BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Consumentenbond Klantenservice
070-4454545070-4454545

Toon telefoonnummer

De klantenservice is op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 telefonisch bereikbaar.

 

 • Telefoonnummer klantenservice Consumentenbond:

   070-4454545
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.consumentenbond.nl
 • Rapportcijfer Consumentenbond Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Consumentenbond Klantenservice? Geef hier een cijfer

Bellen met de Consumentenbond? Eenvoudig en vlug contact. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice.

Bij het bellen naar naar de Consumentenbond hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

“Goedendag, Welkom bij de Consumentenbond.”

TOETS 1— Bent u lid van de Consumentenbond

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u nu uw relatienummer in te toetsen. Heeft u uw relatienummer niet bij de hand? Blijft u dan wachten.

Indien u geen relatienummer heeft ingetoetst hoort u de volgende tekst: “Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen vragen we u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”

( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Bent  u geen lid 

” Een aantal diensten is gratis voor alle consumenten, anderen zijn exclusief voor onze leden. Bent u geen lid, houd er rekening mee dat wij voor een aantal diensten een vergoeding vragen. Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen vragen we u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”


Telefonische Openingstijden klantenservice consumentenbond:
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 18:00 telefonisch bereikbaar.


Klik hier voor meer contactmogelijkheden met de Consumentenbond


Makkelijk contact opnemen met een andere andere organisatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere organisatie. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Consumentenbond Klantenservice

Ik wilde het abonnement opzeggen en ik vulde mijn gegevens in. Toen ik zag wat ik moest betalen ben ikzelf naar het postkantoor gegaan en heb een env

Beoordeeld op:13 11, 2017 door: HLM. ter Avest

Ik wilde het abonnement opzeggen en ik vulde mijn gegevens in. Toen ik zag wat ik moest betalen ben ikzelf naar het postkantoor gegaan en heb een envelop met 1 euro plus de opzeggingsbrief naar de consumentenbond gestuurd. Nu kreeg ik te horen dat ik per direct voor de opzegging per email moet betalen. Ik dacht dat het nog niet verstuurd was en baal ontzettend.
De Heer ter Avest

Een medewerker van de Consumentenbond belt mij op met een vraag. Enkele minuten later bel ik terug om hemhet antwoord te geven. De telefoniste wil w

Beoordeeld op:15 09, 2017 door: drs F.Bennink Bolt

Een medewerker van de Consumentenbond belt mij op met een vraag. Enkele minuten later bel ik terug om hem
het antwoord te geven. De telefoniste wil weten waarom ik die meneer wil spreken. Als ik zeg dat hij mij iets
gevraagd heeft, wil ze me nier doorverbinden als ik haar niet vertel waar het over gaat.

Ik wil gewoon een email sturen, maar de website van de consumentenbond is zeer onduidlijk en geeft nergens een emailadres.Uiteindelijk dan maar gebe

Beoordeeld op:12 05, 2017 door: Petra van Vliet

Ik wil gewoon een email sturen, maar de website van de consumentenbond is zeer onduidlijk en geeft nergens een emailadres.
Uiteindelijk dan maar gebeld en de mevrouw zei dat ik gewoon op de website mijn gegevens kan achterlaten en dat dan gereageerd wordt. Maar dat laatste gebeurd dus niet. Je krijgt nooit een reactie van de consumentenbond. Toen vroeg de mevrouw of ik lid was. Nee zei ik. Dan houdt het inderdaad op zei ze. Als ik lid word, krijg ik wel antwoord zei ze. Dit terwijl ik niet lid wil worden en alleen maar iest wil melden wat mij overkomen is. Ik denk nu: ze zoeken het maar uit.

Heb een brief gestuurd voor mijn smartphone core, aangekocht bij Carrefour Koksijde , had graag antwoord op mijn vraag waarom dat het 2 maand duurt vo

Beoordeeld op:28 08, 2016 door: De Coninck Jacqueline

Heb een brief gestuurd voor mijn smartphone core, aangekocht bij Carrefour Koksijde , had graag antwoord op mijn vraag waarom dat het 2 maand duurt voor ik een nieuwe krijg, omdat mijn smartphone in garantie is .

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.8 3.0 4 4 Ik wilde het abonnement opzeggen en ik vulde mijn gegevens in. Toen ik zag wat ik moest betalen ben ikzelf naar het postkantoor gegaan en heb een envelop met 1 euro plus de opzegg

Welke ervaringen heeft u met Consumentenbond Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Consumentenbond Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Consumentenbond Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Consumentenbond Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Consumentenbond Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.