Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zwartewaterland? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Zwartewaterland ?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden van de medewerkers. Houdt uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. “Welkom bij 14 038. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Zwartewaterland ‘. Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden. U hoort dan het aantal wachtende voor u.


Telefonische Openingstijden Gemeente Zwartewaterland :

Het Klant Contact Centrum van het Gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online.


Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 38 385 3000

Rioolstoring en calamiteiten: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u het telefoonnummer : 06 11 20 48 39

Postadres: Postbus 23, 8060 AA Hasselt

info@zwartewaterland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactinformatie


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Zwartewaterland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Zwartewaterland telefoonnummer

 2. www.zwartewaterland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zwartewaterland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zwartewaterland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zwartewaterland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zwartewaterland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zwartewaterland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zwartewaterland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )