Aantal reviews 279

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Postnl Contact

Postnl is telefonisch niet meer bereikbaar. Postnl stapt af van telefonische dienstverlening:

Via het reguliere telefoonnummer krijgt u geen medewerker meer aan de lijn. U wordt namelijk via een meldtekst op een bandje verzocht om naar de webiste te gaan en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Via 020-7540460 lijkt het nu nog mogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen. Echter dit nummer komt binnenkort ook te vervallen. Het ziet er dan ook naar dat Postnl de telefonisch dienstverlening gaat afschaffen.

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Postnl klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel het juiste PostNL Telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na uw keuze wordt u doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met Postnl makkelijker te maken vindt u hieronder alle opties van dit menu. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag en hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren.

Het telefonisch keuzemenu

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop

  • 1

   belt u over rouwbrieven

  • 2

   voor overige vragen

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 279

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Waarom PostNL bellen

 1. Voor vragen over pakketzegels
 2. Als uw pakket niet is bezorgd
 3. Als u zelf een pakket retour wilt sturen
 4. Voor het regelen van postzaken bij overlijden
 5. Voor hulp bij inloggen MijnPost
 6. Direct antwoord op al uw vragen
 7. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 8. Doorgaans worden problemen telefonisch sneller opgelost
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. PostNL telefoonnummer

  088-2255555 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.postnl.nl

Alles over deze klantenservice

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

Via 088-2255555 is de PostNL makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan Postnl klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 279 reviews
door: gerritKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

waardeloos bedrijf, zijn niet te bereiken voor klachten over bezorging
Klote klantenservice, kom je helemaal niks verder mee

door: EtmanskiKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

dit is een kut bedrijf die niet hun afspraken na komen ik begrijp niet dat zo'n bedrijf nog kan bestaan.
inloggen dat gaat ook niet omdat post.nl niet nodig vindt om hun systeem aan te passen met de inlog gegevens al tig keer geprobeerd om me postcode in te voeren maar die herkend hij totaal niet.
Dan heb ik het nog niet over het afhandelen van post pakketten dat is een verschrikking een via track en trace krijg je een tijd door en 30 minuten voor die tijd krijg je een melding dat het pakket niet aan gekomen is bij hun.
wat een kut bedrijf neem je vrij van je werk dan laten ze je zitten zonder pakket .
een tip voor post.nl
Sluit het bedrijf gewoon want het deugd voor geen meter.
zelfs je werknemers balen van jullie werkwijzer.
stop met dit bedrijf gewoon.
ik denk dat ik dit vele andere mensen mag zeggen .

door: VisserKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Nog iets gevonden met zon slechte service. Post komt niet aan niet de schuld van postnl maar van de afzender die alles al 6x heeft verzonden klachten kun je niet leveren want we zijn er niet

door: handyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

waardeloos bedrijf

door: MKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Pakje zou Dinsdag gebracht worden .Heel de dag thuis geen pakje .Kijk ik in de brievenbus ligt er een niet thuisbriefje gewoon niet aangebeld Ophalen bij een servicepunt .Al 3x geweest geen pakje ze doen helemaal geen moeite om het op te lossen daar .Waardeloos PostNL .Waar is mijn pakje.Hoe lossen jullie dit op .Hoor ik hier nog iets van.

door: WendyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zo slecht service niemand was aardig of helpzam Probleem Niet opgelost. Pakket is verloren.

door: wilmaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wat een farce: als je het nummer belt geven ze antwoorden op vragen (die je niet wilt stellen, maar die ze zelf bedenken) en zeggen daarna dat ze de verbinding verbreken...omdat he zo druk is.....zelfs één ster is hier te veel voor

door: W.D.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Houdt meer als een maand pakketten achter en blijft vragen om geduld in plaats van hun in gebreke blijven op een acceptabele manier op te lossen. GEEN sterren wat mij betreft.

door: PrinsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zit te wachten naast de voordeur, op aangegeven uren. Pakket wordt niet bezorgd en krijg een e-mail melding dat mijn pakket is bezorgd. Grove leugen! Waar slaat dit op? Wat een frustratie. Kl.te zooi!!!
Hoe kom ik nu aan mij pakket????

door: anKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

bestel een zegel, deze kan pas een dag later geleverd worden , dit is een beetje middeleeuws, lijkt me

door: Jos KrolKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De doorzendservice van Postnl wil bij klachten alle problemen met "Daan" afhandelen. De kunstmatige intelligentie die Daan moet ondersteunen reikt niet verder dan een kind van 4 jaar. Het kost erg veel tijd om iemand aan de telefoon te krijgen. Maar als je dan iemand aan de telefoon krijgt wordt het probleem snel en goed afgehandeld. Mijn dringend advies voor POSTNL investeer in een goed bezet callcenter, en investeer vooralsnog niet te veel in kunstmatige intelligentie die de "mens" moet vervangen.

door: van drutenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wat een klotte zooi hier ... zou pakketje krijgen tussen 13.15 uur en 15.15 uur . ben thuis zie hem staan heb een foto gemaakt van de busje . ben klanten service vraag wanneer word ie nauw bezorgt krijg je geen antwoord .?????

door: Jan WillemKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een ongelofelijke ballentent. Via de Track & Trace alleen maar inconstistente en achterhaalde informatie. Het pakket wordt steeds ergens anders heen gestuurd en als je daar dan heen gaat blijkt het er niet te zijn en krijg je weer een nieuwe track & trace. Of twee! De eerste met is gearriveerd en de tweede met is nog onderweg. En het telefoonnummer is dus gewoon niet in gebruik. Werkelijk beneden alle peil.

door: van den heuvelKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

flut bedrijf

door: MirteKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat ontzettend slecht! Krijg de klantenservice niet eens te pakken. Zit al 5 dagen te wachten op een belangrijk pakket nog steeds niet binnen! Ze zeggen dat de bezorgen al geweest is maar was heel de tijd thuis en heb geen bel gehoord! Wat een slechte organisatie!!!!!!

door: JohanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na 3 gesprekken en 3 kwartier i de wacht rij nog niets dan alle medewerkers in gesprek. Zeker vanwege alle klachten

door: A Van LieshoutKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeling 0 heel de flat hier alle inwoners klagen over de pakket post,hij gooit gewoon alles in de lift ook aangetekende stukken of hij zet het in de hal
DIT HOORT AFGEGEVEN TE WORDEN BIJ HET HUISNUMMER ER ZIJN MENSEN DIE NIET KUNNEN LOPEN EN ZE MOETEN NAAR DE HAL OF NAAR DE LIFT VOOR HUN PAKKETJE

door: RemcoKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Werkelijk waar zeer slechte service POSTNL. Een onderdeel bestelt voor mijn auto wat nieuw niet meer te krijgen is en eindelijk na 3 maand zoeken 2e hands gevonden. Pakket zou vrijdagmiddag tussen 13:45-16:15 bezorgt worden. Hiervoor ben ik 1,5 uur eerder naar huis gegaan van mijn werk om het pakket zelf in ontvangst te nemen. Ik wachten de postbezorger rijd langs onze flat en dat was het niemand gezien bij mijn deur. Naja dus ik denk klaar komt wel. Melding van we hebben vertraging uw pakket wordt bezorgt uiterlijk voor 22:00. Dus wachten en weer niks. Weg hele dag. Dus nu weer de track and trace code gecheckt omdat het dan de zaterdag misschien wel komt maar niets is minder waar. Nu komt het op maandag tussen 12:30-15:30 en ben ik dus weer aan het werk. Dus ik bestel iets omdat ik het dan s'weekends krijg maar nee hoor postnl verneukt alles en kan wachten tot maandag. En dan ook nog eens. We wonen in een flat op 12 hoog. Komt de postbezorger wel langs. We hebben iets bestelt en wachten hierop en checken de track and trace. Later staat er in 1 keer van u was niet thuis. En dan zijn we dus wel thuis en onze bel doet het zeker weten wel. Gewoon te lui om even de flat binnen te gaan om het pakket met de lift naar boven te brengen. Ze hebbem jeugd in dienst zonder mentaliteit. Als ik kiezen kan tussen een leverancier bij een bestelling wordt dit zeker weten nooit meer postnl. Slechte service en slechte mentaliteit.

door: ViktorKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Nogmaals juliie verdienen - 5

-5 (Minus vijf)

Viktor Bygich

door: JulesKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Blijkbaar wil PostNL absoluut niet gebeld worden. Het telefoonnummer is nergens te vinden op de website. Ze willen dat je via een bot contact opneemt, maar die stuurt je in een loop terug naar de algemene klantenservice pagina. Als zakelijke afnemer kun je zonder zakelijk account (bij minder dan 100 pakketten) blijkbaar GEEN factuur krijgen. Dus ik kan ze niet aftrekken van de belasting..

door: CorinneKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

WAT een slechte bedrijf zeg 1 ster zijn ze nog niet waard ik mag dan praten tegen een robot echt waardeloos ik snap het wel de klachten zijn zo groot over dit bedrijf dat ze er niet meer weten mee om te gaan wel je de pleuris betalen aan alles maar klantenservice is echt nergens te vinden schandalig wat een slechte bedrijf die hele post NL

door: LenyDKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik ben ook zeer ontevreden over Post NL . ik heb vaak genoeg pakketten niet ontvangen en er wordt nog steeds na maanden vermeld uw pakketten worden verzoden naar de afzender, dat wordt alleen vermeld maar worden never nooit terug gestuurd , ook de afzenders beweren dat en ik kan hierdoor geen refund of terugbetaling ontvangen. waar moeten we heen met onze klachten??????? op de website staat geen tel nrs te vinden waar ik direkt mee contact kan maken. Spaart u alle pakketten in uw sorteer center? want daar staan al mn pakketten volgens mijn track en trace nog maanden ook

door: KampKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Slecht

door: NellieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een waardeloze service en een waardeloos bedrijf! Er is niet eens een telefoonnummer te vinden om je klacht door te geven. Jammer dat je niet zelf kan kiezen wie je pakket bij jou bezorgt.

door: Martien JonkerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De bestelbus met chauffeur verscheen op de afgesproken tijd in de straat en bracht 1 pakje bij de overburen, daarna gaat hij in de cabine zitten en doet iets op een apparaat en rijdt daarna weg. Even later ontvang ik een bericht van de verzender van mijn pakket dat het afleveren op het huisadres niet mogelijk was en dat ik het pakket op een nader te ontvangen tijdstip af kon halen op een Post nl afhaalpunt. ik neem daar een verlofdag voor op omdat ik het onderdeel in het pakket dringen nodig had. Ik vermoed dat de chauffeur op deze manier werk naar het afhaalpunt toespeelt, fraude dus.

Pagina 1 van 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )