Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Nike? Geef hier een cijfer

Snel het telefoonnummer van Nike Klantenservice Vinden?

Heeft u vragen aan Nike, bijvoorbeeld over uw bestelling, retour, een product en wilt u hiervoor contact opnemen? Het kan misschien lastig zijn om het juiste telefoonnummer op de website van Nike te vinden. Daarom vindt u hieronder direct het correcte Nike Telefoonnummer voor de Klantenservice.

Naast het correcte servicenummer, biedt Keuzemenu handige informatie over de telefonische openingstijden, een uitgeschreven telefonisch keuzemenu, en andere contactgegevens. Zo kunt u zelf kiezen op welke manier u het liefst contact wilt opnemen. Ook leest u met welke problemen klanten contact opnemen met de klantenservice . Als laatste vindt u op deze pagina een korte omschrijving van het bedrijf Nike. Vind snel en eenvoudig alle details voor uw vraag aan Adidas , inclusief het juiste telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom Nike bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Nike telefoonnummer

 2. www.nike.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met Nike wordt u eerst begroet met de volgende welkomstboodschap;
"Welkom bij de klantenservice van Nike.com / Welcome to Nike.com Customer Service. If you prefer to be supported in English please press 1. "

 • Toets 1

  Voor het hulp bij het plaatsen van een bestelling

 • Toets 2

  Voor informatie over jouw bestelling

 • Toets 3

  Voor hulp met een retour of een terugbetaling

 • Toets 4

  Voor andere vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Nike? Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met Nike Klantenservice

Nice klantenservice is gemakkelijk te bereiken, of u nu langsgaat in een van de winkels of contact opneemt via de website of telefoon.  Op de website van Nike vindt u snel het antwoord op veel gestelde vragen aan de klantenservice. Daarnaast vindt u hierop diverse  contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet, maar u kunt deze ook terugvinden op deze pagina

 • Bellen: Via bovenstaand 020-telefoonnummer, zie het grijze blok. Hier vindt u ook de opties van het telefonisch keuzemenu.
 • Winkel: Via de contactpagina op de website kunt u eenvoudig een locatie bij u in de buurt vinden.
 • Chat: stel eenvoudig uw vragen via de website van Nike aan de chatbot.

Waarom klanten contact zoeken met Nike

Er zijn veel redenen waarom klanten contact zoeken met Nike. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn:

 • Om producten te kopen: Nike biedt een breed scala aan sportkleding, sportschoenen en sportuitrusting aan. Klanten zoeken contact met Nike om deze producten te kopen.
 • Om informatie te krijgen: Nike biedt een breed scala aan informatie aan over sport, fitness en gezondheid. Klanten zoeken contact met Nike om deze informatie te krijgen.
 • Om te klagen of een probleem op te lossen: Als klanten een klacht hebben over een product of een probleem hebben met hun bestelling, kunnen ze contact opnemen met Nike om het probleem op te lossen.

Een korte beschrijving van Nike

Nike, opgericht in 1964, is een wereldwijd toonaangevend sportkleding- en schoenenmerk, bekend om innovatieve producten en het iconische swoosh-logo. Ze bieden hoogwaardige sportkleding, schoenen en accessoires, met focus op technologische vooruitgang en samenwerkingen met bekende atleten. Nike's klantenservice, beschikbaar via chat op hun website en telefonisch, streeft naar een positieve koopervaring. Het bedrijf houdt klanten op de hoogte van productontwikkelingen via de website en sociale media.

Contact opnemen met een andere (online) winkel?

Bekijk onze overzichtspagina voor online winkels als u contactgegevens zoekt van een andere online winkel. Hier vindt u ook snel het telefoonnummer, en (indien van toepassing) het telefonische keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Nike klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Nike klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Nike zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Nike op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Nike klantenservice en wordt ook niet gelezen door Nike
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )