BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Mobiel.nl Klantenservice
070-3010301070-3010301

Toon telefoonnummer
 • Telefoonnummer klantenservice Mobiel.nl:

   070-3010301
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.mobiel.nl
 • Rapportcijfer Mobiel.nl Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Mobiel.nl Klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Mobiel.nl ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice.

De klantenservice van Mobiel.nl staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct na de welkomstboodschap met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.


Welkom bij Mobiel.nl. 

Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden. Op onze website onder het kopje “vragen en contact” kun je de antwoorden op de meeste vragen terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Blijf dan aan de lijn.  Wij verbinden je zo snel mogelijk door naar de eerst beschikbare medewerker.

Tip: Indien u reeds een bestelling  geplaatst heeft,  adviseren wij u het ordernummer bij de hand te houden. Het ordernummer kunt u terugvinden op de e-mails die u hebt ontvangen. De medewerker kan u dan sneller helpen.”

(keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden Klantenservice Mobiel.nl:

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina op de website van Mobiel.nl voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice. Op deze pagina vindt u ook antwoorden op de meest gestelde vragen.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Mobiel.nl Klantenservice

Een zeer slechte klantenservice van Tele2 . Waar alles in 1 pakket van Tele2 weten te incasseren samen met online.nlHeb je voor mobiel betaald sluit

Beoordeeld op:29 07, 2019 door: Visser

Een zeer slechte klantenservice van Tele2 . Waar alles in 1 pakket van Tele2 weten te incasseren samen met online.nl
Heb je voor mobiel betaald sluit Tele2 mobiel je nog af . Dus ga nooit bij Tele2 een abonnement activeren of je wordt bedrogen met hun abonnement. Wat je wordt bedrogen bij Tele2 klantenservice

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 1 1 Een zeer slechte klantenservice van Tele2 . Waar alles in 1 pakket van Tele2 weten te incasseren samen met online.nlHeb je voor mobiel betaald sluit Tele2 mobiel je nog af . Dus

Welke ervaringen heeft u met Mobiel.nl Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Mobiel.nl Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Mobiel.nl Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Mobiel.nl Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Mobiel.nl Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.