BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Philips Online Shop Klantenservice

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

0906-7171710 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 197

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Philips Online Shop
 • Philips Online Shop klantenservice telefoonnummer:

   0800-0230047
 • Gesprekskosten: Gratis
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Philips Online Shop Nederland
 • Rapportcijfer Philips Online Shop klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Philips Online Shop klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Philips Online Shop ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice.

De klantenservice Philips Online Shop staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap die u te horen krijgt bij het bellen naar de klantenservice.

Welkom bij Philips Online Shop. Dit gesprek kan worden opgenomen voor  kwaliteits-en trainingsdoeleinden. In het geval van een klacht of geschil gebruiken wij de opname voor verder onderzoek. Als u niet wilt dat dit gesprek wordt opgenomen verbreek dan de verbinding en ga naar philips.nl/contact voor een andere contactmethode. Meer informatie kunt u vinden op philips.nl/privacy. ”

“Je kunt de status van je bestelling gemakkelijk zelf opvragen via philips.nl/shop. Klik op bestelling zoeken en vul je bestelgegevens in. “

TOETS 1 — Heb je een vraag over een bestelling in de Philips Webshop of heb je een vraag over een product dat je wilt bestellen

TOETS 2 — Ben je in het bezit van een Philips product en heb je product ondersteuning nodig

TOETS 3 — Heb je een vraag over een bestelling in de Philips Myshop


Telefonische Openingstijden Philips Online Shop:
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Philips Online Shop Klantenservice

Wat een oplichterij! Ik heb een senseo gekocht en na de mail te hebben ontvangen dat t binnen 1 a 2 dagen bezorgd zou worden,nog steeds niks ontvangen

Beoordeeld op:28 09, 2017 door: Barbara Renssen

Wat een oplichterij! Ik heb een senseo gekocht en na de mail te hebben ontvangen dat t binnen 1 a 2 dagen bezorgd zou worden,nog steeds niks ontvangen!!!!
De klantenservice van Philips online shop is ook niet bereikbaar. Ik stond vanochtend gewoon 20 minuten in de wacht. Mijn vraag is komt die senseo nog of ben ik mijn geld nu kwijt????

Wat een waardeloze webshop. Heb een bestelling geplaatst voor een Senseo switch en betaald met IDEAl en na 8 dagen nog steeds niets. Op de site staat

Beoordeeld op:28 06, 2017 door: G.Banning

Wat een waardeloze webshop. Heb een bestelling geplaatst voor een Senseo switch en betaald met IDEAl en na 8 dagen nog steeds niets. Op de site staat levering 1 tot 2 werkdagen.. De status blijft op niet verzonden staan. 1 mail gestuurd naar klantenserviice zonder reactie. 3 medewerkers aan de lijn gehad zonder resultaat. Er was een storing in het bestelsysteem geweest bij een aantal orders. Gelukkig zat di van mij daar ook bij.. Naar mijn idee hoeft de klant daar niet de dupe van te worden en levering vindt nog steeds niet plaats. Bij CoolBlue vandaag besteld morgen in huis. Daar kan de Philips webshop nog wat van leren.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 2 2 Wat een oplichterij! Ik heb een senseo gekocht en na de mail te hebben ontvangen dat t binnen 1 a 2 dagen bezorgd zou worden,nog steeds niks ontvangen!!!!De klantenservice van Ph

Welke ervaringen heeft u met Philips Online Shop Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Philips Online Shop Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Philips Online Shop Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Philips Online Shop Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Philips Online Shop Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.