Aantal reviews 57

Hoe zijn uw ervaringen met OTTO? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Otto ?

Heeft u een vraag aan Otto en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag en bent u hiervoor opzoek naar het telefoonnummer? Kunt u het telefoonnummer niet snel vinden op de website www.otto.nl? Dit kan kloppen. Steeds meer bedrijven “verstoppen” namelijk het telefoonnummer van de klantendienst op hun website om zo klanten eerst aan te sturen op selfservice. Wij helpen u graag snel verder. Hieronder op deze pagina vindt u meteen het Otto klantenservice telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom OTTO bellen?

 1. Hoe plaats ik een bestelling?
 2. Wat is de bezorgstatus van mijn artikel(en)?
 3. Wanneer wordt mijn betaling of retour verwerkt op mijn account?
 4. Hoe kan ik mijn (adres)gegevens wijzigen?
 5. Wat is mijn saldo bij OTTO?
 6. Ik heb problemen met inloggen
 7. Ik ben mijn wachtwoord vergeten
 8. Kan ik betalen in termijnen

Contactdetails

 1. OTTO telefoonnummer

 2. www.otto.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Om het bellen met Otto makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu uitgeschreven.  Een handige hulp. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag en kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker. U hoort eerst de volgende welkomstboodschap;

"Welkom bij Otto. Het is momenteel erg druk bij onze vervoerder waardoor je pakket mogelijk langer onderweg is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u een keuze te maken. "

 • Toets 1

  Wilt u bestellen of retourneren

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over de status van uw bestelling

 • Toets 3

  Heeft u een vraag over een rekeningoverzicht of betalingsherinnering

 • Toets 4

  Wilt u uw bestelling annuleren of heeft u overige vragen.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 57

Hoe zijn uw ervaringen met OTTO? Geef hier een cijfer

Waarom nemen Klanten Contact op met OTTO?

Klanten nemen contact op met webwinkel OTTO om verschillende redenen, zoals het bestellen, bezorgen en afhalen van producten, retourneren en ruilen, betalen, het beheren van hun OTTO-account, garantie en reparatie, klachten en over de voorwaarden. OTTO biedt een gebruiksvriendelijke webshop waar klanten op een eenvoudige manier  producten kunnen bestellen en ontvangen. De webshop biedt ook een uitgebreid retourbeleid en de mogelijkheid om producten te ruilen.  Klanten kunnen ook hun OTTO-account beheren, waar ze informatie over hun bestellingen en facturen kunnen vinden, evenals garantie- en reparatie-informatie. Als er klachten of vragen zijn, staat het Klantenservice-team altijd klaar om te helpen en te ondersteunen. Zo biedt OTTO een uitstekende klantenservice.

Hoe kan ik Otto Klantenservice bereiken?

Heeft u een vraag en heeft u het antwoord niet kunnen vinden op de website van het online warenhuis dan kunt u op de volgende manieren de klantenservice van Otto bereiken.

 • Bellen: Via het bovenstaand telefoonnummer kunt u 6 dagen per week bellen met Otto klantenservice. De exacte openingstijden staan eveneens hierboven vermeld.
 • Chatten met een van de medewerkers kan vai de webite
 • Social Media: Stel uw vraag via de Facebookpagina. Uw vraag wordt op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 19.00 en zaterdag tussen 09.00 en 16.00 doorgaans binnen 1 uur beantwoord.
 • Schrijven: Afdeling Klantenservice, Postbus 90200, 5000 LX Tilburg.

Meer over Otto

Bij vele huishoudens viel in Nederland vanaf eind jaren zeventig de welbekende mode-catalogus "Otto" op de mat. Het begon bij een Duits postorderbedrijf dat opgericht werd door Werner Otto in 1949. In eerste instantie kon men alleen schoenen bestellen, maar het assortiment werd steeds verder uitgebreid. De behoefte om schoenen en inmiddels kleding thuis af te laten leveren sloot naadloos aan op de behoefte van de consument. Otto breidde uit binnen Europa en in 1979 werd in Tilburg de dochteronderneming OTTO B.V. gestart en ook hier sloeg het concept in als een bom. Inmiddels is het concern enorm gegroeid en onder de naam OTTO GROUP is het de grootste "home-shopping"-organisatie ter wereld! De catalogus is verleden tijd en is vervangen door een overzichtelijke website en de daarbij behorende app waar van alles online besteld kan worden. Denk daarbij ook aan woon-accessoires, tuinmeubels, gereedschap, elektrische apparaten en sportartikelen. In Nederland staat het hoofdkantoor in Tilburg en de klantenservice is telefonisch en via facebook bereikbaar.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse online winkels in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met OTTO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 57 reviews
 by ellen

Hoewel er van alles mis ging met mijn bestelling , foute levering , dubbele facturering en verwarring van mijn kant, wisten de klantenservice dames mij zonder moeite te helpen, zeer respectvol , beleefd Terwijl ik echt niet vriendelijk geklonken moet hebben vanwege mijn stress. Dit hielp mij toch het vertrouwen te houden. Echt blij met mijn uiteindelijke bestelling ben ik en de hulp van de klantenservice!

 by Anneke

Vandaag kreeg ik telefoon van ene Denise met een waanzinnig vaag verhaal dat ze finan. gegevens wilde checken. Op mijn vraag met welk doel, kreeg ik geen antwoord. 4X dezelfde vraag gesteld en toen kwamen er heel bizarre antwoorden; het ging om een felicitatie vanwege een termijn dat nog openstond. Mevrouw Denise wilde wel allemaal gegevens hebben, maar toen ik op mijn buurt gegevens vroeg, mocht er niks gezegd worden volgens de wet - ja hoor mevrouw Denise (Becker kreeg ik later van de klantenservice te horen) wat een lariekoek.

Gebeld met de klantenservice, maar daar weet men ook totaal van niks eigenlijk alleen hoe je mail kunt versturen naar de klantenservice. Boy - hoe klantgericht is dat? Ga een training volgen en zoek mensen die werkelijk met klanten kunnen omgaan.

 by Bjorn

Wacht nog steeds op mijn bestelling. Zou binnen 2 dagen bezorgd worden. Nou niet dus

 by Jet

Prima te woord gestaan en geholpen door vriendelijke dame. Dank!

 by I. van den Berg

Slecht bereikbare klaenservice! 24131299 Duur 0900 nummer en geen bestaand alternatief elefoonnummer! Bestelling slechts verpakt en van slechte kwaliteit en na iedere bestelling een vragenlijst in moeten vullen met vragen over je inkomen,hoogte van een huur, leningen, enz., dat dit zomaar MAG?!?

 by Rota

Slecht en nog eens slecht! Bankstel besteld en raffelt nu al!

 by C gardeniers jongen

Ik wilmij bedanken bijdit bedrijf

Heb spijt dat ik er ooit besteld heb

Wat een bendeboel

Rekening betaald een aanmaning na de andere

Moete k

Jullie zo blijvenbestaan

En dan zeggen heeft zich gekruist

Wat een bendeboel

Heb ergeenwoordenvoor

Bedriegerij bedriegerij bedriegerij

 by Jolanda van den Berg

Dat Otto nog bestaansrecht heeft.... wat een waardeloos bedrijf! Ben al meer dan 2 maanden bezig om m'n geld terug te krijgen van geretourneerde spullen. Bestel d'r nooit meer!! Drama!

 by Cor

Dhr. Poetin op het Kremlin is makkelijker te bereiken dan de klantenservice van OTTO.

 by Een consument

Een klantenservice zonder echte service. Dat begint al met een betaald telefoonnummer :( Bij meerdere bestellingen heb ik ervaren dat levertijden lang zijn (week tot weken!) en het is niet duidelijk te volgen waar het pakket is en wanneer geleverd wordt. Bij telefonische navraag bij de klantenservice word je ook geen steek wijzer; ze weten net zoveel als wat je zelf uit je eigen klantinformatie kan halen. Verspil je geld dus niet aan de klantenservice: wachttijd, uitleg wat je wilt weten, reactie, extra vragen, in de wacht, nazoeken... om vervolgens weer (heeeeel l a n g z a a m) precies te vertellen wat ze daarvoor ook al vertelde. Duimen maar dat de bestelling vlot komt en dan.... nooit meer terugkomen bij Otto. So much voor de Deutsche Gründlichkeit :(

 by Stephan

Drama. Levertijd klopt niks van. Klantenservice is in en in slecht. Kunnen ze beter opheffen. Niemand weet wanneer jouw pakket geleverd word. Niemand kan je ook maar van informatie voorzien. En inderdaad 3 van de 4 servicemedewerkers niet te verstaan.

 by Gaat niemand wat aan

ik kreeg helemaal geen aanmeld

kortingscode. Wel aangevraagd

 by nhj

had liever een -10 gegeven, wat een klote bedrijf. alles wordt bij maar gelogen. ipv 1 week levertijd, wacht nu nog steeds dus gaan al richting 4 weken en de prijs klopte niet was al weer 50 euro duurder als waar jullie mee adverteren. en maar zeggen dat het niet waar is terwijl jullie er gewoon mee adverteren. post bedrijf gebeld omdat jullie hebben gezegd dat het opgestuurd is, dat bedrijf weet nergens wat van dus...... kortom weer weer betrapt op een leugen. MENSEN KOOP HIER NIKS!!!!!!!!

 by Tom van Oostrum

Bijzonder slecht bedrijf. Al 3 vouwfietsen besteld. Alle 3 met gebreken retour. Otto kan de defecte producten wel via een door haar ingeschakeld koeriersbedrijf terughalen. Echter met de klantendienst hen is enkel een bepaalde dag af te spreken geen tijdsindicatie. Ook kan Otto zelf geen telefonisch contact hebben met de chauffeur van het koeriersbedrijf. Ben een zelfstandig ondernemer met een uurtarief van € 150.Door Otto nu al 2 dagen geen omzet kunnen genereren. Dus nu al een schadepost van minimaal € 2.400, steeds nog beschik ik over een defecte vouwfiets. Vervolgens een vordering van terugstorting van een vooruitbetaling van € 115. Dat laatste omdat ik de koopovereenkomst door nalatigheid van Otto heb ontbonden. Otto denkt mij voor mijn verlies te compenseren voor het afboeken van de bezorgkosten die ik nota bene niet verschuldigd ben, doordat gebrekkig is geleverd. Wat een ongelooflijk hautain gedrag en brutaliteit. Bovendien ook uiterst en uiterst klantonvriendelijk. Advies geen zaken mee doen !!!!!

 by Mekail

Een kort woord waardeloos bedrijs is Otto en waardeloos personeels alleen maar liegen over alles heb zelf heel veel hoofd pijn met hun ze hebben waaldeloos service dus ok raad iedereen af bij Otto eigenlijk die moeten ze voorgoed sluiten.

 by Ger

Niet op tijd leveren verkeerde facturen sturen . De klanten service bellen is zinloos,je hebt er geen moer aan. Ik ben 67 jaar bestel voor het eerst bij otto ,, ben gelukkig niet zo dom om vooraf te betalen. ik zeg otto,,,, NOOIT MEER..

 by Marcelle

Wij hebben veel gekocht bij Otto maar dat is nu echt voor bij want hun service is echt ver onder maat we hadden een tv gekocht een groot beeld ten eerste zaten niet alle benodigde schroeven bij voor de standaard waar de tv op moet plaatsen maar dat nog niet alles wij zetten de tv aan blijk deze kapot te zijn.dus we konden er niets mee

klanten service gebeld werd ons gezegd ja wij komen wel op halen maar als u ander tv wil moet 3 tot 5 wek dagen wachten wan er moest eerst met de interne afdeling overleg worden .

dus wij zitten dus ruim 3 tot 5 dagen zonder tv , want volgens hun richtlijnen moet dat eerst door de interne afdeling goed gekeurd worden.

men heeft bij Otto nooit van consumenten recht gehoord nou ik heb de advocaat gebeld en die zei dat Otto direct een nieuwe tv moesten leveren om dat wij daar recht op hebben volgens het consumenten recht zo als dit is op genomen in algemeen burgerlijk wet dit schrijft de wet voor maar Daar denk Otto anders over blijkt nou wij overwegen dus naar de rechter te stappen . dus de service is dus bij hun waardeloos met ander woorden bestel daar maar niets meer .

 by Miri

Heb een badkamermeubelset een aantal weken geleden besteld, direct ook betaald via ideal en hoefde ook geen verzendkosten te betalen. Na een tijdje krijg ik een acceptgiro met het bedrag plus verzendkosten en extra bezorgkosten?? Ongelovelijk en heb mijn badkamermeubelset nog geen eens gezien en ze willen dat ik al dubbel betaal. Ik heb geen vaste lijn en ga echt niet een 0900 nummer bellen met mijn mobiele abonoment. VerOTTO past beter bij deze gore dieven.

 by Pp

Otto is de slechtste online winkel wat ik heb meegemaakt ik raad iedereen af hier wat te bestellen is alleen maar hoofdpijn en ook nog eens 60cntt per gesprek en minuuuuuten wachten Otto is zo uitgekookt in het geld dat ze het alternatief nmr van013 hebben geblokkeerd je kan daar niet meer op bellen nou dan zijn we geen klanten meer maar hun melkkoe k Geef 0sterren mAAR MOET EEN AAN VINKEN 0STERREN VAN MIJ

 by Joop

Gewoon zeer zeer slecht ,ongelooflijk dat zo'nzaak nog bestaat ,wachttijd aan telefoon min 20 min nooit meer wat bestellen. Aub

 by Hans

Vanuit België een bestelling doen is vragen om problemen. Je kan uren bezig zijn met inloggen, je gaat kijken wat fout is, je moet een dicht bijzijn NL postcode van de grens ingeven. Hierop nemen ze een adres en je bestelling zou daar aankomen? Je breek af om dat dit niet kan. Je begint opnieuw en van dat ogenblik kom je automatisch terug op dat Nederlands adres dat je niet wil. Bellen van uit België kan niet? een e-mail sturen wel, doch wacht reeds 4 dagen op een antwoord. Betreft klant vriendelijkheid laat deze firma nog veel te wensen over, hier is nog veel werk aan.

 by Jeanne

Wat een klachten, zou eens gaan nadenken hoe de werkwijze is,

een betaald tel. nr en dan meerdere keren gebeld na 15 min. nog niemand te spreken gehad,

is niet meer van deze tijd lijkt wel of geen personeel achter de telefoon zit.

was de eerste keer dat we een bestelling plaatste bij jullie meteen de laatste

 by Jan

Jullie dienstverlening is zeker niet kliënt vriendelijk, zeg maar zeer matig tot slecht,minimaal 10.00 minuten wachttijd. Ik zal dit op Facebook vermelden en op YouTube. Voor mensen die producten bij jullie bestellen.

 by mevr. Hollestein

- 0 sterren

Een betaald nummer bellen voor service?!?! Dat zou ik in mijn winkel eens moeten proberen! de klanten komen nooit meer terug.

Als je een rekening handmatig wilt overboeken is er nergens op de site (mijn Otto) te vinden wat het rekeningnummer is! niet erg informatief dus.

Binnen 3 weken 5,50 boete berekenen voor te late betaling?! beetje overdreven. Die duitsers hebben zeker nog nooit gehoord van 30 dagen factuur!

De "service" medewerkers zijn vaak mensen die met een dusdanig zwaar accent spreken dat ze echt slecht te verstaan zijn (vaak medewerksters van Antilliaanse/Surinaamse afkomst) Echt slim vind ik deze dames niet want als je meerdere malen vraagt of er iets nagemeten kan worden (dit kunnen ze in het magazijn zo doen) blijven ze structureel de informatie van de site oplezen! je komt er niet doorheen. Bijvoorbeeld de lengte van een blouse is uiteraard langer van een maat 46 dan van een maat 38 en toch blijven de medewerksters de standaard maat informatie geven die op de site staat dus "de lengte van deze blouse is 45 cm bij maat 38" : voor maat 46 is de lengte dan uiteraard langer maar dat snappen niet! Als je dan een keer een Nederlandse medewerkster aan de telefoon krijgt dan begrijpt zij mijn vraag wel en zegt dat ik gelijk heb!Ik ben er nu ingetrapt maar koop er nooit meer iets. Maar ja, het is een Duits bedrijf en die zijn niet echt ingesteld op de Nederlandse consument en dat zijn ze ook helemaal niet van plan!

 by Karin

Geen cijfer maar je wordt verplicht. Bonprix een dochteronderneming van OTTO haalt rare fratsen uit met kante. Ik ben jaren geleden een 1/2 jaar achtervolgd, ondanks dat ik alle keurig had betaald. Mijn rechtsbijstand heeft een eind aan gemaakt. Een familie van mij maakt hetzelfde mee. Bonprix heeft geen boodschap en dreigt met deurwaarder. Klantenservice OTTO gebeld om mij over haar dochteronderneming te informeren. Ik word door OTTO het bos ingestuurd. Wat een zootje bij deze bedrijven die niet eerlijk en duidelijk willen zijn.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met OTTO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij OTTO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met OTTO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar OTTO klantenservice en wordt ook niet gelezen door OTTO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )