Aantal reviews 8

Hoe zijn uw ervaringen met V&D Online? Geef hier een cijfer

V&D Contact

Heeft u een vraag aan V&D en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan met de klantenservice. Bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag! Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn om het juiste telefoonnummer online te vinden, daarom hebben het telefoonnummer van V&D voor u gevonden, zodat u snel en gemakkelijk contact kunt opnemen. Ook vindt u hier overige contactinformatie en mogelijkheden, zoals de openingstijden en het e-mailadres.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom V&D Online bellen?

 1. Hoe moet ik een klacht indienen?
 2. Hoe vraag ik een kopie factuur aan?
 3. Vragen over VD Cadeaukaarten
 4. Vragen over Retournering of Annulering
 5. Vragen over Kortingscodes
 6. Kan ik mijn cadeaukaart nog gebruiken?
 7. Vragen over een bestelling
 8. Voor advies bij aanschaf van een product
 9. Vragen over de bezorging

Contactdetails

 1. V&D Online telefoonnummer

 2. www.vd.nl

Bellen met de Klantenservice

Wanneer u telefonisch contact opneemt staat de V&D klantenservice u na een kort keuzemenu u snel te woord. Zorg dat u uw bestelnummer bij de hand heeft, zo kan de telefoniste u sneller helpen.

"Welkom bij V&D klantenservice. Door enorme drukt zijn we momenteel telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Informatie over de status van uw bestelling of retourneren kunt u vinden op www.vd.nl. Mocht het antwoord hier niet bij staan dan kunt u het beste email sturen naar klantenservice@vd.nl. Wij helpen u zo spoedig mogelijk. Dank voor uw geduld."

 

Aantal reviews 8

Hoe zijn uw ervaringen met V&D Online? Geef hier een cijfer

V&D Klantenservice

V&D is een bekend Nederlands warenhuis waar consumenten zowel online als in de fysieke winkels terecht kunnen voor een breed assortiment aan producten. Klanten nemen vaak contact op met de klantenservice van V&D voor vragen over bestellingen, retouren, garantie en klachten. Ook voor hulp bij het maken van een keuze of advies over producten kunnen klanten terecht bij de klantenservice van V&D. Door de grote keuze aan producten en de uitstekende service, is V&D een populaire keuze voor consumenten die op zoek zijn naar kwalitatief goede producten tegen een redelijke prijs.

De klantenservice is op verschillende manieren  bereikbaar en staat klaar om klanten te helpen met hun vragen en problemen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon

e-mail: klantenservice@vd.nl

Schrijven kan naar het volgende adres; Diemermere 1
1112 TA Diemen, Nederland

Extra informatie over V&D

V&D is een Nederlands warenhuis, dat in 2018 weer online is teruggekeerd. Het biedt een breed assortiment voor de hele familie, met veel voordelen voor online shoppers, zoals gratis verzending en retourneren, geld terug garantie binnen 14 dagen, verschillende betaalmogelijkheden en regelmatige aanbiedingen en promoties. V&D is een bemiddelaar tussen kopers en verkopers en verkoopt ook eigen producten. De mening van klanten is belangrijk voor het bedrijf en men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief of volgen op social media.

Makkelijk bellen met een andere online winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse online winkels in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met V&D Online klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 8 reviews
 by Anna

stond al 15 minuten in de wacht. toen ik eindelijk iemand aan de lijn had, werd de verbinding verbroken. ik wil iets retourneren. wordt door hun verkopende partij moeilijk over gedaan en moeten er foto's gestuurd worden. terwijl op de site iets totaal anders staat. is dit ontmoedigen?

 by Carla

Ik sta meer dan 20 minuten in de wacht en wordt er dan uitgegooid. Mijn bestelling is na 11 dagen nog niet gebracht. Ik ben wel klaar met V&D!!

 by Peter Camp

Neemt nóóit op, houdt je in de wacht. Verwijst naar e-mail en chat en beantwoord die niet.

 by Feldkamp

Wel besteld en een bevestiging van de bestelling maar geen track en tracé ontvangen 1 pakket is direct bezorgd 2e is niet bezorgd maar direct terug gestuurd omdat we wegens omstandigheden niet thuis waren

 by A

Zeer slecht! Op geen enkele wijze te bereiken!

 by Sjaak

Slechte service nooit te bereiken stelletje oplichters

 by J. van ommen

Bestelling wordt niet bevestigd. Is wel al betaald. Mails worden niet beantwoord en de bestelling is nu na 9 dagen nog steeds niet geleverd. Telefonisch contact lukt ook niet ze verbreken direct al de verbinding. Wat een slecht bedrijf. KOOP HIER NIET.!!!

 by ans Damen

De klantenservice van V&D is telefonisch gewoon nooit te bereiken.

Als je belt is het altijd druk en wordt de verbinding verbroken, erg slecht,

Per email is het al niet beter krijg wel een bevestiging van de klacht maar geen antwoord.

Voor mij een reden om geen bestellingen meer te plaatsen via V&D.

Welke ervaringen heeft u met V&D Online klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij V&D Online zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met V&D Online op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar V&D Online klantenservice en wordt ook niet gelezen door V&D Online
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )