Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dinkelland? Geef hier een cijfer

Direct contact met de Gemeente Dinkelland?

Voor direct contact met de gemeente Dinkelland kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum van de gemeente. Verder vindt u hier ook overige contactgegeven indien u op een andere manier contact wenst op te nemen. Bij het bellen met de gemeente wordt u direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. In een aantal gevallen kan er gevraagd naar uw burgerservicenummer (BSN).  Het is dan ook raadzaam uw BSN-nummer bij te hand te hebben. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Dinkelland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Dinkelland telefoonnummer

 2. www.dinkelland.nl

Extra info over Klantcontactcentrum

Afdeling Zorg: De telefoonafdeling Zorg is op donderdag vanaf 13:00 uur en op vrijdag tot 12:30 uur bereikbaar voor al uw vragen omtrent Zorg. Heeft u een dringende zorgvraag buiten kantooruren en is er sprake van een spoed of crisissituatie neem dan contact op met Veilig Thuis via het telefoonnummer 0800-2000.

Correspondentieadres:Postbus 11, 7590 AA Denekamp

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente

Makkelijk in contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dinkelland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Dinkelland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Dinkelland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Dinkelland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Dinkelland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Dinkelland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )