Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Berkelland?

Geef hier een cijfer

Bellen naar de Gemeente Berkelland?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Berkelland. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice / telefonisch informatiecentrum. Bij het bellen staat een medewerker van de gemeente u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U hoort alleen onderstaand welkomstboodschap:

” U bent verbonden met het gemeentehuis van de gemeente Berkelland. Momenteel zijn alle lijnen bezet. Een moment geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. ”

Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden

De klantenservice van de gemeente Berkelland is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Meer info over de Contactmogelijkheden

Spoed / calamiteiten (buiten kantooruren)

Voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u eveneens naar het algemene telefoonnummer van de gemeente.

Correspondentieadres:
Postbus 200
7270 HA Borculo

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan de service-pagina op de website van de gemeente.


Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Waarom Gemeente Berkelland bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Berkelland telefoonnummer

  0545-250250 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.gemeenteberkelland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Berkelland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Berkelland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Berkelland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Berkelland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Berkelland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Berkelland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )