Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Tele2 Thuis? Geef hier een cijfer

Contact met Tele2 Thuis Klantenservice?

Heeft u een vraag aan Tele2 Thuis Klantenservice over bijvoorbeeld uw factuur, de status van uw bestelling of wilt u simpelweg contact opnemen?  Voor snel antwoord is bellen vaak de beste optie. Als u het telefoonnummer niet makkelijk kunt vinden op internet of op de website van de provider, helpt Keuzemenu u graag. Hieronder onder het kopje ‘contactdetails’ vindt u direct het juiste Tele2 Thuis klantenservice telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 18.00 uur

Waarom Tele2 Thuis bellen?

 1. Voor het verlengen van uw abonnement
 2. Voor een vraag over uw factuur
 3. Voor een vraag over uw bestelling
 4. Voor het activeren van uw simkaart
 5. Voor een technische vraag
 6. Voor een internet en vast bellen abonnement thuis
 7. Voor het opzeggen van uw Tele2 abonnement
 8. Voor het annuleren van een bestelling

Contactdetails

 1. Tele2 Thuis telefoonnummer

 2. www.tele2.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu? Wij helpen u graag

Hieronder hebben wij de welkomstboodschap en de opties uit het keuzemenu uitgeschreven die u te horen krijgt bij het bellen met klantendienst;

"Welkom bij de klantenservice van Tele2 Thuis For english press 1. Voor Nederlands blijf aan de lijn.'

 • Toets 1

  Bel je voor Tele2 Thuis? Kies 1

  Vertel me in een paar woorden wat je vraag is? Om je goed van dienst te kunnen zijn, wil ik graag weten waarom je belt. Je kunt bijvoorbeeld zeggen;" Wat is de status van mijn bestelling?" of " Ik wil een monteur."

 • Toets 2

  Bel je over een abonnement of over een mobiele telefoon? Kies 2

  "Tele2 mobiel heet nu Odido. We verbinden je nu door met de klantenservice van Odido mobiel. "

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Tele2 Thuis? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u de Tele2 Thuis klantenservice bereiken?

Naast het telefoonnummer vindt u op deze pagina ook andere contactgegevens van deze Telecomprovider, zodat u zelf kunt kiezen hoe u contact wilt opnemen met Tele2. Keuzemenu.info heeft de mogelijkheden  hieronder op een rijtje gezet.

 • Telefonisch is de telecomprovider makkelijk bereikbaar. U vindt dit nummer hierboven in het grijze blok onder het kopje contactdetails  met de openingstijden. U betaalt voor het bellen met dit servicenummer uw gebruikelijk belkosten.
 • Correspondentieadres: Postbus 289, Alphen aan den Rijn. Vergeet niet uw klantnummer en gegevens  te vermelden in de brief.
 • Telefoonnummer verkoop: Uw bestelling doorgeven kan via het gratis salesnummer 0800-1602.
 • MijnTele2 app: Stel eenvoudig vragen aan de chatbot en u ontvangt razendsnel antwoord.
 • Schrijven: Postbus 289, Alphen aan den Rijn

Bovenstaande informatie kunt u ook terugvinden op de contactpagina van Tele2

Meer over Tele2

Tele2 is een Nederlandse telecomprovider die in 1994 is opgericht. Het bedrijf begon als een alternatief voor de traditionele telecomproviders en heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, internet en televisie in Nederland. Klanten kunnen abonnementen afnemen voor mobiele telefonie, internet, televisie en bellen. Ook losse diensten zoals sim-only abonnementen en mobiele telefoons met abonnement zijn beschikbaar.

Het kan voorkomen dat het telefoonnummer van de klantenservice niet snel te vinden is op de website van de telecomprovider. Echter, op deze pagina staat het direct vermeld, zodat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice

Tele2 Netwerk en Storing

De provider heeft een eigen 4G-only netwerk. Dit betekent lagere kosten voor de klant. De werkelijke snelheid is wel afhankelijk van een aantal factoren; zoals de plek waar u zich bevindt, de telefoon die u gebruikt of bijvoorbeeld hoe druk het op dat moment is op het netwerk. Benieuwd naar de actuele dekking van Tele2? Bezoek de dekkingskaart van het mobiele netwerk. Hierop kunt u ook nagaan of er een storing is in uw postcodegebied.

Heeft Tele2 een Telefoonnummer?

Ja, Tele2 heeft 2 telefoonnummers; Voor nieuwe klanten: bel gratis 0800-1602. Bent u al klant en heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij inloggen: bel dan op het bovenstaand 020-nummer. Hier vindt u ook het telefonisch keuzemenu om sneller in contact te kunnen komen met de juiste afdeling.

Makkelijk bellen een telefoonprovider?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse Internetproviders in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Tele2 Thuis klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 69 reviews
 by Brouwer

Niet normale lange wachttijden en uiteindelijk niemand aan de lijn gekregen.

 by A.Gommers

Zeer slecht, heb ik na lang proberen eindelijk een telefoniste aan de lijn, zou doorverbonden worden met een medewerker, 15 minuten in de wacht en toen werd de verbinding verbroken. Daarna niet meer te bereiken. Wilde eigenlijk info om over te stappen op de glasvezel van Odido maar ga nu toch maar offertes vragen bij andere providers, voor mij geen Tele2/Odido meer

 by Adriaan Folpmers

Helaas is de "Customer Service", waar Tele2 mij naar verwijst, nooit bereikbaar.

 by Goedhart

Moeilijk contact.
Telefonisch. Trek je creditcard maar open.
Al jaren klant. Service ho maar.

 by K. Vallejo-Otten

Schandalig zoals je bij de klantenservice wordt behandeld, ze helpen je gewoon NIET!

 by Coby van der Linde

Wil u even laten weten ,dat ik zeer tevreden ben over de manier ,waarop ik geholpen ben !

Duidelijke en rustige uitleg .

Gehopen door Patrick.

 by D

Zeer slecht, je wordt niet geholpen, problemen blijven....

 by hb van drie

zeer slechte klantenserives!! ik zit nu bijna 2 jaar bij tele2 en je mag 4 maanden voor t aflopen contract verlengen en een ander toestel bestellen..nou had ik het een paar dagen voor de daadwerkelijke datum geprobeerd omdat mijn scherm van me huidige toestel kapot is en er niets meer op kan zien.. dus ik bellen en het verhaal uit gelegd met als antwoord nee meneer het kan pas vanaf 8 julie 2019.. ik gewacht tot 8 july en ben gelijk naar de site gegaan om te verlengen.. en wat krijg ik te lezen!! verlengen niet mogelijk!! omdat er 1 nota nog niet betaald is.. belachelijk!!! terwijl ik iedere maand een rekening heb van tussen de 150-200 euro... tele2 is slecht... meer heb ik er niet over te zeggen!!!!

 by Richard bosveld

Echt schandalig gewoon hoe ze met vaste klanten om gaan belachelijk gewoon, altijd netjes betaald zeggen hun achterstand tig keer gebeld bewijs op gestuurd dat ik gewoon netjes betaald heb, toch afgesloten gvd

 by De Vries

Wat een achterlijke bedoelding hier, ik bel in mijn functie als schuldhulpverlener en tot 2 keer toe sta ik in de wacht en wordt de verbinding verbroken. Bij de derde keer krijg ik eindelijk iemand aan de telefoon die denkt dat hij met een andere tak van onze hulpverlening praat (die als laatste contact met hun hebben gehad) waarop mijn informatie niet overeenkomt met wat bij hun bekend is, dus wordt mij verteld dat ze mij niet mogen helpen. Ik ben aan het uitleggen dat wij schuldhulpverlening zijn en geen budgetbeheer en er wordt gewoon midden in mijn zin opgehangen. Zeer zeer onprofessioneel.

 by Eelco

Ik werd snel geholpen door de aardigste telefoniste ooit.

Heeft ook nog een mooie deal voor me geregeld dus ik ben heel tevreden moet ik zeggen.

 by gerard

slecht en nog slecht slechter kan het niet slechter ik bijna 4uu aan de tefoon gezeten 4x gebeld en steeds zijde ze meneer kom voor mekaar maar nog steeds niks gehoord ben meer dan 20 jaar lid maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt gaat maar eens ergens anders kijken

 by cheung

Zeer slecht, steeds doorverbonden naar een ander en dan 3x in de wacht. Moet naar klantenservice via internet,

SCHANDALIG al minimaal een week geen telefoonverbinding wacht op belangrijke telefoontjes.

 by Leos

Mobiel besteld en nou bleek dat er in mijn contract 1 v.d voorletters van mijn naam niet vermeld stond dus kreeg mijn telefoon niet van de bezorgdienst. Na mijn verhaal gedaan te hebben bij de klantenservice krijg ik een standaard formulier opgestuurd om deze gegevens aan te passen, dit kan een maand duren volgens de automatische terugkoppeling. Tsja nog maar 1 week te gaan voor de 50euro casback van Samsung en een leuke aanbieding van de dat wil ik weken.....waarschijnlijk wordt het dat wil ik niet meer weken, maanden, jaren! Klantenservice Tele2 heeft geen enkel bevoegdheid om iets of iemand te benaderen die kan zorgen dat iets eerder geregeld wordt als standaard echt heel klant vriendelijk top. Let wel dit is een verlenging en ben al jaren klant bij Tele2 dus toen was de voorletter niet het probleem ook niet voor het maandelijks afschrijven van twee abonnementen....niet omdat het moet maar omdat het kan.

 by Judy

Heel slecht.....een ding is zeker.....ga bij jullie weg.....kutzooi

 by Van bruggen

Zeeeeeer slecht!!!!!!

 by bronkhorst

kutzooi bij tele2

 by bronkhorst

ik krijg nog steeds geld van jullie en heb het nog steeds niet ontvangen het duurt nu al 5 weken

als jullie geld moeten ontvangen dan zijn jullie er vroeg bij anders wordt je afgesloten

ik wil mijn geld zo spoedig mogelijk op mijn rekening

het is een grote kutzooi bij jullie

 by rene.grw@alice.nl

zeer slechte klantafhandeling: moet alice voor 1 oktober verwijderen uit mijn accountinfo van windows mail maar er staat NIET aangegeven hoe dat moet plaats vinden . !!!!!!!! Vraag : welke info moet er voor tele2 nu komen !!!!!!!??? . OP de ontvangen mail hierover per 19 september staat alleen de verwijzingnaar vragen kijk op http tele2.nl/klamntenservice/thui /alice -mail /voor meer informatie maar de benodigd informatie is DAAR NIET OP TE VINDEN BRRRRRRRRRR

Ben doof en kan u niet bellen: heb geen hulp van anderen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu nog maar weinig tijd om verwijdering alice en aansluiting op tele2 te realiseren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cijfer 1 voor niet verleende goede service !!!!!

 by Vincentbeunk

Waarom duurt het altijd zolang bij jullie met de telefoon .ik heb factuur betaald .graag weer internet gr Vincentbeunk

 by holtman

Ik ga ook weg bij jullie naar jaren ben ik nu slecht vehandeld en is ook een klacht weg

 by a.a. dierks

na 8 maanden nog geen telefoon aansluiting,,door een fout van tele 2 zelf tot op heden altijd netjes betaald ,,dus geen achterstanden,,nderwerp,telefoonlijn herstellen.

binnen 10 werkdagen.goede dag hierbij wil ik het volgende onder u aandacht brengen.

ik ben nu vanaf september afgesloten met mijn mobiel nummer ,,0640545918,,

reden hievan is dat ze bij tele2 een fout hebben gemaakt over een afkoopsom van een laptop.

intern bij tele2 is gebleken dat ze daar een fout hebben gemaakt en dat er e van ons uit nooit

een vraag is geweest voor en afkoopsom gevolg is wel dat ze nu ook het mobiel nummer hebbn afgesloten

zonder mij daarvan ook maar op de hoogte te brengen !!!

terwijl deze altijd is betaald zo ook voor de laptop.dit is onstaan door een bestaand abbonement te verlengen

met de keus op een laptop voor onderweg en geen nieuwe mobiel !!!ik stel daarom hierbij en termijn van 10 dagen na dagtekening om dit op corekte wijzen op te lossen

mocht het e.e.a. niet voor de gestelde termijn klaar zijn zal er een kontrakt ontbinding plaats vinden

geheel voor mij zonder verdere kosten !!!!ps, uit de coronspondentie met u wekelijks blijkt dat ze bij tele2 te diemen er tot nu toe niets aan gedaan hebben

om het voornoemde te herstellen c.q. in behandeling te nemen hier over is nu al z,n 18 keer met tele2 kontakt geweest

zonder verder resultaat.,,ten tijde van dit bericht aan u was/is er nog niets verandert,,LeukMeer reacties weergeven

ReactieDelen

Chronologisch

ReactiesTele2 Nederland Hey Frank! Wat bedoel je precies met de afkoopsom van een laptop? Wij hebben geen abonnementen met dual sim o.i.d. Kan je me misschien iets meer duidelijkheid geven? ^Birgit

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 12:27Frank Schijven ja hoor zes maanden een bestaand abbonement verlengt en i.p.v. een nieuwe mobiel kon je een laptop nemen voor buiten de deur met TWEE KAARTJES zo gezegt zo gedaan alle maanden netjes betaalt hier aan € 25,- tot wij een brief mochten ontvangen van tele ...Meer bekijken

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 12:45Tele2 Nederland Hoi Frank, was jouw bestaand abonnnement een mobiel abonnement of een thuisabonnement? En wie heeft je dit aangeboden? Is dat via Tele2 gegaan? En zou je in een privébericht je adresgegevens, klantnummer en je geboortedatum willen sturen. Dan kijk ik even mee. Groetjes, Marlene

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 13:38 · Bewerkt

Schrijf een antwoord...

Frank Schijven ik zal je later als ik thuis ben de gegevens sturen mvg frank

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 14:00Tele2 Nederland Dus de actie verlengen met een laptop kwam dus vanuit Ritel? En had Ritel een fout gemaakt? En komt de afkoopsom komt van Ritel of van Tele2? Ik zie je gegevens graag tegemoet. Groetjes, Marlene

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 15:05Schrijf een antwoord...

Frank Schijven via ritel 4706-gp 21 dhr dierks bestaand abb, voor mobiel

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 14:28Frank Schijven nee van tele2 via tele 2 kijk al vast maar onder pc 4706-gp hnr 21 de naam is dhr dierks.

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 15:36Tele2 Nederland Hey Frank! Kun je ons een privéberichtje sturen met daarin je NAW-gegevens, klantnummer en/of geboortedatum? Deze gegevens hebben we nodig om info over je op te kunnen zoeken. ^Birgit

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 16:17

Schrijf een antwoord...

Frank Schijven de pb heeft u al van mij gehad anders even via e.mail fschijven@ziggo.nl gaat mss wat makelijker

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 16:27Tele2 Nederland Hoi Frank, wij gebruiken als afdeling geen e-mailadres, dus dat gaat niet lukken. Om je goed te kunnen helpen ontvang ik graag je klantnummer. ^Maarten

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 17:22

Schrijf een antwoord...

Frank Schijven het word steets mooier met tele2 nu krijgen we vandaag een brief van tele2 met daarin een nieuwe simkaart iets dat we nooit besteld hebben zou op 21-11-2016 aangevraagd zijn door dhr dierks

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 17:53Tele2 Nederland Hoi Frank, ben je er nog uitgekomen met de klantenservice? Zo niet, dan kijken we graag nog even mee. Helaas hebben we onvoldoende gegevens om dat te mogen doen. Graag ontvangen we nog een woonplaats en straatnaam in een privebericht. Groetjes, Lies

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 19:38

Meer reacties weergevenSchrijf een antwoord...

Frank Schijven zit daar nu al weer 45 min voor aan de telefoon met tele 2 en niemand weet van iets ,,geblokeerd maar wel een abbonement kunnen afsluiten raar heel raar,,

Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 18:16Frank Schijven hoi dennis,,nou we zijn benieuwt hoe ver je komt en dat dat voor vanavond opgelost is na ruim 5 maanden.. voor wat het nieuwe abbonement aan gaat van gisteren dat is opgelost na ruim 1.5 uur aan de telefoon gisteren avond nu de rest nog zoals in het eerste bericht maar daar voor wensen wij jou voor vandaag veel sucses met dat volk daar in DIEMEN mvg frank en lisa.

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 9:52Frank Schijven onderstaand bericht mogen wij via een pb bericht ontvangen niks pb gewoon open en eerlijk zijn tele 2 en gewoon vertellen hoe het in elkaar steekt en jezelf niet gaan verschuilen achter 2x € 39,- omdat wij ,,niet,, gaan betalen voor iets wat we niet kunnen gebruiken ,,door een interne fout van tele 2,, en niets anders dan dat oke !!!!

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 14:37Frank Schijven zojuist maar weer eens 50 min, aan de tel,gehangen met tele2 voor de zoveelste keer het bovenstaand bericht dat wij mochten ontvangen klopt geen hout van word ook zojuist door tele 2 bevestigt hoe kan dat ???? maar we gaan gewoon verder pffffffff mvg frank en lisa.

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 14:40Tele2 Nederland Hoi Frank (en Lisa!). Wij zijn helemaal voor openheid en moedigen een discussie op onze wall aan. Bij nader inzien vinden we het echter toch een erg slecht idee om privacygevoelige informatie te verstrekken aan jou terwijl je niet de houder van dit abo...Meer bekijken

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 16:37 · BewerktFrank Schijven nou laat je goed bedoelde voorstellen maar zitten,, want waarom geen reactie op mijn vorige post van het telefoon gesprek van heden middag wederom met tele 2 en waarom weet jij dan niet wat daar in afgesproken is ??? we horen ook jullie via faceboek al...Meer bekijken

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 17:10Tele2 Nederland We gaan het gesprek graag met je verder Frank, alleen doen we dit liever even privé ivm de privé gegevens en dat het niet verstandig is om die openbaar neer te zetten. Stuur je ons even een privé berichtje?

Groetjes, Esther

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 19:36Schrijf een antwoord...

Frank Schijven dank je wel voor de reactie maar wij zetten er hier een streep onder want ook door al jullie berichten, door o.a. nu wel 6 verschilende personen van tele2 zijn we nog geen steek verder want ook jullie kunnen blijkbaar niets uithalen, dat het tot een oplossing komt om een fout van tele2 op te lossen.

Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 19:44Tele2 Nederland Hoi Frank, wij doen ons best en op dit moment werken er verschillende afdelingen aan de problemen. Er zal dan ook snel contact telefonisch contact opgenomen gaan worden, ik zie dat er twee contacttelefoonnummers genoteerd zijn op 23 november 2016. Wij hopen dat alles snel helemaal en goed wordt afgerond!Groetjes, Maris

 by iwez

Ik heb het helemaal gehad met Tele2. Mijn telefoon is al 7 weken afgesloten ondanks de betalingen die zijn gedaan. De wachttijd om met klantenservice in contact te komen is absurd lang. Alleen de kosten die ik al heb gemaakt voor het bellen met Tele2 lopen de pan uit. Ik neem NOOIT meer een abonnement van Tele2!!! Ik adviseer u dan ook hetzelfde te doen.

 by I. Huzen

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met de klantenservice van Tele2, maar nu sta ik lang in de wacht.

Misschien is dit tijdelijk.

Wat mij vooral stoort, is dat de website niet te bereiken is en zwart wordt. Ik ben verplicht alle cookies te accepteren. Ook die, welke mijn surfgedrag nagaan en advertenties plaatsen. Ik moet ook accepteren, dat de gegevens aan derden worden doorgespeeld.Dit mag Tele2 niet doen. Ik overweeg mijn abonnementen op te zeggen.

 by Ap

Ongelooflijk 40 minuten in de wacht, gelukkig normaal nr. Krijg ik mevrouw Wendy aan de lijn die er helemaal niets van snapt. Vraag naar een oplossing voor mijn tele2 app. Nou er is denk ik een storing. Of ik morgen terug kan bellen. Niet willen doorverbinden maar puur het volgen van een protocol. Nou snap ik de wachttijden. Ik kon een klachten formulier bla bla. Uiteindelijk via Facebook melding gemaakt en direct antwoord op het probleem gekregen. Na 2 dagen probleem opgelost. Denk toch over te gaan stappen.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Tele2 Thuis klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Tele2 Thuis zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Tele2 Thuis op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Tele2 Thuis klantenservice en wordt ook niet gelezen door Tele2 Thuis
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )