Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met SWB Stichting Woningbeheer Betuwe? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Stichting Woningbeheer Betuwe (SWB)? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met alle opties van het telefonische keuzemenu / belmenu. Direct contact met de juiste persoon.

Wanneer u belt met SWB hoort u eerst een welkomstboodschap gevolg door een keuzemenu;

“Welkom u bent verbonden met Stichting Woningbeheer Betuwe. Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit te volgende mogelijkheden.” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor een reparatieverzoek of een andere technische vraag kies 1

TOETS 2 — Voor overige vragen kies 2


Let op! Buiten openingstijden is het keuzemenu mogelijk gewijzigd. U kunt dan in geval van een een zeer spoedeisende reparatie die niet kan wachten tot de volgende werkdag kiezen uit een aantal mogelijkheden.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Stichting Woningbeheer Betuwe

Heeft u een vraag aan Stichting Woningbeheer Betuwe en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom SWB Stichting Woningbeheer Betuwe bellen?

  1. Direct antwoord op al uw vragen
  2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
  3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
  4. Als u persoonlijk contact prefereert
  5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
  6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

  1. SWB Stichting Woningbeheer Betuwe telefoonnummer

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met SWB Stichting Woningbeheer Betuwe klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met SWB Stichting Woningbeheer Betuwe klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij SWB Stichting Woningbeheer Betuwe zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met SWB Stichting Woningbeheer Betuwe op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar SWB Stichting Woningbeheer Betuwe klantenservice en wordt ook niet gelezen door SWB Stichting Woningbeheer Betuwe
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )