BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Douglas Telefoonnummer
0800-89911150800-8991115

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Douglas:

     0800-8991115
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.douglas.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van Douglas klantenservice? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer.


Wanneer u telefonisch contact opneemt met Douglas hoort u eerst onderstaand welkomstboodschap met een kort keuzemenu voordat u een medewerker aan de lijn krijgt:

“Welkom bij Douglas Customer Service. Graag wijzen wij u erop dat dit gesprek wordt opgenomen en kan worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Heeft u een vraag over de prijs van uw product, de verstrekte korting of wilt u weten of uw favoriete product op voorraad is in uw store kijkt u dan op onze webiste www.douglas.nl. Ook voor openingstijden van onze stores verwijzen wij u graag naar www.douglas.nl. Voor overige vragen kiest u een 1 om doorverbonden te worden met een van onze medewerkers“. (keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden Klantenservice Douglas:

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers van de klantservice helpen u dan graag verder.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Douglas


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Douglas Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Douglas Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Douglas Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Douglas Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Douglas Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.