €9. Ik moet een. Cijfer geven anders versturen niet mogelijk het is een 0 maar dat gaat niet dus bij deze.

Lees hier heel vaak dezelfde klacht die ik ook heb: je krijgt een melding dat een pakket onderweg is en blijft thuis, krijgt vervolgens weer een meldi

Beoordeeld op:22 08, 2019 door: Dick

Lees hier heel vaak dezelfde klacht die ik ook heb: je krijgt een melding dat een pakket onderweg is en blijft thuis, krijgt vervolgens weer een melding dat het de volgende dag komt en blijft weer thuis. Maar wie er ook komt, GEEN POSTNL... en krijgt dan tot je stomme verbazing een bericht dat ik niet thuis zou zijn geweest en het pakket zelf mag ophalen bij een Postnl locatie..... Ik heb het maar gewoon retour laten zenden en de afzender (EEN HELE GROTE!) met het probleem van dit krakkemikkige bedrijf opgezadeld.

Ik heb bij Bol.com een bestelling geplaats om de zelfde dag te laten bezorgen. Op de Track & trace stond dat Post.NL tussen 20:40 en 21.40 zou k

Beoordeeld op:21 08, 2019 door: Marc

Ik heb bij Bol.com een bestelling geplaats om de zelfde dag te laten bezorgen.

Op de Track & trace stond dat Post.NL tussen 20:40 en 21.40 zou komen.

Vol verwachting zat ik te wachten. Om 21:15 stond er op de T&T website dat ze me hadden gemist.

IK WAS DE HELE AVOND Thuis. Niemand heeft er aangebeld.

Echt schandalig. de extra 4 euro had ik net zo goed niet hoeven te betalen voor zelfde dag levering. Dit is de tweede keer al.

bij de t&t code van mijn pakje uit china staat: Netherlands uninvested.ik weet niet wat dat betekend,de medewerker van post.nl weet het ook niet.S

Beoordeeld op:05 08, 2019 door: piet l

bij de t&t code van mijn pakje uit china staat: Netherlands uninvested.
ik weet niet wat dat betekend,de medewerker van post.nl weet het ook niet.
SLECHTE ZAAK.

Heb eigenlijk al jaren geen klachten over de bezorgers van postnl.nlTot afgelopen maandag 24 juni en vandaag 28 juni Maandag zou er een pakketj

Beoordeeld op:28 06, 2019 door: Angelique v:

Heb eigenlijk al jaren geen klachten over de bezorgers van postnl.nl
Tot afgelopen maandag 24 juni en vandaag 28 juni
Maandag zou er een pakketje van Medpets.nl bezorgd worden
,ben heel de dag thuis en tussen deur stond op zodat ik zicht had op de voordeur en mijn hondjes in de gang lagen ivm warmte, wachtend op de bezorger van postnl.nl bel dingdong werkt goed, hondjes blaffen als er gebeld word
Geen bel gehoord geen geblaf,
Na drie uur komt mijn zoon van werk thuis, ik vertel hem dat de bezorger niet geweest is
Hij zegt kijk nog eens op de postnl.nl app,
Tot mijn verbazing stond er, pakket afgeleverd om 12.20


Op mijn pakketje staat altijd een berichtje voor de bezorger nl Gelieve niet bij de buren afgeven!!
Denk dat de bezorger het verkeerd heeft gelezen en mijn pakketje bij nummer 2 heeft afgegeven
Ik heb géén kaartje in de bus gekregen met de tekst.. Wij hebben u vandaag gemist.... etc.
Het kaartje lag zonder dat er iets op was geschreven verfrommeld op het grasveld voor!! Heb het bewaard,
Had dit niet verwacht, maar blijkt dat de vaste bezorgers niet op maandag werken, dat hoorde ik vandaag, de bezorger zag ik staan, zoon van de vaste bezorger
Hij zou een pakketje van Brunotti bezorgen, hij rommelde in zijn grijze bestelbus, schoof de deur dicht, had een papier in zijn hand stapte in en reed weg tot mijn grote verbazing

Ik keek op mijn postnl.nl app
Daar stond op pakket is bezorgd tijd 15.29

Ben toen naar buurvrouw nummer 2 gegaan, dacht zeker weer daar afgegeven, maar dat was niet het geval, terwijl wij daarover spraken, ruim een half uur later, kwam de bezorger aanrijden met het pakketje wou over het tuinpad naar mijn deur lopen dus sprak ik hem over deze voorvallen aan, hij zei dat het pakket nog bij postnl lag, en dat hij het opgehaald had, vroeg hem waarom het dan om 15.29 al bezorgd stond gemeld, ik kreeg het zeker een half uur later.. Dit klopt niet en is erg verwarrend
Ben teleurgesteld over deze bezorgingen
In de bestelling van Medpets.nl zaten coolbandanas voor mijn hondjes..
Maandag krijg ik weer een pakketje van Medpets.nl
Moet ik buiten gaan bivakkeren ...

In die hitte? Ga Medpets.nl hierover op de hoogte brengen,
Het klachtenformulier ingevuld , de toedracht vermeld, kom dan bij telefoon, heb geen vaste lijn dus mijn mobiele telefoonnummer werd niet geaccepteerd, dus werd mijn klacht niet verzonden
Kunnen jullie dat niet veranderen?
Had er schoon genoeg van
Ben benieuwd wat er maandag 1juli weer misgaat, want de vaste bezorger (vader en zoon) werken niet op maandag


Afwachten maar!! ? ? ?
Met vriendelijke groeten
Angelique

Had bij de firma Lobbezoo aas besteld om mee te nemen naar Denemarken voor onze visvakantie. De firma Lobbezoo heeft mijn bestelling op woensdag verzo

Beoordeeld op:27 06, 2019 door: Coen

Had bij de firma Lobbezoo aas besteld om mee te nemen naar Denemarken voor onze visvakantie. De firma Lobbezoo heeft mijn bestelling op woensdag verzonden in een piepschuim box met koelelementen.
Op donderdag bericht van postnl dat wegens drukte het pakket vertraagd is. Nieuwe bezorg datum vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur.
Op vrijdag belde de bezorger aan met het verzoek een pakje aan te nemen voor de buren.
Mijn pakket was er niet bij. Volgens track en trace was mijn pakket nog steeds op het sorteercentrum Ridderkerk. Klanten service gebeld en de medewerkster (buitenlands en slecht te verstaan) las volgens mij een standaard antwoord op en wilde mij wijs maken dat het pakket alsnog s’avonds zou worden bezorgd.
Ik vertelde haar dat het pakket op het sorteercentrum in Ridderkerk was,en echt niet in Leiden bezorgd ging worden. Kreeg weer hetzelfeverhaal over hoe druk en de avondbestelling
Om 14.00 uur een mailtje van post.nl dat mijn pakket nu op zaterdag besteld ging worden.
Weer klantenservice gebeld en gemeld dat ik ‘s-nachts naar Denemarken ging vertrekken en dat ik desnoods het pakket zelf af wilde halen op het sorteercentrum.
Dit kon volgens de medewerkster niet en zij wilde mij ook geen telefoonnummer geven van het sorteercentrum. Ook geen moeite doen om te regelen dat ik het daar af zou kunnen halen. Het gesprek eindigde met “dan heeft u pech gehad” Van firma Lobbezoo hoorde ik dat een pakket op donderdag verzonden naar een adres op Terschelling wel de andere dag is bezorgd. Dus first in first out werkt bij drukte ook niet op het sorteercentrum Ridderkerk.

Postzegels zouden zaterdag 22 juni bezorgd worden. Dan krijg ik een bericht op 25 juni dat ze bezorgd worden. Op 26 juni zijn ze er nog niet. In het

Beoordeeld op:26 06, 2019 door: Frank

Postzegels zouden zaterdag 22 juni bezorgd worden. Dan krijg ik een bericht op 25 juni dat ze bezorgd worden. Op 26 juni zijn ze er nog niet. In het emailbericht dat Post.nl stuurde eerder, wordt verwezen naar de klantenservice maar dan zie je op die pagina dus helemaal geen mummer./ Je moe tdan nog we lop doverse vragen doorklillen. Al met al een wanprestatie van Post.nl

Ik heb bij Online winkel 3 pakketten besteld en zijn op voorraad. Tegelijk zelfde winkel besteld. Nu heeft postnl 2 van de pakketten voor vandaag staa

Beoordeeld op:23 06, 2019 door: John doe

Ik heb bij Online winkel 3 pakketten besteld en zijn op voorraad. Tegelijk zelfde winkel besteld. Nu heeft postnl 2 van de pakketten voor vandaag staan en 1 voor morgen. Dat is niet logisch. Post NL beloofde vroeg te bezorgen maar hebben nu overige 2 pakketten ook tot 1800 vertraagd.

Deze 2 dingen is zwaar onvoldoende van dit bedrijf

Waardeloos; geen telefoon contact mogelijk. Het gaat om rouwkaarten die niet ontvangen zijn. Schandalig!

Beoordeeld op:15 06, 2019 door: Ben

Waardeloos; geen telefoon contact mogelijk. Het gaat om rouwkaarten die niet ontvangen zijn. Schandalig!

heb nu al meerdere pakketten gestuurd. Ze raken in een zwart gat en worden niet bezorgd en ik krijg ze ook niet terug!!!! Ik doe niets meer met POSTNL

Beoordeeld op:05 06, 2019 door: Eugénie

heb nu al meerdere pakketten gestuurd. Ze raken in een zwart gat en worden niet bezorgd en ik krijg ze ook niet terug!!!! Ik doe niets meer met POSTNL
Ze kunnen het gewoon niet!

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.3 5.0 155 155 bereikbaarheid van post nl per telefoon is ronduit slecht even als de track and trace website met name de efficientie is ver te zoeken ze vertellen me doodleuk dat het al bezorgt i

Welke ervaringen heeft u met PostNL Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL Klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.