Aantal reviews 253

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer

Postnl Contact

Postnl is telefonisch niet meer bereikbaar. Postnl stapt af van telefonische dienstverlening:

Via het reguliere telefoonnummer krijgt u geen medewerker meer aan de lijn. U wordt namelijk via een meldtekst op een bandje verzocht om naar de webiste te gaan en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Via 020-7540460 lijkt het nu nog mogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen. Echter dit nummer komt binnenkort ook te vervallen. Het ziet er dan ook naar dat Postnl de telefonisch dienstverlening gaat afschaffen.

Heeft u een vraag over een verzonden pakket? Of over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Postnl klantenservice helpt u graag verder. Voor snel contact met de klantenservice kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u het snel het juiste PostNL Telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na uw keuze wordt u doorverbonden naar de juiste afdeling. Om het bellen met Postnl makkelijker te maken vindt u hieronder alle opties van dit menu. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag en hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren.

Het telefonisch keuzemenu

'Welkom bij de klantenservice van Post.NL. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden. For english press 9. Wilt u weten wanneer uw pakket wordt bezorgd? Kijk dan op post.nl of kijk op in de postnl app. Hier vindt u meer informatie over uw pakket en de bezorgtijden bij u aan huis. Ook kunt de bezorging in bepaalde gevallen zelf wijzigen. Heeft u een andere vraag?'

 • Toets 1

  voor pakketten of aangetekende zendingen

  Kijk op post.nl of in de postnl app en toets uw barcode in om u w zending te volgen, of om de bezorgopties zelf  te wijzigen. Heeft u een klacht of een specifieke vraag over een pakket dan volgt nu 3 keuzes.

  • 1

   Betreft het een pakket of aangetekende zending dat binnen Nederland is verstuurd

  • 2

   Betreft het een pakket of aangetekende zending uit het buitenland

  • 3

   Betreft het een pakket of aangetekende zending naar het buitenland verstuurd

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over brieven of over de PostNL webshop

  • 1

   belt u over rouwbrieven

  • 2

   voor overige vragen

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over de verhuis- bewaar- of doorzendservice

  Wilt u een verhuisservice of doorzendservice aanvragen? Of wilt u informatie over de verhuisservice of doorzendservice? Ga dan postnl.nl of naar de postnl app. Heeft u een andere vraag over de verhuisservice of doorzendservice blijft u dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 253

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Zondag

  Gesloten

postnl contact klantenservice

Waarom PostNL bellen

 1. Voor vragen over pakketzegels
 2. Als uw pakket niet is bezorgd
 3. Als u zelf een pakket retour wilt sturen
 4. Voor het regelen van postzaken bij overlijden
 5. Voor hulp bij inloggen MijnPost
 6. Direct antwoord op al uw vragen
 7. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 8. Doorgaans worden problemen telefonisch sneller opgelost
 9. Als u persoonlijk contact prefereert
 10. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 11. PostNL telefoonnummer

  088-2255555 (uw gebruikelijke belkosten)
 12. www.postnl.nl

Alles over deze klantenservice

Postnl helpt klanten via de website, via social media en telefonisch. Op de website kunt u snel het antwoord vinden op veel gestelde vragen. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U vindt alle contactmogelijkheden op de website van PostNL. Hieronder de mogelijkheden op een rijtje.

Telefoon

Via 088-2255555 is de PostNL makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. N.B. Buiten openingstijden van de klantenservice hoort een ander keuzemenu:  Heeft u een vraag over door u verzonden rouwpost? Toets 1 voor Ja Toets 2 voor Nee.

Chatten: Via de website van de pakketbezorger van Nederland kunt u op werkdagen chatten tussen 08:30 en 20.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Chatbot Daan:  Steeds meer bedrijven sturen de klant om kosten te besparen eerst aan op zelfservice. Zo ook PostNL. Op de website maakt u eerst kennis met Daan; de virtuele assistent. Op de meest gestelde vragen vindt de virtuele assistent snel een antwoord.  Komt u er samen met Daan niet uit dan verbindt hij u tijdens telefonische openingstijden door met een telefoniste.

Social Media: Vragen kunt u te allen tijden ook stellen via Facebook en Twitter. U ontvangt doorgaans binnen 1 uur reactie op uw vragen en opmerkingen

Meer info over Postnl

Al meer dan tweehonderd jaar wordt er in Nederland huis aan huis post bezorgd. Van ongeveer 1800 tot rond 1900 simpelweg door “ De Posterijen ”. Hierna zijn er veel naamsveranderingen geweest en diensten bijgekomen. De meest bekende naamsverandering was waarschijnlijk de PTT (Het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie). Sinds 2011, onder de naam PostNL, worden er niet alleen brieven en pakketten bezorgd aan particulieren, maar is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk tussen andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld webwinkels in de Benelux. PostNL noemt zichzelf dan ook de verbinder tussen de digitale en fysieke wereld. Per dag worden er gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven bezorgd!

Direct antwoord op uw vraag aan Postnl klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met PostNL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 253 reviews
door: GerdaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De service van post .nl is zeeeeeeer SLECHT, ze voelen zich te groot het is een grote monopolie spel, en reclame maken ze zijn zooooo goed , nauw ze zijn wat betreft geen ster waard.

door: Haat aan PostNLKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ALLEEN MAAR ELLENDE, KUNNEN NIKS, DOEN NIKS, ALLES GAAT FOUT, HALEN AL JAREN HET BLOED ONDER MN NAGELS VANDAAG. STELLETJE IDIOTEN!

door: MarcoKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht telefonisch bereikbaar

door: MeesterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Slecht

door: Anno NiemKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Super slecht, bel je na veel zoeken op, zeggen ze wat tie. komen ze niet na

door: van MarleKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bereikbaarheid en service is geen enkele ster waard. Beleid er op gericht dat er geen mogelijkheid is je wordt steeds rondgestuurd. Je komt steeds op een dood punt uit. Wel staat wanneer je kunt chatten bellen, schrijven maar niets werkt en er is geen telefoon nummer.

door: JaapKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Allereerst is het een zoektocht naar een telefoonnummer, vervolgens is het nummer niet te bereiken. Geen mogenlijkheid tot contact. Track en trace codes uit Spanje wordt niet herkent. Pakket is als sinds 25 juni tot 7 juli blijven hangen ergens bij postnl. Andersom is correos in Spanje prima te bereiken, maar gezien het nu ergens bij een sorteercentrum bij postnl ligt is er geen zicht meer op.

door: ALEXKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Kut bedrijf!!!!!!
En toch laat iedereen verzenden door dit kut bedrijf.
ER IS GEEN CONTACT MOGELIJK MET DIT K U T BEDRIJF. ONGELOOFELIJK WAT EEN ARROGANTIE HEEFT DIT BEDRIJF

door: RobsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een ster is nog veelste goed.
Mijn pakketje kan ongeveer een half jaar duren voordat het verstuurd wordt naar mij.
Het heeft geen prioriteit 🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

door: SeanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb mijn pakketje niet ontvsngen terwijl op post.nl staat jouw pakket is bezorgd. Ik weet niet waarom mijn pakketje op een verkeerde adres is bezorgd. Hoe moet ik mijn pakketje terug vinden. Slechte bedrijf postnl

door: ErwinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloos!! Slecht bereikbaar en waardeloze service!

door: BoosKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slechte service nooit bereikbaar
Laten je de hele dag wachten ook voor je paket komen dan niet opdagen en melden om 21:15 niet te komen het gaat om medische hulpmidelenen niemand is te bereiken klote bedrijf en dit is niet de eerste keer

door: meiKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht, het is moeilijk om de juiste info te vinden en je moet eerst langs een vervelende digitale chat, zogenaamd om mij tijd te sparen. Laat die keuze aan de klant zelf over. Ik wil gewoon direct het telefoonnummer ontvangen waarmee ik de klantenservice bereiken kan.

door: Pie JongenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

asociaal bedrijf. Het cijfer is min 5

door: P.M.A. JongenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Verschrikkelijke klantenservice. Dit is echt bedroevend. De chat snap simpele vragen. Zoiets slecht heb ik nooit meegemaakt.

door: valkenburgKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

slecht, slecht, slecht!!!

door: LisaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Hoe kan het dat jullie niets doen ter verbetering, terwijl ik alleen maar slechte reviews lees. Tot nog toe geen enkele positief gezien!
PostNl doe hier iets aan en maak van service ook echt service en geen reden tot ergernis, hartaanvallen, o.d.

door: AnnemarieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeeeer slecht

door: lenie schoutenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

waardeloos bedrijf

door: ManenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloos!!!

door: De WittKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waardeloos. Voor de zoveelste keer werd vandaag een 'niet-thuis'-kaartje in de bus gedumpt, terwijl ik wel thuis was en op het pakket zat te wachten, maar weer belde de bezorger niet aan. De klantenservice wordt ook idd steeds moeilijker bereikbaar: die chatbot is hopeloos en het 088-telefoonnummer is defunct. Bij het andere telefoonnummer werd gevraagd om mee te doen aan een 'klanttevredenheidsonderzoek' , wat ik deed, waarna vervolgens de verbinding werd verbroken, ondanks dat het bandje zegt dat men doorverbonden zal worden met een medewerker. Dus: niet meedoen met het bogus 'onderzoek'. Daarna heb ik nog eens gebeld en ditmaal zowaar een levend mens aan de lijn gekregen, die weliswaar niet zo duidelijk Nederlands sprak, maar wel aangaf dat de bezorger op e.e.a. zal worden aangesproken. Het zal mij benieuwen. PostNL hoort allang op de hoogte te zijn van de kwalen binnen hun service, maar ze schijnen te laks te zijn om er wat aan te doen!

door: RinieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Post word veel te laat bezorgd
Hartje zomer graag de pist in de ochtend bezorgen!

door: Erwin de WitKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

0 sterren. wat een slechte organisatie met bezorgers die denken dat 2 dagen nadat ze aan je eigen deur hebben gestaan, je om 5.30 bij een winkel kan staan met je pakket. en dat alleen maar omdat mijn vrouw zich moest legitimeren via een digitale onduidelijke weg. een paspoort of rijbewijs werd niet geaccepteerd wat nog steeds wettelijk het beste middel is... nu heb ik mijn pakket nog steeds niet wat een cadeau is en dus te laat in mijn bezit zal zijn om nog op tijd te kunnen geven.

door: henkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De Fuckyou-mentaliteit van Postnl is ten hemel schreiend. Kan hier iemand wat aan doen!!

door: WinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Eerst drukt zo’n idiote pakketbezorger je van de weg, terwijl hij inhaalt waar net niet kan.
Wil je een klacht indienen, wordt de verbinding verbroken

Pagina 1 van 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met PostNL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij PostNL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met PostNL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar PostNL klantenservice en wordt ook niet gelezen door PostNL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )