Aantal reviews 526

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL? Geef hier een cijfer

PostNL Contact

PostNL is telefonisch niet meer bereikbaar. Wanneer u belt met het algemene telefoonnummer 088-2255606, krijgt u te horen dat dit telefoonnummer is vervallen. U wordt vervolgens verwezen naar de website van Postnl waar u antwoorden op veel gestelde vragen kunt vinden. Tip! De afdeling PostNL particulieren is via het zakelijke nummer (nog) wel te bereiken. Bezoek hiervoor deze pagina. Daarop vindt u het telefoonnummer met de opties van het keuzemenu. Via optie 7 uit het menu kunt u in telefonisch in contact komen met een medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Postnl Klantenservice

Waarom PostNL bellen?

 1. Voor vragen over pakketzegels
 2. Als uw pakket niet is bezorgd
 3. Als u zelf een pakket retour wilt sturen
 4. Voor het regelen van postzaken bij overlijden
 5. Voor hulp bij inloggen MijnPost
 6. Direct antwoord op al uw vragen
 7. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 8. Doorgaans worden problemen telefonisch sneller opgelost
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. www.postnl.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na uw keuze wordt u doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met Postnl makkelijker te maken vindt u hieronder alle opties van dit menu. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  Kies dan 1 voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd kies 1

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland kies 2

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland kies 3

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop kies dan 2

  • 1

   Heeft u een vraag over een door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor JA

  • 2

   Toets 2 voor Nee ( U komt dan weer in het hoofdmenu)

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice kies dan 3

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 526

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL? Geef hier een cijfer

Alles over PostNL klantenservice

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? PostNL klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje "contactdetails" vindt u het snel het juiste PostNL Telefoonnummer.

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

PostNL is telefonisch niet meer bereikbaar. U krijgt een bandje te horen met het verzoek naar de website te gaan voor meer informatie. Op de website van de pakketdienst wordt nog wel het 088-telefoonnummer gecommuniceerd.  U betaalt voor het bellen met dit nummer uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan Postnl klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 526 reviews
 by Theo

Slecht

 by ruud

zit al een week op een pakje te wachten en krijg iedere dag te horen dat de bezorging is vertraagd. Geen mogelijkheid om te bellen en de chatfunctie is waardeloos

 by Yvette

Waardeloos, hele dag thuis gezeten, krijg je een mail van de bezorger trof u niet thuis, hij is niet eens geweest!!! Ga het pakje maar ophalen. En dan niet eens kunnen bellen met je klacht????

 by Klant (!)

Zeer slecht te bereiken. Maanden wachten op pakketje. Geen enkele hulp. Zeer teleurstellend.

 by Babs Hagemeijer

er is een pakketje door de brievenbus van mijn flat gepropt, Het kan er niet uit. De postbezoger wordt zeer onvriendelijk bedankt, want nu moet iemand vh woonbedrijf de brievenbus openbreken en mijn week en maandbladen konden hierdoor niet bezorgd worden. De luiheid vd postbezorger gaat mij veel geld kosten. Een laat maar waaien mentaliteit.

 by Chris

Zeer stroef

 by Aldo

Pakket wordt niet geleverd op de door post nl aangeven tijden.Wordt daarna helemaal niet geleverd omdat ze het niet redden.

 by Jack

Waardeloos
Iedere keer als een pakket via post nl word gestuurd, en ik niet thuis ben krijg ik de melding dat het afgeleverd is, maar geen papiertje in de brievenbus.
Probeer maar eens te bellen na 18 uur.
Waardeloze bezorg service, echt waardeloos

 by Danny

Niet telefonisch bereikbaar bij problemen.
Je botst op een muur van digitale informatie die geen antwoord biedt op de vragen die ik heb.
Klantvriendelijkheid daardoor 0 op 10

 by An

Vreeslijk

 by Johan

Zeer slecht te berijken bij klachten. Daar bij wordt er niets gedaan met de klachten te verhelpen. Bij post bezorging

 by Levent tunc

Mijn packet met mijn computer van mijn auto is kapot aangekomen wat nu 2000 euro en mijn auto staat op de brug wie gaat dit vergoeden

 by Bodden

Extreem slechte communicatie. Duurt lang voordat nadat telefonisct is gaan "zoeken".
Dien dan toch weer andr nummer te bellen.
Zeer klantonvriendelijk.
Telefonist, vanwege taalgebruik, bijna onverstaanbaar/

 by Ivo

Wacht al 5 weken op mijn pakket. Niemand weet iets bij die firma. Wel betalen voor bezorgen maar niets geleverd krijgen.
Wat een flut bedrijf.

 by Theo van Loon

Zeer slecht. Nummer moeilijk te vinden en eindeloze wachttijden.

 by Luc Van de Putte

alles behalve klantvriendelijk en zeker niet bereikbaar, echt geenaanrader meer, alles ten koste van de klant dus

 by Sm

Slecht

 by van halen g.j

ik mist een envelop die ik gistere thuis had moeten krijgen

 by Erwin Leeuwerink

Het meest complete slechte bedrijf van Nederland

 by Michael

Post NL zijn oplichters

 by Olga

Echt waardeloos, vandaag 2x 2 uur aan de telefoon gehangen, geen mens die aan de anders kant opneemt heel frusterend als je pakket in een briefautomaat zit, en geen pincode krijgt, betalen jullie mijn geld terug, als ze mijn pakket na 72 uur er weer uithalen!!! Nee dat zal wel niet, kan ik weer zelf gaan regelen pfff echt geen goede service voor zo een groot bedrijf ????????????

 by Anoniem

Het is niet te doen, heb 2x vandaag een uur aan de telefoon gehangen, maar jullie nemen of willen niet opnemen, echt belachelijk mijn pakket zit in een brievenautomaat, maar heb geen pincode gekregen, zit er al 2 dagen in en na 72 uur wordt diw er weer uitgehaald , om dan maar weer er achteraan tw hollen om mijn geld terug te krijgen, nee post nl, jullie moeten toch beter jullie zaakjes regelen!!!

 by Wim

Waardeloos,
na eerste contact via de mail wil je de gevraagde extra info aanleveren via de mail maar dat lukt niet want verzonden via no-reply email adres
Wil je bellen dan kom je niet door de wachtrij meer dan half uur gewacht.
Wil je een klackt melden krijg je weer die vervelende chatbot Daan die iedere keer een nieuw casenummer opent.
Als je het casenummer invoerd dan moet deze toch gewoon herkent worden.!!
Waardeloze service. Als alles goed gaat prima maar o wee aks het misgaat en je een vraag of klacht hebt.

 by Nabil Amjad

Pakketten worden te laat doorgestuurd naar bestemming, track&trace is onduidelijk en belangrijkste stukje service is contact opnemen dat voor geen meter werkt. Laatste keer dat ik iets verstuur via Postnl

 by Erik

Meer dan 2 uur aan de telefoon maar er wordt niet opgenomen.
Pakket staat op status bezorgd met datum en tijdstip maar helaas niets bezorgd en geen contact te krijgen. Dit is inmiddels al dag 2 :-(

Pagina 1 van 22:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )