Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Miinto? Geef hier een cijfer

Bent u op zoek naar het Miinto Klantenservice Telefoonnummer?

Heeft u een vraag aan de Mijnto? Bijvoorbeeld voor advies over een product, over uw factuur, of inloggen? De klantenservice van Miinto staat graag voor je klaar. Telefonisch kunt u 6 dagen per week contact opnemen met al uw vragen.  Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het snel. Verder vindt u op deze pagina overige contactmogelijkheden van de webwinkel. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u een kort keuzemenu te horen. Wij hebben deze opties hieronder uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 19.00 uur

Waarom Miinto bellen?

 1. U belt Miinto voor vragen over een bestelling
 2. Voor vragen over de bezorging
 3. Voor vragen over een retour
 4. Voor vragen over de factuur
 5. Voor vragen over de garantie
 6. Voor vragen over een kortingscode
 7. Voor vragen over kortingen en cadeaubonnen

Contactdetails

 1. Miinto telefoonnummer

 2. www.miinto.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Hallo en welkom bij Miinto. U kunt een langere wachttijd ervaren voor onze Nederlandstalige ondersteuning. Voor snellere ondersteuning staan onze Engelstalige medewerkers klaar om u direct verder te helpen. Als u dit wenst blijf dan aan de lijn. Als u toch een Nederlandstalige medewerker wil spreken toets 2.

 • Geen keuze

  Blijf aan de lijn voor Engelstalige ondersteuning.

 • Toets 2

  Als u toch een Nederlandstalige medewerker wil spreken

  Als u contact opneemt over een bestaande bestelling voer dan uw bestelnummer in gevolgd door een hekje. Als u geen bestelnummer heeft. Blijf dan aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Miinto? Geef hier een cijfer

Hoe kan ik contact opnemen met Miinto?

Miinto klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet zodat u zelf kunt kiezen hoe u contact wilt opnemen.

Telefonisch is het online platform op werkdagen bereikbaar via bovenstaand 020-telefoonnummer; zie onder het kopje 'contactdetails' in het grijze blok. Tussen 9.00 en 15.00 is uur ondersteuning is het Nederlands beschikbaar.

Via de website kunt u contact opnemen met de live-chat. Deze is van maandag tot en met zondag geopend van 9.00 uur tot 19.00 uur. U vindt de live-chat evenals de antwoorden op veel gestelde vragen vindt u rechtsonder op de website van Miinto.

U kunt ook een e-mail sturen. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website van Miinto

Over Miinto

Miinto is een online winkelplatform waarop je kunt winkelen bij onafhankelijke boetieks in heel Europa. Dit stelt deze boetieks in staat om op een snelle en gemakkelijke manier online te verkopen, wat hen in staat stelt te concurreren met grote internationale webshops. Door te winkelen op Miinto, kun je lokale onafhankelijke winkels in heel Europa ondersteunen en zo helpen om overproductie van kleding te verminderen. In tegenstelling tot andere online winkelplatforms heeft Miinto geen magazijn en moedigt het merken niet aan om nog meer producten te produceren. Het doel is om lokale fysieke winkels levend en bloeiend te houden, terwijl het minimaliseren van overproductie bijdraagt aan een meer toekomstgerichte en milieubewuste mode-industrie. Alle bestellingen worden naar de onafhankelijke partnerboetieks gestuurd, die het artikel met liefde verpakken en opsturen voor elke klant.

Contact met een andere online-winkel?

Wilt u contact opnemen met een andere online-winkel, zoals, Wehkamp, Otto, Bol.com? Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief het juiste klantenservice telefoonnummer.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Miinto klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Miinto klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Miinto zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Miinto op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Miinto klantenservice en wordt ook niet gelezen door Miinto
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )