Aantal reviews 14

Hoe zijn uw ervaringen met Playstation Support?

Geef hier een cijfer

Contact Klantenservice Playstation Support Nederland

Heeft u een vraag aan Playstation Support? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Het telefoonnummer is op de website van playstation moeilijk te vinden, maar op deze pagina vindt u meteen het juiste Telefoonnummer. Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken, hebben we als extra service alle opties van het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor heeft u sneller contact met de juiste helpdeskmedewerker. Het kan zijn dat aan u gevraagd wordt u het gesprek opgenomen mag worden in het belang van de kwaliteitscontrole en de training van de medewerkers. Druk in dat geval dan op 1 voor JA en op 2 voor NEE.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 18.00 uur

Waarom Playstation Support bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Playstation Support telefoonnummer

 2. www.playstation.com

Playstation Bellen m.b.v. Telefonisch Keuzemenu

"Bedankt voor het bellen naar de Playstation Klantenservice / Support ( Hulp en Ondersteuning voor spelers). Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van Play with No Limits en om je te helpen bij hardware problemen en technische problemen. Gebruik onze nieuwe selfservice portal op playstation.com/repairs die je helt bij het oplossen van je vraag.  Als je problemen hebt bij het vinden van een playstation 5, neem dan rechtstreeks contact op met online verkopers voor meer informatie over beschikbaarheid.  Wij hebben geen informatie over leverdatums of over voorraadinformatie voor verkooppunten."

 • Toets 1

  Voor technische ondersteuningen voor je Playstation 5 of accessoires?

  • 1

   voor technische ondersteuning voor je console en accessoires toets 1

  • 2

   voor ondersteuning voor accounts, abonnementen, content en games toets 2

 • Toets 2

  Voor technische ondersteuningen voor je Playstation 4 of accessoires?

  • 1

   voor technische ondersteuning voor je console en accessoires toets 1

  • 2

   voor ondersteuning voor accounts, abonnementen, content en games toets 2

 • Toets 3

  Voor ondersteuning voor je Playstation VR?

 • Geen keuze

  Ga voor ondersteuning voor andere producten naar playstation.com voor hulp en ondersteuning.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 14

Hoe zijn uw ervaringen met Playstation Support?

Geef hier een cijfer

Wat is Playstation Support

PlayStation Support is de klantenservice van PlayStation, het merk van Sony Interactive Entertainment dat verantwoordelijk is voor de verkoop en ondersteuning van de PlayStation-consoles en -accessoires. De service is bedoeld om klanten te helpen met problemen of vragen die ze hebben met hun Playstation-producten, zodat ze deze optimaal kunnen gebruiken.

Zo biedt de service ondersteuning aan klanten voor technische problemen, zoals problemen met de hardware, software of netwerken, evenals vragen over facturering, problemen met betalingen en accountbeheer. Ook informatie over garantie- en reparatieopties staat de dienst voor u klaar. PlayStation Support biedt ook hulp bij het instellen en gebruiken van de console, alsmede de mogelijkheid om problemen op te lossen en verdere hulp te bieden via telefoon, chat of e-mail. Helaas is het vinden van contactgegevens voor de klant soms moeilijk omdat dit niet altijd duidelijk op de website staat. Op deze pagina vindt u in ieder geval snel het juiste telefoonnummer zodat u direct contact kunt opnemen voor al uw vragen

Telefonisch contact met een andere Support Service?

Ga hiervoor naar deze overzichtspagina. U vindt hier snel de telefoonnummers van support services. Indien de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan ziet u direct alle opties staan. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Direct contact. Snel antwoord op uw vraag.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Playstation Support klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 14 reviews
 by Herman

Heb een PS5 besteld. Bevestiging van aankoop/betaling gehad. Ze geven aan dat de volgende werkdag hij verstuurd word maar wacht al een week en krijg geen mail. Via telefoon en assistent zijn ze onbereikbaar.

 by Ralf

Na een bestelling te hebben geplaatst voor een ps5 bij de playstation store kreeg ik een bevestigingsmail. ik had de optie exress verzending aangevinkt en heb daarvoor dubbele verzendkosten moeten betalen. 3 dagen later staat de bestelling nog steeds op "verwerken". Hierop bel ik dit nummer waarna daar werd verteld dat zij alleen de technische ondersteuning doen en dat ik voor dit probleem een chat moet starten. Hierop heb ik opgehangen en zit ik inmiddels al 3 uur te wachten voordat ik uberhaubt iemand via de chat te spreken kan krijgen. Gek maar er staat dat er binnen 10 minuten iemand beschikbaar moet zijn. Echt een ballentent van een klantenservice. Met zulke aftersale service, heb ik gewoon spijt van mijn aankopen. Te triest voor woorden.

 by Cees

Voor aankopen een aanfluiting, kom maar niet in contact met de playstation direct, sta 2 uur 40 minuten te wachten op een bot, en wordt gewoon verbroken de lijn, de Nederlandse tak kun je niet bellen over aankopen bij direct, dus, waardeloos

 by Verschrikkelijke service playstation direct

Uren bezig om in contact te komen met Playstation Direct. Telefonisch niet mogelijk, alleen via chat.
De chat komt niet verder dan ¨We're transferring your chat to another agent.¨ en dat uren lang.

 by bert

contact is niet mogelijk er staat 1 binnen 10 min maar na een uur nog niks

 by tobias theodorus

niemand op de chat en aan de telefoon kunnen ze me niet helpen. Vreselijk.

 by Remco

Na 34 minuten opgehangen, want opnemen doen ze niet. WAARDELOZE SERVICE!!!

 by KM

This is the most useless support system ever.

 by Jurgen

wat kan ik doen om mijn account terug te herstellen , nu weet ik men wachtwoord niet meer en het email adres dat is gekoppeld aan men playstation bestaat niet meer en als ik het wachtwoord wil veranderen sturen ze het bericht naar het onbestaande email adres

 by Johnny

Ik ben al sinds ik gehackt ben bezig om me account terug te krijgen 1 jaar geleden maar sony verdomd het om me oude mail terug te zetten
Hier wordt ik heel verdrietig van

 by Patrick

Word nooit opgenomen openingstijden kloppen voor geen meter

 by Gert

Er word niet eens op genomen

 by Ed

Playstation Support is niet te bereiken. Na 1.5 uur in de wacht te hebben gestaan heb ik de hoop opgegeven.

 by Merkijn

ver snel geholpen!!!

Welke ervaringen heeft u met Playstation Support klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Playstation Support zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Playstation Support op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Playstation Support klantenservice en wordt ook niet gelezen door Playstation Support
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )