Klantenservice Regiobank Bellen?

Wilt u contact opnemen met de Regiobank en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer en overige contactgegevens.


Alles over deze klantenservice

De klantenservice van Regiobank staat u telefonisch meteen te woord. U wordt onderstaand welkomstboodschap met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

“Welkom, bij de Regiobank. Voor persoonlijk advies en vragen over producten en acties, verwijzen wij u naar onze website www.regiobank.nl. Op de startpagina onder “contact” vindt u informatie over de regiobank adviseur bij u in de buurt. Heeft u een andere vraag? Blijft u dan aan de lijn. U wordt verbonden met een Regiobank medewerker. ” ( keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden

Dit service nummer is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

De meest gestelde vragen aan de klantenservice van de Regiobank gaan over:

  • Internetbankieren met Regiobank
  • Mobiel Bankieren
  • Digipas en Digicode
  • Wereldpas en rekening
  • Overstappen naar Regiobank
  • Rekeninginformatie

Bezoek de website van Regiobank voor meer contactmogelijkheden, zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp.


Contact met een andere bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Banken“.  U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.


icon-tel

Regiobank telefoonnummer

0800-0411gratis

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Regiobank klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Regiobank klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Regiobank zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Regiobank op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Regiobank klantenservice en wordt ook niet gelezen door Regiobank
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )