Aantal reviews 9

Hoe zijn uw ervaringen met Philips Online Shop?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het Philips Online Shop Telefoonnummer?

Op deze pagina vindt u het snel het Klantenservice Telefoonnummer met alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een handige hulp. Gebruik het onderstaand keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer. Kies meteen de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo kunt u sneller uw zaken regelen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom Philips Online Shop bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Philips Online Shop telefoonnummer

  0800-0230047 (Gratis)
 2. www.philips.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij Philips Online Shop. Dit gesprek kan worden opgenomen voor  kwaliteits- en trainingsdoeleinden. In het geval van een klacht of geschil gebruiken wij de opname voor verder onderzoek. Als u niet wilt dat dit gesprek wordt opgenomen verbreek dan de verbinding en ga naar philips.nl/contact voor een andere contactmethode. Meer informatie kunt u vinden op philips.nl/privacy. "

"Je kunt de status van je bestelling gemakkelijk zelf opvragen via philips.nl/shop. Klik op bestelling zoeken en vul je bestelgegevens in. "

 • Toets 1

  Heb je een vraag over een bestelling in de Philips Webshop of heb je een vraag over een product dat je wilt bestellen

 • Toets 2

  Ben je in het bezit van een Philips product en heb je product ondersteuning nodig

 • Toets 3

  Heb je een vraag over een bestelling in de Philips Myshop

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 9

Hoe zijn uw ervaringen met Philips Online Shop?

Geef hier een cijfer

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Philips Online Shop klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 9 reviews
 by ilana

jullie hebben mij een defect apparaat geleverd ik wil t terugsturen, maar ik krijg gewoon geen retourlabel ben hier al dagen mee bezig het is echt schandalig

 by Hana

Ik zoek het emailadres. Nergens te vinden.

 by met 1 ster mogen jullie blij zijn, waardeloos

Hallo,
Werkelijk ergerniswekkend. Jullie site is veel te moeilijk en te omslachtig.
Hebben jullie eigennlijk wel zin om consumenten te helpen?
Ik merk er niets van.
Waardeloos

 by a tjallinks

prima service en heel vriendelijk

 by Ron

Even een waarschuwing. Wij hebben onlangs een Philips airfryer XL gekocht en hebben al meerdere keren een keuken en huiskamer met vieze rook gekregen. Het blijkt om verbrand vet te gaan, dat tegen het verwarmingselement spat. Dat komt door een fout in de werking van het Philips apparaat. Ik heb daar nu bijna 2 weken over met Philips gesproken. Ze erkennen het euvel, maar kunnen ook niet anders. Het internet staat er vol van. Er zijn 2 opties. Ofwel een vetverminderaar of een spat/snack deksel. Kosten zo'n 25 eur.

Dat vind ik een slechte zaak van Philips. Dat moeten ze erbij leveren of duidelijk vermelden. Gaat mij niet om het geld, maar wel dat Philips de consument volkomen in de kou laat staan.

 by Jeanne Bertens

Een paar weken geleden mijn zoveelste Senseo gekocht. (Prijs 99.99 €)

Met de koffie is niets mis maar zodra wij weer een vers bakkie willen zetten is het net of er een mitrailleur wordt leeggeschoten. Is dit normaal? Ik kan helaas van Senseo geen e-mail adres vinden. Natuurlijk kan ik bellen en chatten maar dat kan maar tot 18.00 uur. SENSEO HELP MIJ AUB IK WORD EEN BEETJE GEK VAN DIT GELUID.

 by Jacky van Grinsven

Waardeloze klantenservice... bestelling wordt vanzelf geannuleerd.... bij opnieuw bestellen kun je de kortingscode niet meer invoeren... je kunt merken dat de afdeling consumenten niet meer in eigen handen is

 by Barbara Renssen

Wat een oplichterij! Ik heb een senseo gekocht en na de mail te hebben ontvangen dat t binnen 1 a 2 dagen bezorgd zou worden,nog steeds niks ontvangen!!!!

De klantenservice van Philips online shop is ook niet bereikbaar. Ik stond vanochtend gewoon 20 minuten in de wacht. Mijn vraag is komt die senseo nog of ben ik mijn geld nu kwijt????

 by G.Banning

Wat een waardeloze webshop. Heb een bestelling geplaatst voor een Senseo switch en betaald met IDEAl en na 8 dagen nog steeds niets. Op de site staat levering 1 tot 2 werkdagen.. De status blijft op niet verzonden staan. 1 mail gestuurd naar klantenserviice zonder reactie. 3 medewerkers aan de lijn gehad zonder resultaat. Er was een storing in het bestelsysteem geweest bij een aantal orders. Gelukkig zat di van mij daar ook bij.. Naar mijn idee hoeft de klant daar niet de dupe van te worden en levering vindt nog steeds niet plaats. Bij CoolBlue vandaag besteld morgen in huis. Daar kan de Philips webshop nog wat van leren.

Welke ervaringen heeft u met Philips Online Shop klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Philips Online Shop zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Philips Online Shop op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Philips Online Shop klantenservice en wordt ook niet gelezen door Philips Online Shop
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )