Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hollands-Kroon?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Hollands-Kroon?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Hollands-Kroon en  wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Hollands-Kroon


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum  van de Gemeente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu.  De medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het is raadzaam uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst: ” Welkom bij de gemeente Hollands-Kroon. Wij staan u graag te woord. U wordt doorverbonden met een van onze medewerkers. Wij wijzen u erop dat dit gesprek kan worden opgenomen vanwege trainingsdoeleinden. ”


Telefonische Openingstijden

Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

 • maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Correspondentieadres: Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek deze pagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Overige belangrijke telefoonnummers:

Calamiteiten: Voor het melden van calamiteiten belt u buiten kantooruren naar het telefoonnummer 088-321 5555

Crisis jeugd: Voor crisissituaties waarbij jeugdigen zijn betrokken neemt u contact op met de crisisdienst van De Jeugd en Gezinsbeschermers op telefoonnummer 088-7778000. Dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week.


Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Hollands-Kroon bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hollands-Kroon telefoonnummer

  088-3215000 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.hollandskroon.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hollands-Kroon klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hollands-Kroon klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hollands-Kroon zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hollands-Kroon op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hollands-Kroon klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hollands-Kroon
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )