Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Consumentenbond?

Geef hier een cijfer

Consumentenbond Bellen?

Eenvoudig en vlug contact met de Consumentenbond? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer inclusief het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen met de klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 18.00 uur

Waarom Consumentenbond bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Consumentenbond telefoonnummer

  070-4454545 (Lokaal tarief)
 2. www.consumentenbond.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Goedendag, Welkom bij de Consumentenbond. Heeft u een vraag over uw reis in verband met de maatregelen? Kijk dan eerst op onze website www.consumentenbond.nl."

 • Toets 1

  Bent u lid van de Consumentenbond

  "Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u nu uw relatienummer in te toetsen. Heeft u uw relatienummer niet bij de hand? Blijft u dan wachten." "Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen vragen we u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.

 • Toets 2

  Bent  u geen lid 

  "Een aantal diensten is gratis voor alle consumenten, anderen zijn exclusief voor onze leden. Bent u geen lid, houd er rekening mee dat wij voor een aantal diensten een vergoeding vragen. Om u zo snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen vragen we u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in."

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Consumentenbond?

Geef hier een cijfer

Contact met een andere Vereniging?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere Nederlandse Vereniging.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Consumentenbond klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by HLM. ter Avest

Ik wilde het abonnement opzeggen en ik vulde mijn gegevens in. Toen ik zag wat ik moest betalen ben ikzelf naar het postkantoor gegaan en heb een envelop met 1 euro plus de opzeggingsbrief naar de consumentenbond gestuurd. Nu kreeg ik te horen dat ik per direct voor de opzegging per email moet betalen. Ik dacht dat het nog niet verstuurd was en baal ontzettend.

De Heer ter Avest

 by drs F.Bennink Bolt

Een medewerker van de Consumentenbond belt mij op met een vraag. Enkele minuten later bel ik terug om hem

het antwoord te geven. De telefoniste wil weten waarom ik die meneer wil spreken. Als ik zeg dat hij mij iets

gevraagd heeft, wil ze me nier doorverbinden als ik haar niet vertel waar het over gaat.

 by Petra van Vliet

Ik wil gewoon een email sturen, maar de website van de consumentenbond is zeer onduidlijk en geeft nergens een emailadres.

Uiteindelijk dan maar gebeld en de mevrouw zei dat ik gewoon op de website mijn gegevens kan achterlaten en dat dan gereageerd wordt. Maar dat laatste gebeurd dus niet. Je krijgt nooit een reactie van de consumentenbond. Toen vroeg de mevrouw of ik lid was. Nee zei ik. Dan houdt het inderdaad op zei ze. Als ik lid word, krijg ik wel antwoord zei ze. Dit terwijl ik niet lid wil worden en alleen maar iest wil melden wat mij overkomen is. Ik denk nu: ze zoeken het maar uit.

 by De Coninck Jacqueline

Heb een brief gestuurd voor mijn smartphone core, aangekocht bij Carrefour Koksijde , had graag antwoord op mijn vraag waarom dat het 2 maand duurt voor ik een nieuwe krijg, omdat mijn smartphone in garantie is .

Welke ervaringen heeft u met Consumentenbond klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Consumentenbond zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Consumentenbond op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Consumentenbond klantenservice en wordt ook niet gelezen door Consumentenbond
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )