Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dalfsen? Geef hier een cijfer

Snel in Contact Gemeente Dalfsen

Wilt u snel contact met de gemeente Cuijk dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u telefoonnummer van Klantcontactcentrum van de gemeente. De publieksbalie van het gemeentehuis Dalfsen werkt voornamelijk op afspraak. Het is dan ook verstandig om een afspraak te maken, dan bent u sneller aan de beurt. Dit kan telefonisch of online. Veel zaken regelt u overigens eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. Het Klantcontactcentrum is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Dalfsen bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Dalfsen telefoonnummer

 2. www.dalfsen.nl

Zo werkt bellen met de Gemeente Dalfsen

Bij het bellen wordt u direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. In een aantal gevallen kan er om gevraagd naar uw burgerservicenummer (BSN).  Hieronder de ingesproken tekst die u te horen krijgt: "Welkom bij 14 0529 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Dalfsen'. Vervolg tekst: "U wordt doorverbonden." U krijgt hierna direct een medewerker van de gemeente aan de lijn. 

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dalfsen? Geef hier een cijfer

Meer info over de contactmogelijkheden

Buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland dan is bellen met het reguliere nummer ( een 14+ nr) niet mogelijk. Bel dan +31 (0)529 48 83 88 Postadres:Postbus 35, 7720 AA Dalfsen E-mail: gemeente@dalfsen.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Spoed / calamiteiten: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren met (06) 24 73 34 11 Bovenstaand informatie vindt u ook op de website van het gemeentehuis

Direct contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Gemeenten" . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dalfsen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Dalfsen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Dalfsen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Dalfsen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Dalfsen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Dalfsen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )