Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hellendoorn?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Hellendoorn? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Hellendoorn staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische openingstijden Gemeente Hellendoorn:

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Contact buiten reguliere openingstijden:
Indien u buiten de reguliere telefonische openingstijden belt naar de gemeente hoort u een antwoordapparaat met de volgende informatie;

” Belt u vanwege een dringende situatie luistert u dan naar de volgende berichten. Voor crisissituaties op het gebied van Jeugdhulp en Gezin kunt u nu terecht bij het meldpunt Veilig Thuis Twente op telefoonnummer: 0800-2000. Bij acute storingen aan riolering, openbare verlichting of andere zaken in de openbare ruimte kunt u buiten kantooruren bellen met de storingsdienst Openbare Werken op telefoonnummer : 06-54347295. Voor ernstige milieuklachten over bedrijven kunt u buiten kantooruren contact opnemen met telefoonnummer : 038-4252423.”


Correspondentieadres:

gemeentebestuur@hellendoorn.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Alle contactmogelijkheden en de openingstijden van de gemeente .


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Hellendoorn bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hellendoorn telefoonnummer

  0548-630000  (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.hellendoorn.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hellendoorn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hellendoorn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hellendoorn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hellendoorn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hellendoorn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hellendoorn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )