Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Decathlon? Geef hier een cijfer

Decathlon Telefoonnummer nodig?

Heeft u een vraag aan Decathlon bijvoorbeeld over uw bestelling en kunt u het nummer niet vinden? Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het telefoonnummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u snel het Decathlon Klantenservice telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  11.00 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  11.00 - 16.30 uur

 • Woensdag

  11.00 - 16.30 uur

 • Donderdag

  11.00 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  11.00 - 16.30 uur

Waarom Decathlon bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Decathlon telefoonnummer

 2. www.decathlon.nl

Bellen met Decathlon

De klantenservice van Decathlon staat u snel te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na onderstaande meldtekst direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. "Welkom bij Decathlon. Heb je een vraag over je online bestelling. Houd dan je bestelnummer bij de hand! Zo kunnen wij je sneller van dienst zijn. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinde . Wist je dat je via Whats-App ook snel geholpen wordt? " Telefonische gesprekken met  kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Decathlon? Geef hier een cijfer

Meer over Decathlon

Decathlon is een sportwinkelketen dat in 1976 is opgericht door de Fransman Michel Leclerque. Het doel om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken blijkt wel uit de vele winkels die in de loop der jaren zijn ontstaan over de hele wereld. Decathlon heeft een enorm assortiment benodigdheden voor wel 65 verschillende sporten en alles wat nodig is voor kamperen en hiking. Het bijzondere aan Decathlon is dat er aan elk budget wordt gedacht. In de winkels zelf kunnen producten getest worden en het winkelpersoneel is goed geïnformeerd en helpt u graag. In Nederland zitten zo'n 21 winkels, maar ook online is het ruime assortiment beschikbaar voor bestelling en kunt u rekenen op goede adviezen en service. De klantenservice is telefonisch te bereiken tussen maandag en vrijdag, maar ook via chat, facebook, mail en twitter. Goed om te weten is dat Decathlon enorm investeert in duurzaamheid. Niet alleen in de productie zelf komt dit naar voren, maar ook door ludieke acties zoals bij bepaalde producten een zakje boekweitzaad te leveren die de klant zelf ergens kan zaaien om de bij een handje te helpen!

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Decathlon klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Ben

Niet te bereiken

 by Sandy

Heel slecht bereikbaar hangt meer dan een half uur aan de telefoon en nog niet gesproken hangen zo op.

 by karlijn

Drama om ze te bereiken en ze doen niet wat ze zeggen

 by Jacq

Slecht bereikbaar en slechte afspraken m.b.t bezorgen door hun leverancier

 by Joas

Hele slechte levering

Welke ervaringen heeft u met Decathlon klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Decathlon zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Decathlon op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Decathlon klantenservice en wordt ook niet gelezen door Decathlon
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )