BEL DIRECT
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Postnl Klantenservice
0900-09900900-0990

Toon telefoonnummer

Postnl is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

Klik en Bel Keuzemenu nummer

0900-6464123 (€1,60pg)

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Postnl
 • Telefoonnummer klantenservice Postnl:

   0900-0990
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.postnl.nl
 • Rapportcijfer Postnl Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Postnl Klantenservice? Geef hier een cijfer

Wilt u direct contact met de klantenservice van Postnl? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker.

Gebruik het keuzemenu bij het bellen met het servicenummer.  Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Bij het bellen naar Postnl hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij de klantenservice Post.nl. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. Er volgen nu 3 (hoofd) keuzes.

Het keuzemenu:

TOETS 1 — Belt u over de verzending en ontvangst van pakketten of aangetekende zendingen kies 1

“Voor het opvragen van de geplande bezorgdatum van een zending met een track & tracecode, verwijzen wij u graag naar onze  website: www.postnl.nl en/of postnl-App.  Er volgen nu 3 keuzes”

Toets 1 — heeft u een vraag over een pakket of aangetekende dat binnen Nederland is verstuurd kies 1 (1+1)
Toets 2 — verwacht u een brief of pakket uit het buitenland kies 2 (1+2)
Toets 3 — is uw brief of pakket naar het buitenland verstuurd kies 3  (1+3)

( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Belt u over brieven en folders kies 2

Toets 1 — belt u over rouwbrieven kies 1 (2+1) Voordat u een medewerker aan de lijn krijgt wordt u mogelijk aan gevraagd of u mee wilt werken aan klant-tevredenheidsonderzoek. Toets dan 2  indien u NIET mee hieraan wilt werken. Toets 1 indien u WEL hieraan wilt meewerken.
Toets 2 — voor overige vragen kies 2 (2+2)

TOETS 3 — Belt u over de verhuis- bewaar- of doorzendservice kies 3

Wilt u een verhuis- bewaar of doorzendservice aanvragen? Ga dan www.postnl.nl en /of postnl-App. Heeft u een andere vraag over de verhuis- bewaar of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.”

TOETS 9 — For English


Telefonische Openingstijden klantenservice Postnl :

Postnl is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? De klantenservice van Postnl helpt u graag verder.


N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu;
Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee


Postadres:
Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van Postnl voor meer contactmogelijkheden.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Postnl.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere pakketdienst?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere pakketdienst. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Postnl Klantenservice

Houd het nooit op met jullie ik woon in buiten veld in julianadorp en jullie busjes rijden Hier aso terwel hier ouderen wonnen en maar 30 mag ik heb a

Beoordeeld op:01 05, 2018 door: Mark

Houd het nooit op met jullie ik woon in buiten veld in julianadorp en jullie busjes rijden Hier aso terwel hier ouderen wonnen en maar 30 mag ik heb al paar keer aan gesproken op hun rij gedrag maar nee het gaat maar door al paar keer schade aan me auto gehad door jullie en net weer bijna een aanrijding met 1 van jullie busjes die met mag tien over de parkeerplaats rijd of jullie lossen het op of ik doe dit wij als bewoners zijn het ook zat pakket bezorgen gaat prima maar de post ophalen niet normaal meer bij deze !!!! Denk eens om de ouderen en de spelende kinderen

WAARDELOOS, geen service, totaal onbegrijpelijke website. Geen vermelding telefoonnummer. Verzekerd versturen is gewoon waardeloos, oplichters!!!!!
Beoordeeld op:05 04, 2018 door: Daan

WAARDELOOS, geen service, totaal onbegrijpelijke website. Geen vermelding telefoonnummer. Verzekerd versturen is gewoon waardeloos, oplichters!!!!!

Wat een waardeloze organisatie is dit. Zit al 10 dagen te wachten op een pakketje dat Ingeklaard moest worden. Een week geleden via postnl.nl/bva een

Beoordeeld op:25 03, 2018 door: Dirk van der Poel

Wat een waardeloze organisatie is dit. Zit al 10 dagen te wachten op een pakketje dat Ingeklaard moest worden. Een week geleden via postnl.nl/bva een formulier ingevuld en vervolgens hoor je niets meer. Inmiddels voor 15 euro belkosten gemaakt bij de 'klantenservice' van Postnl maar het enige wat die lui doen is een mailadres doorgeven waar ik inmiddels 3 mails naar gestuurd heb die onbeantwoord blijven. Ondertussen verdient Postnl lekker aan mij en heb ik nig altijd mjn pakje niet. Wat een schoften, helaas ben je verplicht om minstens 1 ster te geven voor deze boeven bende.

Ook van mij krijgen jullie MIN 1 ster, want de "service"die jullie zouden leveren is niet eens een 0 waard.Vandaag zitten wachten op een pakketje, d

Beoordeeld op:03 02, 2018 door: Annabel

Ook van mij krijgen jullie MIN 1 ster, want de "service"die jullie zouden leveren is niet eens een 0 waard.
Vandaag zitten wachten op een pakketje, dat ik dringend nodig had. Ik loop slecht. Dan wordt het pakketje dus niet afgeleverd als er niet meteen gehoor wordt gegeven bij aanbellen. ( zou tussen 12.30 en 15.00 worden bezorgd)
Dan zou je toch verwachten dat de "postbezorger"de moeite neemt om even bij de buren aan te bellen én het pakketje dáár af te geven..
Maar niets van dat al, zal wel een weekend postbode zijn geweest, want de postbode die door de week hier in de straat de postpakketjes bezorgd , zorgt er áltijd voor dat het pakketje bij één van de buren wordt afgegeven én ik pak ook pakketjes voor mijn buren aan.
De moeite is vandaag niet eens door de desbetreffende bezorger genomen. Lekker makkelijk toch? Kan een ander het maandag weer komen brengen!!!
Toen ik net de klantenservice belde ( VOOR EEN GESPREK € 1.90MOETEN BETALEN!!! TE GEK VOOR WOORDEN!!!) kon men er niets aan doen , was geen leidinggevende meer aanwezig ( was 14,45u!)
Ik had 1 ingestoetst voor dat ik contact had met de klantenservice om mee te doen aan het klant-tevredenheids- onderzoek. De dame aan de telefoon, gaf aan dat nr 1 van de 5 vragen ging over het feit of zij mij vriendelijk te woord had gestaan én mij had kunnen helpen. Toen ik aangaf dat ze me vriendelijk te woord had, maar dat ze me niet verder had kunnen helpen, hebben we elkaar een verder een fijne dag gewenst en vervolgens was er één grote stilte!!!!! NIKS GEEN KLANT TEVREDENHEIDS-ONDERZOEK!!!!
Daar betaal je dus ook nog een keer voor!
De keren dat ik op een pakketje heb zitten wachten dat vóór een bepaalde tijd bezorgt zou worden én het daarna véél later kwam zijn niet meer te tellen. Wat een waardeloze service!!!
Dan maar niet per telefoon, maar door middel van deze reactie een dikke onvoldoende BAH!!!!!!

Tsss, neem ik een pakketje aan voor "buren"( blijkt 100 meter van ons af te wonen) en komenh die het maar niet ophalen.Postnl klantenservice gebeld,

Beoordeeld op:29 01, 2018 door: Alisl

Tsss, neem ik een pakketje aan voor "buren"( blijkt 100 meter van ons af te wonen) en komenh die het maar niet ophalen.
Postnl klantenservice gebeld, maar die komen het niet meer ophalen. kan ik het zelf dus weg gaan brengen naar het postkantoor.wat een werk en tja het kost mij dus tijd en geld om dit af te handelen voor buren die blijken niet onze buren te zijn .
Ik ga me afvragen of ik nog wel pakketjes aan wil nemen voor een ander. Voor de buren ging dat altijd goed ,maar als met zegt de buren en ze blijken 40 nummers van je vandaan te wonen....:)
Postnl. klantenservice geeft alleen een klacht door en helpt je verder niet .
Beetje zwak vind ik...

Klantenservice PostNL blijft vriendelijk maar het resultaat blijft nihil. Geen enkele ster dus! Mijn pakketje met track en trace ligt sinds 22-12 in

Beoordeeld op:25 01, 2018 door: Jos

Klantenservice PostNL blijft vriendelijk maar het resultaat blijft nihil. Geen enkele ster dus!
Mijn pakketje met track en trace ligt sinds 22-12 in het sorteercentrum (volgens de site) maar is spoorloos. Ik had het niet verzekerd, dus heb geen enkel recht van spreken. Wel kan ik contact opnemen met de Geschillencommissie (kost 27,50).
Ik heb 12x gebeld/gemaild, schriftelijk bewijs dat er 3x een 'onderzoek is opgestart', veel 'excuses, ik begrijp uw irritatie, fijne dag verder'.
PostNL is mijn pakket kwijtgeraakt, ik ben de dupe; dat alles wordt bevestigd en daar houdt het op voor PostNL.

Tja, ik zie hier allemaal onvoldoendes, maar opzich ben ik goed geholpen. Ik heb van de partner van postnl geen trackentracecode meegekregen, vandaar

Beoordeeld op:05 01, 2018 door: v

Tja, ik zie hier allemaal onvoldoendes, maar opzich ben ik goed geholpen. Ik heb van de partner van postnl geen trackentracecode meegekregen, vandaar dat ik belde. PostNL heeft het helemaal uit geprobeerd te zoeken, ze kunnen mij de ttcode niet geven dat snap ik ook wel. Maar ze konden mij wel vertellen waar het pakket zich bevindt. VErder gaf de medewerker mij de tip dat als ik maandag terugbel, dat ik dan zijn collega vraag te zoeken op postcode want dat schijnt wel te helpen.

Service ? , welke service ?K heb gister heel de dag vrij genomen, wachten op me pakket (dat heel dringend is) komen ze vervolgens niet opdagen ...

Beoordeeld op:23 12, 2017 door: Chovany

Service ? , welke service ?

K heb gister heel de dag vrij genomen, wachten op me pakket (dat heel dringend is) komen ze vervolgens niet opdagen ...TOP
nou vNdaag zouden ze tussen 17:00 & 20:00 komen ... Nouu komen ook nog eens 2 uur te vroeg van de aangegeven tijd !! N nou komen ze pas WOENSDAG , nou daar gaat me kerstkado !

Nou bel ik klantenservice .. is het nummer NIET bereikbaar ?

Waardeloos.Ik had een pakket uit UK besteld en wat afgeleverd had moeten zijn bij mijn buren. Helaas stond daar niet mijn pakket maar van ander huis

Beoordeeld op:22 12, 2017 door: NP

Waardeloos.
Ik had een pakket uit UK besteld en wat afgeleverd had moeten zijn bij mijn buren. Helaas stond daar niet mijn pakket maar van ander huis nummer en naam. Via postNL app was op de \'\'niet thuis code\'\' geen informatie zichtbaar waar mijn pakket zich bevindt en via de website moeilijk een klantenservice nummer te achterhalen. Eindelijk medewerker aan de telefoon en verwijzen mij naar de afzender en dat dit niet zorg of probleem is van PostNL omdat het niet binnen 'procedure' valt en de verantwoordelijkheid is van de verzender, hoe dan! hahaha! Zij geven pakket verkeerd af of raken het kwijt en dan is de afzender verantwoordelijk en moet ik met hun contact opnemen.

Er is dus een verkeerd pakket afgeleverd bij mijn buren, van mijn andere buren, en mijn pakket is onvindbaar omdat deze hoogst waarschijnlijk ook bij iemand is afgegeven.

Dame aan de telefoon deed geen enkele moeite om mij verder te helpen of mij te wijzen naar contact die mij wel verder kan helpen. De afzender heeft verder geen melding ontvangen of pakket retour gekregen.

Ik werd zo slecht te woord gestaan en vervolgens heeft de PostNL medewerker ook opgehangen omdat ik lichtelijk gefrustreerd raakte en niet weet wat mijn volgende actie moeten zijn om mijn pakket te vinden.
Ze heeft opgehangen in mijn oor terwijl ik nog probeerde te vragen waar ik een klacht kan indienen en waar ik dan terecht kan.

Ik ontvang met regelmaat post, en dit soort slordige acties ben ik vaker getuigen van geweest.

Groet,
NP

Het is dat er een cijfer gegeven moet worden anders was het een dikke vette 0. Bellen vanuit buitenland is onmogelijk. Je krijgt een keuzemenu en verv

Beoordeeld op:21 12, 2017 door: Vera

Het is dat er een cijfer gegeven moet worden anders was het een dikke vette 0. Bellen vanuit buitenland is onmogelijk. Je krijgt een keuzemenu en vervolgens wordt je er af geknikkerd. Het voor mij bestemde pakket ligt al een week bij de sorteerafdeling om naar mijn adres in buitenland te worden verstuurd. Er gebeurd gewoon niets. Baal enorm dat de afzender dit aangeboden heeft bij Post NL en niet DHL of FedEx.

Poststuk een maand onderweg komt geopend aan en ook nog eens stuk.Dan zitten er nog eens stickers op van (herstel/retour)? daar boven weer een stick

Beoordeeld op:18 12, 2017 door: Henk

Poststuk een maand onderweg komt geopend aan en ook nog eens stuk.
Dan zitten er nog eens stickers op van (herstel/retour)? daar boven weer een sticker
met een adres van een ander,(wat ik ook niet snap),en nu hebben we het geluk gehad
dat deze mensen het pakketje hebben gebracht,maar er gat hier heel veel mis met de post.
Kunnen ze daar nog lezen ? vraag ik me af, het gaat elk jaar weer, te vaak fout.

Welke service???? Komen 2,5 uur te vroeg volgens de Track en Trace code, willen niet bij de buren afleveren, ik kon geen nieuw bezorgmoment kiezen all

Beoordeeld op:14 12, 2017 door: M. Arts

Welke service???? Komen 2,5 uur te vroeg volgens de Track en Trace code, willen niet bij de buren afleveren, ik kon geen nieuw bezorgmoment kiezen alleen wat Postnl aangeeft. Dan ben ik er dus niet, en wie zegt mij dat ze niet weer 2,5 uur te vroeg komen??? Bij de klantenservice kunnen (willen) ze niets doen. Dank je wel Postnl. ik ben in elk geval een klant kwijt omdat ik niet kan leveren. Jullie krijgen van mij niet eens 1 ster K- bedrijf. Volgens de computer moet ik een cijfer geven van 1 tot 5. Vandaar dus die ene ster die er bij staat. Niet van mij maar verplicht van Postnl

Jullie hebben me keigoed geholpen de vorige keer

Beoordeeld op:02 12, 2017 door: wolderwoj

Jullie hebben me keigoed geholpen de vorige keer

Waaaaaaaardeloos!!

Beoordeeld op:01 12, 2017 door: Roos

Waaaaaaaardeloos!!

Wat een teringzooi bij postnl stelletje mongolen

Beoordeeld op:23 11, 2017 door: Teringlijers

Wat een teringzooi bij postnl stelletje mongolen

Al tijdens dit schrijven sta ik al een uur in de wacht om uit te vinden wat er met de rouwkaarten ivm het overlijden van mijn broer gebeurd is. Gespre

Beoordeeld op:11 11, 2017 door: Van Nieuwamerongen

Al tijdens dit schrijven sta ik al een uur in de wacht om uit te vinden wat er met de rouwkaarten ivm het overlijden van mijn broer gebeurd is. Gesprek begonnen om 09.03, 3x doorverbinden en nu om 10.03 heb ik nog niemand aan de lijn, hoor al 25 minuten dat ik de eerst wachtende ben.

Dit kan natuurlijk niet, heb al genoeg aan mijn hoofd zeker daar het nu Zaterdag is en de begrafenis Maandag is. Mensen in de familie zullen toch hun werkgever moeten kunnen uitleggen waarom ze maandagochtend niet op het werk zijn.

Schandalige manier van omgaan met je klanten en zo' n delicate situatie. Als ik op de een of andere manier Post Nl schade kan toebrengen in wat voor vorm dan ook, kan ik mij wellicht niet bedwingen.

Als ik nul sterren kon geven zou ik dat doen. Wat een absolute bagger is die service van Post NL, echt om te huilen. Jammer dat die beunhazen van Post

Beoordeeld op:06 11, 2017 door: Chaim

Als ik nul sterren kon geven zou ik dat doen. Wat een absolute bagger is die service van Post NL, echt om te huilen. Jammer dat die beunhazen van PostNL subsidie krijgen anders waren ze al lang failliet gegaan. Vanuit het buitenland is hun nummer niet te gebruiken, chat werkt nooit, track & trace werkt niet en ik wacht nu al meer dan 2 weken op een pakje dat met 'express shipping' verstuurd is... mega kneuzen.

Mijn pakket twee stuks zouden tussen 1500 en 1730 op een november besteld worden ik sta om 1700 op straat want hij was bij de oneven nummers aan het b

Beoordeeld op:01 11, 2017 door: ca v beek

Mijn pakket twee stuks zouden tussen 1500 en 1730 op een november besteld worden ik sta om 1700 op straat want hij was bij de oneven nummers aan het bestellen dus ik wacht op hem maar stapt in en rijdt weg met mijn pakket erin later weer een chauffeur in de straat rijdt ook gewoon voorbij even later op de website te zien wij komen 2 november weer zelfde tijd kost me wel een vrije middag bel direct klanten service maar deze scheepte me af ik kan niets voor u doen een waarde bon is hier wel op zijn plaats vindt ik ter compensatie van mijn vrije middag die ik opgeofferd heb

envelop verstuurt van 248 gram, kan volgens de medewerkers van de supermarkt,( die ook de post beheerd,)die envelop niet door de brievenbus .okè d

Beoordeeld op:26 10, 2017 door: geldzat

envelop verstuurt van 248 gram, kan volgens de medewerkers van de supermarkt,( die ook de post beheerd,)
die envelop niet door de brievenbus .okè dan maar pakketpost dat is dan 6,95 euro.
de envelop wordt de volgende dag gewoon in de brievenbus gepost van de geadresseerde.
waarom 6,95 euro betalen , als het ook voor 3,95 euro kan.
ze denken zeker dat ik een rieke stinkert ben of zo, nou mooi niet!!
weer 3,00 euro door de neus geboord( teveel betaald), wie betaald mij dat weer terug?????
ik moet al elk eurocent 2x omkeren voor dat ik het uitgeef.

Ik heb wat besteld uit het buitenland en volgens Postnl werd deze geleverd, maar was niet thuis. Verder heeft postnl geen afhaalbrief achtergelaten en

Beoordeeld op:14 08, 2017 door: Karim

Ik heb wat besteld uit het buitenland en volgens Postnl werd deze geleverd, maar was niet thuis. Verder heeft postnl geen afhaalbrief achtergelaten en heeft dit twee weken bij de afhaallocatie gelegen. Na die weken is het teruggestuurd naar de afzender. Ik heb hierover 3x klantenservice gebeld en heb te horen gekregen dat het nog steeds bij de sorteercentrum ligt. De gasten van de klantenservice hebben echt geen flauwekul waar ze mee bezig zijn en verder kunnen zij niet helpen... Ik ben er echt KWAAD en ben het echt ZAT. Nu wil de afzender mijn geld niet overmaken als hij het pakket niet ontvangt, das logisch.

HOELANG DUURT DIT NOG???? HAAL DEZE UIT DE SORTEERCENTRUM EN STUUR DEZE SNEL TERUG NAAR DE AFZENDER OF NETJES WEER AANLEVEREN BIJ MIJ

Pakketje zou tussen 10.00 en 12.00 uur geleverd worden. Om 14.30 uur nog steeds Niks geleverd. Heb naar 0900 number van post.nl gebeld, zou de gebruik

Beoordeeld op:09 08, 2017 door: Geert

Pakketje zou tussen 10.00 en 12.00 uur geleverd worden. Om 14.30 uur nog steeds Niks geleverd. Heb naar 0900 number van post.nl gebeld, zou de gebruikelijke belkosten zijn, ha 10 minuten in de wacht te hebben gestaan werd de lijn ineens verbroken. Ik was gelijk een flink bedrag, nl 1 euro p/m armer en mijn hele beltegoed was verbruikt.
Totaal geen contact te krijgen met post.nl
Zeker slechte service. En verkeerde voorlichting w.b Hun 0900-0990 nummer.!!

pakje besteld en ook betaald ,en ferm ook ,zouden zaterdag leveren ,heel de dag aanwezig geweest maar geen pakje gezien ,maandag zou het volgens de af

Beoordeeld op:31 07, 2017 door: marianne

pakje besteld en ook betaald ,en ferm ook ,zouden zaterdag leveren ,heel de dag aanwezig geweest maar geen pakje gezien ,maandag zou het volgens de afzender dan worden bezorgd maar blijkt dat het op een ander adres is afgegeven waar of hoe ,niemand weet het, ik vraag me nu af hoe zit het nu met mijn pakje en betaling......
maar geen antwoord ,nooit meer dan liever iets duurder in de winkel betalen ,want nu heb ik helemaal niets en mijn geld kwijt

We zal vandaag een pakje krijg rijd.de post nl gewoon door en krijg later bericht we hebben u gemist. Terwijl ze nooit aan de deur zijn geweest slech

Beoordeeld op:26 07, 2017 door: Linda

We zal vandaag een pakje krijg rijd.de post nl gewoon door en krijg later bericht we hebben u gemist. Terwijl ze nooit aan de deur zijn geweest slecht service.

Zit al vanaf vrijdag met een probleem we hebben kaarten besteld voor de grand prix in Oostenrijk worden aangetekend verstuurd zouden vrijdag na 15.30

Beoordeeld op:03 07, 2017 door: Anneke

Zit al vanaf vrijdag met een probleem we hebben kaarten besteld voor de grand prix in Oostenrijk worden aangetekend verstuurd zouden vrijdag na 15.30 bezorgd worden ik was om 15.00 thuis waren ze al geweest !
Afspraak gemaakt dat ze de volgende dag bij een PostNL zouden bezorgd worden na 15.00 niet gebeurt!
Zouden dan vandaag daar bezorgd worden nog steeds niet gebeurt!!!
Vertrekken vanavond naar Oostenrijk maar geen kaarten totaal 900 euro gaan nu maar later morgen dus hopen dan wel de kaarten te hebben
Contact opgenomen met PostNL maar doen helemaal niks!!!!
Wat een slecht bedrijf!!!

Laast meegemaakt dat de pakketbestelling door werd geschoven naar de dinsdag dat ze melden dat je niet aanwezig bent terwijl je er wel bentKlantvr

Beoordeeld op:26 06, 2017 door: Joop

Laast meegemaakt dat de pakketbestelling door werd geschoven naar de dinsdag dat ze melden dat je niet aanwezig bent terwijl je er wel bent

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

De zzp doen beter werk dan het eigen personeel

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.3 5.0 109 109 Houd het nooit op met jullie ik woon in buiten veld in julianadorp en jullie busjes rijden Hier aso terwel hier ouderen wonnen en maar 30 mag ik heb al paar keer aan gesproken op h

Welke ervaringen heeft u met Postnl Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Postnl Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Postnl Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Postnl Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Postnl Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.