Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Bershka? Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u Berksha Klantenservice?

Heeft u een vraag aan Bershka bijvoorbeeld over uw bestelling of voor advies? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel het Bershka telefoonnummer. Bij het bellen krijgt u na een welkomstboodschap met informatie te horen gevolg door een keuzemenu. Hieronder vindt u een overzicht van dit menu.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Bershka bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Bershka telefoonnummer

 2. www.bershka.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Bershka.com. We beantwoorden uw gesprek zo spoedig mogelijk. Om uw aanvraag en de kwaliteit van onze service te garanderen, kan uw telefoongesprek worden opgenomen. Meer informatie over ons privacybeleid staat op bershka.com."

 • Toets 1

  Als u twijfels heeft hoe u een bestelling moet plaatsen bij bershka.com

  Om te kunnen kopen bij bershka.com; voeg de artikelen die u wilt toe aan uw winkelmand. Als u klaar bent met de artikelen toe te voegen klik op 'bestelling afhandelen.' Kies een verzendmethoden en betaalmethoden. Om een bestelling te kunnen afhandelen klikt u op 'bestelling bevestigen' U zult een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van uw bestelling.

  • 1

   Als wij uw vraag hebben opgelost toets 1

  • 2

   Als u met een medewerker wilt spreken toets 2

 • Toets 2

  Als u informatie wilt over de status van uw bestelling of verzendmethodes.

  'Als uw vraag gaat over de status van uw bestelling herinneren we u eraan dat de informatie over de levertijd kunt raadplegen op onze website bij de optie 'contact' We informeren dat u opvolging van uw bestelling kunt doen
  vanaf uw account of vanaf de website van het transportbedrijf via het track-and tracenummer dat u heeft ontvangen via de e-mail. We herinneren u dat we weekenden en feestdagen niet meerekenen in de levertijd. We vragen u het bestelnummer bij de hand te hebben als u met een medewerker wilt spreken.'

  • 1

   Als wij uw vraag hebben opgelost toets 1

  • 2

   Als u met een medewerker wilt spreken toets 2

 • Toets 3

  Als u vragen wilt over het retourneren van uw het retourneren van uw bestelling of terugbetalingstermijn

  Onze retourperiode is 30 dagen vanaf verzending van de bestelling. De krediettijd van de rekening is tot 14 dagen nadat is bevestigd dat het retourbedrag is verwerkt. Als u een bestelling heeft geplaatst zonder te registreren zorg dan dat u uw bestelnummer bij de hand heeft."

  • 1

   Als wij uw vraag hebben opgelost toets 1

  • 2

   Als u met een medewerker wilt spreken toets 2

 • Toets 4

  Als u overige informatie wilt

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Bershka? Geef hier een cijfer

Contactmogelijkheden

Heeft u vragen dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen via één centraal 0800-nummer.  U kunt ook gebruikmaken van het online formulier.  Bezoek hiervoor de klantenservicepagina op de website www.bershaka.com.U kunt hier uit de volgende hulp onderwerpen een keuze te maken: Online klantenservice, Status bestelling, Artikel informatie of Retourneren. De klantenservice is elke werkdag telefonisch bereikbaar en van maandag tot en met zaterdag via de online chat-service.

Meer over Bershka

Bershka is van oorsprong een Spaans winkelketen en is 18 jaar geleden opgericht als onderdeel van het modeconcern Inditex. Het merk richt zich vooral op mode voor jonge vrouwen, jonge mannen en verkoopt mode-accessoires en sportkleding. De groei van het bedrijf ging razendsnel en tegenwoordig zijn er bijna 1000 vestigingen verdeeld over 65 landen!

In Nederland zijn er 14 vestigingen. Bij elke vestiging wordt er gelet op de architectuur van de gebouwen en wordt er op toegezien dat Bershka in elke stad haar eigen unieke uitstraling heeft. In de grote steden, zoals Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Den haag waren de eerste winkels gevestigd.

Tegenwoordig is Bershka ook goed bezig aan het verduurzamen van het bedrijf. Biologische landbouw wordt gesteund door ecologische stoffen te gebruiken, voor het transport wordt biodiesel gebruikt en wordt het energiegebruik zo laag mogelijk gehouden. De website is overzichtelijk en biedt het gehele assortiment aan.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Bershka klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by b

Op de Bershka website is niets te vinden over hun klantenservice/contactgegevens. Dat was vroeger wel, dus willen ze tegenwoordig graag verkopen zonder service te geven? Heel raar allemaal en niet netjes.

Welke ervaringen heeft u met Bershka klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Bershka zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Bershka op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Bershka klantenservice en wordt ook niet gelezen door Bershka
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )