Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningstichting Samenwerking?

Geef hier een cijfer

Het telefoonnummer van Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

Wilt u contact opnemen met Samenwerking en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer?  Hieronder vindt u direct het juiste klantenservice telefoonnummer. De klantenservice maakt gebruik van ene telefonisch keuzemenu. Om het bellen met Samenwerking makkelijker te maken hebben wij de opties van dit menu uitgeschreven. Zo kunt u direct zien welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag.  Heeft u een vraag aan de Woningstichting en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar de klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 -12.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 -12.30 uur

 • Woensdag

  09.00 -12.30 uur

 • Donderdag

  09.00 -12.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 -12.30 uur

Waarom Woningstichting Samenwerking bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Woningstichting Samenwerking telefoonnummer

 2. samenwerking.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Voordat u in het keuzemenu terechtkomt hoort u de volgende informatie;

"Welkom bij Samenwerking. Wist u dat u reparatieverzoeken in kunt dienen via mijn.samerwerking.nl.  U kunt inloggen met uw postcode en huisnummer. U kunt hier ook de status van uw verzoek volgen."

Het is goed om te weten dat buiten openingstijden het keuzemenu tijdelijk wijzigt.

 • Toets 1

  Als u een reparatie verzoek wilt indienen of een vraag heeft over lopende verzoeken

 • Toets 2

  Heeft u een andere vraag kies optie 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningstichting Samenwerking?

Geef hier een cijfer

Contact in geval van spoed en calamiteiten buiten kantooruren:

Bij eventuele calamiteiten zoals is de woningstichting 24 uur 7 dagen in de week eveneens via het algemene telefoonnummer telefonisch bereikbaar. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.Postadres: Schrijven Postbus 206 3130 AE Vlaardingen

Vragen kunt u ook mailen via het contactformulier op de website van de Samenwerking

Wat kan de klantenservice van Woningstichting Samenwerking voor u betekenen?

Of het nu gaat om vragen over uw huurbetalingen, reparatieverzoeken, huurcontracten, woningtoewijzing of algemene voorwaarden, staat de klantenservice klaar om verduidelijking te bieden en te helpen bij het oplossen van eventuele zorgen. Daarnaast kunnen huurders bij Samenwerking terecht voor assistentie bij kwesties met betrekking tot leefbaarheid in de buurt, zoals overlast of veiligheidszorgen. De klantenservice fungeert als een belangrijk aanspreekpunt voor communicatie en informatievoorziening over evenementen of veranderingen in de organisatie. Voor de meest nauwkeurige en up-to-date informatie wordt aangeraden om direct contact op te nemen met de klantenservice van Woningstichting Samenwerking, via telefoon op het telefoonnummer 010-4759666, via e-mail of via het online klantenportaal.

Makkelijk bellen met een andere Woningcorporatie?

Wilt u contact opnemen met een andere woningcorporatie. Via deze pagina vindt u van diverse woningcorporaties direct het juiste telefoonnummer met indien van toepassing alle opties van het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woningstichting Samenwerking klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woningstichting Samenwerking klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woningstichting Samenwerking zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woningstichting Samenwerking op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woningstichting Samenwerking klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woningstichting Samenwerking
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )