Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Landgraaf? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Landgraaf?

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Landgraaf ? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails het juiste telefoonnummer van het gemeentehuis. Voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte helpt een medewerker van het Klantcontactcentrum u graag verder.  Wilt u op een andere manier contact opnemen? U vindt hier alle contactmogelijkheden en rij.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Landgraaf bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Landgraaf telefoonnummer

 2. www.landgraaf.nl

Bellen met het gemeentehuis op 14 035

Meldtekst: "Welkom bij 14 045. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Landgraaf'. "U wordt doorverbonden."

" Welkom U bent verbonden met de Gemeente Landgraaf. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Steeds meer diensten bieden we ook digitaal aan. Kijk op www.landgraaf.nl of het mogelijk is om een digitale aanvraag of melding te doen.  Daar kunt u zich ook aanmelden voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Wilt doorverbonden worden met een van onze medewerkers kies dan 1."

Tip: Houdt u  uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Landgraaf? Geef hier een cijfer

Spoed / Calamiteiten buiten openingstijden:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u eveneens naar het algemene nummer van de gemeente. Buiten openingstijden kunt u uit de volgende opties een keuze maken.
TOETS 1 --- Voor spoedmelding jeugd
TOETS 2 --- Voor spoedmelding openbare ruimte
TOETS 3 --- Voor spoedmelding overlast
TOETS 4 --- Voor spoedmelding overlast evenementen en bedrijven

Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon: Via het antwoordnummer 14 045 is de gemeente Leiden op werkdagen makkelijk bereikbaar. Buiten de openingstijden is de gemeente altijd bereikbaar voor calamiteiten. U wordt dan doorgeschakeld met de centrale.

Buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland dan is het bellen naar het telefoonnummer 14 045 niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer 0031 45 569 5222

Postadres: Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf

E-mail adres: gemeente@landgraaf.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Online Formulier: Vragen kunt u ook stellen via het contactformulier.

Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Bovenstaande informatie en meer is ook te vinden op deze pagina van de gemeente

Contact met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina "gemeenten" indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Landgraaf klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Landgraaf klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Landgraaf zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Landgraaf op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Landgraaf klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Landgraaf
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )