Aantal reviews 407

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Postnl Contact

Postnl is telefonisch niet meer bereikbaar. Postnl stapt af van telefonische dienstverlening:

Via het reguliere telefoonnummer krijgt u geen medewerker meer aan de lijn. U wordt namelijk via een meldtekst op een bandje verzocht om naar de webiste te gaan en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Het ziet er dan ook naar dat Postnl de telefonisch dienstverlening heeft afgeschaft.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom PostNL bellen

 1. Voor vragen over pakketzegels
 2. Als uw pakket niet is bezorgd
 3. Als u zelf een pakket retour wilt sturen
 4. Voor het regelen van postzaken bij overlijden
 5. Voor hulp bij inloggen MijnPost
 6. Direct antwoord op al uw vragen
 7. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 8. Doorgaans worden problemen telefonisch sneller opgelost
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. PostNL telefoonnummer

  088-2255555 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.postnl.nl

Het telefonisch keuzemenu

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Postnl klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel het juiste PostNL Telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na uw keuze wordt u doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met Postnl makkelijker te maken vindt u hieronder alle opties van dit menu. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag en hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren.

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop

  • 1

   belt u over rouwbrieven

  • 2

   voor overige vragen

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 407

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

Via 088-2255555 is de PostNL makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan Postnl klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 407 reviews
 by S. vd Zijden

Vanochtend heeft een Post.nl bezorger de spiegel van mijn auto gereden. Er is een getuigen. Op geen enkele manier is Post/nl bereikbaar. Schande!

 by NOYDB

Wat een idioten om de telefoonservice te stoppen,.
En jullie idiote bezorger belt aan bij mijn idiote buren en dumpt gewoon mijn pakket in de trappenhal.
Mongolen

 by Twentyone

Verzonden pakket is zoekgeraakt. Wordt geen moeite gedaan om het op te sporen, kosten € 378,-. Post.nl is onbereikbaar, dat begrijp ik wel, als je dit soort (wanprestaties levert.

 by Johanna broeckx

Ik vind dat ze wel heel vlug weg zijn je krijgt nog geen kans om op de intercom te kijken want voor mensen die niet goed ter been zijn s'morgens dat ze het druk hebben dat begrijp ik maar dit wil ik even kwijt hoop dat je het doorgeeft aan de chauffeurs

 by Kut

Echt helemaal kut me bedrijf is failliet door jullie

 by m.b.r.

onbegrijpelijk dat telefoonlijn is afgeschaft!!!!

 by Cindy Kiekens

Zeer slechte service bij post nl. Er stond duidelijk in de mail levering op 14 december 2021 tussen 9u15 en 13u15. Ik heb bol.com gebeld en ze zeiden mij dat het nu morgen gaat geleverd worden. Mijn bestel nummer: 1302823553
Aan de chauffeur die komt leveren op de capucienenlaan 44 -9300 Aalst is het mogelijk om de doos beneden aan de garagepoort te zetten. Met vriendelijke groeten, Cindy Kiekens

 by Nathalie

Ik heb een pakket verstuurd naar Frankrijk. Nóóit afgeleverd. Klanten service kan niks doen. Pakket nu weer onderweg naar Nederland! Ik heb geen idee of ik het ooit terug zie. Maffia bedrijf!!

 by Odette

Geen ster. Vrijdag krijg ik een e-mail, pakje wordt bezorgd tussen 13.15 en 19.15, nu zijn we woensdag nog niet bezorgd, nu staat er bezorgtijd nog onbekend ongelooflijk zulke praktijken

 by yozlaşmış

Molenaar,
Het verbaast me dat je hier de meeste reviews gezeik vindt.
Vergeet niet als het bij jou wel goed gaat, dat dit niet bij de meerderheid het zelfde hoeft te zijn.
Ze zullen echt niet hierover gaan liegen. Ook bij mij komt de post vaak in een verkeerde brievenbus terecht, terwijl het juiste adres goed wordt vermeld. Samen gevat ben je een éénling tussen de vele negatieve reviews het is absurd om steeds maar weer achter je eigen post te moeten gaan.

 by hanneke

Deze te grote organisatie maakt de kleine ondernemers kapot!
De hoge kosten, de piektoeslag, de vertragingen, de toeslagen EN ze zijn gewoon niet bereikbaar!!!!!

 by MBF Carré

De klantvriendelijkheid laat veel te wensen over: het blijkt onmogelijk om een foutief geregistreerde huisnummer-toevoeging (i.c. 126 D i.p.v. 126B) te corrigeren, of zelfs maar contact te krijgen!

 by suleyman

Telefonisch niet bereikbaar

 by CMM Kamphuis

Bij alle slechte service die Postnl al levert, nu ook de mogelijkheid tot telefonisch contact opgeheven. Wie verzint zoiets?! Nu is het onmogelijk om te informeren of een klacht in te dienen. Die robot? Funktioneert voor geen meter. Snapt geen enkele vraag en haakt uiteindelijk af. Wie verlost ons van deze beroerde instantie?! Beheert nog steeds de nationale postmarkt en we zijn eraan overgeleverd. Post ontvangen is een gok geworden, komt het aan of niet. Meestal niet.

 by Jolanda van Hulst

Slecht.
Ik probeer een aangetekende brief te volgen maar dat gaat niet.
Bel je krijg je niemand aan de telefoon alleen een bandje en dat wordt de verbinding verbroken.
Schandalig

 by Derks

Wat een KLOTE bedrijf!!!
Niemand telefonisch te bereiken!! Walgelijk. Mensen zouden dit bedrijf moeten boycotten

 by Jeroen

De bezorger wachtte niet terwijl ik zo snel mogelijk naar de deur rende. Even later bericht dat ik niet thuis was. Bovendien blijkt PostNL totaal niet meer telefonisch bereikbaar. Aan de basisvoorwaarden van een normale bedrijfsvoering wordt niet voldaan: dat je je werk goed doet en met de klant communiceert. Is ook niet de eerste keer dat dit gebeurt. Absoluut waardeloos

 by B

Niet zo best als je wilt bellen!

 by H

Zeer slecht telefoon nummer kloppen niet meer, post verdwijnt van ziekenhuis en andere cruciale post omdat er maar wat wordt.... dit mag niet post zou maandag 3 januari of zeker dinsdag 4 januari 2022 al binnen moeten zijn. Als er zo met poststukken omgaan wordt is het tijd voor een grondig onderzoek. Post is gebonden aan bepaalde voorwaarden zeker als hier gereageerd moet worden ziekenhuis, andere zaken.

 by Alexandra Hollay hollay

wat slecht, voor een bedrijf als Post NL
helaas kunnen bezorgers NIET meer lezen! uit 4 naambordjes als er geen toevpegingis
gaat het retour!!!!! SCHANDE

 by E.n

Niet te bereiken

 by Tibo

Elke dag staat er “wordt morgen geleverd” als je thuis zit te wachten op uw pakket wordt het 20 min voor het laatste uur veranderd naar “morgen tussen x-x” schandalig hoeren

 by Jean-Pierre

Nul , nul. Wat een waardeloze service.
Telefonisch niet bereikbaar in deze tijd. WAARDELOOS!!!

 by Craig McMorland

Graag had ik met iemand gesproken maar dat kan niet meer. Schuilen achter online communicate en excuses aanbieden maar nooit met oplossingen komen!

 by G.Welten

Zeer slechte service...!!
Ondanks dat we zeker weten thuis waren, krijgen we een bericht: "we hebben je gemist"
We hebben het pakket echt vandaag nodig...maar kunnen het nu zelf pas over een paar dagen elders gaan halen, en bovendien moeten we nu iemand regelen met een auto ivm omvang van het pakket..
En ook al eerder een bericht gehad dat het pakket niet afgelopen vrijdag maar vandaag zou worden bezorgd..Dus niet !!
Zal ook een terugkoppeling naar de leverancier van het paklet sturen.

Pagina 1 van 17:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )