Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Nintendo? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Nintendo Support Service?

Heeft u een vraag aan Nintendo, bijvoorbeeld voor hulp en ondersteuning en bent u hiervoor opzoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag op weg! Veel consumenten hebben moeite om het telefoonnummer van bedrijven te vinden maar bij ons is het snel en eenvoudig te vinden. Hierdoor kunt u altijd snel in contact kunt komen met Nintendo voor al uw vragen. Als extra service hebben wij ook het telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven, zodat u sneller met de juiste medewerker in contact komt.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 12.30 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 12.30 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 12.30 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 12.30 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 12.30 uur
  13.00 - 17.00 uur

Waarom Nintendo bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Nintendo telefoonnummer

 2. www.nintendo.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Welkomstboodschap die u te horen krijgt bij het bellen:

" Welkom bij de technische dienst van Nintendo."

 • Toets 1

  Wil je een reparatie aanmelden of de status hiervan opvragen?

  • 1

   Wil je een reparatie aanmelden? Toets dan nu een 1

  • 2

   Wil je de status van een reparatie opvragen? Toets dan nu een 2

  • 9

   Toets een 9 om terug te keren naar het hoofdmenu

 • Toets 2

  Wil je onderdeel bestellen?

  Losse onderdelen kin je via de Mine Nintendo Store bestellen. Deze vind je op de website minenintendostore.nintendo.nl. De onderdelen worden vervolgens direct naar je verstuurd. Toets een 9 om terug te keren naar het hoofdmenu.

 • Toets 3

  Heb je een spelvraag of kom je niet verder in een Nintendo Spel?

  Voor vragen over Nintendo Spellen kun je op werkdagen 's-morgens tussen 09:00 en 12:30 uur en 's-middags tussen 13:00 en 17:00 uur contact opnemen met Nintendo Speladviseur. Nintendo Speladviseurs zijn bereikbaar op telefoonnummer 0909-0490444.

 • Toets 4

  Heb je een andere vraag of wil je technische ondersteuning?

  Wist je dat je op onze website support.nintendo.nl veel informatie en oplossingen kunt vinden?

  • 1

   Ben je de pincode kwijt van het ouderlijk toezicht? Toets dan nu een 1

  • 2

   Heb je een andere vraag of wil je technische ondersteuning toets dan nu een 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Nintendo? Geef hier een cijfer

Waarom klanten contact zoeken met Nintendo?

Klanten nemen contact op met de klantenservice van Nintendo Support om hulp te krijgen met hun Nintendo-producten en -services. Dit kan variëren van technische ondersteuning voor hun Nintendo Switch-console of een ander spelapparaat, tot assistentie bij het instellen van hun Nintendo-account of het oplossen van problemen met aankopen in de Nintendo Store. Andere redenen kunnen zijn het aanvragen van een reparatie of vervanging van een defect apparaat, of het verkrijgen van informatie over garantie- en terugbetalingsbeleid. Onze website keuzemenu.info biedt een snelle en gemakkelijke manier om contact op te nemen met de klantenservice van Nintendo Support en de juiste hulp te krijgen voor al uw vragen en problemen. We bieden ook een uitgeschreven telefonisch keuzemenu van de telefonische klantenservice, zodat u snel in contact kunt komen met de juiste medewerker voor uw specifieke kwestie.

Achtergrond informatie Nintendo

Nintendo is een Japanse multinational die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van videospelconsoles, spellen en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1889 als een kaartenbedrijf, maar begon zich in de jaren 1970 te richten op de ontwikkeling van videospelconsoles. De eerste console van Nintendo, de Color TV Game, werd uitgebracht in 1977. Het bedrijf werd wereldberoemd met de lancering van de Nintendo Entertainment System (NES) in 1985.

In de jaren 90, bracht Nintendo de Super Nintendo Entertainment System (SNES) en in 1996 de Nintendo 64 uit. In 2001 introduceerde Nintendo de GameCube en in 2006 de Wii, die een groot succes werd met de innovatieve bewegingssensoren in de controller. In 2011 bracht Nintendo de Nintendo 3DS, een handheld console met 3D-beelden zonder bril en in 2012 de Wii U uit. In 2017 werd de Nintendo Switch gelanceerd, een console die zowel thuis als onderweg kan worden gebruikt.

Nintendo is momenteel een van de grootste en meest succesvolle bedrijven in de videogame-industrie. Volgens hun laatste beschikbare financiële cijfers van het fiscale jaar 2020, heeft het bedrijf een netto-omzet van $ 12 miljard en een brutowinst van $ 5 miljard. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 5.000 werknemers wereldwijd in dienst. Nintendo is zoals eerder vermeld opgericht in 1889 en is een van de oudste en meest succesvolle bedrijven in de gaming industrie. Ze zijn bekend voor hun iconische franchises zoals Mario, Zelda en Pokemon. Het bedrijf is altijd een innovator geweest in de gaming industrie, met de introductie van de eerste handheld gaming console, de Gameboy, en de bekendheid van hun Switch-console. Nintendo blijft zich richten op het creëren van unieke en entertainende ervaringen voor gamers over de hele wereld.

Nintendo heeft een lange geschiedenis van innovatie en creativiteit. Hun financiële cijfers tonen aan dat ze een sterk bedrijf zijn met een gezonde omzet en winst. Er zijn veel redenen waarom mensen contact opnemen met de klantenservice van Nintendo, zoals technische ondersteuning, vragen over producten of informatie over recente updates en nieuwe releases.

Makkelijk bellen met een andere Support Service?

Ga hiervoor naar deze overzichtspagina. U vindt hier snel de telefoonnummers van support services. Indien de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan ziet u direct alle opties staan. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Direct contact. Snel antwoord op uw vraag.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Nintendo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Nintendo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Nintendo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Nintendo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Nintendo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Nintendo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )