BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

UPS Klantenservice Telefoonnumer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

0906-7171710 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 239

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij UPS
 • UPS klantenservice telefoonnummer:

   020-5040500
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.ups.com
 • Rapportcijfer UPS klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met UPS klantenservice? Geef hier een cijfer

Makkelijk contact opnemen met het UPS : Het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste 

Welkomstboodschap: “Dank u voor het bellen naar UPS. Om in het Nederlands verder te gaan zeg hardop” Nederlands ” of druk op 1 ” ( press 2 For English).”

” Raadpleeg onze privacyverklaring op de thuispagina vanups.com voor meer informatie waar wij en onze dienstverleners uw informatie verwerken, inclusief in de VS. De doeleinden waarvoor wij uw informatie verwerken, de gegevensbeheerder voor uw locatie en hoe u uw individuele rechten kunt uitoefenen.”

“Welke van de volgende redenen beschrijft het beste de reden waarom u ons belt? U kunt 1 van de volgende opties inspreken:”

een pakket afhalen

een offerte ontvangen

een pakket traceren

afleverbericht ontvangen

hulp bij een factuur

of meer keuzes


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met UPS.


Makkelijk contact opnemen met een andere pakketdienst?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere pakketdienst. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met UPS Klantenservice Telefoonnumer

Met UPS is niet te communicefren!!De telefoon wordt gewoon niet opgenomen!!Allerlei onzinnige info verstrekken ze, maar daar blijft het bij!!

Beoordeeld op:09 08, 2018 door: Robert Steen

Met UPS is niet te communicefren!!

De telefoon wordt gewoon niet opgenomen!!

Allerlei onzinnige info verstrekken ze, maar daar blijft het bij!!

Ze hebben voor mij afgedaan!!

Vervelend dat diverse mensen negatieve ervaringen hebben met UPS. De beschreven situaties horen niet, mogen niet, en zouden anders moeten zijn opgelos

Beoordeeld op:04 06, 2018 door: Tevreden UPS Klant

Vervelend dat diverse mensen negatieve ervaringen hebben met UPS. De beschreven situaties horen niet, mogen niet, en zouden anders moeten zijn opgelost. Hopelijk is dit alsnog gebeurd.

Hier echter een tevreden klant. Al vele jaren in Nederland maar ook daarbuiten (voornamelijk VS). Zowel met de Express als Standard opties (verzenden tussen twee Access Points heb ik geen ervaring mee, maar daar schijnt het nog wel eens mis te gaan).

Bij het oppikken thuis zijn ze nagenoeg altijd op tijd en mochten ze iets vertraagd zijn (vaak een minuut of 10-15) dan krijg ik een belletje. Contact met de klantenservice heb ik nauwelijks - alleen een aantal keer gebeld en gemaild over het aanvragen van een EORI nummer voor het inklaren van een zending uit de VS. Dit was binnen twee dagen geregeld via een versnelde aanvraag bij de Belastingdienst waarover UPS ons informeerde.

Hopelijk is de dienstverlening voor die mensen die eerder problemen hebben ondervonden ondertussen verbeterd.

Really baddddd!!

Beoordeeld op:08 12, 2017 door: Ultuö

Really baddddd!!

2x telefonisch contact moeten opnemen. Na een zwaar irritante opvang "robot" en ruim 10 minuten wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn die je t

Beoordeeld op:28 11, 2017 door: Robin

2x telefonisch contact moeten opnemen. Na een zwaar irritante opvang "robot" en ruim 10 minuten wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn die je te woord kan staan (maar dus niet helpen). Als consument een pakketje versturen? Lekker PostNL gebruiken. Sneller, betrouwbaarder, betere klantenservice. UPS = bagger. Leveren bij het verkeerde access point af. Kunnen vervolgens niet het pakketje naar het juiste access point brengen (access point naar access point), maar wel retour naar het verzonden access point (dus ook access point naar access point).
Vergoeding van de kosten? Nee hoor, gewoon opnieuw betalen voor een nieuwe zending.

Online zendingen aanmaken werkt trouwens ook niet echt best.

1 ster is te veel !!Vaak gebeld maar geen contact met de (hoe durven ze het te noemen) klantenservice.Dit was de 1e keer via UPS maar zeker ook de

Beoordeeld op:04 10, 2017 door: Rob

1 ster is te veel !!
Vaak gebeld maar geen contact met de (hoe durven ze het te noemen) klantenservice.
Dit was de 1e keer via UPS maar zeker ook de laatste keer.
Zo te lezen hier ben ik 1 van de vele met ontevredenheid over UPS.
Waneer pakken ze dit eens aan ?
Hoe kan een bedrijf nog bestaan met deze waardeloze dienst !!

een waardeloos bedrijf, licht de mensen op wil iets verzenden bel afmeting en grwicht doorkrijg een bedrag te horen dat aan de chauffeur betaald moe

Beoordeeld op:27 09, 2017 door: schaper

een waardeloos bedrijf, licht de mensen op wil iets verzenden bel afmeting en grwicht door
krijg een bedrag te horen dat aan de chauffeur betaald moet worden alles gedaan.
krijg ik een maand later een rekening, of ik maar even wilde betalen, heb geprobeerd te bellen
lukte niet, alleen via betaal nr. zegt deze buitenlander in gebrekkig nederlands rekening klopt
niet krijg een ander wat !!! helemaal geen rekening !! Ben niet van plan dubbel te betalen,
Wat een verschrikkelijke slecht bedrijf!!!!!!!!!

zelfs nog niet 1 ster wil ik hieraan geven. je krijgt gewoon helemaal niemand aan de lijn, wat een belachelijke organisatie.

Beoordeeld op:24 08, 2017 door: Ingrid

zelfs nog niet 1 ster wil ik hieraan geven. je krijgt gewoon helemaal niemand aan de lijn, wat een belachelijke organisatie.

Het is blijkbaar onmogelijk om paketten in één keer goed te bezorgen.Er gaat altijd wel iets mis op de sortering centra en er wordt niets ondernom

Beoordeeld op:23 08, 2017 door: Jan v.H.

Het is blijkbaar onmogelijk om paketten in één keer goed te bezorgen.
Er gaat altijd wel iets mis op de sortering centra en er wordt niets ondernomen om een fout van Ups goed te maken. Het pakket gaat gewoon de flow weer in met verlies van minstens een dag en dan maar hopen dat het dan goed gaat......

Klantenservice is niet het goede woord. Wat een zootje! Los van de bijzonder hoge kosten die UPS vraagt voor een vrij normale zending, is de klantense

Beoordeeld op:27 07, 2017 door: Klarien de Boer

Klantenservice is niet het goede woord. Wat een zootje! Los van de bijzonder hoge kosten die UPS vraagt voor een vrij normale zending, is de klantenservice het toppunt van amateurisme. Rond de zomer al een paar keer contact gezocht en laatst weer en de bereikbaarheid is 0,0. Ik heb in totaal 7 keer na meer dan 20 minuten de verbinding verbroken. Als je dan wel eindelijk iemand te spreken krijgt, is het iemand die slecht te verstaan is en alleen maar kan zeggen: "wij zijn niet van UPS, ik werk bij Transcom" Verder wist ik hem nog meer te vertellen over de UPS prijzen en voorwaarden dan hij zelf. Geen UPS meer voor mij!

Een dikke 0! Waardeloze bedrijf! Moest mijn pakket van Apple Care terug sturen met UPS. Bij de ophal punt geven ze geen bevestiging van ontvangst. Maa

Beoordeeld op:11 07, 2017 door: Tanya

Een dikke 0! Waardeloze bedrijf! Moest mijn pakket van Apple Care terug sturen met UPS. Bij de ophal punt geven ze geen bevestiging van ontvangst. Maar een ophal afspraak telefonisch te maken heeft mij meer dan 1 uur gekost. 9 keer gebeld met de wachttijd 10-20 minuten. Pas bij de negende keer heeft iemand opgenomen.... afschuwelijk!

Een cijfer toekennen nou een 0 is nog teveel wat een waardeloos bedrijf. Zijn niet bereiken en niemand weet waar je pakket is gebleven.

Beoordeeld op:16 06, 2017 door: Matthew Romijn

Een cijfer toekennen nou een 0 is nog teveel wat een waardeloos bedrijf. Zijn niet bereiken en niemand weet waar je pakket is gebleven.

geld gestort en diensten worden niet geleverd. advies is om nog een keer het traject te doorlopen en weer 94,57 euro te betalen. dit heb ik geweigerd.

Beoordeeld op:31 05, 2017 door: Tineke

geld gestort en diensten worden niet geleverd. advies is om nog een keer het traject te doorlopen en weer 94,57 euro te betalen. dit heb ik geweigerd. kortom nu hebben ze geen diensten verleend en ben ik 94,57 kwijt. dit geld heb ik niet van ze mogen ontvangen. Ga nooit in zee met deze organisatie het zijn oplichters.

wat een slechte service bij dit bedrijf. Krijg een pakketje vandaag binnen als het goed is. Wordt in ieder geval voor 19 uur geleverd, maar kan ook la

Beoordeeld op:12 05, 2017 door: Guido

wat een slechte service bij dit bedrijf. Krijg een pakketje vandaag binnen als het goed is. Wordt in ieder geval voor 19 uur geleverd, maar kan ook later....Nogal vaag dus.
Gebeld met de klantenservice. Moet je je track en trace inspreken. Nu begrijp je dat dat met zo'n lange reeks cijfers en letters niet in 1x lukt. pas bij 4e poging slaagt het. Daar begint mijn irritatie al, wat ik direct aangeef bij de persoon die ik uiteindelijk aan de lijn krijg: "nou wat vervelend meneer"
Als ik de situatie uitleg en benadruk dat ik echt het pakketje vandaag moet hebben, zegt hij doodleuk dat het ook nog maandag afgeleverd kan worden in plaats van vandaag. Dat mag volgens hun voorwaarden. Mijn bloed begint dan al tegen het kookpunt te geraken.
Gevraagd naar de mogelijkheid om het bij de buren af te laten leveren, mocht ik niet thuis zijn, omdat ik met mijn kinderen naar het ziekenhuis moet vanmiddag en er niemand thuis is. Antwoord is nee. Als ik nogmaals benadruk dat zowel de ziekenhuis afspraak als het pakketje belangrijk voor me is, zegt de medewerker doodleuk dat ik zelf beslis of ik thuis blijf of niet. Over meedenken en service gesproken.
volgende keer wordt het voor mij toch echt post.nl. Nooit problemen mee gehad en snelle levering en die geeft het wel bij de buren af. Hij komt zo vaak hier in de buurt dat hij de mensen kent.

Mijn advies luidt dan ook: kies NOOIT voor UPS. Die mensen weten niet wat service betekent. betaal liever een euro meer

Deze klantenservice is de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Lang in de wacht en dan iemand spreken die 0 empathie heeft, me niet laat uit spreken

Beoordeeld op:07 04, 2017 door: Henk de Groot

Deze klantenservice is de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Lang in de wacht en dan iemand spreken die 0 empathie heeft, me niet laat uit spreken en slecht te verstaan is. Nooit meer UPS!

Wat ONT-ZET-TEND slecht!! Geen mens te spreken te krijgen. Er is vanuit Amerika een pakket geleverd. De hele dag braaf thuis gezeten en opeens ligt e

Beoordeeld op:07 03, 2017 door: FL

Wat ONT-ZET-TEND slecht!! Geen mens te spreken te krijgen. Er is vanuit Amerika een pakket geleverd. De hele dag braaf thuis gezeten en opeens ligt er een briefje in de bus dat ze langs zijn geweest maar niemand heeft open gedaan?! WTF?. Vervolgens UPS proberen te bereiken of het mogelijk is het pakket (nog geen kwartier later) gewoon af te leveren. Niemand te bereiken, behalve zo'n geautomatiseerd %$# systeem.

Absoluut drama, TIP kies 4 en voer dan 3x een onjuist nummer in gewoon 12x 9 bijvoorbeeld. Je zal dan worden doorverbonden als er iemand beschikbaar i

Beoordeeld op:13 01, 2017 door: Rene

Absoluut drama, TIP kies 4 en voer dan 3x een onjuist nummer in gewoon 12x 9 bijvoorbeeld. Je zal dan worden doorverbonden als er iemand beschikbaar is tenminste

Zelfde als de andere verhalen, ze gaan het drie keer afleveren (als ik werk) daarna gaat het terug naar de USA! Maar, dan de bezorging online wijzigen

Beoordeeld op:10 01, 2017 door: Richard

Zelfde als de andere verhalen, ze gaan het drie keer afleveren (als ik werk) daarna gaat het terug naar de USA! Maar, dan de bezorging online wijzigen. Oh nee!!!! geen van de opties zijn beschikbaar voor mijn pakket! Geen mensch van vleesch en bloed te pakken te krijgen dus, of een dag vrij nemen, of mijn pakket een rondje om de wereld laten doen.............gekkenhuis.

UPS is helemaal niet klantvriendelijk!!! Ik hoop dat ik nooit of nooit nog een zending ga aankrijgen via UPS maar helaas heb je de keuze niet zelf gem

Beoordeeld op:21 12, 2016 door: Diana

UPS is helemaal niet klantvriendelijk!!! Ik hoop dat ik nooit of nooit nog een zending ga aankrijgen via UPS maar helaas heb je de keuze niet zelf gemaakt!! Slechts éénmaal aan de deur geweest , briefje in de bus met de mededeling : af te halen na18u in een afhaalpunt waar de naam niet van klopte , zoek het maar uit. Ik dus de dag erna om mijn pakket te halen , wat bleek nu ? Pakket niet aanwezig , helaas mevrouw , wij waren gisteren ( een dinsdag nl. in een Carrefour winkel op zelfstandige uitbating ) niet open !! Deze avond komt je pakketje. Telefonisch contact opnemen lukt niet ,wachten en wachten , kost je alleen maar geld en via email evenmin .Wat een slechte organisatie!! Nu kan ik morgen nog eens terug rijden terwijl ze hier passeren om naar die Carrefour te rijden. Hopelijk verliezen jullie al je klanten en één goede raad aan Philips online , zoek aub een andere pakketleverancier want UPS is huilen met de pet op, ze zijn nog geen 0 op 10 waard !!!!

Na een paar keer door de computer in een rondje te zijn gestuurd heb ik het erop gewaagd en na de zoveelste mogelijkheid om iets in te spreken gezegd

Beoordeeld op:04 11, 2016 door: Uitmuntende Prutsende Stommerd

Na een paar keer door de computer in een rondje te zijn gestuurd heb ik het erop gewaagd en na de zoveelste mogelijkheid om iets in te spreken gezegd "Ik wil een persoon spreken". Dat werkte! Ik kreeg gewoon iemand aan de lijn!
Ik hoop dat dat voor jou, lezer, ook werkt. Succes!

ik verwacht steeds Frans Bauer met candid camera, wat een ellende.

Beoordeeld op:07 10, 2016 door: snijders

ik verwacht steeds Frans Bauer met candid camera, wat een ellende.

Slechte service!! Ze bieden pakket 1 x aan en vervolgens kun je het ophalen in een dorp 8km verderop terwijl er hier volgens hun site ook een ophaal p

Beoordeeld op:04 10, 2016 door: gerritje

Slechte service!! Ze bieden pakket 1 x aan en vervolgens kun je het ophalen in een dorp 8km verderop terwijl er hier volgens hun site ook een ophaal point is. Geprobeerd om een tweede keer te laten bezorgen en hoor vervolgens niets meer. Na een week gebeld, eindelijk iemand aan de telefoon. Binnen een uur terug gebeld, het pakket staat nog steeds in het andere dorp en wordt dezelfde middag nog bezorgd. Ben de hele middag thuis geweest, maar heb helaas niemand gezien. Als ik nu in de status kijk staat dat het pakket is bezorgd en dat ene persoon het heeft aangenomen maar die persoon ken ik niet. Heb helemaal niemand gezien. Afijn, pakket is nu dus blijkbaar zoek. Ben 18 min met die achterlijke computer mevrouw aan het worstelen om vervolgens een bandje te krijgen dat de klantenservice gesloten is. Ze werken van 8 - 18u en inmiddels is het 18.04. Ben woest!!!!
Pakket is namelijk ook al betaald, ruim EUR100 aan kleding!! Wat nu?

Systeem geeft aan dat het pakje is afgeleverd. Dit is niet het geval. Hoe krijg je persoonlijk iemand aan de lijn??Slechte klantenservice nooit geen

Beoordeeld op:22 09, 2016 door: Verbunt

Systeem geeft aan dat het pakje is afgeleverd. Dit is niet het geval. Hoe krijg je persoonlijk iemand aan de lijn??
Slechte klantenservice nooit geen UPS meer!

Waardeloos, account aangemaakt om afleverdatum te veranderen, ook dat lukt niet, je krijgt de keuze om de datum aan te passen dan niet meer te zien. A

Beoordeeld op:30 07, 2016 door: Loes

Waardeloos, account aangemaakt om afleverdatum te veranderen, ook dat lukt niet, je krijgt de keuze om de datum aan te passen dan niet meer te zien. Als je belt, krijg je ook niemand te spreken. SLECHT SLECHT SLECHT

Waardeloos wil een medewerker spreken maar dat lukt niet

Beoordeeld op:27 07, 2016 door: Gerard

Waardeloos wil een medewerker spreken maar dat lukt niet

Ups klantendienst trekt op niks. Service van ups 0 op 10.Geen deftig antwoord.Voor mij nooit meer upsRonduit slecht

Beoordeeld op:17 06, 2016 door: Jansen

Ups klantendienst trekt op niks.
Service van ups 0 op 10.
Geen deftig antwoord.
Voor mij nooit meer ups
Ronduit slecht

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.1 5.0 33 33 Met UPS is niet te communicefren!!De telefoon wordt gewoon niet opgenomen!!Allerlei onzinnige info verstrekken ze, maar daar blijft het bij!!Ze hebben voor mij afgedaan

Welke ervaringen heeft u met UPS Klantenservice Telefoonnumer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij UPS Klantenservice Telefoonnumer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met UPS Klantenservice Telefoonnumer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar UPS Klantenservice Telefoonnumer en wordt ook niet gelezen door UPS Klantenservice Telefoonnumer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.