Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met UPS? Geef hier een cijfer

Telefoonnummer van UPS nodig?

Heeft u een vraag aan UPS, bijvoorbeeld over het traceren van een pakket en wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het juiste telefoonnummer. Om het bellen met UPS klantenservice makkelijker te maken staan hieronder de opties van het keuzemenu vermeld.  Hierbij moet u inspreken waarover u belt. Hierna wordt u automatisch doorverbonden naar de juiste afdeling.

Waarom UPS bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. UPS telefoonnummer

 2. www.ups.com

Zo werkt belen met UPS

Welkomstboodschap:  "Dank u voor het bellen naar UPS. Om in het Nederlands verder te gaan zeg hardop" Nederlands " of druk op 1 " ( press 2 For English)."

" Deze oproep kan worden gemonitord of opgenomen worden voor kwaliteits- of trainingsdoeleinden.  Raadpleeg onze privacyverklaring op de thuispagina van www.ups.com voor meer informatie waar wij en onze dienstverleners uw informatie verwerken, inclusief in de VS. De doeleinden waarvoor wij uw informatie verwerken, de gegevensbeheerder voor uw locatie en hoe u uw individuele rechten kunt uitoefenen.

"Welke van de volgende redenen beschrijft het beste de reden waarom u ons belt? U kunt 1 van de volgende opties inspreken:"

 • een pakket afhalen
 • een offerte ontvangen
 • een pakket traceren
 • afleverbericht ontvangen
 • hulp bij een factuur
 • of meer keuzes

 

 

Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met UPS? Geef hier een cijfer

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met UPS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 41 reviews
 by Lianne

0. Zeer slecht te bereiken en een pakje ophaen bij een winkel 9km verderop en al 4x er geweest te zijn met een memo op de deur geplakt dat hij naar een storing is. Ondertussen na 72 km gereden te hebben totaal nog steeds geen pakje af kunnen halen. De winkel is Zuidbaan 514 te Moordrecht. Zeer slechte zaak dit!

 by HVT

1. Kunnen geen labels printen sinds 30/12
2. Website claimt dat de zending niet is ontvangen maar zijn wel in het bezit van deze zending.
3. Inloggen bij UPS vraagt om acceptatie nieuwe voorwaarden maar aanklik veld acceptatie werkt niet.
4. Contact gegevens geven Amerikaanse contact nummers,

Kortom wat een slechte firma

 by Gerard

Mijn ervaringen met UPS zijn buitengewoon slecht. Een zending draait steeds rondjes tussen vertrek en aankomst. Daartussen wordt mijn pakket in een magazijn opgeborgen. En zo verstrijkt ruim een week zonder voortgang. Is er wat weg? of een calamiteit? UPS communiceert niet met de klant. De track&trace kan mijn zending vaak niet meer vinden, en dan opeens weer wel NOU: UPS is even verward. Uiteindelijk komt mijn pakket terug, Gehavend. Voor de beschadiging wil ik een vergoeding. Aangezien UPS totaal niets heeft gepresteerd wil ik ook mijn verzenkosten terug. Dan meent UPS dat ik nog een factuur moet betalen. En dat kan wel EUR 40,- zijn. UPS lijkt gek te zijn geworden. Niets presteren en dubbel cashen. Tja UPS-voor-consumenten heeft een systeem van co-contracters . Vrije mensen die wat doen voor UPS als ze tijd en zin hebben. Niet doen hoor, UPS.per jaar honderden klachten

 by Gerard

Presteert niets en wil tweemaal geld Communiceert niet met de klant. Heeft jaarlijks honderden klachten

 by Sabah Bouzidi

Niet vriendelijk , in een keer gezegd heeeelllllllleeeeee slecht service

 by CeraSeals BV

Je belt het nummer dat wordt opgegeven als "Klantenservice UPS".

Maar ze doen niet aan klanten.

Er komt een bandje met de tekst: "bellen met dit nummer is niet toegestaan"

Hoe je wel info kunt krijgen over een pakket dat niet (binnen de op de website opgegeven tijd) wordt geleverd is volkomen onduidelijk.

Er is wel een nummer voor rekeningen, maar die mensen die daar zitten hebben geen idee van wat UPS kan, alleen kennis over facturrnummers en geld.

 by wendy

IK geef 0 sterren, je krijgt niemand aan de telefoon! alleen een computer en virtuele assistent die ervoor zorgen dat je in een rondje blijft ronddraaien. Ondertussen gaat het pakket weer naar Polen.

 by een klant

Verschrikkelijk telefoonssysteem. Zeg je helelmaal op het einde medewerker spreken wordt er iedere keer de verbinding verbroken.

Kunt gewoon iet even normaal met hen bellen. Belachelijk slecht.

 by Robert Steen

Met UPS is niet te communicefren!!De telefoon wordt gewoon niet opgenomen!!Allerlei onzinnige info verstrekken ze, maar daar blijft het bij!!Ze hebben voor mij afgedaan!!

 by Tevreden UPS Klant

Vervelend dat diverse mensen negatieve ervaringen hebben met UPS. De beschreven situaties horen niet, mogen niet, en zouden anders moeten zijn opgelost. Hopelijk is dit alsnog gebeurd.Hier echter een tevreden klant. Al vele jaren in Nederland maar ook daarbuiten (voornamelijk VS). Zowel met de Express als Standard opties (verzenden tussen twee Access Points heb ik geen ervaring mee, maar daar schijnt het nog wel eens mis te gaan).Bij het oppikken thuis zijn ze nagenoeg altijd op tijd en mochten ze iets vertraagd zijn (vaak een minuut of 10-15) dan krijg ik een belletje. Contact met de klantenservice heb ik nauwelijks - alleen een aantal keer gebeld en gemaild over het aanvragen van een EORI nummer voor het inklaren van een zending uit de VS. Dit was binnen twee dagen geregeld via een versnelde aanvraag bij de Belastingdienst waarover UPS ons informeerde.Hopelijk is de dienstverlening voor die mensen die eerder problemen hebben ondervonden ondertussen verbeterd.

 by Ultuö

Really baddddd!!

 by Robin

2x telefonisch contact moeten opnemen. Na een zwaar irritante opvang "robot" en ruim 10 minuten wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn die je te woord kan staan (maar dus niet helpen). Als consument een pakketje versturen? Lekker PostNL gebruiken. Sneller, betrouwbaarder, betere klantenservice. UPS = bagger. Leveren bij het verkeerde access point af. Kunnen vervolgens niet het pakketje naar het juiste access point brengen (access point naar access point), maar wel retour naar het verzonden access point (dus ook access point naar access point).

Vergoeding van de kosten? Nee hoor, gewoon opnieuw betalen voor een nieuwe zending.Online zendingen aanmaken werkt trouwens ook niet echt best.

 by Rob

1 ster is te veel !!

Vaak gebeld maar geen contact met de (hoe durven ze het te noemen) klantenservice.

Dit was de 1e keer via UPS maar zeker ook de laatste keer.

Zo te lezen hier ben ik 1 van de vele met ontevredenheid over UPS.

Waneer pakken ze dit eens aan ?

Hoe kan een bedrijf nog bestaan met deze waardeloze dienst !!

 by schaper

een waardeloos bedrijf, licht de mensen op wil iets verzenden bel afmeting en grwicht door

krijg een bedrag te horen dat aan de chauffeur betaald moet worden alles gedaan.

krijg ik een maand later een rekening, of ik maar even wilde betalen, heb geprobeerd te bellen

lukte niet, alleen via betaal nr. zegt deze buitenlander in gebrekkig nederlands rekening klopt

niet krijg een ander wat !!! helemaal geen rekening !! Ben niet van plan dubbel te betalen,

Wat een verschrikkelijke slecht bedrijf!!!!!!!!!

 by Ingrid

zelfs nog niet 1 ster wil ik hieraan geven. je krijgt gewoon helemaal niemand aan de lijn, wat een belachelijke organisatie.

 by Jan v.H.

Het is blijkbaar onmogelijk om paketten in één keer goed te bezorgen.

Er gaat altijd wel iets mis op de sortering centra en er wordt niets ondernomen om een fout van Ups goed te maken. Het pakket gaat gewoon de flow weer in met verlies van minstens een dag en dan maar hopen dat het dan goed gaat......

 by Klarien de Boer

Klantenservice is niet het goede woord. Wat een zootje! Los van de bijzonder hoge kosten die UPS vraagt voor een vrij normale zending, is de klantenservice het toppunt van amateurisme. Rond de zomer al een paar keer contact gezocht en laatst weer en de bereikbaarheid is 0,0. Ik heb in totaal 7 keer na meer dan 20 minuten de verbinding verbroken. Als je dan wel eindelijk iemand te spreken krijgt, is het iemand die slecht te verstaan is en alleen maar kan zeggen: "wij zijn niet van UPS, ik werk bij Transcom" Verder wist ik hem nog meer te vertellen over de UPS prijzen en voorwaarden dan hij zelf. Geen UPS meer voor mij!

 by Tanya

Een dikke 0! Waardeloze bedrijf! Moest mijn pakket van Apple Care terug sturen met UPS. Bij de ophal punt geven ze geen bevestiging van ontvangst. Maar een ophal afspraak telefonisch te maken heeft mij meer dan 1 uur gekost. 9 keer gebeld met de wachttijd 10-20 minuten. Pas bij de negende keer heeft iemand opgenomen.... afschuwelijk!

 by Matthew Romijn

Een cijfer toekennen nou een 0 is nog teveel wat een waardeloos bedrijf. Zijn niet bereiken en niemand weet waar je pakket is gebleven.

 by Tineke

geld gestort en diensten worden niet geleverd. advies is om nog een keer het traject te doorlopen en weer 94,57 euro te betalen. dit heb ik geweigerd. kortom nu hebben ze geen diensten verleend en ben ik 94,57 kwijt. dit geld heb ik niet van ze mogen ontvangen. Ga nooit in zee met deze organisatie het zijn oplichters.

 by Guido

wat een slechte service bij dit bedrijf. Krijg een pakketje vandaag binnen als het goed is. Wordt in ieder geval voor 19 uur geleverd, maar kan ook later....Nogal vaag dus.

Gebeld met de klantenservice. Moet je je track en trace inspreken. Nu begrijp je dat dat met zo'n lange reeks cijfers en letters niet in 1x lukt. pas bij 4e poging slaagt het. Daar begint mijn irritatie al, wat ik direct aangeef bij de persoon die ik uiteindelijk aan de lijn krijg: "nou wat vervelend meneer"

Als ik de situatie uitleg en benadruk dat ik echt het pakketje vandaag moet hebben, zegt hij doodleuk dat het ook nog maandag afgeleverd kan worden in plaats van vandaag. Dat mag volgens hun voorwaarden. Mijn bloed begint dan al tegen het kookpunt te geraken.

Gevraagd naar de mogelijkheid om het bij de buren af te laten leveren, mocht ik niet thuis zijn, omdat ik met mijn kinderen naar het ziekenhuis moet vanmiddag en er niemand thuis is. Antwoord is nee. Als ik nogmaals benadruk dat zowel de ziekenhuis afspraak als het pakketje belangrijk voor me is, zegt de medewerker doodleuk dat ik zelf beslis of ik thuis blijf of niet. Over meedenken en service gesproken.

volgende keer wordt het voor mij toch echt post.nl. Nooit problemen mee gehad en snelle levering en die geeft het wel bij de buren af. Hij komt zo vaak hier in de buurt dat hij de mensen kent.Mijn advies luidt dan ook: kies NOOIT voor UPS. Die mensen weten niet wat service betekent. betaal liever een euro meer

 by Henk de Groot

Deze klantenservice is de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Lang in de wacht en dan iemand spreken die 0 empathie heeft, me niet laat uit spreken en slecht te verstaan is. Nooit meer UPS!

 by FL

Wat ONT-ZET-TEND slecht!! Geen mens te spreken te krijgen. Er is vanuit Amerika een pakket geleverd. De hele dag braaf thuis gezeten en opeens ligt er een briefje in de bus dat ze langs zijn geweest maar niemand heeft open gedaan?! WTF?. Vervolgens UPS proberen te bereiken of het mogelijk is het pakket (nog geen kwartier later) gewoon af te leveren. Niemand te bereiken, behalve zo'n geautomatiseerd %$# systeem.

 by Rene

Absoluut drama, TIP kies 4 en voer dan 3x een onjuist nummer in gewoon 12x 9 bijvoorbeeld. Je zal dan worden doorverbonden als er iemand beschikbaar is tenminste

 by Richard

Zelfde als de andere verhalen, ze gaan het drie keer afleveren (als ik werk) daarna gaat het terug naar de USA! Maar, dan de bezorging online wijzigen. Oh nee!!!! geen van de opties zijn beschikbaar voor mijn pakket! Geen mensch van vleesch en bloed te pakken te krijgen dus, of een dag vrij nemen, of mijn pakket een rondje om de wereld laten doen.............gekkenhuis.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met UPS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij UPS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met UPS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar UPS klantenservice en wordt ook niet gelezen door UPS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )