Aantal reviews 476

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

PostNL Contact

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? PostNL klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje “contactdetails” vindt u het snel het juiste PostNL Telefoonnummer. Tip! De afdeling PostNL particulieren is via het zakelijke nummer wel te bereiken. Bezoek hiervoor deze pagina. Daar staan vindt u de opties van het telefonisch keuzemenu.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom PostNL bellen?

 1. Voor vragen over pakketzegels
 2. Als uw pakket niet is bezorgd
 3. Als u zelf een pakket retour wilt sturen
 4. Voor het regelen van postzaken bij overlijden
 5. Voor hulp bij inloggen MijnPost
 6. Direct antwoord op al uw vragen
 7. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 8. Doorgaans worden problemen telefonisch sneller opgelost
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. PostNL telefoonnummer

 2. www.postnl.nl

Het telefonisch keuzemenu

Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na uw keuze wordt u doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met Postnl makkelijker te maken vindt u hieronder alle opties van dit menu. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  Kies dan 1 voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd kies 1

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland kies 2

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland kies 3

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop kies dan 2

  • 1

   Heeft u een vraag over een door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor JA

  • 2

   Toets 2 voor Nee ( U komt dan weer in het hoofdmenu)

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice kies dan 3

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 476

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

PostNL is telefonisch niet meer bereikbaar. U krijgt een bandje te horen met het verzoek naar de website te gaan voor meer informatie. Op de website van de pakketdienst wordt nog wel het 088-telefoonnummer gecommuniceerd.  U betaalt voor het bellen met dit nummer uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan Postnl klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 476 reviews
 by Monique

Ik kan geen waardering geven,omdat het systeem met sterretjes niet werkt.Slecht dus.Ook slecht dat het opgegeven nummer niet meer bestaat.Wel een ander nummer,die ik zo even niet weet maarwel €0,85 per minuut kost.Geen goede service en veel te duur en ik wil mijn vraag wel telefonisch kunnen stellen.Alles bij elkaar voor zo'n groot bedrijf dan maar op mijn manier,het laatste sterretje.

 by Schandalig. Geen telefoonnummer!

- 1

 by Mart

Al wekenlang geen post die ik moest ontvangen,klacht ingediend bij post nl.nog steeds niets opgelost.waardeloze klantenservice,mailen kan niet. Krijg zo n stomme computer daan.nog niet eens persoonlijk.

 by Monique

Onbegrijpelijk dat je telefonisch niet te woord wordt gestaan.

 by Gijsbert

Geen een telefoonnummer werkt. Wat een slordig bedrijf is postnl geworden. Schandalig!

 by willem

wat een amateurs 5 x we komen vandaag...... na 1 week nog niets!!!!!!! blijf maar weg ook. ik ga naar DHL beter......veel beter

 by Diane Webb

Ik geef niet eens één ster voor zo'n waardeloze service. En nu mag ik het niet eens versturen zonder een ster te geven.

 by Morela

Slecht het telefoonnummer klopt niet en het staat hier nog .
Verkeerde pakketje

 by p.a.de roos

waardeloos helft kerstkaarten niet aangekomen kan ze er niet over bereiken kost me 17 euro aan postzegels en post.nl niet te bereiken belachelijk

 by Harry

Waardeloos waardeloos waardeloos waardeloos wat een rotzooitje en daar worden ze ook nog voor betaald. Een ster is nog te veel.

 by Anna

Ik kreeg een van mijn pakketten lgeopend vlgs de postbode was het op het postsorteercentrum gebeurd ik wacht nu op een ander pakket dat niet is bezorgd de bezorger heeft de dag en tijd op de track en tracé bon veranderd van dinsdag 16.30-19.30 naar maandag 12.12 nadat hij vlgs hem dat hij het pakket
hij heeft afgegeven vlgs Post nl is de wijziging in de nacht van 12 dec. gedaan het pakket is nooit bezorgd ik vermoed dat hij het zelf heeft gehouden en post nl kan niet zien wat er met mijn pakket is gebeurd ondanks de track en trace zo kan iedereen met de feestdagen bij post nl gaan werken om pakketten van anderen achter te houden en post nl neemt de klachten niet serieus wie weet van hoeveel mensen zo zijn benadeeld door deze postbezorger en post nl staat het toe er moet iets hiermee gebeuren

 by dan

1 ster is zelfs teveel
Pakket is verloren gegaan aldus Bol.com heb het wel al betaald en zelfs faktuur hiervan ontvangen, maar pakket is na 1 week nog niet toegekomen. Is waarschijnlijk gestolen door iemand van POSTNL zelf. Telefonisch niet bereikbaar. Dit is PUUR OPLICHTING !!!

 by de Jong

Waardeloze klantenservice. Veel slechter dan deze service ben ik ze niet in de afgelopen 50 jaar tegengekomen

 by Ronald

Het is nu voor de 4e keer dat mijn werkgever een brief stuurt uit eindhoven naar dommelen maar komt hier niet aan. De postbode hier is denk ik slecht ziend want gaat altijd in verkeerde brievbus

 by Andre de Bree

Post NL is een kut zooitje. Pakketen worden niet bezorgd maar je krijgt wel mail om het op te halen. Telefonisch is Post NL ook niet meer bereikbaar. Je mag het lekker zelf uitzoeken.

 by ton

zeer slecht op 6-12 geen post gehad maat wel een boete van te weinig porte kosten

 by Remko

Waaardeloooos. Ben al 2 uur bezig om telefoonnummer te vinden, alle nummers buiten gebruik, niet meer in gebruik en verwijzingen naar nummers die van heel andere bedrijven zijn. Heb een pakje wat al meer dan 3 weken onderweg is en kan gewoon nergens informatie krijgen. Hebben gewoon onmogelijk gemaakt om informatie te achterhalen. Dat ene sterretje aangeklikt omdat het anders niet mogelijk is dit te versturen, waardering is nulll

 by Ed

Altijd vertraagd

 by Edwin

Wat een kut bedrijf. Nooit op tijd!!!

 by Rene

Klacht over rouwpost wordt wel opgenomen, echter klant wordt niet geïnformeerd over de opvolging . Waarschijnlijk krijgt u de rouwpost vandaag .... of morgen ....... of overmorgen.

Heel bijzonder.

 by Els.

Waardeloos.
Klantenservice telefoonnummer bestaat nu gewoon niet meer volgens mij, en voorheen zeer goed verstopt op het internet.
Houden zich niet aan track en trace afspraken, en verzetten bezorging gewoon naar de volgende dag, of er nu levende planten inzitten, interesseert ze niet.
Het is dat je 1 ster moet geven, maar die verdienen ze niet eens, waardeloos.

 by Lenka

Good

 by Pieter

2 belangrijke stukken aangetekend verstuurd. Na 4 weken geen info blijkt het niet mogelijk om telefonisch hier over opheldering te krijgen. Kosten waren € 18,10. Via site ook onmogelijk om antwoord te krijgen. Hoe nu verder?

 by Ton

Super slechte service!! Waardeloze rechtse wappies!!!

 by Erik

ALLE service van postnl trekt op niets. Pakjes te laat, brieven op verkeerd adres, geen contact mogelijk met klantendienst, geen rechtstreeks contact met klachtendienst... En als er problemen van komen, weet men van niets. Bende onopgevoede straatkinderen!!! Waardering: 0,0

Pagina 1 van 20:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )