BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

PostNL Klantenservice
088-2255555088-2255555

Toon telefoonnummer

Postnl is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice PostNL:

   088-2255555
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.postnl.nl
 • Rapportcijfer PostNL Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met PostNL Klantenservice? Geef hier een cijfer

Postnl Bellen? Voor direct contact met de klantenservice  kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van PostNL met alle opties van het keuzemenu / belmenu.

Een handige hulp bij het bellen naar de POSTNL klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker.Gebruik het keuzemenu bij het bellen met het servicenummer.  Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt.

Welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?

TOETS 1 — Kies (dan) 1 voor pakketten of aangetekende zendingen

“Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes. “

Toets 1 — Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd kies 1 (1+1)
Toets 2 — Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland kies 2 (1+2)
Toets 3 — Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd kies 3  (1+3) ( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop kies dan 2

Toets 1 — belt u over rouwbrieven kies 1 (2+1)
Toets 2 — voor overige vragen kies 2 (2+2)

TOETS 3 —Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice kies dan 3

Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.”


Telefonische Openingstijden Klantenservice PostNL :

PostNL is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? De klantenservice van Postnl helpt u graag verder.


N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu;
Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee


Postadres:
Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van PostNL voor meer contactmogelijkheden.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van PostNL.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere pakketdienst?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere pakketdienst. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met PostNL Klantenservice

Wat een kut organisatie zeg , wacht op een medisch pakket , een kaartje in de bus maar niets ingevuld , (kunnen waarschijnlijk niet lezen en schrijven

Beoordeeld op:14 11, 2019 door: Ruud Hartman

Wat een kut organisatie zeg , wacht op een medisch pakket , een kaartje in de bus maar niets ingevuld , (kunnen waarschijnlijk niet lezen en schrijven daar ) De track and trace werkt ook niet , waarschijnlijk iets verkeerd gegaan is de melding . Gdvrddde natuurlijk gaat het daar verkeerd .

Met alle respect voor de niet leuke bezorgingen/ geen bezorgingen....ik vind mijn bezorger is een held. Altijd goede levering en respecteert de regels

Beoordeeld op:31 10, 2019 door: Janneke

Met alle respect voor de niet leuke bezorgingen/ geen bezorgingen....ik vind mijn bezorger is een held. Altijd goede levering en respecteert de regels (zoals geadresseerde moet tekenen) en niet bij buren afgeven. En zoekt altijd een buur die thuis is en het aanneemt.
Maar ik weet wel toevallig, dat deze mannen heel hard werken voor de paar rotcenten die ze ervoor krijgen. Ik heb van mijn bezorger gehoord dat ze per levering betaald krijgen. Kunnen ze niet leveren, geen betaling. En soms krijgen ze een 10-tal pakketjes mee, met maar 1 Track & Trace code. Waarom? Zodat de baas maar 1 pakketje hoeft te betalen. Fraude?! Ik weet het niet, maar dat verklaart dan wel, waarom ze je "gemist" hebben, waarom pakketjes over schuttingen worden gegooid, door brievenbussen worden gefrut, na aangebeld te hebben weer snel door te willen gaan etc etc...want er moeten nog zoveel pakketjes geleverd worden in een te korte tijd. Als ze meerdere pakketjes tegelijk bij PostNL locatie leveren, is dan wel wat sneller verdient voor ze. En vanaf nu komen ze meestal niet meer de 2e dag langs, maar gaat het naar dichtstbijzijnde PostNL locatie.
Ik heb het geluk dat ik een fijne bezorger heb, en ik hoop ook nog heel lang. Want als ik de andere verhalen hier zie, dan krijg ik de rillingen over mijn rug..."wat als mijn bezorger niet meer in mijn wijk bezorgd?".
Maar meestal laat ik het bij PostNL locatie leveren. Dat gaat echt altijd goed. Maar ja, niet iedereen heeft een PostNL locatie in de buurt zitten. Dan ben je wel afhankelijk van een goede bezorger.

food bestelling ekoplaza 2x verzet door post-nl (communicatieprobleem tussen heb en vervolgens een storing/vertraging ?) en dan doodleuk aangeven pas

Beoordeeld op:27 09, 2019 door: Stefan Mulder

food bestelling ekoplaza 2x verzet door post-nl (communicatieprobleem tussen heb en vervolgens een storing/vertraging ?) en dan doodleuk aangeven pas vanaf 21.00 bezorgen, als dat deze keer wel gebeurd. Waardeloze bedrijsvoering en klantenservice !

Ik heb 2 keer een pakket verstuurd naar Zweden eerste keer verzekerd en aangetekend . Het pakket is een paar weken onderweg geweest , het pakket was e

Beoordeeld op:23 08, 2019 door: Langstraat

Ik heb 2 keer een pakket verstuurd naar Zweden eerste keer verzekerd en aangetekend . Het pakket is een paar weken onderweg geweest , het pakket was een antieke klok, ik kreeg hem retour barcode eraf gescheurd . Klok kapot . Nu heb ik een pakketje weer weer naar Zweden is inmiddels 12 dagen onderweg en is weer niet aangekomen,ik wacht maar weer dat ik het retour gestuurd krijg . Eerste keermeer dan €28 weg nu waarschijnlijk meer dan €9. Ik moet een. Cijfer geven anders versturen niet mogelijk het is een 0 maar dat gaat niet dus bij deze.

Lees hier heel vaak dezelfde klacht die ik ook heb: je krijgt een melding dat een pakket onderweg is en blijft thuis, krijgt vervolgens weer een meldi

Beoordeeld op:22 08, 2019 door: Dick

Lees hier heel vaak dezelfde klacht die ik ook heb: je krijgt een melding dat een pakket onderweg is en blijft thuis, krijgt vervolgens weer een melding dat het de volgende dag komt en blijft weer thuis. Maar wie er ook komt, GEEN POSTNL... en krijgt dan tot je stomme verbazing een bericht dat ik niet thuis zou zijn geweest en het pakket zelf mag ophalen bij een Postnl locatie..... Ik heb het maar gewoon retour laten zenden en de afzender (EEN HELE GROTE!) met het probleem van dit krakkemikkige bedrijf opgezadeld.

Ik heb bij Bol.com een bestelling geplaats om de zelfde dag te laten bezorgen. Op de Track & trace stond dat Post.NL tussen 20:40 en 21.40 zou k

Beoordeeld op:21 08, 2019 door: Marc

Ik heb bij Bol.com een bestelling geplaats om de zelfde dag te laten bezorgen.

Op de Track & trace stond dat Post.NL tussen 20:40 en 21.40 zou komen.

Vol verwachting zat ik te wachten. Om 21:15 stond er op de T&T website dat ze me hadden gemist.

IK WAS DE HELE AVOND Thuis. Niemand heeft er aangebeld.

Echt schandalig. de extra 4 euro had ik net zo goed niet hoeven te betalen voor zelfde dag levering. Dit is de tweede keer al.

bij de t&t code van mijn pakje uit china staat: Netherlands uninvested.ik weet niet wat dat betekend,de medewerker van post.nl weet het ook niet.S

Beoordeeld op:05 08, 2019 door: piet l

bij de t&t code van mijn pakje uit china staat: Netherlands uninvested.
ik weet niet wat dat betekend,de medewerker van post.nl weet het ook niet.
SLECHTE ZAAK.

Heb eigenlijk al jaren geen klachten over de bezorgers van postnl.nlTot afgelopen maandag 24 juni en vandaag 28 juni Maandag zou er een pakketj

Beoordeeld op:28 06, 2019 door: Angelique v:

Heb eigenlijk al jaren geen klachten over de bezorgers van postnl.nl
Tot afgelopen maandag 24 juni en vandaag 28 juni
Maandag zou er een pakketje van Medpets.nl bezorgd worden
,ben heel de dag thuis en tussen deur stond op zodat ik zicht had op de voordeur en mijn hondjes in de gang lagen ivm warmte, wachtend op de bezorger van postnl.nl bel dingdong werkt goed, hondjes blaffen als er gebeld word
Geen bel gehoord geen geblaf,
Na drie uur komt mijn zoon van werk thuis, ik vertel hem dat de bezorger niet geweest is
Hij zegt kijk nog eens op de postnl.nl app,
Tot mijn verbazing stond er, pakket afgeleverd om 12.20


Op mijn pakketje staat altijd een berichtje voor de bezorger nl Gelieve niet bij de buren afgeven!!
Denk dat de bezorger het verkeerd heeft gelezen en mijn pakketje bij nummer 2 heeft afgegeven
Ik heb géén kaartje in de bus gekregen met de tekst.. Wij hebben u vandaag gemist.... etc.
Het kaartje lag zonder dat er iets op was geschreven verfrommeld op het grasveld voor!! Heb het bewaard,
Had dit niet verwacht, maar blijkt dat de vaste bezorgers niet op maandag werken, dat hoorde ik vandaag, de bezorger zag ik staan, zoon van de vaste bezorger
Hij zou een pakketje van Brunotti bezorgen, hij rommelde in zijn grijze bestelbus, schoof de deur dicht, had een papier in zijn hand stapte in en reed weg tot mijn grote verbazing

Ik keek op mijn postnl.nl app
Daar stond op pakket is bezorgd tijd 15.29

Ben toen naar buurvrouw nummer 2 gegaan, dacht zeker weer daar afgegeven, maar dat was niet het geval, terwijl wij daarover spraken, ruim een half uur later, kwam de bezorger aanrijden met het pakketje wou over het tuinpad naar mijn deur lopen dus sprak ik hem over deze voorvallen aan, hij zei dat het pakket nog bij postnl lag, en dat hij het opgehaald had, vroeg hem waarom het dan om 15.29 al bezorgd stond gemeld, ik kreeg het zeker een half uur later.. Dit klopt niet en is erg verwarrend
Ben teleurgesteld over deze bezorgingen
In de bestelling van Medpets.nl zaten coolbandanas voor mijn hondjes..
Maandag krijg ik weer een pakketje van Medpets.nl
Moet ik buiten gaan bivakkeren ...

In die hitte? Ga Medpets.nl hierover op de hoogte brengen,
Het klachtenformulier ingevuld , de toedracht vermeld, kom dan bij telefoon, heb geen vaste lijn dus mijn mobiele telefoonnummer werd niet geaccepteerd, dus werd mijn klacht niet verzonden
Kunnen jullie dat niet veranderen?
Had er schoon genoeg van
Ben benieuwd wat er maandag 1juli weer misgaat, want de vaste bezorger (vader en zoon) werken niet op maandag


Afwachten maar!! ? ? ?
Met vriendelijke groeten
Angelique

Had bij de firma Lobbezoo aas besteld om mee te nemen naar Denemarken voor onze visvakantie. De firma Lobbezoo heeft mijn bestelling op woensdag verzo

Beoordeeld op:27 06, 2019 door: Coen

Had bij de firma Lobbezoo aas besteld om mee te nemen naar Denemarken voor onze visvakantie. De firma Lobbezoo heeft mijn bestelling op woensdag verzonden in een piepschuim box met koelelementen.
Op donderdag bericht van postnl dat wegens drukte het pakket vertraagd is. Nieuwe bezorg datum vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur.
Op vrijdag belde de bezorger aan met het verzoek een pakje aan te nemen voor de buren.
Mijn pakket was er niet bij. Volgens track en trace was mijn pakket nog steeds op het sorteercentrum Ridderkerk. Klanten service gebeld en de medewerkster (buitenlands en slecht te verstaan) las volgens mij een standaard antwoord op en wilde mij wijs maken dat het pakket alsnog s’avonds zou worden bezorgd.
Ik vertelde haar dat het pakket op het sorteercentrum in Ridderkerk was,en echt niet in Leiden bezorgd ging worden. Kreeg weer hetzelfeverhaal over hoe druk en de avondbestelling
Om 14.00 uur een mailtje van post.nl dat mijn pakket nu op zaterdag besteld ging worden.
Weer klantenservice gebeld en gemeld dat ik ‘s-nachts naar Denemarken ging vertrekken en dat ik desnoods het pakket zelf af wilde halen op het sorteercentrum.
Dit kon volgens de medewerkster niet en zij wilde mij ook geen telefoonnummer geven van het sorteercentrum. Ook geen moeite doen om te regelen dat ik het daar af zou kunnen halen. Het gesprek eindigde met “dan heeft u pech gehad” Van firma Lobbezoo hoorde ik dat een pakket op donderdag verzonden naar een adres op Terschelling wel de andere dag is bezorgd. Dus first in first out werkt bij drukte ook niet op het sorteercentrum Ridderkerk.

Postzegels zouden zaterdag 22 juni bezorgd worden. Dan krijg ik een bericht op 25 juni dat ze bezorgd worden. Op 26 juni zijn ze er nog niet. In het

Beoordeeld op:26 06, 2019 door: Frank

Postzegels zouden zaterdag 22 juni bezorgd worden. Dan krijg ik een bericht op 25 juni dat ze bezorgd worden. Op 26 juni zijn ze er nog niet. In het emailbericht dat Post.nl stuurde eerder, wordt verwezen naar de klantenservice maar dan zie je op die pagina dus helemaal geen mummer./ Je moe tdan nog we lop doverse vragen doorklillen. Al met al een wanprestatie van Post.nl

Ik heb bij Online winkel 3 pakketten besteld en zijn op voorraad. Tegelijk zelfde winkel besteld. Nu heeft postnl 2 van de pakketten voor vandaag staa

Beoordeeld op:23 06, 2019 door: John doe

Ik heb bij Online winkel 3 pakketten besteld en zijn op voorraad. Tegelijk zelfde winkel besteld. Nu heeft postnl 2 van de pakketten voor vandaag staan en 1 voor morgen. Dat is niet logisch. Post NL beloofde vroeg te bezorgen maar hebben nu overige 2 pakketten ook tot 1800 vertraagd.

Deze 2 dingen is zwaar onvoldoende van dit bedrijf

Waardeloos; geen telefoon contact mogelijk. Het gaat om rouwkaarten die niet ontvangen zijn. Schandalig!

Beoordeeld op:15 06, 2019 door: Ben

Waardeloos; geen telefoon contact mogelijk. Het gaat om rouwkaarten die niet ontvangen zijn. Schandalig!

heb nu al meerdere pakketten gestuurd. Ze raken in een zwart gat en worden niet bezorgd en ik krijg ze ook niet terug!!!! Ik doe niets meer met POSTNL

Beoordeeld op:05 06, 2019 door: Eugénie

heb nu al meerdere pakketten gestuurd. Ze raken in een zwart gat en worden niet bezorgd en ik krijg ze ook niet terug!!!! Ik doe niets meer met POSTNL
Ze kunnen het gewoon niet!

Heb een briefje in de bus gehad "We hebben U gemist" terwijl ik gewoon thuis was. Dit is nu de 2e keer. . Heb niets besteld dus heeft de bezorger het

Beoordeeld op:14 05, 2019 door: sengers

Heb een briefje in de bus gehad "We hebben U gemist" terwijl ik gewoon thuis was. Dit is nu de 2e keer. . Heb niets besteld dus heeft de bezorger het briefje in de verkeerde bus gedaan want bij de Postnl locatie lag er inderdaad geen pakketje voor mij. Erg slordig. Dit gebeurd alleen met Post nl en niet bij de andere bezorgers.

Ik had een pakketje opgestuurd naar België maar achteraf een oplichters dus niet bezorgd kon worden ?? snap ik ook niet je geeft een adres op en kan

Beoordeeld op:03 05, 2019 door: G. Koolmees

Ik had een pakketje opgestuurd naar België maar achteraf een oplichters dus niet bezorgd kon worden ?? snap ik ook niet je geeft een adres op en kan het niet laten bezorgen , maar stom ik had niet mijn adres op het pakketje gezet ,maar Zwolle gebeld en daar ben ik door Juliet Bakker geholpen prima afgehandeld en als het gaat zoals ze zei komt het weer terug naar mij , ik zeg altijd wat niet kan in sommige gevallen zou dat wel zo zijn maar dan is het voor mij altijd de manier waarop klantvriendelijk en meedenken met de klant is een groot goed in een organisatie of die klein is of groot dus deze Juliet mag een pluim krijgen van haar leiding gevende .dat wilde ik even kwijt Carpe Diem ,

Heb nu voor de twee de keer een pakket via Post.nl naar het buitenland gestuurd, de eerste keer hadden ze de achternaam verkeerd, gelukkig is het pakk

Beoordeeld op:26 03, 2019 door: Saoirse

Heb nu voor de twee de keer een pakket via Post.nl naar het buitenland gestuurd, de eerste keer hadden ze de achternaam verkeerd, gelukkig is het pakket toch nog aangekomen. Deze keer hebben ze de verkeerde straatnaam bij de Track en Trace gezet. Helaas ligt deze straat in dezelfde plaats als de ingevulde goede straatnaam. De postcodes zijn ook hetzelfde. Aan gezien ze eerder naar de " verkeerde" straatnaam met dezelfde postcode in dezelfde stad kijken dan naar de Achternaam, waar ook een letter misstte kan mijn pakket niet worden bezorgd. Wat Ik heb verkocht kan dus niet afgeleverd worden en deze mensen hebben ( terecht) geen zin om een eeuwigheid te wachten tot hun aankoop wel verzonden wordt. Twee keer heb ik contact op genomen met post.nl en gevraagd of de gegevens klopten, Ja Mevrow, en nu mijn Pakket onder weg is blijken de gegevens niet te kloppen en kan het pakket niet meer afgekeverd worden. Nu kan er niks meer veranderd worden. Dit geintje list mij bijna €700,--. En wie mag er voor oodraaien.....? Lijkt mij duidelijk. En niemand bereikbaar natuurlijk. Zwaar klote en veel geld kwijt. Moet nu een cijfercode van 1 tot 5 geven anders Jan ik deze Mail niet versturen. Een 0 mag duidelijk niet, naar een 1 vind ik het niet waard. Maar heb geen andere keuze, dus een 1 met tegenzin.

Je moet als klant zelf maar achter het buitenlandse postbedrijf aan om te vragen waar je aangetekend pakketje is gebleven. Zoiets als: je hebt bedorv

Beoordeeld op:04 03, 2019 door: Riezebos

Je moet als klant zelf maar achter het buitenlandse postbedrijf aan om te vragen waar je aangetekend pakketje is gebleven. Zoiets als: je hebt bedorven vleeswaren bij de slager gekocht, maar leg je klacht maar bij de bakker neer.
Hulpvaardigheid en bereidwilligheid om de klant verder te helpen nul komma nul.
Waar Postnl goed in is? Verschuilen achter onmacht en regeltjes. Waardeloos.

is meestal niet de schuld van postnl,maar eerder van de bezorger. Als het hem beter uitkomt, meldt hij dat je niet thuis bent en dat hij de volgende d

Beoordeeld op:14 12, 2018 door: l.Reijmerink

is meestal niet de schuld van postnl,maar eerder van de bezorger. Als het hem beter uitkomt, meldt hij dat je niet thuis bent en dat hij de volgende dag op een aangegeven tijd terug komt.Dat is mij al diverse malen overkomen. Nee, geef mij maar DHL of GLS.

post nl heeft een keer het willen bezorgen ik was niet meteen een kaartje in bus nu moet het zelf ophalen diep treurig post nl voor de goede service s

Beoordeeld op:14 12, 2018 door: frank

post nl heeft een keer het willen bezorgen ik was niet meteen een kaartje in bus nu moet het zelf ophalen diep treurig post nl voor de goede service service allahoela

Nul sterren: 57 wachtenden voor me via telefoon. Chatbot reageert onjuist. Als huisarts je post niet krijgen en al twee etmalen bezig om überhaupt co

Beoordeeld op:03 12, 2018 door: Ai van heusden

Nul sterren: 57 wachtenden voor me via telefoon. Chatbot reageert onjuist. Als huisarts je post niet krijgen en al twee etmalen bezig om überhaupt contact te krijgen: treurig. Ik mis PTT.

Vrijdag werd het pakket verstuurd , op de website 'track and trace" stond aangegeven dat het maandag 5/11 zou geleverd worden. Niets gezien... nu staa

Beoordeeld op:06 11, 2018 door: Ingrid

Vrijdag werd het pakket verstuurd , op de website 'track and trace" stond aangegeven dat het maandag 5/11 zou geleverd worden. Niets gezien... nu staat het opnieuw 'gesorteerd' zoals zaterdag reeds aangegeven .. daar betaal je dan 55€ voor... ze kunnen ook maar pas op 19/11/18 een onderzoek opstarten ! WOW TOF !!!

Via Otto heb ik een bankstel besteld. Toen ze het bezorgden werd mijn oude bankstel waar ik wel voor betaald had niet meegenomen want de wagen was vol

Beoordeeld op:04 11, 2018 door: E. Ran

Via Otto heb ik een bankstel besteld. Toen ze het bezorgden werd mijn oude bankstel waar ik wel voor betaald had niet meegenomen want de wagen was vol. Ik had het verkeerde bankstel besteld en ben nu voor de derde keer door PostNl afgebeld na een afspraak met Otto te hebben over het ophalen. Al drie keer is het argument dat de wagen te vol is. Ik neem vrije dagen op hiervoor. Zit met twee bankstellen in mijn huiskamer. Klantonvriendelijk en zo ga je niet met mensen om. Schandalig!!!!

Laat niets meer bezorgen door dit 2 rangs bedrijf. Je krijgt geen pakket binnen. Wij zitten al weken te wachten op twee pakketten Klantenservice zeg

Beoordeeld op:02 10, 2018 door: Johan

Laat niets meer bezorgen door dit 2 rangs bedrijf. Je krijgt geen pakket binnen.
Wij zitten al weken te wachten op twee pakketten Klantenservice zegt er alles aan te doen. Je kunt niets controleren. Dus klantenservice doet niks. Jah onze boeken lezen die zij niet bezorgen.
Oproep; klantenservice postnl bewijs te tegendeel wat ik hierboven hebt geschreven.

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf..Ik heb medelijden met de werknemers die in een bedrijf met zo'n slecht management moeten werken.vandaag zou

Beoordeeld op:27 09, 2018 door: H.M

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf..
Ik heb medelijden met de werknemers die in een bedrijf met zo'n slecht management moeten werken.
vandaag zou een pakket aankomen en je kan het al raden.... niets
De toko is onbereikbaar. Dat zegt wat over het leiderschap die zich verschuilen achter een even beroerd in elkaar gezette web site.
Aan de leiders v.h. bedrijf: Haal je schoolgeld terug. en aan alle medewerkers die hun best doen om klanten niet teleur te willen stellen: ik heb met jullie te doen. Steun de OR en kom in actie tegen dit wan-beleid

Wat een klote bedrijf. Ik wacht al 4 weken op een pakket uit buitenland. Postnl heeft mijn pakket maar stuurt niks door. Hun track and trace is waarde

Beoordeeld op:22 09, 2018 door: Kut

Wat een klote bedrijf. Ik wacht al 4 weken op een pakket uit buitenland. Postnl heeft mijn pakket maar stuurt niks door. Hun track and trace is waardeloos. In brand steken die organisatie

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.3 5.0 143 143 Wat een kut organisatie zeg , wacht op een medisch pakket , een kaartje in de bus maar niets ingevuld , (kunnen waarschijnlijk niet lezen en schrijven daar ) De track and trace wer

Welke ervaringen heeft u met PostNL Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL Klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.