Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Pré Wonen? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van woningcorporatie Pré Wonen?

Heeft u een vraag aan woningcorporatie Pré Wonen Wonen en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden op het internet of op de website van Pré Wonen? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u eenvoudig het juiste telefoonnummer met de openingstijden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Pré Wonen bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Pré Wonen telefoonnummer

 2. www.prewonen.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen krijgt u eerst een keuzemenu te horen. Om het bellen met Pré Wonen makkelijker te maken hebben wij de opties van dit menu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker;

"Welkom bij Pré Wonen. Let op, ons keuzemenu is gewijzigd. Om u sneller van dienst te kunnen zijn, vragen wij u te kiezen uit de 4 volgende mogelijkheden."

 • Toets 1

  Wilt u een reparatie melden of heeft u een vraag over een eerder gemelde reparatie?

  Toets de 4 cijfers van uw postcode in.

 • Toets 2

  Heeft u een probleem met warm water, verwarming of mechanische ventilatie?

 • Toets 3

  Is uw riool of afvoer verstopt?

 • Toets 4

  Heeft u een andere vraag toets 4

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Pré Wonen? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met Pré Wonen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de woningcorporatie. Voordat u contact opneemt kunt ook kijken op de website www.prewonen.nl. U vindt hierop antwoorden op veel gestelde vragen. Misschien dat uw vraag al eerder gesteld is. We hebben de contactmogelijkheden voor u hieronder op een rijtje gezet;

Telefonisch kunt op werkdagen bellen op bovenstaand telefoonnummer. Voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdagen kunt u eveneens bellen met dit reguliere telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Correspondentieadres:, Postbus 2008, 2002 CA Haarlem

Email: mail@prewonen.nl

Bezoekadres : Rijksweg 347, 1991 AB Velserbroek

Over Pré Wonen

Pré Wonen is een woningcorporatie die actief is in de regio Haarlem en omgeving. De organisatie heeft ruim 14.000 woningen in beheer en is daarmee een belangrijke speler op de lokale woningmarkt. Pré Wonen streeft naar betaalbare en duurzame huisvesting voor haar huurders, en investeert dan ook voortdurend in renovatie en nieuwbouwprojecten. Daarnaast zet de corporatie zich in voor leefbaarheid in de wijken waarin zij actief is, door samen te werken met bewoners en andere partners in de gemeenschap. Pré Wonen is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Haarlem. Het bezoekadres is in Velserbroek.

Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Woningcorparoties“.  Via deze pagina vindt u van veel woningcorporaties in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven. Zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Pré Wonen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Pré Wonen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Pré Wonen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Pré Wonen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Pré Wonen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Pré Wonen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )