BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer
0548-630000 0548-630000 

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Hellendoorn:

     0548-630000 
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.hellendoorn.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Hellendoorn? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Hellendoorn staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische openingstijden Gemeente Hellendoorn:

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Contact buiten reguliere openingstijden:
Indien u buiten de reguliere telefonische openingstijden belt naar de gemeente hoort u een antwoordapparaat met de volgende informatie;

Belt u vanwege een dringende situatie luistert u dan naar de volgende berichten. Voor crisissituaties op het gebied van Jeugdhulp en Gezin kunt u nu terecht bij het meldpunt Veilig Thuis Twente op telefoonnummer: 0800-2000. Bij acute storingen aan riolering, openbare verlichting of andere zaken in de openbare ruimte kunt u buiten kantooruren bellen met de storingsdienst Openbare Werken op telefoonnummer : 06-54347295. Voor ernstige milieuklachten over bedrijven kunt u buiten kantooruren contact opnemen met telefoonnummer : 038-4252423.


Correspondentieadres:

gemeentebestuur@hellendoorn.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hellendoorn Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.