Aantal reviews 34

Hoe zijn uw ervaringen met Simpel? Geef hier een cijfer

Contact met Simpel?

Op zoek naar het telefoonnummer van Simpel? Zoek niet verder! Op onze website hebben wij alle contactgegevens van Simpel voor u op een rijtje gezet. Wij weten hoe moeilijk het soms kan zijn om het juiste telefoonnummer online te vinden, daarom hebben wij niet alleen het klantenservice telefoonnummer van Simpel voor u gevonden, maar ook het telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Zo kunt u snel en eenvoudig met de juiste medewerker in contact komen voor al uw vragen of voor hulp bij problemen. Alle opties van dit menu staan hieronder.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom Simpel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Simpel telefoonnummer

 2. www.simpel.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen naar Simpel hoort u de volgende medling, gevolgd door een aantal opties. "Welkom bij Simpel. Dit telefoongesprek kan voor kwaliteitsdoeleinden worden opgenomen."

 • Toets 1

  Ben je al klant van Simpel?

  • 1

   Kies 1 voor ja

   • 1

    Bel je voor een bestaand abonnement? Kies 1

    Toets na de piep het 06-nummer in waarvoor je belt.

   • 2

    Wil je een nieuw abonnement bestellen? Kies 2

  • 2

   Kies 2 voor Nee

   • 1

    Heb je een vraag over het bestellen van een nieuw abonnement? Kies 1

   • 2

    Heb je een vraag over het overzetten van je mobiele nummer van je huidige aanbieder naar Simpel? Kies 2

   • 3

    Heb je een ander vraag? Kies dan 3

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 34

Hoe zijn uw ervaringen met Simpel? Geef hier een cijfer

Meer over Simpel klantenservice

Door middel van handige stappenplannen op de website van de telecomprovider helpt Simpel u snel op weg naar het vinden van het antwoord op uw vraag. Voor het telefoonnummer en direct contact met hun klantenservice, zie hierboven in het grijze blok.

Vragen over uw reparatie

Voor vragen over uw levering, reparatie, retournering , annulering of wijziging van uw bestelling kunt u contact opnemen via leapp via www.leapp.nl/simpel of ga langs bij een van de leapp winkels  bij u in de buurt. Voor vragen over het krediet, bijvoorbeeld het vervroegd aflossen, het wijzigen van je rekeningnummer of de maandelijkse betaling kunt u direct contact opnemen met Kedin via www.kedin.nl. Voor het instellen van uw toestel kijk op www.simpel.nl/toestelhulp. Hier vindt u de handleiding en uitgebreide instructies om uw toestel in te stellen of problemen op te lossen.

Waarom bellen met Simpel?

Er zijn veel redenen waarom klanten contact opnemen met de telefoonprovider en hiervoor het telefoonnummer nodig hebben. Hieronder een opsomming van de meest gestelde vragen met antwoorden aan de klantenservice

 • Voor vragen over het instellen van 3 nummers voor het instellen van  een Plafond in? 
 • Hoe vraag ik een nieuwe simkaart aan? 
 • Hoe kan ik de automatische incasso opnieuw instellen?
 • Hoe kan ik mijn pincode wijzigen? 
 • Wat zijn de betaalgegevens? 
 • Waarom moet ik de eerste factuur vooruit betalen? 
 • Waarom moet ik een voorschot betalen? 

U vindt het antwoord op bovenstaande vragen ook op de website van Simpel.

Over Simpel

Simpel biedt sinds 2007 goedkope Sim Only abonnementen zonder onnodige extra's. Met een Sim Only abonnement van Simpel geniet u van supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met 4G-snelheid. Bovendien hebben klanten controle over de kosten door het instellen van een Plafondbedrag en het aanpassen van de bundels per maand.

Simpel streeft naar eenvoud en duidelijkheid. Daarom biedt de telefoonprovider heldere aanbiedingen en een eerlijke service, met transparantie over de kosten. Immers klanten moeten nooit meer moeten betalen, aldus Simpel.

Telefoonnummer van een andere telefoonprovider nodig?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Telefoonproviders". Hier vindt u snel alle contactmogelijkheden op een rij.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Simpel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 34 reviews
 by Jacoba

De 4g doet het goed maar als je de klantenservice wil bereiken moet je goed zoeken want mij is het niet gelukt als ik bel word er meteen opgehangen alsof het nummer buiten bereik is

 by Chanel

zeer slecht, na 4/5 jr. een abonnement te hebben gehad met veel problemen, wilde ik mijn abonnement opzeggen. ik heb uitgelegd dat mijn man bij KPN een abonnement heeft en voor een klein bedrag meer veel meer had op zijn bundel. Oh zeiden ze dit hebben wij ook wel, dan zetten wij dit even om, maar er is niet gezegd dat ik dan weer een nieuw abonnement kreeg voor 2jr. na veel problemen met de bundel eenmalig op te waarderen tijdens mijn vakanties, ging er van alles mis, daarna heb ik het opgezegd, nu krijg ik nog steeds een rekening toegestuurd, de laatst automatische afschrijving heb ik bij de bank laten storneren en deze ook direct geblokkeerd. ik zit nu al 2 maanden bij KPN maar Simpel blijft maar rekeningen sturen. ook zijn ze erg moeilijk bereikbaar, 2 keer heb ik iemand aan de telefoon gehad, ik vroeg achteraf hun naam, de eerste hing op en de tweede wilde haar naam niet geven, SIMPELER kan het niet, echt onbeschoft.

 by Kaymet ismail

Echt slechte bedrijf
Ze hadden in casseerde maar is gesproken Zegt die geld maar is niet vaar
Voor eend mand is niet betaald ik moet nu 88,iets euro betalen aub niet nee zo abonnement voor 10 euro ze zijn dief gewoon en ze zij niet vriendelijk ik heb Nieks herkrijgen geen post geen imail voor oktober om 10,50 euro betalen ze zijn gezicht ge moet met duur vaarder oplossen mensen aub ik ben echt boos ik zicht goed koop maar ze zijn dief gewoon met vriendelijk groet

 by Truus

Heb in belgië en duitsland helemaal geen internet en kan niet bellen. Heb een samsung s20 hoe kan dat

 by Piet

Zijn onvriendelijk, eisen bijna dat je iets moet doen. Alles is te simpel. Wilde opzeggen en er was in het geheel geen begrip voor iets.

Zo slecht bedrijf, en nog duur ook.

 by Abdulkadir Yussuf

Simpel verdient geen cijfer als ik een cijfer toch moet geven dan wordt het. (-10 ) min tien. Zo een slechte klantenservice heb ik nooit gezien zelfs hun website is een waardeloos het is een computer en die snapt geen snar van waar je over hebt ik heb net aangesloten met abonnemen van 2jaar ik heb heel veel vragen en mijn telefoon is nog net aangesloten ik zit nog te wachten. Mijn plan is nu om te stoppen met simpel stelletje oplichters. Mijn cijfer is min dikke nul.

 by anne

Geprobeerd ze te bereiken. Volgens hun site is het telefoonnummer 088 1005757. Krijg dan wel een keuzemenue van maar 2 keuzes 1 als je al klant bent en 2 als je een abonnement wil afsluiten, vervolgens laten ze je een tijdje wachten en gaat de telefoon op de gesprekstoon. Nu al aantal keren geprobeerd maar steeds hetzelfde resultaat. Dit vindt ik persoonlijk gewoon waardeloos. Ze proberen je het steeds via de site zelf te laten regelen maar die computers snappen geen snars van je vraag dus daar kom je ook geen stap verder mee. Het is dat ik net een nieuw abonnement voor 2 jaar heb afgesloten wnt anders zou ik hem niet meer verlengen.

 by Sandra

Snel en netjes te woord gestaan! Hoefde ook niet lang te wachten.

 by shama

Bij andere providers krijg j een nieuwe simkaart gratis of betaal je 5 eu bij diefstal. bij simpel betaal je 15 eu, belachelijk is dit. Oplichters.

 by Yusuf

Heel slecht service!

 by Erik Verhagen

Simpel is alles behalve ''Simpel''......helaas moet ik de media opzoeken om mijn gelijk te halen. ik wacht al méér dan een JAAR!! op ''simpel'', totdat hun mijn teveel betaalde abonnementskosten terugstorten op mijn rekening. Het gaat om maarliefst €12,-

Ontelbare keren gebeld, gemaild, geappd......en telkens hetzelfde....''het is doorgegeven aan de betreffende afdeling''!!

Hoe SIMPEL is het om €12,- over te maken!? Ik woon in Spanje, en mijn Nederlandse telefoonnr. én bankrekening bestaat en gebruik ik allang niet meer. Heb ik keurig mijn Spaanse bankrek. doorgegeven......daar kunnen ze dan niet naar overmaken.....toen het rekeningnr. van mijn broer doorgegeven en DAT IS ZOOOOO moeilijk om even te regelen!

Simpel? kunnen jullie vandaag astublieft mijn €12,- overmaken?

Ik heb verschillende bevestigings emails (van lang geleden) waarin staat dat het geregeld word en ik mijn €12,- terug krijg! REGEL DIT DAN OOK!!

 by mph spruit

ben nu bijna 2 jaar bij simpel heb een kontakt onbeperkt bellen naar o6 en vaste telnr en 1 gyg internet die ik niet gebruikt maar ja waar kan je voor 10 euro onbeperkt bellen en ik bel veel dus ja simpel is ok heb ook geen problemen met ze,heb een keer te veel betaald maar dat hebben ze gelijk verekend met de volgende nota top

 by Roelie

Ik heb hele goede ervaringen bij Simpel, ze lossen alle problemen netjes op. Ik heb drie abonnementen en betaal totaal 47,50, we hebben van verschillende aanbiedingen gebruik gemaakt waardoor mijn zonen erg veel mb's hebben onbeperkt bellen en sms-en, en ze helpen mij altijd super goed en ben al 5 jaren abonnement bij Simpel!

 by Viktor A

Ik heb nu bijna een jaar een abonnement bij Simpel.nl, 1 gb data en onbeperkt bellen & smsen. Voor ik een abonnement afsluit lees ik eerst de voorwaarden en reviews lezen, ik heb bijna alleen maar slechte reviews gezien. Ik ben erg blij met simpel.nl en als mijn contract is afgelopen sluit ik er opnieuw een bij simpel.nl. Ik hoor veel mensen klagen over dat er geen tel nr is van de klantenservice, die is er wel 088-1005757. Er word ook veel geklaagd over extra kosten bij een te late betaling, betaal gewoon op tijd. Ze zijn vrij snel met een verhoging, maar ze doen geen krediet check dus weeg de voor en nadelen maar tegen af. Ze bieden geen extra's zoals KPN en Vodafone maar daar is de prijs voor onbeperkt bellen en smsen + 1 GB data ook naar. Ik betaal er maar 10 EURO p/m voor , dat gaat je bij een andere provider niet lukken. Ik heb net bet de klantenservice gebeld met de vraag of onbeperkt bellen ook echt onbeperkt was, het antwoord was JA! Ik ben een tevreden klant van simpel.nl en hoop nog lang klant te blijvenViktor uit Ede

 by RRamdhanie

Heel veel reacties gelezen en iederen heeft problemen met simple. Ik heb al heel lang een goedkope abonement bij simple en nu is mijn simkaart stuk, dus ik bel simple op voor een nieuwe simkaart en wat krijg ik te horen dat ik 15 euro moet betalen. Het is echt belachelijk.Bij al die andere providers krijg je gewoon een simkaart als die van jouw niet goed is. Zo kan ik maar door gaan ,maar ik stop nu.Ik ga mijn simple abonement opzeggen en ja hoor ze zijn gewoon OPLICHTERS.mAAR VOLGENS MIJ MOETEN ZE HET TOCH LEZEN EN DAN ZULLEN ZE ZIEN WAT HUN KLANTEN VAN HUN VINDEN. Grote Oplichters meer niet.Dus een grote dikke 0000000000000000000 voor simple ktantenservice.

 by tam

Hi ik wilde me even inlezen VOOR dat ik dus een abonnement afsloot bij simpel maar mensen..... jullie zeggen allen 1 ding het zelfde en dat is dat de klantenservice ook een 0900 nmr is. Maar 0800 14 18 is ook het klantenservice nummerk van simpel en gratis en ik werd snel geholpen. 0900 nummers zijn tegenwoordig door erg veel providers niet te bellen. Ik bel precair met lebara en kan het ook niet eens. Maar zodat jullie in de toekomstoekomst geen kosten hebben voor de service nogmaals 0800 1418 groetjes

 by N.V.IJzerloo

3keer klantservice gebeld geen gehoor. ik heb op de 09-26 euro teveel gestort gaat om 2stortinen 1van 15euro onder vermelding van mijn telnr

; maar ik heb ook een storting verkeerd gedaan ik vraag u zou u de 26euro terug te storten.de 26euro is onder een anderen merk maar zelfde klant ben nu al lang klant vind dit geen stijl. N.Vijzerloo.

 by Lisa

Dankzij de beoordeling van Priscilla d.d. 09-09-2016 heb ik telnr 0088-1005757 geprobeerd. Was zelf in de problemen geraakt door een 0900 nr maar inderdaad heel vreemd van Simpel moet je een 0900 nr bellen om juist uit dat probleem te raken! Dus mijn rapportcijfer geld eerder naar de juiste tip van medecliente dan voor Simpel! M.aw. je moet het zelf simpel maken . Ik ben trouwens wel zeer goed en klantvriendelijk door medewerker geholpen.Groetjes datum 29 september 2016.

 by Priscilla

Ik heb vandaag contact gehad en ben zeer tevreden. Men kan ook op een ander nummer bellen om in contact te komen met Simpel. Voor diegene die het niet weten, op dit nummer is Simpel te bereiken 088-1005757. Men krijgt een keuze menu. Diegene met wie ik heb gesproken was heel zeer behulpzaam, duidelijk en, klantvriendelijk en service gericht.

 by henk

k had simpel.onbeperkt bellen.na 1keer werd k afgesloten.en moest k 50 euro over maken.dat is herhadelijk gebeurt.k heb toen de sim kaart opgestuurt en ze eisten dat k betaalde.ja simpel zijn oplichters.want ze hebben gelogen tegen de rechter.500 euro betalen voor iets wat je niet geleverd krijgt.de mensen lopen weg.ze kunnen geen klanten behouden.oplichter zijn het zeker.aar zijn vele mensen het mee eens.nooit geen simpel nemen.

 by Rishma

Nou wij hebben problemen met die simpel klantenservice ze zijn zoo grof tegen mijn dochter ik ben zelf doof dus heb ik haar laten bellen ze zitten te zeggen dat ze liegt ik wil graag overstappen maar ik weet niet hoe?

Mijn cijfer 0,00,000,0000000 ze oplichten de boel voor geld

 by Ap

Geen problemen ondervonden. Ja klantenservice is een 0900 nr maar je kunt ook mailen. Duurt effe voordat je antwoord krijgt ongeveer 2 dagen. Maar ja wat wil je onbeperkt bellen en 1 gb Internet voor een 10 euro. Met de app kun je zien wat het verbruik is. Handig is als je geen onbeperkt wil je een plafond kunt instellen. Hierna nog 3 nr bereikbaar. Handig voor kinderen. Wil je toch meer service dan kun je een ander provider zoals KPN of VODA kiezen. Echter meer betalen.

 by Jan

Betaald nummer ????????????????

 by Jansen

Ook als ik de juiste pincode invoer zegt Simpel je moet even 80000 minuten wachten om het nog eens te proberen.

Ondertussen kan ik niemand bereiken.

Heb een half uur in de wachtstand gehangen en las toen de reacties hier.

Mensen het blijft KPN. Die heeft miljarden schuld en probeert die terug te verdienen met dit soort praktijken. Steeds verkeerd doorverbinden. Je op extra kosten jagen en service ho maar.

 by Faiazza

Ik heb bel revolutie aan geschaft voor 10 per maand en er werd na 3 al 30 euro afgeschreven worden waarom?? Geen factuur gehad niets ook niet per mail. Ze zijn onmogelijk te bereiken ja met een 0900 nr waar je dan weer boven je bel bundel terecht komt.

Ik vindt het oplichters en zeker niet klant vriendelijk!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Simpel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Simpel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Simpel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Simpel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Simpel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )