Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Polis Direct?

Geef hier een cijfer

Polis Direct bellen?

Heeft u vraag aan Polis Direct en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina onder het kopje contactdetails staat het telefoonnummer vermeld. Als u belt krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Hij of zei verbindt u indien nodig door naar de juiste afdeling. U hoort een welkomstboodschap met de volgende informatie: “Welkom bij Polis Direct. Uw gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden en om de afspraken die we met elkaar maken over uw financiële producten vast te leggen. Wilt u een adreswijziging of een wijziging op uw particuliere autoverzekering doorgeven? Dit kan ook via www.mijnverzekeringsportaal.nl.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 15.00 uur

Waarom Polis Direct bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Polis Direct telefoonnummer

 2. www.polisdirect.nl

Het label Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. U kunt voor allerlei verzekering bij Polis Direct terecht, zoals autoverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, etc,. Heeft u een vraag aan Polis Direct  en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. Deze is op onderstaande tijden bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Meer contactmogelijkheden met de klantenservice van Polis Direct.

Telefoonnummer Verkoop
024-366 56 44

Telefoonnummer Schade
024-366 56 33

Polis Direct
Postbus 7000
6503 GM Nijmegen

Contact met een andere Verzekeraar

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Polis Direct klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Tineke

Welke ervaringen heeft u met Polis Direct klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Polis Direct zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Polis Direct op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Polis Direct klantenservice en wordt ook niet gelezen door Polis Direct
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )