Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Openbank? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Openbank Klantenservice?

Heeft u een vraag aan de Openbank, bijvoorbeeld over uw betaalpas of andere bankzaken en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen.  Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Het kan zijn dat u het nummer niet snel kunt vinden op de website van de bank. Wij helpen u graag. Hieronder onder het kopje contactdetails vindt u het direct het juiste Openbank Klantenservice Telefoonnummer. Verder vindt u op deze pagina ook overige informatie en contactmogelijkheden van Openbank.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zondag

  08.00 - 20.00 uur

Waarom Openbank bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Openbank telefoonnummer

 2. www.openbank.nl

Bellen met Openbank

Hieronder leest u hoe bellen met Openbank verloopt.

Belt u met een andere telefoonnummer dan die bij de bank bekend is, zal gevraagd worden om het telefoonnummer in te spreken die u heeft opgegeven bij het openen van uw bankrekening.  U krijgt de volgende mededeling te horen bij het bellen met de bank;

"Welkom bij Openbank. Alle gesprekken worden opgenomen en bewaard om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. U kunt het privacybeleid van Openbank raadplegen op www.openbank.nl/beleid. Spreek cijfer voor cijfer het telefoonnummer in waarmee u zich bij Openbank heeft geregistreerd.' Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker.

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Openbank? Geef hier een cijfer

Wat zijn de contactmogelijkheden van Openbank?

De klantenservice van Openbank is via meerdere kanalen bereikbaar. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rij gezet;

 • Telefoon: via bovenstaand telefoonnummer ( zie grijze blok) is de klantenservice bank 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
 • Bent u nog geen klant? Belt u dan 070-7007518
 • Heeft u vragen over Beleggingen? Hiervoor heeft Openbank een speciaal telefoonnummer beschikbaar: 070-7006138 of mail naar beleggingen@openbank.com
 • Mail uw vragen naar info@openbank.com
 • Vragen stellen kan ook via WhatsApp op +31 6 8993 1000.

Waarom klanten contact opnemen met de Klantenservice van Openbank: Bellen en Contact

Klanten bellen regelmatig met de Klantenservice van Openbank om diverse redenen. Bijvoorbeeld, voor vragen over rekeningen, zoals transacties en saldocontrole, of bij problemen met overboekingen. Ook bij het gebruik van betaalpassen, voor hulp bij vragen over functionaliteit of bij verlies/diefstal, wordt de Klantenservice ingeschakeld.

Voor deposito's zoeken klanten contact voor informatie over rentetarieven en looptijden. De Klantenservice wordt ook benaderd voor assistentie bij online services en tools, en voor beleggingsgerelateerde zaken zoals advies en transactiehulp. Kortom, het directe contact via de Klantenservice is essentieel voor klanten om snel en persoonlijk antwoord te krijgen op hun financiële vragen en behoeften.

Wat is Openbank voor een bank?

Openbank is een Spaanse online bank die in 1995 is opgericht als dochteronderneming van Banco Santander. Als een digitale bank biedt Openbank diverse financiële producten en diensten, waaronder spaarrekeningen, betaalrekeningen, beleggingsmogelijkheden en verzekeringen. Het bedrijf heeft geen fysieke filialen en is actief via online kanalen. Openbank heeft de ambitie om internationaal uit te breiden en benadrukt technologische innovatie om aan de behoeften van klanten te voldoen. De bank claimt de grootste digitale bank te zijn. Voor de meest actuele informatie wordt aangeraden de officiële website van Openbank te raadplegen.

Contact met een andere (spaar)bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Banken".  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Openbank klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Carola

Erg tevreden over de klantenservice. Hogere spaarrente :-)

Welke ervaringen heeft u met Openbank klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Openbank zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Openbank op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Openbank klantenservice en wordt ook niet gelezen door Openbank
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )