Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Roompot Vakanties? Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact opnemen met Roompot? Op zoek naar het telefoonnummer?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Roompot Vakanties en kunt u deze niet gemakkelijk vinden op de website van het vakantiepark ? Hieronder vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Zo kunt u makkelijk direct contact opnemen. Wanneer u belt met de klantenservice krijgt u een kort keuzemenu te horen. Als extra service hebben wij dit menu uitgeschreven. Zo weet u vooraf welke keuze het beste past bij uw vraag, en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 15.00 uur

Waarom Roompot Vakanties bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Roompot Vakanties telefoonnummer

 2. www.roompot.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij  de gastenservice van Roompot. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Wilt u personen aantal wijzigen of extra's toevoegen op uw reeds gemaakte reservering? Dan kunt u dat nu zelf doen via www.mijnroompot.nl. Al onze contactmogelijkheden en de meest gestelde vragen vindt u op onze service- en contactpagina op www.roompot.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden. "

 • Toets 1

  Belt u omdat u een boeking wilt maken?

 • Toets 2

  Belt u omdat u een vraag heeft over een al gemaakte boeking?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Roompot Vakanties? Geef hier een cijfer

Meer klantenservice contact informatie nodig?

Op www.mijnroompot.nl kunt u met uw inlogcode en wachtwoord een heleboel zaken eenvoudig zelf regelen. U kunt uw reservering bekijken, extra's bij bestellen, betalingen doen en bekijken, de status van uw borg zien en nog vele andere zaken. Alle eerder genoemde zaken kunt u ook regelen door een email te sturen naar info@roompot.nl. Alleen extra's bijbestellen gaat ook heel snel via www.roompot.nl/bijboeken.

Schrijven: Roompot Service, Postbus 6, 4460 AA Goes

Contact met een ander vakantiepark?

Bezoek onze overzichtspagina "Recreatieparken" voor het telefoonnummer en overige contactinformatie.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Roompot Vakanties klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
 by J Eldijk

Kan jullie per telefoon niet te pakken krijgen.Klanten service een drama. Zouden jullie mij kunnen bellen reserveernr 11141867 5 november Egmond aan zee Overigings park netjes en goed.Vr gr

 by Hollebeek

Wij hebben net een brief van u ontvangen waarin u zegt dat we het huisje niet schoon hebben achter gelaten.Ik kan u vertellen dat het huisje er schoner uit zag toen we weg gingen dan toen we er in kwamen.elke dag werden de vloeren geveegd en gedweild wc schoon gemaakt bedden gelucht en bad gesopt .ik heb de werksters gezien hoe ze schoon maken nog geen 5minuten zijn ze binnen en die willen nu zeggen dat het niet schoon was? Denk dat ze maar een andere bril moeten kopen zelfs met die warmte waren we bezig met alles netjes te houden en dat moest ook want we hadden een gehandicapt kind bij ons .sorry voor de vuil zak die buiten bij de voordeur stond ja die zijn we inderdaad vergeten .dit heeft ons zeer gekrenkt en zal ook geen gebruik meer maken van park de bikkels Met vr.groet.familie hollebeek

 by J.Thijssen

Altijd goed contact, men doet zijn uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen. Ook op de parken vriendelijk en behulpzaam personeel. Accomodaties prima of je nou in een challet of stenen bungalow vertoefd. Mocht er onverhoopt 'n probleem zijn dan steld men alles in het werk dit op te lossen.

 by B.B.

Prijzen worden erg laat getoond. Waarom wordt de prijs niet direct getoond? Waarom een duur telefoonnummer?

 by Roompot

Altijd goede service en denkt men met je mee, ook de accomodatie is altijd prima

 by EECKHAUTTE REMI

Reeds 4 maal werd gebeld naar 070-778899 voor reservatie VAKANTIEPARK AQUDELTA BRUINISE (libelle) voor 1juni tot en met 5juni

tot nu toe wordt er geen gevolg aan gegeven reservatie nr 00015185439

Welke ervaringen heeft u met Roompot Vakanties klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Roompot Vakanties zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Roompot Vakanties op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Roompot Vakanties klantenservice en wordt ook niet gelezen door Roompot Vakanties
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )