Aantal reviews 29

Hoe zijn uw ervaringen met Schiphol?

Geef hier een cijfer

Schiphol Contact

Heeft u een vraag aan Schiphol bijvoorbeeld over aankomst- en vertrektijden en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het vinden van een telefoonnummer kan soms best lastig zijn. Veel bedrijven ‘verstoppen’  tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het snel het juiste Telefoonnummer van Schiphol. Voor al uw vragen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met Schiphol Klantenservice. U hoeft geen keuzemenu te doorlopen, u krijgt direct een medewerker aan de lijn. Wilt u op een andere manier contact opnemen?  Op deze pagina vindt u ook overige contactmogelijkheden van de luchthaven.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Schiphol bellen?

 1. Voor vragen over aankomst- en vertrektijden
 2. Voor vragen over vluchtinformatie
 3. Voor vragen over parkeren bij Schiphol
 4. Voor meer informatie over de openingstijden
 5. Voor vragen over (hand)bagage
 6. Voor vragen over gevonden voorwerpen
 7. Voor vragen over vliegtickets
 8. Voor vragen over uw paspoort en reisdocumenten
 9. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. Schiphol telefoonnummer

 2. www.schiphol.nl

Bellen met Schiphol

Wanneer u belt met de grootste luchthaven van Nederland krijgt u hoort u de volgende ingesproken meldtekst welkomstboodschap met een kort keuzemenu:"Voor Nederlands blijf aan de lijn. For English dial 1."

"Welkom bij Amsterdam Airport Schiphol. Heb je vragen over jouw vlucht? Neem contact op met jouw luchtvaartmaatschappij. Heb je vragen over de coronamaatregelen voor jouw reisbestemming of benodigde PCR test? Dan verwijzen we je graag door naar de website van de overheid  www.nederlandwereldwijd.nl/reizen. Voor overige vragen blijf aan de lijn. We helpen je graag. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden. Wij bellen u na dit gesprek graag terug voor een klanttevredenheidsonderzoek. Doet u mee? Toets 1 voor Ja en toets 2 voor Nee."

Aantal reviews 29

Hoe zijn uw ervaringen met Schiphol?

Geef hier een cijfer

Meer info over deze Klantenservice

De klantenservice van Schiphol Airport is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.  Voor al uw vragen zoals bijvoorbeeld over aankomst- en vertrektijden, bagage, reizen en tickets helpen de medewerkers u graag verder.

Belt u Schiphol voor gevonden voorwerpen?  Voorwerpen die op Schiphol gevonden en ingeleverd zijn, worden geregistreerd in het 'lost and found systeem'. Als u het formulier op de website schiphol.nl/lostandfound invult, informeert Schiphol of uw item ingeleverd is.

Benieuwd naar het laatste nieuws en of wilt u meer weten over Amsterdam Airport Schiphol?

Op de website van Schiphol vindt u meer contactmogelijkgheden zoals whatsapp, twitter en facebook.

Meer informatie over Schiphol

Schiphol ligt ongeveer 15 km onder Amsterdam in de gemeente Haarlemmermeer en is een van de drukste luchthavens van Europa. De naam Schiphol heeft niks met schepen te maken, maar het woord is onstaan door een samenvoeging van twee gotische woorden, namelijk “Skip” ( hout om te hakken) en “Holl” (laaggelegen land). Schiphol lag strategisch goed in het midden van het land en mede daardoor ontstond luchthaven Schiphol in 1916 als militair vliegveld. Al snel bleek het veel te klein voor het luchtverkeer en voor en tijdens de eerste wereldoorlog werd er flink uitgebreid. Na de oorlog kwam het personenvervoer steeds meer op gang en de rest is geschiedenis. Inmiddels is het een enorm internationaal vliegveld en is het 24/7 een komen en gaan van vliegverkeer.

Contact met een andere luchthaven?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "luchthavens". U vindt hier snel het juiste telefoonnummer met overige contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Schiphol klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 29 reviews
 by Jasper

Lastig om contact te krijgen met de klantenservice. Bagage is verdwenen heb niet het gevoel dat schiphol/KLM haar doet om hier achteraan te gaan.

 by Yasmina

Zeer goede service. Ik had supersnel antwoord op mijn vraag. Probleem opgelost!

 by S

Nummer was niet bereikbaar

 by Marlous

Super snel geholpen, met juiste en duidelijke informatie.

 by najima

Supersnel geholpen, vriendelijke dame aan de lijn en heeft mij ook gelijk advies gegeven en telefoonnummer van de rijksoverheid waar ik ook moest zijn.

 by Hans

Binnen 15 seconden een medewerker te spreken gekregen. Zij kon mij antwoord meteen beantwoorden. Hele gesprek inclusief computer menu net 1 minuut.

 by Bodegraven

Vliegtuigen vliegen voortdurend over Bodegraven met een geluidintensiteit tussen 90 en 102 dB.

Tot enkele jaren geleden was de overlast veel minder.

Ik heb nog steeds geen fatsoenlijk antwoord op mijn vraag wat er is veranderd sinds die tijd.

 by Willem

Omg .... Ben net getuige geweest van een wel zeer onbeschofte security man. Hij bleef maar in het NL tegen een oudere japanse vrouw schreeuwen en die arme vrouw raakte geheel in paniek. Schiphol verander aub de security company .... er zijn zijn vast betere bedrijven te vinden.... met mensen met de juiste mentaliteit

 by Marijke

Vriendelijk te woord gestaan.

 by Gertie Werner

Neemt niet op!! Rapport cijfer minus 1

 by anoniem

hele vriendelijke mevrouw allen de telefoon verbinding is slecht heel moeilijk te verstaan

veder alles prima

 by Walsum ( 13-09-2015)

Als je met een rolstoel arriveerd is er normaal hulp aanwezig en bij elk land is dat goed geregeld behalve op SCHIPHOL als je met een rolstoel aankomst was er niets geregeld en werd je bijzonder onbeschoft behandeld.

Het meisje dat ons moest begeleiden kwam te laat en had geen tijd voor ons.

 by Bosland

Zéér slechte service!

Onmogelijk om iemand aan de telefoon te krijgen!

Een gigantisch keuzemenu, maar simpel iemand aan de lijn krijgen is niet mogelijk!

 by Diny

Wanneer u een klacht heeft dient u direct contact op te nemen met de klantenservice.

Er is een groot probleem! Mijn vriend is al zijn pasjes kwijt. Er is helemaal niemand op zondag te bereiken.Dit is dus Schiphol en zijn service.....

Maar ik blijf doorzoeken naar een mens aan de lijn van Schiphol !!!

 by Lopers

Er word mij niet de optie geboden om met een mens te spreken terwijl mijn vraag niet tussen de opties van het menu staat. Geheel nutteloos voor mij dus. :/

 by Bas

Hoe kan je jezelf nou een klantenservice noemen terwijl je geen klant te woord staat, maar die wel naar een enorm menu laat luisteren waar je precies niks aan hebt

 by Marja

Vraag over invalide parkeerplaats bij aankomsthal. Keurig geholpen.

 by S. Hoogland

Wat een bout site is dit, ik zit met een vreselijk groot probleem en kan hier niet eens iets vragen. Nederland weer op zijn smals. En dat omdat Schiphol zo belangrijk is voor Nederland. PffffffffAntwoord keuzemenu.info

Beste S. Hoogland,De website keuzemenu.info is een website door consumenten voor consumenten gemaakt. Wij staan niet in contact met de bedrijven die op deze website staan. Wij plaatsen contactgegevens van bedrijven inclusief het telefonisch keuzemenu, zodat consumenten sneller met de juiste persoon kunnen worden doorverbonden.Met vriendelijke groet,

 by cynthia

Super slecht

 by Engelien

Super super slecht.. ik wil iets vragen, geen computerstem

 by Gladys

Heel slecht wil alleen iemand aan de telefoon om iets te vragen, maar dat gaat dus niet. Een vrouw kletst maar door en door en door.......

 by Peter

Alweer een betaald 0900 nummer als je klantenservice wilt bellen. Heel slechte service. Schiphol neem voorbeeld aan dusseldorf!! Ook wat betreft parkeertarieveb: veeeeeel te hoog! Volgende keer weer gewoon naar Dusseldorf airport.

 by Marcel

Slecht. Ik krijg met geen mogelijkheid een medewerker te spreken. Vlucht is geannuleerd en geen enkele info op de site.

 by otto

zeer slecht, je krijgt gewoon niemand aan de lijn en bent uitsluitend bezig met de computerstem, walgelijk

 by du Plessis

Zeer goede service. Had binnen 2 minuten antwoord op mijn vraag en een medewerker gesproken. Probleem opgelost. Dank je wel voor snelle reactie.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Schiphol klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Schiphol zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Schiphol op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Schiphol klantenservice en wordt ook niet gelezen door Schiphol
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )