Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met PWN Waterleidingbedrijf?

Geef hier een cijfer

PWN Bellen?

Heeft u een vraag aan Drinkwaterbedrijf PWN? U wilt bijvoorbeeld weten hoe u uw meterstanden kunt doorgeven? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Zoek niet verder. Op deze pagina vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Om het bellen met het waterbedrijf makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu helemaal uitgeschreven. Hierdoor weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste persoon. Verder vindt u op deze pagina ook overige contactgegevens van het waterbedrijf.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom PWN Waterleidingbedrijf bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. PWN Waterleidingbedrijf telefoonnummer

 2. www.pwn.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u uw klantnummer bij de hand houdt, dan kan de medewerker u sneller helpen.

"Welkom bij PWN. Voor het doorgeven van uw watermeterstand, verhuizing, facturen, betalingen en het wijzigen van gegevens kunt u ook terecht op www.pwn.nl/mijnpwn.  Om u goed van dienst te kunnen zijn volgt er nu een keuzemenu. "

 • Toets 1

  Belt u over een storing of gepland onderhoud

  " Wij willen u zo snel mogelijk helpen. Toets hiervoor na de toon de vier cijfers van uw postcode in en sluit af met een hekje (#). Weet u de postcode niet toets dan een sterretje."

 • Toets 2

  Wilt u een watermeterstand doorgeven of heeft u een vraag over uw watermeter

  "Toets na de toon uw opnamenummer in." Volg vervolgens de verdere instructies op.

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over een rekening of een betaling

 • Toets 4

  Belt u over een verhuizing of een nieuwe aansluiting

 • Toets 5

  Voor alle overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met PWN Waterleidingbedrijf?

Geef hier een cijfer

Hoe kan ik PWN Bereiken?

Heeft u een vraag aan het Drinkwaterbedrijf? We hebben de contactgegevens voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf kiezen hoe u contact wilt opnemen.

 • Via telefoonnummer: 0900-405070
 • Bel vanuit het buitenland naar +31 (0)23 - 541 39 05
 • Zakelijke klanten kunnen bellen naar: 0900 406 07 00
 • Voor het doorgeven van storingen bel naar het volgende nummer 0800-0232355. Dit nummer is gratis, 24 uur per dag bereikbaar voor drinkwaterstoringen of spoedeisende meldingen voor het duingebied.
 • Schrijven: Postbus 2113, 1990 AC Velserbroek
 • Facebook: Webcareteam
 • Chat: Bezoek hiervoor de website van het Drinkwaterbedrijf.
 • Ten slotte kunt u via een Contactformulier de klantenservice bereiken.

Waarom nemen klanten contact op met PWN Klantenservice?

PWN biedt haar klanten een uitstekende klantenservice waarmee ze snel en efficiënt hulp kunnen krijgen voor een breed scala aan vragen. Er zijn verschillende redenen waarom klanten contact zoeken met deze dienst. Veel klanten bellen met de klantenservice van PWN voor hulp bij factuur- en betalingsproblemen, verhuizingen, doorgeven van watermeterstanden, inlog problemen, vragen rondom overlijden of scheidingen, om het rekeningnummer van het drinkwaterbedrijf op te vragen en vragen over wat te doen bij een lekkage. Voor al deze vragen en andere vragen en of problemen helpen de medewerkers de klant graag verder.  De ervaren medewerkers zijn opgeleid om klanten goed te helpen met vragen en/ of problemen en deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, een contactformulier of chat. Al deze gegevens en meer vindt u eenvoudig op deze website.

Over PWN

PWN is een bedrijf dat drinkwater levert aan meer dan 800.000 huishoudens, bedrijven en instellingen in Noord-Holland. Het bedrijf zuivert oppervlaktewater tot drinkwater en is verantwoordelijk voor het behoud van de Noord-Hollandse duinen als belangrijke bron voor drinkwater. PWN's missie is het leveren van betrouwbaar drinkwater en het behoud van veerkrachtige natuurgebieden. De visie van het bedrijf is om de combinatie van drinkwater en natuur in te zetten om de leveringszekerheid van drinkwater te verzekeren en de natuur in de duinen te laten floreren, tegen een verantwoorde kostprijs. Het drinkwaterbedrijf werkt gericht op duurzaamheid en samenwerking met partners en investeert in de kennis en vaardigheden van haar medewerkers. Het bedrijf werd opgericht in 1920 en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt.

Telefonisch Contact met een ander Waterbedrijf?

Bezoek onze overzichtspagina waterbedrijven voor het telefoonnummer van een ander waterbedrijf.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PWN Waterleidingbedrijf klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Burger

Waardeloos om per telefoon je waterstand door te geven . In het filmpje staat niet een foto van de meter dieik heb. Dan maar geen stand doorgeven. Als ik bel en toets de nummers in krijg ik als antwoord dat ze het niet ontvangen/ingetoetst.

Welke ervaringen heeft u met PWN Waterleidingbedrijf klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PWN Waterleidingbedrijf zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PWN Waterleidingbedrijf op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PWN Waterleidingbedrijf klantenservice en wordt ook niet gelezen door PWN Waterleidingbedrijf
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )