Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Strato? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik contact opnemen met Strato?

Heeft u een vraag aan de webhost Strato en wilt u contact opnemen? Dit kan op 2 manieren. U kunt met Strato bellen of u kunt via de website van de host gebruik maken van het contactformulier. De klantenservice is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De exacte openingstijden vindt u hieronder in het grijze blok.  U vindt hier ook het juiste klantenservice telefoonnummer. Wanneer u telefonisch contact opneemt hoort u eerst een keuzemenu voordat u wordt doorverbonden met een medewerker.  Wij hebben de opties van dit menu uitgeschreven in een handig overzicht.  Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Strato bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Strato telefoonnummer

 2. www.strato.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Tip: Houd u uw klantnummer en service-pin ter identificatie gereed. U vindt uw service-pin rechtsboven in de klantenlogin naast uw klantnummer.

Meldtekst: " Goedendag en welkom bij Strato. Voer nu alstublieft uw klantnummer in. Indien u nog geen klant bent druk dan op het hekje. Kies alstublieft 1 van de volgende productopties zodat wij u met de passende adviseur kunnen verbinden."

 • Toets 1

  Voor onze webhosting pakketten

 • Toets 2

  Voor de Homepage LivePages

 • Toets 3

  Voor Server

 • Toets 4

  Voor onze webshops

 • Toets 5

  Voor de online harde schijf High Drive

 • Toets 6

  Voor Microsoft Office

 • Geen keuze

  Voor algemene vragen verzoeken wij u om een ogenblikje geduld. Wij zullen u zo spoedig mogelijk met een vrije service medewerker verbinden.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Strato? Geef hier een cijfer

Informatie over STRATO Klantenservice

De klantenservice van STRATO is een professioneel team van meer dan 200 medewerkers die opgeleid zijn om snel en vriendelijk te reageren op vragen van klanten. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste webhostingpakket of het beheren van servers, de klantenservice is altijd klaar om te helpen. De communicatie met klanten is efficiënt en dit helpt bij het verbeteren van de producten van STRATO.
De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of chat en zijn altijd snel en bekwaam in hun antwoorden. STRATO legt veel waarde in een hoge klanttevredenheid en vraagt klanten om feedback over hun ervaringen met de communicatie en de producten. Dit helpt bij het continu verbeteren van de service.
Elk jaar bellen ongeveer twee miljoen klanten met STRATO en de Nederlandse klantenservice bevindt zich in het hoofdkantoor in Berlijn. Regelmatige trainingen en kwaliteitscontroles helpen om de service van het team op een hoog niveau te houden en onafhankelijke tests bevestigen dit. Er worden enquêtes afgenomen na elk service-contact om de tevredenheid van de klant te meten.

Wat zijn de redenen om Contact op te nemen met STRATO?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten contact opnemen met de klantenservice van Strato. Een van de belangrijkste redenen is om hulp te krijgen bij technische problemen met hun website, bijvoorbeeld als de website niet bereikbaar is of als er problemen zijn met het uploaden van bestanden.

Een andere reden waarom klanten contact opnemen met de webhoster is om informatie te verkrijgen over hun abonnement, bijvoorbeeld hoeveel dataopslag ze hebben of hoeveel hun rekening is. Soms willen klanten ook informatie over de diensten, zoals de beschikbaarheid van servers in hun regio, en willen dan contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie.

Tenslotte, soms willen klanten gewoon hun accountgegevens wijzigen, zoals het wijzigen van een wachtwoord of het toevoegen van een extra gebruiker, en willen dan contact opnemen met de klantenservice.

Kortom, er zijn veel redenen waarom klanten contact zoeken met de klantenservice van STRATO. Of het nu gaat om technische problemen, informatie over abonnementen

Meer over STRATO

STRATO is een betrouwbare webhoster die iedereen helpt online succesvol te worden. Het biedt webhosting aan tegen een goede prijs zonder overbodige extra's. In 2016 werd de webhoster een globale hostingaanbieder en lanceerde een wereldwijde webshop met een compleet hostingportfolio, met name in Engelse en Turks beschikbaar. In 2014 lanceerde het de het bedrijf Sitebuilder waarmee iedereen makkelijk mooie websites kon maken die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. In 2011 werd STRATO vijf jaar actief in Nederland en lanceerde HiDrive Free, een cloud storage oplossing. In 2008 ging het over op groene energie. In 2006 werd het Europees en in 2004 werd het als eerste Europese webhostingbedrijf erkend voor IT- en dataveiligheid en uitstekende beschikbaarheid.

Makkelijk bellen met een andere Webhost?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse Internetproviders in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Strato klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Janus

Alleen telefonisch te bereiken, mensen die je vervolgens aan de lijn krijgt hebben geen kennis van zaken. Ze zijn opgeleid om je af te wimpelen. Iets met kastje naar de muur....

 by Henk

Het ging 15 jaar prima,maar helaas krijg ik geen toegang meer op mijn account, inloggen niet meer mogelijk . Klantenservice kan niets voor mij doen omdat ik geen service PIN nummer kan doorgeven,service PIN kan ik pas zien als ik inlog,maar ja dat is het probleem ,ik kan niet inloggen. De maandelijkse kosten worden wel gewoon van mijn rekening afgeschreven.Wil je ook donateur van STRATO worden ? GEWOON WAARDELOOS

 by Albert

Niet te bereiken! telefonisch niet en online niet. servers plat al meer dan 12 uur. geen enkele melding of reactie vanuit Strato!

Welke ervaringen heeft u met Strato klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Strato zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Strato op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Strato klantenservice en wordt ook niet gelezen door Strato
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )