Aantal reviews 58

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl?

Geef hier een cijfer

Beste bezoeker van Keuzemenu.info. Wij hebben geconstateerd dat SchipholTickets telefonisch niet meer bereikbaar is.

Wanneer u belt wordt u via een meldtekst verwezen naar de website van SchipholTickets. Daar vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen.  (Zoals over bijvoorbeeld bagage, reis- en annuleringsverzekering, E-ticket, het annuleren van uw boeking en de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus). Hierna wordt de verbinding automatisch verbroken.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

Waarom SchipholTickets.nl bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. SchipholTickets.nl telefoonnummer

  020-3699041 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.schipholtickets.com

Het telefonisch keuzemenu

U hoort onderstaand (gewijzigd) welkomstboodschap. U wordt na afloop van deze meldtekst niet doorverbonden!

"Goedendag, bedankt voor het bellen. We krijgen veel telefoontjes over vliegtickets en de huidige coronavirus situatie. Voor vragen verwijzen wij je naar onze FAQ pagina. Hier vind je de meeste antwoorden. Staat jouw vraag en of antwoord er niet bij en heb je ons hulp echt nodig? Dan verzoeken wij je om ons een mail te sturen. Vermeld in het onderwerp de reserveringscode, vertrek datum en de naam van de luchtvaartmaatschappij. Zodra wij je verzoek in behandeling gaan nemen, nemen wij contact met je op." Vervolgens wordt de verbinding verbroken.

Aantal reviews 58

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl?

Geef hier een cijfer

Voormalig Telefonisch Keuzemenu

"Welkomt bij SchipholTickets.nl. To speak with us in English press 1." (keuzemenu.info)

Dit gesprek kan worden opgenomen voor registratie en trainingsdoeleinden. Je mening is belangrijk voor ons. Wil je ons na dit gesprek laten weten wat van onze klantenservice vindt kies 1. Wil je dit niet blijf dan aan de lijn.

 • Bel je voor een nieuwe boeking toets 1
 • Bel je over een bestaande boeking toets 2
 • Bel je voor een groepsboeking van meer dan 9 personen toets 3
 • Heb je een andere vraag toets 4

Meer info

SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets en koopt scherp in en hierdoor beschikt SchipholTickets.nl over zeer goedkope vliegtickets. Op de website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen eenvoudig vergelijken en in enkele stappen reserveren.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 58 reviews
 by Opoe

Geen bagage bijgeboekt! En telefonisch onbereikbaar. Nu maar zien om het geld terug te krijgen

 by bea

Ronduit schandalig.
Ticket van 1000 euro wordt door hen geannuleerd. Men vraagt nog 60 euro administratiekosten voor een voucher en nooit meer iets gehoord.

 by Rob

Onbereikbaar via telefoon, beantwoord via email alleen standaard vragen. Ga niet met ze in zee, verlenen géén aftersales.

 by Bert

Slechte beantwoording vragen en geen mogelijkheid om ticket te wijzigen

Lange wachttijd

 by Mone

Waardeloos dat Schipholtickets niet telefonisch te bereiken is wanneer je vlucht door corona niet door kan gaan. Heel sechte service!!

 by Abdurahim

Ik wel mijn tekt kijken

 by Marianne

zeer slecht, ticketgeld nog niet terug en annulering wel afgesloten. Geen contact te krijgen en geen antwoorden bij bellen. Boek niet via deze site!

 by Will

beste mensen, ik ben 3600 euro kwijt geraakt door dit bedrijf! Geen mogelijkheid tot contact! Ik kan fluiten naar mijn geld! Maar de enige mogelijkheid die ik nog heb is via ANVR mijn klacht neer te leggen en via hun mijn geld terug te krijgen. Schipholtickets is namelijk lid van ANVR. En ANVR is er om ons te beschermen tegen zulke oplichters.

 by Berenice

Wat erg! Ik ben mijn geld kwijt. Hoe kan dit gebeuren? Hoe kunnen deze mensen hiermee weg komen en hoe kan het dat de site schipholtickets nog steeds online is? Verschrikkelijk, GEEN TICKETS KOPEN VIA DEZE SITE!! OPLICHTERS!

 by Ginus

Nog nooit meegemaakt ondanks ik regelmatig vlieg.
Niet te bereiken.
Totaal geen reactie op mail.
M.a.w. omboeken is niet mogelijk.
Je kunt fluiten naar je hard verdiende centjes,
ze zijn voor geen cent te vertrouwen.
Laaie lichters zijn het.

 by J

Ik had ook via Schipholticket.com vliegtickets geboekt, op een dag mail gekregen dat de vluchten geannuleerd waren.
Proberen contact te leggen, maar dat hebben ze niet, lijkt een postbus adres in Amsterdam te zijn.
Ze maken deel uit van Otravo.com, kan je bereiken via tel:+31 20 - 369 07 02. helaas ook vaak te horen dat ze gesloten zijn.
Echter een keer geholpen in het Engels, de dame ging een request indienen voor terugbetaling.
Niets meer van vernomen... na 11 dagen vandaag terug gebeld, kreeg ik een zekere 'Patrick' van schipholtickets.nl aan de lijn en beweerde hij dat ik met schipholtickets.com moest bellen voor terugbetaling.
Nummer dat ik van hem kreeg is +31 20 205 21 34, maar blijkt niet te bestaan..
Ik belde direct naar Otravo terug en hoorde dat plots hun klantenservice gesloten is aan de telefoon...

 by Sja

Heeft iemand contact gegevens van deze luchtmatschaap? Een werkende emailadres of telefoonnummer.

 by Koppers

Zeer slecht op lichters

 by Jaimy

Eigenlijk is één ster al een ster teveel. Wat een flutorganisatie. Ze zijn in het geheel niet bereikbaar, vluchten worden gecanceld en je kunt ze op geen enkele manier contacten. Dit nooit meer.

 by Sav

Nooit meer
Super slecht service

 by Tonies

Mijn klacht gaat over het Lang Parkeren op P3, op 18 December kom ik terug van vakantie en haal mijn auto op. Maar kom niet door slagbomen. Met iemand door die intercom gesproken kon niets over mijn boeking vinden. Na een half uur gesprek eindelijk naar huis toe, slagbomen open. wat bleek ik had betaald met een creditcard, en had een kaartje uit de automaat gehaald. waar mijn klacht over gaat is dat er geen mensen aanwezig waren bij de parkeerplaats die je kunnen helpen. Zeer slecht. Alles wordt maar op de Covid gegooit, en de mensen kunnen slechts door een afstaand geholpen worden. wij hadden niet alleen problemen op 18 december.

 by Bosman

Ik heb online een dagtrip voor twee personen geboekt, totaal onwetend dat dit automatisch via schipholtickets ging. Ik kreeg daarna een mail, dat onze terugvlucht was gewijzigd. Als ik het daarmee eens was moest ik meteen reageren. Deze verandering komt ons helemaal niet uit, maar er is geen enkele manier om in contact te komen met Schipholtickets. Als ik niet reageer, dan annuleren ze automatisch de hele boeking, ZONDER DAT JE JE GELD TERUG KRIJGT!!! Waardeloos! Honderden euro's in een putje gegooid! Dat putje heet Schipholtickets, dus het is een rioolput, wat mij betreft! Nul sterren. Tot overmaat van ramp hoor ik van een KLM-medewerker, dat Schipholtickets een en ander door Travel genio laat doen. Deze, wat het ook moge zijn, zit in Spanje. Op geen enkele manier mee in contact kunnen komen. Wat is dit allemaal voor oplichterij?!?

 by m

Schipholtickets is niet bereikbaar, niet telefonisch en niet via e-mail. In 2020 heb ik om die reden uiteindelijk rechtstreeks bij KLM coronavouchers aangevraagd en gekregen.Nu wil ik een voucher verzilveren en krijg ik van KLM te horen dat dat via mijn reisagent (schipholtickets) moet regelen. Wedereom GEEN reactie: niet via mail en nergens een telefoonnummer te vinden. SCHANDALIG.

 by Bella

Geen telefoonnummer te vinden .

 by Kadernk

Nagenoeg onbereikbaar. Telefoonnummer en email adres bestaan niet op hun website, daarna toch op andere manier een telefoonnummer gevonden met een wachttijd die zo lang was dat ik heb opgehangen.

 by angelo

gewoon telefonisch niet te bereiken, ik dacht dat ik me geld kwijt was en heb klm zelf gebeld om te vragen of de vluchten waren geboekt met 7 man. gelukkig was de boeking goed gegaan. advies niet via deze site boeken, voor eventuele vragen wordt je niet geholpen

 by Maral

Very bad ticket office nobody responding

 by Aldjaidi

Alhoewel moeilijke klantenservice te bellen geduld blijft je aan de lijn ,tik gewoon wat ie wil ( engels talig ) ,ik had mislukte QR scannen met betaling toen had ik gewoon inloggen betaling via website ing toen lukt wel,, maar de vraag teken of is die ontvangen de volgende dag had klservice gebeld en had ie alles uitgelegd na booking nummer opgeven , in de middag kwam binnen email E-ticket van beide kantoor zowel van schipholticket ook van luchtvaartmaatschappij netjes op tijd binnen 24 uur dus. ik hoop het verder geen probleem meer.

 by Boek niet met deze partij

Resevering mislukt en contact met deze firma is niet mogelijk. Het lijk wel op een credit card fishing nep bedrijf; advies koop hier geen tickets.

 by Nienke

Bovenstaand nummer klopt dit, je krijgt de hele dag te horen dat hun ‘klantenservice’ nu met gesloten is. Verder zijn ze telefonisch op geen enkele wijze te bereiken.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met SchipholTickets.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij SchipholTickets.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met SchipholTickets.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar SchipholTickets.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door SchipholTickets.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )