Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Perry Sport?

Geef hier een cijfer

Perry Sport Telefoonnummer Nodig?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Perry Sport? Bijvoorbeeld over uw factuur of wilt u advies van een bepaald artikel. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Houdt u voor vragen over een bestelling via de webshop alvast uw order-/factuurnummer bij de hand. Dan kan de telefoniste u sneller helpen. Indien alle lijnen telefonisch bezet zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Perry Sport bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Perry Sport telefoonnummer

 2. www.perrysport.nl

Bellen met Perry Sport

Wanneer u telefonisch contact opneemt met hoort u eerst de volgende meldtekst voordat u een medewerker aan de lijn krijgt:

"Welkom bij de klantenservice Perry. Je wordt zo snel mogelijk doorverbonden met een van mijn collega's. We wijzen je er graag op dat dit gesprek wordt opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Bel je ons omdat je je bestelling niet compleet ontvangen hebt? Check dan je pakbon. Alle dikgedrukte artikelen horen in de ontvangen zending te zitten. Alle niet-dikgedrukte artikelen zijn nog onderweg. "

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Perry Sport?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

De klantenservice van Perry Sport helpt u graag snel verder. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft bij het online shoppen. Op veel gestelde vragen kunt u het antwoord eenvoudig vinden. Kies een onderwerp aan de linkerkant van het menu en kijk of uw vraag hier tussen staat. Staat uw vraag hier niet tussen en of wilt u persoonlijk contact? Dan zijn er de volgende contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Er zijn in Nederland meer dan 70 vestigingen van deze Britse sportwinkelketen. Enkele plaatsnamen waar een vestiging zit zijn: Amsterdam, Zwolle, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Maastricht en Eindhoven. Er is 1 centraal telefoonnummer. Via een 088-nummer is de klantenservice van Perry Sport op werkdagen direct bereikbaar. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u tijdens openingstijden graag verder.

Bellen met een andere Online Winkel

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina online-winkels. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) alle opties van het keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Perry Sport klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Perry Sport klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Perry Sport zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Perry Sport op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Perry Sport klantenservice en wordt ook niet gelezen door Perry Sport
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )