Postnl Contact

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Postnl klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het PostNL Telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de POSTNL klantenservice. Gebruik dit menu menu bij het bellen met het servicenummer.

Aantal reviews 228

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 16.00 uur

postnl contact klantenservice
icon-globe
icon-home

Postbus 99180
8900 NA LEEUWARDEN

icon-tel

PostNL telefoonnummer

088-2255555uw gebruikelijke belkosten

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Direct contact met de juiste medewerker.

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop

  • 1

   belt u over rouwbrieven

  • 2

   voor overige vragen

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 228

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

Via 088-2255555 is de PostNL makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van PostNL.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 228 reviews
door: Rob PWJM van der HeijdenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
WAARDELOOS

PostNL trekt een digitaal mistgordijn op om niet bereikbaar te zijn voor klachten en gooit je telefonisch gewoon eruit omdat het te druk is. Een goede bereikbaarheid/communicatie zou daar een oplossing voor zijn.
Waardering 0 kon ik niet geven, minimaal één sterretje, maar 0 is nog veel te hoog.

door: ALRKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ook ik wil een klacht indienen over de bereikbaarheid van Post.Nl en de klantenservice. Nummer alleen te vinden via de chatbox waarvoor allerlei gegevens ingevuld moeten worden. Tijdens het in de wacht staan wordt de chatbox na 10 minuten afgesloten, zodat je weer opnieuw kunt beginnen. Alleen maar standaardantwoorden. Klantenservice vrijwel onbereikbaar nummer zelfs zo af en toe helemaal niet te bellen. Medewerkers vriendelijk maar kunnen niks, uitzoeken mag je uiteindelijk zelf doen. Zal best extra druk zijn in coronatijd maar waarom dan niet extra personeel zowel bij bezorging als bij klantenservice. Bezorging is eenmaal aanbellen en dan foetsie naar het afhaalpunt. In mijn geval in de binnenstad waar ik dus juist in coronatijd niet naar toe wil en waarom ik dingen online bestel.
Post.NL denk niet alleen aan winst maar zorg dat je voldoende goed gemotiveerd personeel hebt en niet alleen bereikbaar bent maar ook de klacht oplost. Dikke nul

door: EMBKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ontzettend slechte service. Ik heb gezien dat het bijna onmogeljk is om post NL binnen Nederland te bereiken.
Vanuit het buitenland is het helemaal een ramp. Ik begrijp dat de huidige omstandigheden een uitdaging zijn maar dat will nog niet zeggen dat de klanten niet correct geinformeerd moeten worden waar ze dan wel terrecht kunnen. En als er dan problemen zijn geef het dan aan zodat iedereen weet waar die aan toe is. Wat mij betreft krijgen behoren jullie 0 punten te krijgen.

door: JoséKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat is dit voor een bedrijf al dagen bezig telefonisch contact te krijgen eerst lang in de wacht en daarna wordt er aangegeven dat ze niet bereikbaar zijn op het nummer wat je belt. Ze hebben bij het af geef punt aangegeven dat ik een mail zou ontvangen, maar dat is niet gebeurd.

Klantenservice zeer slecht het inname punt weten ook niet hoe het verder moet.

Contact opgenomen met de leverancier van de producten die zeggen dat post NL verantwoordelijk is. En nu???? Geen ster is op zijn plaats.

door: de geusKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

post nl niet te bereiken , pakketjes verdwijnen . eerst tijdstip bezorgen dan zeggen dat volgende dag is en dan is het helemaal niet meer te traceren.

door: HansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Dramatisch slecht. Prutsers!

Weer een pakket gestolen en er gebeurt niets.

door: T ZeemansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik wil een klacht indienen over vertraagde bezorging rouwbrieven. Maar kan geen contact krijgen. Zie ook geen email adres

door: SKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Post.nl functioneert slecht altijd wanneer ik iets verwacht vertraging en klantenservice slecht te bereiken en digitale Daan geeft geen antwoord op mijn vragen

door: RobKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Schandalige organisatie, PostNL is niet meer te bereiken!

door: mark koningKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

al dagen niet bereikbaar, pakket inklaren voor douane lukt niet er schijnt al dagen een probleem te zijn, over paar dagen word pakket teruggestuurd door storing van postnl

telefoonnummer tijdelijk niet in gebruik

door: ImadKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

door: e evertsenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

je word niet normaal te woord gestaan tot onbeschoft aan toe .aldoor met kluitje in riet gestuurd ..staan andere regels voorwaarden op hun site en tellen kunnen ze ook niet .. ze verwachten dat je alsmaar vrij neemt en wacht en geen enkele medewerking of oplossingen .maar wel dikke verzenckosten rekenen en dan word gezegd niet tevree dan heb je pech.neem je toch andere bezorgdienst .

echt ongelovelijk en superrarrogante kwal en asociaal

door: svenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

dikke zero

door: Eppo WOORTMANKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb één ster gezet... Maar geen was beter geweest!

Vanuit het buitenland Post NL bereiken is simpelweg onmogelijk (lijkt het)!

Jullie Alfred zou mogelijk extra A.I. toegediend kunnen krijgen om ook in te kunnen gaan op internationale navraag?!?! Maar het excuus. (voor uren) het is momenteel erg druk.......bla bla bla.... De verbinding wordt nu verbroken is..... in en in triest!

door: JokeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

SLECHT_ SCHANDALIG _ Op geen enkele manier op een fatsoenlijke manier contact te krijgen . Wacht op een doos met kleding ivm Uitvaart.

EN Nog steeds niet binnen .

MAar O Wee O Wee ,als men de postzegelkosten op de kaart of brief per ongeluk te weinig erop plakken ,Dan heeft de Post NL daar kennelijk wel tijd voor om geld te willen zien .

KOrtom respect voor het personeel die hun uit de naad werken voor hun KLOTE BAAS

door: jAN DoedelKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloze klantenservice,

Luisteren niet willen eerst alles weten, en vervolgens wij weten het niet we gaan het uizoeken. daarna hoor je niets geen enkele terugmelding.

Waardeloze tent

door: Alfred esterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloze service , klanten service moeilijk te bereiken. Via mail al helemaal niet.

Klacht ingediend ivm beschadigen auto door bezorger. Bezorger wou zijn gegevens niet geven dus via post.nl gedaan. Zou ongeveer 6 weken duren , na 7,5 week contact opgenomen en zeggen ze dat bedrijf die bezorgen deed contact op zou nemen om schade formulier in te vullen .

Tot op heden nog niets gehoord .Waardeloos

door: WillemKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

door: E. SchwarzeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Twee maanden lang heb ik maar één brief uit Duitsland ontvangen. Ik woonde hier met een geestelijk gestoorde man boven mijn appartement. Hij is 2 maanden geleden verhuisd. Ik heb sindsdien geen post meer ontvangen. Ik moet echt met iemand praten !! Echt triest dat je niemand kunt bereiken !! Tel. Nr. 06 11173741

door: CorKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

hoi Cor hier.

het is niet normaal bij post nl ik krijg twee helemaal kapotte medische brieven van mijn huisarts ze zijn niet meer te lezen,krijg ik ze na twee maanden helemaal kapot en op ge frommelt in een grote envelop met daar bij een briefje er is

iets mis gegaan sorry. met een verwijzing naar de post nl klanten service ,en wat denk je helemaal niet te bereiken.

ik ben er zo klaar mee!!!!!!!!!!

door: MarioKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

helemaal eens met alle onderstaande klachten, een waardeloos service systeem van Postnl, een gewone simpele vraag over hoelang een pakketje er gemiddeld over doet en voor welk tijdstip deze aangeboden moet worden kan niet worden beantwoord, via chat een berg gegevens invullen , drie kwartier wachten, eindelijk contact, en bij de eerste tekst wordt je gelijk er weer uitgegooid, en zit je weer tegen een robot te lullen.

Ben nu al 2 uur bezig om iets simpels voor elkaar te krijgen,

Volgens de Postnl website kan je telefonisch een klacht indienen, maar een tel nummer wordt nergens vermeld.

Op geen enkele wijze zijn ze per direct bereikbaar, als je een vraag hebt die de website info niet kan beantwoorden, dan kan je dus nergens terecht, laat staan bij eventuele schades aan pakketjes zoals meerdere malen hieronder aangegeven, nergens zo'n slecht bereikbaar bedrijf meegemaakt, zelfs de belastingdienst niet, en dat wil wel wat zeggen.

door: SanneKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bij contactgegevens staat mooi, dat je ook telefonisch contact op kunt nemen, van zo laat tot zo laat. Maar een telefoonnummer staat er (natuurlijk) niet bij! Zoeken tot je een ons weegt en dan nòg niet aan je gewenste informatie komen. En maar vragen "hoe vond je onze service"? Als er zò over mij gezeikt zou worden als hier op deze pagina, dan zou ik me kapot schamen! Maar ze doen er helemaal niets aan! O ja, en dan die "servicemedewerker" Daan.... zo'n digitale service van henzelf die je belooft dat het pakket vandaag nog komt! Terwijl de Track/Trace van henzelf niets weet of aangeeft.... Ik heb nog liever met een hoop hondenstront vol vliegen te maken, dan met PostNL

door: A.van BuurenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een SLECHTE service ik ben al 1 week bezig om de klantenservice te pakken te krijgen onder tel.nr 088-2255555 Ieder tijdstip van de dag zijn ze niet berijkbaar en dan wordt de tel.gewoon verbroken.!!!Ik ben naar de Terbrechseweg geweest ook daar konden zij mij niet helpen!!Ik heb n.l. al 3 x een brief van de ING BANK verstuurd en die is niet aangekomen bij de geadresseerde,met als gevolg dat ik nu niet meer verzekerd ben en alles op

Nieuw moet aanvragen.Ik had een betere service verwacht van zo'n groot bedrijf!!!!

door: LouiseKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik krijg een bandje dat het druk is en de verbinding wordt verbroken. Tot drie keer toe. Waardeloos.

door: Ad is boos.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wie een postbus heeft en deze schriftelijk wil opzeggen loopt heden tegen een muur op., Een postbus kost tegenwoordig bijjna 300 euro per jaar. Digitaal afzeggen kon even niet omdat het internet vanwege verhuizing niet kon worden aangesloten, Bellen lukt sowieso niet. Aangetekend al helemaal niet. Ze zijn niet meer in staat om schriftelijk danwel telefonisch te reageren. Echt waardeloos! Vandaar dus 1 punt voor niks doen voor PostNL

Pagina 1 van 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )