Aantal reviews 52

Hoe zijn uw ervaringen met CJIB?

Geef hier een cijfer

CJIB Contact

Heeft u een vraag aan het CJIB en wilt u contact opnemen?  Op deze pagina vindt u meteen het CJIB Telefoonnummer Afdeling Verkeersboete. Om het bellen makkelijk te maken hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Het kan zijn dat telefonisch gesprekken worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom CJIB bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. CJIB telefoonnummer

 2. www.cjib.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarover uw vraag gaat.

"Welkom bij het CJIB. Voor Nederlands kies 1, etc."

 • Toets 1

  Hebt u een e-mail, of een bericht op uw telefoon bericht ontvangen van het CJIB waarin staat dat u een boete of een aanmaning moet betalen kies 1

  "Maakt u zich geen zorgen. Het CJIB mailt, sms't of appt nooit een boete of aanmaning. Wilt u meer informatie over deze nepberichten ga dan naar onze website www.cjib.nl. De verbinding wordt nu automatisch verbroken."

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over een ander onderwerp kies 2

  • 1

   hebt u al een betalingsregeling en hebt u daar nog een vraag over? Kies 1

  • 2

   Wilt u een betalingsregeling afspreken? Kies 2

  • 3

   Hebt u vragen over een flitsfoto? Kies 3

  • 4

   Hebt u een andere vraag? Kies 4

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 52

Hoe zijn uw ervaringen met CJIB?

Geef hier een cijfer

Postadres

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Overheidsinstanties". U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Contact met een andere Overheidsinstantie

Centraal Justitieel Incassobureau
Postbus 1794
8901 CB Leeuwarden

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met CJIB klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 52 reviews
 by Twan v.d. Hurk.

Ik vindt het belachelijk dat de verkeersboetes van rond de 100 euro al niet in temijnen betaald kan worden veel mensen kome al veel geld tekort door de bezuinigingen van ons kabinet en door de duren tijd die is ontstaan.

Ik heb 2 verkeers boetes van 104 euro per boete en dan komt er nog de 2 keer 9 euro administratie kosten bij ik vindt dat veel om in een keer te kunnen betalen daarom wil ik dat het cjib mijn een kans geeft om in termijnen te kunnen betalen wat gaan we hieraan doen.

 by F Heesakkers

Ik heb een boete gehad voor het overtreden van een geslotenverklaring in een Miieuzone.

Dit stond erg vaag aangegeven.

Ik kon in beroep gaan voor 28 januari en heb een bezwaar ingediend op 23 januari.

Ik hoor ruim een maand helemaal niets van mijn beroep.

Even later komt een eerste aanmaning binnen met 45 euro verhoging terwijl er uitdrukkelijk werd vermeld het boetebedrag pas te betalen na afwijzing van het bezwaarschrift.Een beetje een gekke omgekeerde wereld, niet?

Ik wacht intussen nog steeds op een antwoord maar krijg alleen een heel duidelijk bericht dat het boetebedrag verder wordt verhoogd naar 279 euro als ik niet op tijd betaal.

Waar is mijn recht op bezwaar?????!!!!En in wat voor land leven we dan!!!!????Groet Frank

 by J Medendorp

hete lang dat ik mijn geld terug krijgt

 by Jannie

Vlgs de info is de klantenservice tot 17.15 open. Ik bel om 17.02 zegt het bandje dat de afdeling gesloten is terwijl het niet eens vrijdag middag is. Hoe zit dit nou?

Graag duidelijkheid over de bereikbaarheid van de afdeling klantenservice verkeersboete. Dit komt professioneel over.

 by a.vlamings

ik probeerde mijn boete online te betalen en werd gevraagd een didgetd. het eerst veld op de aanvraag was om een burgernummer. Ik ben een buitelander dus heb geen burgernummer. Al de moeite bleek dus tevergeefs te zijn en het blijkt dat het CJIB wel weet hoe ze de buitelenders moet vinden om de boete op te leggen maar we moeten de rst maar zelf uit zoeken. waarom niet gewoon een website geven waar je kunt betalen met een credit card.

 by Lindomar

Deze kaulo mensen krijgen geen ene ster niet eens daar aan denken waard maar meer stront mogen ze eten ik werd als vuil aangesproken niet als een normale burger en kortachtig zijn ze ik vroeg alleen om advies maar nee ze hielpen mij niet en werd gwoon weer als vuil opzij gepleurt donderop met ze god slaap niet

 by A.L.de Pater

Ik heb een vraag over een afschrijving die maandelijks onterecht word afgeschreven.

Net gebeld met de klantenservice, ik begon mijn vraag over de 80 cent die dit nummer kost, ik had nl 9 minuten naar muziek geluisterd. Begrijpelijk als het druk is. De mevrouw in kwestie besliste om me maar helemaal geen antwoord te geven en de verbinding te verbreken. Wat een waardeloze service waarde CJIB !!!!

Mogelijk word er wel wat met deze info gedaan want dit is toch te gek voor woorden.

 by M. Brouwers

Ik probeer vandaag al meer dan een half uur telefonisch contact te krijgen met een medewerker van het CJIB. Ik ben inmiddels al op vele verschillende manieren door het keuzemenu gegaan. Iedere keer kom ik ergens uit, waar gezegd wordt dat ik wordt doorverbonden met een medewerker, die ik vervolgens nooit aan de lijn krijg. Wel wordt telkens de verbinding verbroken en 1 keer kreeg ik zelfs de digitale vraag of ik mijn waardering wilde doorgeven voor de medewerker waar ik net mee gesproken had. Alleen heb ik met niemand gesproken. Je kunt ze ook niet via e-mail bereiken. Blijkbaar wel via Twitter, maar daar zit ik niet op.

 by geen

CJIB = Legale maffia praktijken, afpersen van de Nederlandse burgers op een door Nederland gelegaliseerde manier.

Ongeacht of het terecht of onterecht is. Mensen afslachten mag NIET maar financieel kapot maken en het leven zuur maken MAG WEL.

 by Dolf

Geweldig!!

Had boete van €130,- maar was girootje kwijt. Ik doe niet aan het ONBETROUWBARE internet bankieren, dus

geprobeerd over te schrijven met bank overschrijvingskaart. Ook mislukt... Toen maar het CJB gebeld met wat te doen?

Voor CJIB was het niet mogelijk(!) een nieuwe giro te sturen maar GELUKKIG ben ik nu al zover over de datum dat ze mij toch een NIEUWE sturen MET VERHOGING.

Afijn, nu kan ik toch het hele bedrag over maken alleen is dat nu iets van €220,- geworden. Maar ik kan het eindelijk voldoen.HEERLIJK DIE DIGITALISERING!

 by P Kuijs

Hoe vaak kan je gepakt zeg maar rustig genaaid worden als stom stom stom 1 foutje maakt waar ik allang voor betaald heb! 1 keer zoals in een beschaafd land of zo vaak als het het CJIB het uit komt? stelletje lamzakken,

 by marjan

ik heb van het incasso bureau een brief gekregen dat ik nog 300.- moet betalen! terwijl ik met mijn bank periodiek een afschrijving heb geregeld iedere maand.ik ze bellen het CJIB, en ze vertelden mij dat er nog een bedrag open stond dus van 300.-.ik wist zeker dat ik alles per maand had af betaald. ik op internetbankieren alles gecontroleerd en idd,ik had gelijk,ik heb alles keurig betaald en terwijl ze van mij alsnog 300.- willen.nu bel ik ze morgen op en zeg dat ze hun boekhouding ns goed moeten checken!!!!

 by Matthias

Communicatie nihil, onduidelijk wat je moet doen als je een verkeersboete hebt, betaal je direct na uren zoeken, krijg je maand later een aanmaning binnen met 7€ extra kost. Efficiëntie 0,0, maar dat zijn we van de overheid gewend hé bende lamzakken. Als we maar boetes kunnen uitschrijven, lekker burgertje pesten. en dik incasseren. crimineel vind ik het. ronduit bandieten.

 by Fokko

Een positief bericht.

Door de verhuizing acceptgiro en kenmerk kwijt geraakt. Na telefonisch contact , ( Binnen 3 minuten ) Heel duidelijk en netjes geholpen en heb binnen 4 minuten alle gegevens die ik graag wilde hebben. Klasse. Netjes te woord gestaan.

 by L.A. Bos

ik heb verschillende malen contact proberen op te nemen met het cjib maar ik kom niet verder dan de taal daarna wordt het afgesloten je komt er niet binnenvandaar het enige sterretje een nul was nog beter geweest

 by Helga

Ondanks de ellende van een in beslag genomen auto, boetes die torenhoog worden en niet meer te betalen. Een baan die ik eigenlijk niet kan doen zonder auto.Uh niet 1 baan maar 3verschillende.Heb ik een zeer lieve dame aan de lijn gehad.Ze kan er natuurlijk ook niks aan doen.Dankjewel Janneke, een goeie tip gekregen en begrip je krijgt een 10

 by martina

Het is inderdaad heeeel moeilijk om ook maar iemand aan de lijn te krijgen. Doorkies nummers werken niet, voor 9 uur hoef je echt niet te bellen :is de koffie nog niet op! En na 16 uur in de middag ook niet meer want dan gaan ze opruimen om naar huis te gaan. En als je iemand eindelijk na zo,n 20 min. wachten aan de lijn krijgt zijn ze verveeld- kortzichtig- kortaf en doen ze weinig moeite voor je en zijn ze ook niet bereid maar iets voor je uit te zoeken of te doen. Het advies is dan gewoon : betaal nu maar, en op tijd ,ja ?? En het kost echt moeite om zelf beleefd en vriendelik te blijven op zo,n manier. Wat een slechte, ondeskundige service geven ze daar .

 by martin

Het is vrijdag 4 minuten over 5. De klantenservice is volgens mij geopend van 8.15 tot 17.15 maandag tot en met vrijdag. Mooi niet .

 by vautmans

ik krijg een parkeer boet zal wel juist zijn van 90 euro maar heb de eerst niet gehad nu ontvang ik een 2 de met bedrag van 142 euro waar op staat dat er niets aan kan verander worden dan moet ik op 22:03:2015 277 euro betalen ik kom nog wel eens naar jullie nederland voor mijn euro op te doen weet wat je bent een stel leeg lopers grts

 by Kasper

Telefoonnummer verbind niet door.

 by noud van oorsouw

superslecht, en heel onpersoonlijk

 by Noor

ik heb een boete op mijn adres gekregen maar die boete is niet op mij naam op naam vriendin van mij zij was op vakanite in Nederland en op deze tijd was ze bij me wonen en heeft ze deze boete daarna gaat ze terug naar haar land in Brazil en ze wilt die boete niet betalen ,ik heb die brief naar cjib gestuurd en vertel hun over mijn vrienden wilt niet betalen , ik wil graag weten wat gaat gebeuren op me en mijn adres ???? please help me

 by Johanna

Zeer slecht, ik wacht nu voor de tweede keer 40 min geen enkele duidelijkheid over de wachttijd! dit kan toch niet geen enkele mogelijkheid om terug gebeld te worden of te mailen. Slecht slecht slecht

 by A.Oosterlaak

30-10-2014

Krijg een Overtreding verzekeringspremie thuis gestuurd,waarbij ook een bericht bij zit dat de auto niet gekeurd is,

klopt helemaal !!!!. Maar de auto zit wel in de wegenbelasting, maar hier wordt niet mee gereden, de auto heb ik bewust niet geschorst omdat deze aan de weg staat op eigen terrein . De verzekering wist mij te melden dat de auto inderdaad verzekerd(als je deze niet schorst) moest zijn ook al rij je er niet mee.Helaas kan ik geen 3e auto op mijn naam laten verzekeren,ik heb deze voor hobby auto aangeschaft ,en omdat ik regelmatig in en uit de garage moet met de auto(om andere klusjes te doen) heb ik hem maar in de belasting laten zitten.kosten van dit alles 580,- euro dus het is weer kassa bij justitie .Als ik nou betrapt was met het rijden met deze auto had ik hier het volle begrip voor gehad.Maar zou ik nu mijn belasting terug kunnen vangen denk ik niet

 by J.Mommers

Zojuist telef contact gehad met het cjib,

en ben op een zeer vriendelijke manier

geen 5 sterren maar wel tien.

Hoe de uitslag ook zal zijn.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met CJIB klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij CJIB zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met CJIB op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar CJIB klantenservice en wordt ook niet gelezen door CJIB
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )