Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met tado? Geef hier een cijfer

Is tado Klantenservice Telefonisch bereikbaar?

Heeft u een vraag aan tado, bijvoorbeeld over een gekocht artikel en heeft u productondersteuning nodig? Tado Klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Tado? Op de website van fabrikant is het nummer niet zo snel te vinden, maar op onze website vindt u het meteen. Hieronder onder het kopje contactdetails staat het juiste Tado klantenservice telefoonnummer vermeld met de openingstijden.

Wij hebben geconstateerd dat bij het bellen met tado u geen medewerker krijgt te spreken. Alleen bij een storing, zoals geen verwarming

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom tado bellen?

 1. U belt voor vragen over uw bestelling
 2. Als u uw bestelling niet heeft ontvangen
 3. Voor vragen over het installeren van uw product
 4. Voor vragen over het gebruik van tado
 5. Voor problemen met de tado App
 6. Voor vragen over energie besparen
 7. Voor vragen over een abonnement
 8. Voor vragen over een nota
 9. Voor het opzeggen van een abonnement

Contactdetails

 1. tado telefoonnummer

 2. www.tado.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij tado. Om u beter van dienst te kunnen zijn en onze beschikbaar te vergroten zetten we momenteel ons ondersteuningssysteem om in een chat-gebaseerd systeem. Als u meer hulp nodig heeft gebruikt u onze live-chat op www.tado.com. Als alternatief kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk antwoorden.

 • Toets 1

  Als u een probleem heeft met het reguleren van uw verwarming of warm water via tado druk op 1 om en bericht achter te laten.

  Als u een noodgeval hebt, dat wil zeggen geen verwarming of warm water kunt u een Engelstalig bericht na de toon achterlaten. Gelieve in het bericht duidelijk het volgende te vermelden. 1 ) De aard van uw noodsituatie en 2) het serienummer dat u kunt vinden in de app of op het toestel. Lees het serienummer cijfer voor cijfer voor. Zonder deze informatie kunnen wij u niet verder helpen. Ons technisch team zal dan zo snel mogelijk via e-mail contact met u opnemen.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met tado? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik tado klantenservice bereiken?

Om kosten te besparen en efficiënter te werken kiezen veel bedrijven er voor kiezen om hun klantenservice te digitaliseren en te automatiseren  Dit betekent dat er minder persoonlijk contact is met klanten.

Zo is het bij tado niet mogelijk om een medewerker van de klantenservice te spreken. U kunt telefonisch wel een bericht achterlaten. Hierop ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail met het antwoord op uw vraag.

Via deze pagina op de kunt u chatten. 

App: Kijk in de tado mobiele app bij Meer en vervolgens Ondersteuning.

Daarnaast vindt u antwoorden op veel gestelde vragen op deze pagina.  Misschien dat u hierop zonder tussenkomst van een medewerker een oplossing voor het probleem kunt vinden.

Wat is tado?

Tado is een fabrikant van slimme thermostaten. Het bedrijf is in 2011 opgericht in Duitsland en biedt een slim verwarmingssysteem aan dat verbinding maakt met een app op je smartphone. Met de app kun je de temperatuur in je huis op afstand regelen en de verwarming aan- of uitzetten.

Tado maakt gebruik van geolocatie en weersvoorspellingen om automatisch de temperatuur in huis te regelen. Het systeem leert ook uw gewoonten en past de temperatuur aan op basis van wanneer uw thuis bent en wanneer niet.

Naast slimme thermostaten biedt Tado ook andere producten aan, zoals slimme airconditioning- en verwarmingsoplossingen en slimme radiatorknoppen. Het bedrijf is actief in verschillende Europese landen en heeft partnerships met grote energiebedrijven zoals E.ON en Eneco.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met tado klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Peter

Voor zo’n bedrijf vindt ik de geleverde aftersale cq weekend contact onder de maat. Elke maand betaal je abonnementskosten maar hiervoor geen normale service. Dit alles valt zwaar tegen.

 by Jan

Impossible to ask a simple question by telephone

 by Xx

Slecht in contant en vooral luisteren

Welke ervaringen heeft u met tado klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij tado zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met tado op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar tado klantenservice en wordt ook niet gelezen door tado
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )