Aantal reviews 82

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl? Geef hier een cijfer

Beste bezoeker van Keuzemenu.info. Wij hebben geconstateerd dat SchipholTickets telefonisch niet meer bereikbaar is.

Wanneer u belt wordt u via een meldtekst verwezen naar de website van SchipholTickets. Daar vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen.  (Zoals over bijvoorbeeld bagage, reis- en annuleringsverzekering, E-ticket, het annuleren van uw boeking en de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus). Hierna wordt de verbinding automatisch verbroken.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

Waarom SchipholTickets.nl bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. SchipholTickets.nl telefoonnummer

 2. www.schipholtickets.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort onderstaand (gewijzigd) welkomstboodschap. U wordt na afloop van deze meldtekst niet doorverbonden!

"Goedendag, bedankt voor het bellen. We krijgen veel telefoontjes over vliegtickets en de huidige coronavirus situatie. Voor vragen verwijzen wij je naar onze FAQ pagina. Hier vind je de meeste antwoorden. Staat jouw vraag en of antwoord er niet bij en heb je ons hulp echt nodig? Dan verzoeken wij je om ons een mail te sturen. Vermeld in het onderwerp de reserveringscode, vertrek datum en de naam van de luchtvaartmaatschappij. Zodra wij je verzoek in behandeling gaan nemen, nemen wij contact met je op." Vervolgens wordt de verbinding verbroken.

Aantal reviews 82

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl? Geef hier een cijfer

Voormalig Telefonisch Keuzemenu

"Welkomt bij SchipholTickets.nl. To speak with us in English press 1." (keuzemenu.info)

Dit gesprek kan worden opgenomen voor registratie en trainingsdoeleinden. Je mening is belangrijk voor ons. Wil je ons na dit gesprek laten weten wat van onze klantenservice vindt kies 1. Wil je dit niet blijf dan aan de lijn.

 • Bel je voor een nieuwe boeking toets 1
 • Bel je over een bestaande boeking toets 2
 • Bel je voor een groepsboeking van meer dan 9 personen toets 3
 • Heb je een andere vraag toets 4

Meer info

SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets en koopt scherp in en hierdoor beschikt SchipholTickets.nl over zeer goedkope vliegtickets. Op de website kunt u alle luchtvaartmaatschappijen eenvoudig vergelijken en in enkele stappen reserveren.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met SchipholTickets.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 82 reviews
 by Sara

A very poor and bad services, i don't advice anyone to buy ticket from this site . I have more then a year sending emails and calling them to have my money back but no answers.

 by Marion

Niet te bereiken Waardeloos!!!!!!

 by Rianne

Tweemaal geen bericht over geannuleerde vlucht, eerste keer kunnen nabellen, nu is telefoonnummer niet bereikbaar. Online vind ik de oude vluchtgegevens. Wat is dit voor een bedrijf?

 by Bedrogen door schiphol tickets

Schiphol Tickets blijkt praktisch onbereikbaar. Levert niet de beloofde tickets maar verzoekt me na betaling tot 3 keer toe extra te betalen bij 3de keer niet meer betaald. Wacht nog op mijn geld terug

 by Clara

Ik heb een vlucht geboekt via online op6Dec 2022 voor mijn zoon ikmoet zeggen alles werd netjes geregeld ,ik had een verkeerde geboorte Jaar op mijn reis online ticket en ik stuurde een email hierover meteen werd dat geregeld.Ik woou daarna extra baggage ik stuurde weer een email ik werd geantwoord daarna via telefoon werd dit ook geregeld.De KLM vlucht was op tijd de service voor mij van Schiphol tickets was in orde.ook spreken ze anderen talent dat makkelijk was voor het comunicceren apart van nederlands dus sorry maar dit was pas een paar dagen geleden.mijn vlucht was netjes geregeld zonder enkel probleem,aankoment bij Schiphol was alles ok prima

 by klootzak

ik heb online ticket geboekt , en wil wijzigend. stuur ik email geen reatie . telefoon klopt ook niet.
uiteindelijk krijg ik antwoord om te betalen . maar geen link van betaling,
ik weet niet wat ik nu moet doen .

 by R Kisters

zeer slecht telefonisch contact

 by Minas

gisteren tickets geboekt en betaald , nog geen bevestiging , geen tickets'.
Via My Trips reageren ze niet .
wat is hun mailadres ??

 by Minette Hubar

WAARDELOOS!! Niet bereikbaar, wordt bevestigd ivm alle chaos in juni op schiphol dat ik beter mijn vlucht kon annuleren - zou dan wel de tax terug ontvangen - en een nieuw ticket boeken vanaf Rotterdam. Dit allemaal gedaan en tot op heden 30 aug geen geld terug gekregen. Net met mega omwegen iemand aan de telefoon, extreem behulpzaam. Zij bevestigd dat haar supervisor zegt geen geld terug te geven. ECHT BOEK rechtstreeks met een airline en sla deze site over

 by Raife

Onder nul niet bereikbaar regardeerde niet opmails NEP alles nooit meer ????????

 by Jurgen

Waardeloos en onbereikbaar

 by Marjan

niet te bereiken per telefoon!!!

 by Menno Witteveen

Ik moet om dringende reden mijn terugvlucht ombouwen. Ik heb bij VliegTickets 99 euro extra betaald om een Flexticket te hebben. Ik krijg op hun website nu te zien dat mijn ticket niet wijzigbaar is. Ik dus proberen te mailen maar geen reactie. Bellen dan: niet bereikbaar. Dit zijn praktijken die echt niet kunnen. Had wellicht eerder naar de reviews moeten kijken, want het klopt echt. Dit is een heel heel slecht bedrijf met nul service.

 by Arjan

Onbereikbaar

 by Thomas

Heb een ticket incl 2 koffers geboekt. Op de luchthaven moest ik, omdat dit niet was aangegeven en niet bekend was bij de luchtvaartmaatschappij 200 euro extra betalen.
Lijkt alsof ik bij mijn retour ook weer 200 euro zal moeten betalen.

Zoals gebruikelijk zijn ze niet bereikbaar!

 by Marina

Wat een waardeloze site. Ik heb er geen woorden voor. Extra geld betaald en een mail gekregen of ik misschien nog wat extra wilde betalen en oh ja de vorige betaling was niet helemaal goed gegaan dus die ook nog opnieuw. Schandalig. Boek hier NOOIT je vliegtickets. Ik heb maar met iets anders geboekt en verwacht niet dat ik mn geld ooit nog terug ga zien.

 by Mina Yapar

SchipholTickets.com is telefonisch niet bereikbaar. Klantenservice is onmogelijk te bereiken. Slechte service.

 by W

Schipholtickets is heel slecht bereikbaar ! Informatie op de website is niet actueel. Je kunt geen e-mail adres en geen telefoonnummer vinden.

 by frans

hele slechte service niet bereikbaar, voor omboeken ticket. Nooit meer boeken bij Schiphol Ticket.com
Ticket betaald maar wilde andere datum dus OMBOEKEN.

 by Sebastiaan

Na veel contact en een 8 maanden wachten nog geen refund gehad. Ik ben nu aan het kijken of er een mogelijkheid is om collectief naar de rechter stappen, omdat er schijnbaar veel gedupeerden zijn. Zijn er meer mensen die daar aan mee willen doen?

 by Smit

Zolang alles gaat zoals het hoort, geen probleem. Wij hebben echter van onze terugvlucht wel een bevestiging maar geen eticket ontvangen. SchipholTickets is NIET bereikbaar, telefonisch niet en niet via mail.

 by Cees

Heel slechte reis organisatie. Kun je nooit contact met hun hebben. Lijk me een nep bedrijf.

 by Jon

Nep bedrijf

 by Raffel

0.0
Flut firma.
Reageert niet op emails.
Enorm slechte after service
Nooit meer.

 by Opoe

Geen bagage bijgeboekt! En telefonisch onbereikbaar. Nu maar zien om het geld terug te krijgen

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met SchipholTickets.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij SchipholTickets.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met SchipholTickets.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar SchipholTickets.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door SchipholTickets.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )