BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

RDW Contact

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

0906-7171710 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 223

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij RDW
 • RDW klantenservice telefoonnummer:

   088-0087447
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: 
 • Website: www.rdw.nl
 • Rapportcijfer RDW klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met RDW klantenservice? Geef hier een cijfer

Contact met de RDW?

Wilt u contact opnemen met de RDW en bent u op zoek naar het Telefoonnummer?  Op deze pagina vindt u snel het RDW Telefoonnummer met alle opties van het telefonisch keuzemenu.  Door aan de hand van dit uitgeschreven belmenu te bellen met de RDW klantenservice heeft u sneller contact met de juiste telefoniste.

Wilt u snel contact met de RDW –Rijksdienst voor Wegverkeer – dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. U heeft dan sneller antwoord op uw vraag. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u naast het telefoonnummer ook overige contactinformatie en contactmogelijkheden.


Hulp bij Contact RDW

Bij het bellen met de RDW hoort u onderstaand welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt:

Welkom bij de RDW. Do you want information in English press 8. Onze gesprekken worden opgenomen voor opleidingsdoeleinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u om het kentekenbewijs of chassisnummer of Burgerservicenummer bij de hand te hebben. (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Is uw bedrijf in het bezit van een RDW Erkenning kies 1

TOETS 2 — Heeft u vragen over uw kentekenbewijs, tenaamstellingscode of het op naam zetten van een voertuig kies 2

TOETS 3 — Heeft u vragen over import of export kies 3

TOETS 4 — Heeft u vragen over het maken van een keuringsafspraak kies 4

TOETS 5 — Heeft u vragen over APK, schorsen of slopen kies 5

TOETS 6 — Heeft u vragen over het rijbewijs, het digitaal verlengen van het rijbewijs of begeleid rijden kies 6

Voor overige vragen kunt u blijven wachten. ( U wordt doorverbonden met de telefoniste)


Telefonische Openingstijden RDW

De klantenservice van de Rijksdienst voor Wegverkeer is op de volgende tijden telefonisch bereikbaar:

 • maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Belt u vanuit buitenland bel dan naar het telefoonnummer : +31 (0)598 39 33 30


Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contactpagina op de website van de RDW


Makkelijk contact opnemen met een andere organisatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere organisatie. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met RDW Contact

Het liefst geef ik 0, want er wordt niet opgenomen.

Beoordeeld op:14 02, 2018 door: Anita

Het liefst geef ik 0, want er wordt niet opgenomen.

Probeer ze te bellen met het nummer als je vanuit het buitenland belt. De verbinding wordt gewoon verbroken. Ik bel namelijk vanuit het buitenland. He

Beoordeeld op:30 08, 2017 door: R. Houtzager

Probeer ze te bellen met het nummer als je vanuit het buitenland belt. De verbinding wordt gewoon verbroken. Ik bel namelijk vanuit het buitenland. Het gewone nummer geprobeerd. Een aantal keren. Krijg je te horen dat "het nummer geblokkeerd is voor gesprekken ". Waar is dat nummer dan in vredesnaam voor. Nog iets: in juni verzoek tot schorsing van de scooter van mn zoon ingediend. Stond nog op zijn naam terwijl hij hem verkocht heeft. Zou binnen 6 weken bericht krijgen. Niks dus. Wel heeft mijn zoon inmiddels een boete van het cjib ontvangen van 380 euro ivm het niet verzekerd zijn van de scooter. In wat voor land leven wij. Nou ja, ik gelukkig niet meer.

Wat een onvriendelijk slechte service aan de telefoon. Ik zit in het buitenland en kan niet bellen met mijn vraag!!!!!!! We leven in 2017 belachelijk!

Beoordeeld op:21 08, 2017 door: M

Wat een onvriendelijk slechte service aan de telefoon. Ik zit in het buitenland en kan niet bellen met mijn vraag!!!!!!! We leven in 2017 belachelijk! Ok dan laat ik even iemand uit nederland hun bellen met de vraag of ze me terug kunnen bellen. Diegene het RDW gebeld en gevraagd of ze mij even konden terug bellen ivm mijn dringende vraag krijgt ze te horen dat ze niet naar buiten kunnen bellen! wat een belachelijk antwoord!!
Te slecht voor woorden gewoon!!!!!!!! Dat dit zogenaamd niet mogelijk is, is gewoon al te belachelijk om als smoes te gebruiken en dan nog niet eens gesproken over de onvriendelijkheid aan de telefoon!!
Jullie kunnen nog veel leren!

COPIEN VERZONDEN NAAR RDW VEENDAM MET BEGELEIDEND SCHRIJVEN......DUURDE 10 dagen en ja reaktie telefonisch....mijn auto wil ik laten

Beoordeeld op:08 08, 2017 door: A,C.NIEUWKERK

COPIEN VERZONDEN NAAR RDW VEENDAM MET BEGELEIDEND SCHRIJVEN......DUURDE 10 dagen en ja reaktie telefonisch....mijn auto wil ik laten demonteren [slopen]...moet ik weer een nieuwe brief schrijven . het slopersbedrijf van der FEER KAN het niet uitvoeren er is een deel weg van kenteken. telefonisch mij aangeraden even nogmaals te schrijven....en dan ontvang ik een toestemmingsbriefje om te laten demonteren.

Sturen berichten via mijn overheid en weten zelf niet wat ze gestuurd hebben en kunnen het ook niet stoppen. Werd onvriendelijk te woord gestaan en er

Beoordeeld op:07 08, 2017 door: Cynthia

Sturen berichten via mijn overheid en weten zelf niet wat ze gestuurd hebben en kunnen het ook niet stoppen. Werd onvriendelijk te woord gestaan en er werd zelf gewoon opgehangen.
Bah!

Vandaag een motorfiets uit laten schrijven i.v.m. verkoop naar België.Een verademing de vriendelijkheid van de balie medewerkers in 's-Hertogenbosc

Beoordeeld op:26 07, 2017 door: Gerard

Vandaag een motorfiets uit laten schrijven i.v.m. verkoop naar België.
Een verademing de vriendelijkheid van de balie medewerkers in 's-Hertogenbosch.
Had dit niet verwacht, weet niet wat me is overkomen.
Ga zo door en wens u nog een prettige dag verder.

Snel geholpen en duidelijk de gevraagde informatie gekregen!!

Beoordeeld op:08 05, 2017 door: Noes

Snel geholpen en duidelijk de gevraagde informatie gekregen!!

Begrijpen mijn vraag niet (kentekenbewijs wordt door postnl doorgestuurd naar mijn exman die het niet doorstuurt. ,ijn vraag is om alleen mijn meisjes

Beoordeeld op:04 11, 2016 door: A. van Dam

Begrijpen mijn vraag niet (kentekenbewijs wordt door postnl doorgestuurd naar mijn exman die het niet doorstuurt. ,ijn vraag is om alleen mijn meisjesnaam erop te xetten.
Zijn gewoon niet bereikbaar telefonisch, zonder antwoordbandje.

Je moet veel geduld hebben bij deze instantie. Zijn niet goed op de hoogte van wat je vraag is. Mijn vraag is. Is een Canadees rijbewijs geldig in Ned

Beoordeeld op:23 09, 2016 door: A. Bouwman

Je moet veel geduld hebben bij deze instantie. Zijn niet goed op de hoogte van wat je vraag is. Mijn vraag is. Is een Canadees rijbewijs geldig in Nederland. Ja 150 dagen. Welke dan?

na 15 min aan de telefoon doorverbonden naar technische dienst en niet gelukt. Opnieuw gebeld in de wacht met leuke 80ties songs 😉 Echter het kost u

Beoordeeld op:02 08, 2016 door: Redone

na 15 min aan de telefoon doorverbonden naar technische dienst en niet gelukt. Opnieuw gebeld in de wacht met leuke 80ties songs 😉 Echter het kost uiteindelijk ons als klant want dat is wat we uiteindelijk zijn veel geld om een antwoord te krijgen. Dat vind ik zo'n slechte service dat je 10 cent per minuut moet betalen plus de gebruikelijke gesprekskosten.

Slaat nergens op dat bij een wokmelding op een scooter je meer dan 2 maanden moet wachten voor je terecht kan >:( en dan ook nog is een slechte klante

Beoordeeld op:19 04, 2016 door: ra

Slaat nergens op dat bij een wokmelding op een scooter je meer dan 2 maanden moet wachten voor je terecht kan >:( en dan ook nog is een slechte klantenservice waar je niks aan hebt!

Waardeloos klote bedrijf.Probeer al maanden een Spartamet van me naam af te krijgen.Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.De wachtijden

Beoordeeld op:30 01, 2016 door: Pzaal

Waardeloos klote bedrijf.
Probeer al maanden een Spartamet van me naam af te krijgen.
Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
De wachtijden zijn abnormaal en de gesprekskosten zijn ook te duur.
Kunnen we dit soort achterlijke bedrijfen niet vewoon afschaffen??

ik probeer al een paar uur een e-mail adres te vinden van de rdw en dat is niet mogenlijk ik hed wat door te sturen graag een e-mail adres van u bvd<

Beoordeeld op:27 01, 2016 door: C.Schlahmilch

ik probeer al een paar uur een e-mail adres te vinden van de rdw en dat is niet mogenlijk ik hed wat door te sturen graag een e-mail adres van u bvd

Nog steeds niet mogelijk om met een Nederlandse mobiel in het buitenland de RDW te bereiken. Hebben blijkbaar nog niks met de klacht gedaan.

Beoordeeld op:24 08, 2015 door: Patrick

Nog steeds niet mogelijk om met een Nederlandse mobiel in het buitenland de RDW te bereiken. Hebben blijkbaar nog niks met de klacht gedaan.

Ik heb een wok signaal (terecht!!) op mijn scooter gekregen en moet mijn scooter nu afvoeren en laten herkeuren, allemaal heel terecht, maar waarom ka

Beoordeeld op:20 06, 2015 door: Cindy

Ik heb een wok signaal (terecht!!) op mijn scooter gekregen en moet mijn scooter nu afvoeren en laten herkeuren, allemaal heel terecht, maar waarom kan ik pas na 2 maanden terecht voor een afspraak!!?? ik voel me nu net een crimineel die 2 maanden niet de weg op mag en zo wordt de straf wel erg hoor, waarom moet de gehele kop van noord holland afhankelijk zijn van 1 keurings station in amsterdam!? waarom kan een regulier keuringsstation dit niet doen of worden er meerdere keuring stations geopend, dit is zo zwaar zuur!

Heb gebeld vanuit Spanje aang. de omwisseling van mijn spaans rijbewijs naar een nederlands rijbewijs.Wij zijn nu woonachtig in Woubrugge, gemeente

Beoordeeld op:18 05, 2015 door: Josef Mannaerts

Heb gebeld vanuit Spanje aang. de omwisseling van mijn spaans rijbewijs naar een nederlands rijbewijs.
Wij zijn nu woonachtig in Woubrugge, gemeente Roelofarendsveen, en de mevrouw die mij te woord
heeft gestaan was heel vriendelijk maar kon mij niet alle antwoorden geven.
Zij verwees mij naar de gemeente in Roelofarendsveen en dat zal ik ook doen.
Bedankt voor de vriendelijke conversatie.

Laat ik duidelijk zijn terwijl mij dit schrijven mogelijk mijn rdw erkenning kan of gaat kosten, het grootste tuig en of schorem zijn nu eenmaal die l

Beoordeeld op:25 03, 2015 door: Gen A Handelsonderneming

Laat ik duidelijk zijn terwijl mij dit schrijven mogelijk mijn rdw erkenning kan of gaat kosten, het grootste tuig en of schorem zijn nu eenmaal die lui die werken voor de overheid, daar hoef je geen Teeven of Opstelten voor te heten, Het is heel simpel normale mensen zijn de beste om uit te melken dus doen dat radjepal dat ook, er is feitelijk maar een oplossing zien als schadelijk wild en tegen de muur zetten en afschieten.

Ik al 3.5 jaar een auto op naam van mijn moeder.Ik heb deze auto in opslag staan, nu heeft mijn zus zomaar de auto verkocht.Terwijl ik de papieren

Beoordeeld op:18 09, 2014 door: Douwe

Ik al 3.5 jaar een auto op naam van mijn moeder.
Ik heb deze auto in opslag staan, nu heeft mijn zus zomaar de auto verkocht.
Terwijl ik de papieren heb deel 1 ,2 ,3 en de tenaamstelling heb en de kentekenplaten.
Ik betaal ook al 3,5 jaar verzekering en belasting voor de auto.
Ik zag toevallig dat mijn auto op marktplaats te koop stond.
De nieuwe eigenaar vertelde dat hij gewoon een nieuw kenteken had gekregen van mijn zus.
Ik meteen naar de rdw. want je kunt toch niet zo maar een kenteken van een auto overschrijven zonder papieren.?????
Ze vertelden me dat dat ook niet kon.
Maar ze konden het niet zo terug draaien , helaas, moest maar klacht indienen.
Ik vroeg nog om een copy van overschrijving, die konden ze ook niet geven, werd maar eenmalig uitgegeven.
Dus weer pech, je begrijpt dit toch niet dat dit zo maar kan.
Zonder papieren ,een auto op naam zetten en verkopen, en de rdw doet er niets aan.

BEDANKT RDW

Zeer slechte telefonische service. Het enige antwoord dat ik van een vanaf het begin af aan chagrijnige mevrouw heb gekregen was dat ik maar gewoo

Beoordeeld op:27 08, 2014 door: Danny

Zeer slechte telefonische service.

Het enige antwoord dat ik van een vanaf het begin af aan chagrijnige mevrouw heb gekregen was dat ik maar gewoon moest betalen, terwijl de fout bij het RDW ligt....

Het probleem is kennelijk dat ik in het buitenland woon en werk.Mijn moeder is overleden en bij het opruimen van het appartement vinden we een Spa

Beoordeeld op:15 08, 2014 door: Gerard

Het probleem is kennelijk dat ik in het buitenland woon en werk.

Mijn moeder is overleden en bij het opruimen van het appartement vinden we een Spartamet.
Jammer genoeg ontbreekt een deel van het papieren kenteken waardoor het voertuig niet overgeschreven kan worden.

Na overleg met de rdw, telefonisch, wordt mij toegezegd de benodigde papieren te sturen en een betalingskenmerk. Ik verricht de betaling en stuur de formulieren ingevuld retour...........

Denk je dat er een kentekenpasje opgestuurd wordt ?
Nee!

Een brief, of ik me ff in Nederland bij een RDW keuringsstation wil melden met de spartamet om deze te laten controleren en mijzelf te legitimeren !!!!
Pardon ?

Dus ik bel net terug maar mijn geld ben ik kwijt. Volgens de medewerker Scholte was er al genoeg tijd aan besteed zo..........

Ja ja, en jij denkt dat ik dit accepteer ??
Wrong bet!

We verblijven momenteel in het buitenland en kunnen de RDW op geen enkele manier bereiken. Niet via het vaste nummer, en ook het 0900 nummer wat verme

Beoordeeld op:28 07, 2014 door: Saskia

We verblijven momenteel in het buitenland en kunnen de RDW op geen enkele manier bereiken. Niet via het vaste nummer, en ook het 0900 nummer wat vermeld staat voor bellen uit het buitenland werkt niet. Bij beide word je er zo weer uitgegooid!!
Wie weet hoe de RDW TE BEREIKEN VANUIT HET BUITENLAND MET EEN NEDERLANDSE MOBIEL?

Wil een vraag stellen vanuit het buitenland. Is een appart nummer voor. Maar het werkt niet. De verbinding wordt verbroken

Beoordeeld op:28 07, 2014 door: Els van Weerden

Wil een vraag stellen vanuit het buitenland. Is een appart nummer voor. Maar het werkt niet. De verbinding wordt verbroken

het is nu half 10 smorgens, ik wacht pas 10 minuten zonder iemand gesproken te hebben. ik weet niet eens hoeveel wachtenden ik voor me heb en ook niet

Beoordeeld op:13 06, 2014 door: fons

het is nu half 10 smorgens, ik wacht pas 10 minuten zonder iemand gesproken te hebben. ik weet niet eens hoeveel wachtenden ik voor me heb en ook niet hoeveel medewerkers na mijn keuze ter beschikking staan van mijn onderwerp.
een grove schande, hier zou een minister toch iets aan moeten doen. inmiddels is het 14 minuten! nog steeds niemand, ik verveel me, niet eens een muziekje! 15 minuten tot ik iemand spreek. Ik wordt aan de praat gehouden en uiteindelijk verwezen naar de website.
zeer slecht, medewerkers geven ook nog hun prive mening over bepaalde zaken en dat zonder dat ze alle ins en outs kennen.

Ik ben ontzettend vlot en keurig geholpen door een aardige Jufvrouw voor mij 10 punten Wim Smits' uit Knokke

Beoordeeld op:11 06, 2014 door: Wim Smits'

Ik ben ontzettend vlot en keurig geholpen door een aardige Jufvrouw voor mij 10 punten
Wim Smits' uit Knokke

Verschrikkelijke klantenservice. Als RDW het waagt om een 0900 nummer te gebruiken laat de service dan snel en goed zijn! of neem een normale telefoon

Beoordeeld op:03 06, 2014 door: Kees Post

Verschrikkelijke klantenservice. Als RDW het waagt om een 0900 nummer te gebruiken laat de service dan snel en goed zijn! of neem een normale telefoonnummer dit kost mij handen vol met geld zo!

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.8 5.0 42 42 Het liefst geef ik 0, want er wordt niet opgenomen.

Welke ervaringen heeft u met RDW Contact?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij RDW Contact zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met RDW Contact op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar RDW Contact en wordt ook niet gelezen door RDW Contact

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.